- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.421
benim uslu kızım gitti yerine ağlayan uyumayan bir çocğuk geldi. 3gündür böyleyiz. oyun halısı oyuncakları hiç birşey istemiyor. kucakta duruyor sadece.acaba salıncakmı alsam kızıma öyle birşey belki hoşuna gider. alanınız varmı?
kızlar hepinize merhaba, son zamanlarda giremedim pek, bayramınızıda kutlayamadım ama geçmiş bayram şekeri gönderiyorum size, buyrun bakın :)))
LeGa-Be-Be: Kırmızı Rugan Ayakkabı
bu arada mervecim Alya'yı gördüm rüyamda, kalabalıktık galiba hep beraberdik, ama Alya kalmış aklımda birtek , evire çevire seviyordum :)))
benim uslu kızım gitti yerine ağlayan uyumayan bir çocğuk geldi. 3gündür böyleyiz. oyun halısı oyuncakları hiç birşey istemiyor. kucakta duruyor sadece.acaba salıncakmı alsam kızıma öyle birşey belki hoşuna gider. alanınız varmı?
bugün işe başladım, çok ağlarım zor ayrılırım diyordum ama çok kolay oldu,, Allah sabrını verdi ve ben çok soğukkanlı bir şekilde sabah uyandım giyindim hazırlandım gökalp i emzirdim o sırada annem geldi ve oğlumu koklayıp evden çıktım, işyerine girince ayrı bir ortam arkadaşlarım derken baktım ki çok rahatım, hatta çantama koklamak için oğlumun önlüğünü koymuştum, onu ble çıkarmadım aklıma dahi gelmedi, kafam o kadar dağıldı ve o kadar güzel zaman geçirdim ki işyerinde, dedim ki ewet benim çalışmaya ihtiyacım warmış :) 12 de çıktım zaten yarım gün çalışıcam, gitmemle gelmem bir oldu:) 1 de ewdeydim amaaan dedim çok mu abartmışım .. benim için bi hava sahası oldu işyeri.. şu an yerim belli değil,müdür de izindeymiş takılıyorum eski yerimde, Allaha şükür bugünü atlattım ya gerisi kolay..
Semsıye tıplı bebek arabaları varya kızlar hanı,bebeklerımızın onlara oturma vaktı sızce geldımı
kızlar hepinize merhaba, son zamanlarda giremedim pek, bayramınızıda kutlayamadım ama geçmiş bayram şekeri gönderiyorum size, buyrun bakın :)))
LeGa-Be-Be: Kırmızı Rugan Ayakkabı
bu arada mervecim Alya'yı gördüm rüyamda, kalabalıktık galiba hep beraberdik, ama Alya kalmış aklımda birtek , evire çevire seviyordum :)))
Hiç kimse kalmadı artık burda,çok üzülüyorum yaEski muhabbetleri özledim
Annem ben burdayım yaa üzülme senn:) Berna da buralardadır gelir yakında daha bayram tatilini bitiremedi çoğumuz.Bahar ve Nur işe başladı ondan yoklar bi sürü anniş bebeişleri de alıp tatile gitti,havalar biraz soğsub herkes geri döner merak etme sarı şekerim minik kuşummm
Bu arada tatile gidenleri hiççç de kıskanmıyorum desem de inanmayın Çok kıskandım haa
Hiç kimse kalmadı artık burda,çok üzülüyorum yaEski muhabbetleri özledim
kızlar yürüteçe koyma vakti geldi mi?
canım ben 1 ay daha beklıyecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?