- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.261
Günaydın kızlar bol olaylı bi günden merhabaaa
Gülnihali sabah hastaneye götürdüm gribal enfeksiyon dedi ,bide öksürüyor ilaç fln yazdı ,Hastaneden çıkıyorduk kapıda eşimi aradım onunla konuşuyordum o arada yaralı bi adam geldi yanında biriyle adamı hastanenin kapısından bıraktı ve pantalonun içinden döner bıçağı çıkardı orda arkadaki adamlara saldırdı ne yapacağımı şaşırdım Günihal kucağımda çook korktumİçeri kaçtık annemle baya bi süre kendime gelemedim dizlerim titredi
Şimdi işe geldim iş yerinde bi yığın polis bomba ihbari var
evet arkadaşlar bebeklerimizin gelişimi ile ilgili bilgi paylaşalımmı . oğlum 15 mart doğumlu . 5 ay bitti yani. hiç ek gıda vermedik. doktorumuz hiç verin demedi. bizde bekledik. babası zaten çok hassas okumuş bilgi edinmiş ilk altı ay anne sütü diye. gerçi benim oğlum emmiyor sadece biberon ile mama veriyoruz. sonra bebeklerinizdeki değişiklikler nedir. yani sağa sola dönebiliyormu nasıl sesler çıkarıyor falan ....
AYYYYYYY hemde ne olay. Allah korusun valla hemde bebek kucağında yaşadığın panik. çok şükür bişey olmamış.ferah tut içini.
benim kızımda 15mart doğumlu:))) 15inde sağlık ocağına rutin kontrole götürdük 7800kilosu boyu 70cm dedi ama aceleden ölçtü doğrumu pek güvenmedim. benimde sütüm iyice azaldı tek öğün anne sütü alıyorsa gerisi aptamil mama veriyrouz. çok dönüyor.bıraktığım gibi bulamıyorum.şimdi bağırmayı öğrendi bağırıyor sonra benmi yaptım der gibi şaşırıyor etrafına bkaıyor.
evet arkadaşlar bebeklerimizin gelişimi ile ilgili bilgi paylaşalımmı . oğlum 15 mart doğumlu . 5 ay bitti yani. hiç ek gıda vermedik. doktorumuz hiç verin demedi. bizde bekledik. babası zaten çok hassas okumuş bilgi edinmiş ilk altı ay anne sütü diye. gerçi benim oğlum emmiyor sadece biberon ile mama veriyoruz. sonra bebeklerinizdeki değişiklikler nedir. yani sağa sola dönebiliyormu nasıl sesler çıkarıyor falan ....
:)) benim oğlum 9 kilo 68 santim. ama hiç kilolu bir bebek gibi durmuyor. emekle me pozisyonu alabiliyor. ama ilerleme yok çokk çabalıyor sonra başaramayınca çığlığı basıyor. ve sürekli salyamız var. üstümüz sürekli ıslak . bende aptamil veriyorum. ve televizyona karşı aşırı tepkili. her şekilde tv ye bakmayı başarabiliyor. bu yüzden oda bile değiştirmeyi düşünüyoruz. birde ayakta tutmaya çalışıyorum ellerinden tutarakparmaklarının üzerinde duruyor. asla tam basmıyor. bu durum normal mi bilmiyorum.
istanbulda ne heyecanlı günler yaşıyorsunuz ben küçücük bir ilçedeyim altı yılda tek olan olay dışarıdan çalışmaya gelen bir işçinin annesini bıçaklamasıydı polisler boşluktan sıkılıyorlar gelen kaymakamlar 5- 10 kilo alıp gidiyor beynimiz küçülecek burda:)Günaydın kızlar bol olaylı bi günden merhabaaa
Gülnihali sabah hastaneye götürdüm gribal enfeksiyon dedi ,bide öksürüyor ilaç fln yazdı ,Hastaneden çıkıyorduk kapıda eşimi aradım onunla konuşuyordum o arada yaralı bi adam geldi yanında biriyle adamı hastanenin kapısından bıraktı ve pantalonun içinden döner bıçağı çıkardı orda arkadaki adamlara saldırdı ne yapacağımı şaşırdım Günihal kucağımda çook korktumİçeri kaçtık annemle baya bi süre kendime gelemedim dizlerim titredi
bizimkininde sürekli eli ağzında salyalar akııyor dişini kaşıyınca iyice bastırıyor demekki çok kaşınıyıor. bende elelrinden tutunca basıyor hattaaaaa ilerletince bir kaç adım atıyor:) ben 7aylııkken ayağa kendim kalkmışım herkes anlatır kızımda bana çeekerse erken yürür:) tv ye bizimkide acayip meraklı ben çevirdikçe bakıor napsak acaba nasıl engellesek.
kızlar bakın ne buldum son günlerde bola bebişlerin uyumasından bahsediyoruz bir yazıda benden olsun :)
Uykusuz Anneler Kulübü » Dr.Sears-Bebeklerin Uykusu ve Öğrenmemiz Gerekenler
tv olayı kötü. asla seyretmesini istemiyorum. bebeklerin yavaş gelişiminde çok etkiliymiş. yani tv seyretmek yok. öyle yapacağız. ben çalışıyorum anneannesi bakıyor sürekli arayıp tembihliyorum tv açmayın diye. akşamları bizde sürekli oğlumla konuşma halinde olmaya çalışıyoruz. babası sürekli anlatıyor. bak bu karpuz oğlum rengi kırmızı kokla bakalım bi gibi. sürekli anlatıyoruz. tam olarak yere basıyormu ayakları . yada parmaklarının ucundamı duruyor bebeğiniz.
Aysel canim çok gecmis olsun. Nazar mı var sizde surekli bir aksiyon bu aralar. Çok gecmis olsun tekrardan.
Asılsız ihbar hiç bişi çıkmadı pff
Bu arada kızlar Gülnihal desteksiz oturuyor ,oyuncaklarıyla oynarken oturarak oynuyor dikkati dağılıca yada bize bakıp gülünce görüntüsü pizza kulesi gibi oluyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?