2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim kızım mütemadiyen ağlak bir bebek. Onu mutlu eden en büyük şey dışarı çıkmamız ve ağaçları görebileceği bir yerde oturmamız. Park vs. Salıncakta duracağını sanmıyorum canım böyle huysuzlugu üstünde ise. Benim kızım Alya çok huysuzken salıncaktan nefret ediyor misal. Ya da havalar sıcakken havuz alabilirsin. Havuzda vakit geçirmeyi de çok seviyor Alya.

Tünaydın tünaydın güzel annelerr
Umarım herkesin keyfi yerindedir. Zira benim pek değil. 1 kilo daha almışım toplamda 2 kilo almış oldum doğumdan sonra Hamileliğim boyunca sadece 4.5 kilo alan ben doğumdan sonra nasıl 2 kilo alırım aklım almıyor. Artık yediklerimi harfiyen not alıp kalori hesaplaması yapacağım neredeyse. İyice kendimden nefret eder oldum. Dikişlerimden korkum olmasa(Çok zor kapanmışlardı malum) mekik falan başlayacağım bir şeylere ama Ne yapsam ne etsemde zayıflasam. Kocam çok fit bir adam gram fazlası yok, yanında ben dombili baykuş kalıyorum Sütüm azalır diye de diyete başlayamıyorum,doktorum mama yada ek gıda verdirmiyor kızıma. EEEE ben nasıl kilo vercem sorması ayıptır

kızlar hepinize merhaba, son zamanlarda giremedim pek, bayramınızıda kutlayamadım ama geçmiş bayram şekeri gönderiyorum size, buyrun bakın :)))

LeGa-Be-Be: Kırmızı Rugan Ayakkabı

bu arada mervecim Alya'yı gördüm rüyamda, kalabalıktık galiba hep beraberdik, ama Alya kalmış aklımda birtek , evire çevire seviyordum :)))

Sizinde geçmiş bayramınız kutlu olsun canım. Hayırdır inşallah diyelim rüyan için. Alya da tam sevilmelik oldu gerçekten de artık ele geliyor :))

benimki hiç uslu olmadığı için ben de hep düşünüyorum neyle oyalasam diye...görümcelerimden küçük beşik,puset, salıncak vs aldım denemek için, işe yararsa eve alıyım diye..ilk bindirdiğimde biraz oyalanıyo, sonra hiiç ilgi göstermiyo..hatta ağlıyo koyunca...ama çoğu arkadaşım salıncağın işe yaradığını, çocukların sevdiğini söylüyo..benim o0ğlan ters ama sende işe yarayabilir..şöyle 3-5 günlüğüne ödünç alabileceğin biri varsa alıp dene..en azından işe yaramayacaksa eve kalabalık etmemiş olursun...

ne güzel inş bende senin gibi olurum

Semsıye tıplı bebek arabaları varya kızlar hanı,bebeklerımızın onlara oturma vaktı sızce geldımı

bebek arabasını bilmem de ben seni özledim

ayyyyyyyyyyy yerim ben o kırmızılı sultanı, çok tatlı olmuş maşallah, tüm yazılarını okudum bebe bisküvisinin tarfini merakla bekliyorum

Hiç kimse kalmadı artık burda,çok üzülüyorum ya Eski muhabbetleri özledim

Annem ben burdayım yaa üzülme senn:) Berna da buralardadır gelir yakında daha bayram tatilini bitiremedi çoğumuz.Bahar ve Nur işe başladı ondan yoklar bi sürü anniş bebeişleri de alıp tatile gitti,havalar biraz soğsub herkes geri döner merak etme sarı şekerim minik kuşummm
Bu arada tatile gidenleri hiççç de kıskanmıyorum desem de inanmayın Çok kıskandım haa

bende bende bendee bende tatile gitmek istiyorum ama kocacım izin ayarlayabilirse tabii ki bizim banka lanet diyorum ya işte bu yüzdenn. kış gelsin de eskisi gibi birarada olalım
evettt işe başladılar Allah yardımcıları olsunn inşallah bende Eylülden sonra başlamak istiyorum işe. evde otur otur nereye kadarrr

Kıss mıraaay o dadlı dıllerını yırım senın,,bende senı ossledım kusuum....
Su bayram rehavetını bı atsın mıllet tekrar toplanalım ınsallah,yıne oterım ben...

Günaydın kızlar...nolmuş bu sayfaya hiç muhabbet yok..
ben Sapancaya geldim yine..burası çok güzel yaa herşey doğal :)) bu ara bnde organiklie sardım Gamze gibi..dün sütümüzü aldık inekden sağılmış haliyle yordumuzu yaptk bahçeden domatesler toplandı tazecik ohh miss..İstanbulda nerdeee... şimdide kahvaltıya oturuyorz..sizi özledim herkes dönsün artık muhabbet başlasın..resim çekilirsekeklerm..Selçuk çok mutlu maşallah burda bi gülücükler bi kahkahalar..dün yine çimlerde banyo yaptı uyudu saatlerce :))

merhaba arkadaslar kımsecıkler yok dıye yakınmalar var ben yoktum mınnakım hastalandı bayram oncesı hafıf soguk algınlıgı gecırdı ılac antıbıyotık aldık cok sukur sımdı ıyı bayramın 2. gunu de ben bogaz agrısı hafıf ates beyın zonklaması ınanın 3 gun yattım bayramda sımdı daha ıyıyım sureklı ıhlamır ıcıp durdum salgın varmıs kızlar dıkkat edın evde maskeyle dolasıyorum dilara ela daha yenı atlattı ona tekrar gecmesın dıye sızlerde dıkkat edın cok ozlemıs sızı :))))

gelelım sorularıma kızlar kısmetse 3 eylulde tatıle gıtmeyı planlıyoruz erdege ınsh hava guzel olur yaaa :))) bebişime güneş kremı tavsıyenız var mı neyı kullansam acaba bıde hagısız denız bezı varya onu gıydırıp ustune mayosunu gıydırıcem dımı :))))

valla tatlım aynı durum bızde de var ınan ne yapıcagımı sasırıyorum evın ıcınde eskıden yatarak oynayan bebıs gıttı yerıne sureklı kucakta gezmek ısteyen ve artık oturmak ısteyen bebıs geldı sureklı onunla konusmamı ıstıyor alı babanın cıflıgı soyluyorum oda bana eslık edıyor cenem agrıyo artık belırlı zamandan sonra ama agrısın eglencelı ve degıyorrrrrrr ve yoruluyor uykusuda daha rahay uyuyor hemen uyanmıyor salıncak almanı tavsıye edıyorum bende alıcam gecenlerde hoppala aldık delırıyo hoppalada cok sevdı :)))

Aysıma bayramda ıyı harclık topladı:) onun harclıgıyla kızıma bıse almak ıstıyorum ya salıncak ya hoppala yada baston puset alıcam ama hangısını alıcam bı turlu karar veremıyorum...
Bebek arabamız var aslında ama cok agır ve hıc pratık dııl..
Salıncakta ne kadar durur bılmıyorum,gecen bı arkadasın evınde vardı bındırdım bıraz ama sonrasında kıcıyla ıttıre ıttıre asagıya cektı kendını...
Acaba hoppalamı alsam dıyorum ama kıracı oldugum ıcın tavana falan monte edemem,su kendınden asılı olan hoppalalar var ondanmı alsam acep,yurutec gıbı dıılmı kızlar oda yaaa hanı yurutec zararlı falan dedıkya,hoppalada zararlı olmasın sakın..
Ayde gadalarını aldıklarım bana bı akıl verın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…