- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.461
valla bebeim bi msj attım sayfalar ilerlemiş :))) yolu açtım yanisen olmayınca topikte sessizleşti bak Bernaohhhhhh mis gibi bizim yerimize de çek içine temiz havayı Selçuk'uma da yarasın havası suyu meyvesi sebzesi inşallahhhhhhhh
]
yavrucum gel ya bzm bahçede elmada var armutta cherry de kayısı erik ne ararsan..kendi ellerimle koparıp yedirirm sna yavrumm sen gel yeter..Canım ohh çok sevindim keyfinizin yerinde olduğuna. Bende atsam kendimi öyle organiklik içine pek hoş olcak. Böyle miss gibi kokan domatesi özledim vallahi, ben koparım dalından. Selçuk yavrumm tabi mutlu olur olunmaz mı o cennette
.
yine sapanca hee ohh mis mis işe başlamadan bi adp. yapmak istiyom bende ama bakalım annen nasıl bu arada
valla bebeim bi msj attım sayfalar ilerlemiş :))) yolu açtım yaniherkesin yerine çekiyorm havayı cierlerime mrk etme..Selçuğa yaradı valla dana gbi old maşallah
yavrucum gel ya bzm bahçede elmada var armutta cherry de kayısı erik ne ararsan..kendi ellerimle koparıp yedirirm sna yavrumm sen gel yeter..
Pinarım sen de gel yabancı yer değil..memleketin sayılır..öyle bi adp..yaparızki aklın durur :)) annem iyi maşalla cnm..Selçuğu görünce kadın hayata bağlanıyo resmen herşeyi değişiyo yüzüne renk geliyo
valla bebeim bi msj attım sayfalar ilerlemiş :))) yolu açtım yaniherkesin yerine çekiyorm havayı cierlerime mrk etme..Selçuğa yaradı valla dana gbi old maşallah
yavrucum gel ya bzm bahçede elmada var armutta cherry de kayısı erik ne ararsan..kendi ellerimle koparıp yedirirm sna yavrumm sen gel yeter..
Pinarım sen de gel yabancı yer değil..memleketin sayılır..öyle bi adp..yaparızki aklın durur :)) annem iyi maşalla cnm..Selçuğu görünce kadın hayata bağlanıyo resmen herşeyi değişiyo yüzüne renk geliyo
çok merak etmiştim seni canım iyi olmana çok sevindim
canım bunu ben çok önce burda söylemiştim, ablam aile hekimi o söylemişti, sen sanırım kaçırmışsın o zaman, onları vermedik biz hiçbirimiz.
canım geçmişi okumadım yazdıysan da bilmiyorum o yüzden, hayırdır seni böyle üzen şey ne? deme öyle ölsem gitsem falan yavruların var senin, neden bu kadar kararttın sen içini hiçbişey çaresiz deği ki
yok canım kaçırmadım ama ben ay sonu devridir falan diye düşünmüştüm niyeysePinarımm yazdım ama kaçırmışın sen herhalde bizim iş yeri devir oalcak diye bekletiyorlar izinleri eylül 1 di güya şimdi oldu 15 eylülbu gidişle kışın çıkarım izne onda da anca evde otururum artık
anenin iyi olmasına sevindim canım o yeterki iyi olsun selçuğu bırak ona kalsın ananesiyle dicem ama olmuyo iştevalla bebeim bi msj attım sayfalar ilerlemiş :))) yolu açtım yaniherkesin yerine çekiyorm havayı cierlerime mrk etme..Selçuğa yaradı valla dana gbi old maşallah
anenin iyi olmasına sevindim canım o yeterki iyi olsun selçuğu bırak ona kalsın ananesiyle dicem ama olmuyo işte
Hiç kimse kalmadı artık burda,çok üzülüyorum yaEski muhabbetleri özledim
bende uzun zamandır aktif değilim evde olmadığımdan..en geç 3 eylülde dönüyoruz..eve döndüğümde eskisi gibi aktif olucam.annemlerdeki pc öyle yavaşki nete girmek bir işkence adeta
valla tatlım aynı durum bızde de var ınan ne yapıcagımı sasırıyorum evın ıcınde eskıden yatarak oynayan bebıs gıttı yerıne sureklı kucakta gezmek ısteyen ve artık oturmak ısteyen bebıs geldı sureklı onunla konusmamı ıstıyor alı babanın cıflıgı soyluyorum oda bana eslık edıyor cenem agrıyo artık belırlı zamandan sonra ama agrısın eglencelı ve degıyorrrrrrr ve yoruluyor uykusuda daha rahay uyuyor hemen uyanmıyor salıncak almanı tavsıye edıyorum bende alıcam gecenlerde hoppala aldık delırıyo hoppalada cok sevdı :)))
sağol canım düşündüğün için..
allah kahretsin ya ben bunu şuan öğrendim veriyodum artık vermicem tabiki..neden uygun değilmiş kullanıma? bunun yerine ne kullancaz peki?
mrb arkadaşlar inş. tüm bebekler iyidir uzun zamndır fırsatım olmuyo giremiyorum. çanakkalede annemin yanındayım. istanbulda sıkılıyorum diye eşime ağlaya zırlaya bayramdan sonra zorla izin koparıp 23 gün burayadayım... kızımada en organiğindn meyveler yoğurtlar yedirmeye başladım ama bu kez beni emmek istemedi. bende herşeyi kestim napçamı şaşırdım walla
Ramazanın gelmesiyle bende yürüyüş diyet yalan olmuştu tatlının da dibine vurdum resmen kesin 2-3 kilo almışımdır dedim ama tartıda bi değişiklik yok :)Tekrar başlıyorum yürüyüşe ve bu sefer diyeti adam akıllı yapacam en azından eski kiloma geleyim o yürüyüşler çok fayda etmişti eski pantalonlarım eteklerim hepsi oluyrdu artık üstüme tartıda pek fark yok ama kapanmayan pantalon düğmleri kapanmıştı devam edeyimde gitsin kilolar
düşünücez tabiki de birbirimizicanım tam nedenini ben bilmiyorm ama kullanıma uygun değilmiş...
ohhh ne güzel tadını çıkar, iyi yapmışsın insan gerçekten sıkılıyor, bende bayramda kendime geldim azcık, işe başlayınca daha iyi olurum sanırım, ama meleğimden ayrılmak zor olacak bu defa da, neyse iyi tatiller canım size... bu arada kaç aylıksınız? ek gıdaya başlamışsın kesmeseydin vermişken azar azar verseydin canım
gitsin kilolarrrrrrr, bende 3 kilo verdimfıstık gibi olcam kararlıyım
o kararlı insan profilinden bende istiyorum nolurr yaaa :))
bendeeeeeeeee çok istiyorum kilolarıma kilo ekleniyor sürekli veremiyorum gerçi çok çabalamadım ama gidişat iyi değil.eşim bile arada laf dokunduruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?