2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen olmayınca topikte sessizleşti bak Berna ohhhhhh mis gibi bizim yerimize de çek içine temiz havayı Selçuk'uma da yarasın havası suyu meyvesi sebzesi inşallahhhhhhhh
]
valla bebeim bi msj attım sayfalar ilerlemiş :))) yolu açtım yani herkesin yerine çekiyorm havayı cierlerime mrk etme..Selçuğa yaradı valla dana gbi old maşallah
yavrucum gel ya bzm bahçede elmada var armutta cherry de kayısı erik ne ararsan..kendi ellerimle koparıp yedirirm sna yavrumm sen gel yeter..
yine sapanca hee ohh mis mis işe başlamadan bi adp. yapmak istiyom bende ama bakalım annen nasıl bu arada

Pinarım sen de gel yabancı yer değil..memleketin sayılır..öyle bi adp..yaparızki aklın durur :)) annem iyi maşalla cnm..Selçuğu görünce kadın hayata bağlanıyo resmen herşeyi değişiyo yüzüne renk geliyo

Berna annenin iyi olmasına çok sevindim ellerinden öpüyorum.
O danayı da ısırcam bi sonraki buluşmada tutamıyorum kendimi,Gülnihalde deneme yapayım dedim yüzümü tırmaladı küçük cadı ama yinede totoşundan aldım bi ısırık ,oyy nasıl özledim bebikleri yanlarında olan anneler benim yerime de koklayın meleklerinizi,kızımın kokusu burnumda tüttü ya :)

ahh canım sen adp sapanca dedikçe daha bi özlüyorum oraları ben aslen adplıyım ama 1 senedir siirtteyim inş ekim ortasında gelicem oraya.

çok merak etmiştim seni canım iyi olmana çok sevindim

sağol canım düşündüğün için..

allah kahretsin ya ben bunu şuan öğrendim veriyodum artık vermicem tabiki..neden uygun değilmiş kullanıma? bunun yerine ne kullancaz peki?

yok canım kaçırmadım ama ben ay sonu devridir falan diye düşünmüştüm niyeyse izin için sen şimdiden kesin sözünü al 15 eylül de geç değil
anenin iyi olmasına sevindim canım o yeterki iyi olsun selçuğu bırak ona kalsın ananesiyle dicem ama olmuyo işte

mrb arkadaşlar inş. tüm bebekler iyidir uzun zamndır fırsatım olmuyo giremiyorum. çanakkalede annemin yanındayım. istanbulda sıkılıyorum diye eşime ağlaya zırlaya bayramdan sonra zorla izin koparıp 23 gün burayadayım... kızımada en organiğindn meyveler yoğurtlar yedirmeye başladım ama bu kez beni emmek istemedi. bende herşeyi kestim napçamı şaşırdım walla

Ramazanın gelmesiyle bende yürüyüş diyet yalan olmuştu tatlının da dibine vurdum resmen kesin 2-3 kilo almışımdır dedim ama tartıda bi değişiklik yok :)Tekrar başlıyorum yürüyüşe ve bu sefer diyeti adam akıllı yapacam en azından eski kiloma geleyim o yürüyüşler çok fayda etmişti eski pantalonlarım eteklerim hepsi oluyrdu artık üstüme tartıda pek fark yok ama kapanmayan pantalon düğmleri kapanmıştı devam edeyimde gitsin kilolar

anenin iyi olmasına sevindim canım o yeterki iyi olsun selçuğu bırak ona kalsın ananesiyle dicem ama olmuyo işte

babamda öyle diyip duruyo siz burda olsanız (tabi daha çok Selçuğu kastettine eminim )bizim hiç sıkıntımız olmaz diye..ama napiim herkesin evi barkı var..bide ilk ve tek torun olduu için onlara uzaylı gibi geliyo :)) zaten çocuk öpücük manyaı oldu..mama hazırlarken oyalasın ağlamasın diye babama veriyorm bi öpüyo çocuğu çocuk bi başlıyo ağlamaya..zor susturyorm..gelen giden kucaktan kucağa dolaşıyo valla..

Karar verdım kızlar once baston arabayı alcasm,kalan paramızlada belkı hoppala alıcam,su arabayı alayımda sımdıkı essek olusu modelden bı kurtulayım

canım sapancadasın sanırım oh ne güzel..selçuküne meme veriyomusun? yoksa ek gıdalaramı geçtin tamamen?

yaa gıcık oldum yne bir sürü ileti seçtim hepsi birbirine karıştı, eski işaretlediklerim yeniler falan birbirine girdi ayy sinir şey yaaa

bende uzun zamandır aktif değilim evde olmadığımdan..en geç 3 eylülde dönüyoruz..eve döndüğümde eskisi gibi aktif olucam.annemlerdeki pc öyle yavaşki nete girmek bir işkence adeta

dön evine :) neyse annenin yanında güzel geçiyordur hayat. ben sık sık gidiyorum arada da kalıyorum vallahi tatil gbi geliyor bana. annemde de var beşik, atıyoruz Alya yı dogru annemlerin yatak odasına sabaha kadar hayat bana güzel. bir tek emzirmek için getiriyor yanıma,emzirip veriyorum geri anneme. sende doya doyaa tadını cıkart :)

bugün mama sandalyesi aldım tekerlekli.ben başka şeylerle uğraşırkende yanımda durur diye. ama yürüteç hoppala karar veremedim.zararlımı faydalmı diye kafam karışık.salıncağıda diğer ay artık hepsi birden çok olacak. kızıma dünyaları almak istiyorum halbukiiiiiiiiiiii

sağol canım düşündüğün için..

allah kahretsin ya ben bunu şuan öğrendim veriyodum artık vermicem tabiki..neden uygun değilmiş kullanıma? bunun yerine ne kullancaz peki?

düşünücez tabiki de birbirimizi canım tam nedenini ben bilmiyorm ama kullanıma uygun değilmiş...

ohhh ne güzel tadını çıkar, iyi yapmışsın insan gerçekten sıkılıyor, bende bayramda kendime geldim azcık, işe başlayınca daha iyi olurum sanırım, ama meleğimden ayrılmak zor olacak bu defa da, neyse iyi tatiller canım size... bu arada kaç aylıksınız? ek gıdaya başlamışsın kesmeseydin vermişken azar azar verseydin canım

gitsin kilolarrrrrrr, bende 3 kilo verdim fıstık gibi olcam kararlıyım

o kararlı insan profilinden bende istiyorum nolurr yaaa :))

bendeeeeeeeee çok istiyorum kilolarıma kilo ekleniyor sürekli veremiyorum gerçi çok çabalamadım ama gidişat iyi değil.eşim bile arada laf dokunduruyor.

o kararlı insan profilinden bende istiyorum nolurr yaaa :))

bendeeeeeeeee çok istiyorum kilolarıma kilo ekleniyor sürekli veremiyorum gerçi çok çabalamadım ama gidişat iyi değil.eşim bile arada laf dokunduruyor.

kızlar siz benden zayıfsınızdır, ben 78 ile diyete başladım, kk'da Diyet Grupları bölümünde 70-79 arası olanlar beraber zayıflıyor topiğine katıldım, her hafta tartılıp bildirim yapıyoruz ve her gün menü paylaşıyoruz, isteseniz de yenmiyor yani, ben başladığımdan beri 3 kilo verdim 75 im şu an, ve devam da edicem, Merve sen zayıfsın neyi takıyorsun yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…