- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.481
sağol canım düşündüğün için..
allah kahretsin ya ben bunu şuan öğrendim veriyodum artık vermicem tabiki..neden uygun değilmiş kullanıma? bunun yerine ne kullancaz peki?
Karar verdım kızlar once baston arabayı alcasm,kalan paramızlada belkı hoppala alıcam,su arabayı alayımda sımdıkı essek olusu modelden bı kurtulayım
bendeeeeeeeee çok istiyorum kilolarıma kilo ekleniyor sürekli veremiyorum gerçi çok çabalamadım ama gidişat iyi değil.eşim bile arada laf dokunduruyor.
kızlar siz benden zayıfsınızdır, ben 78 ile diyete başladım, kk'da Diyet Grupları bölümünde 70-79 arası olanlar beraber zayıflıyor topiğine katıldım, her hafta tartılıp bildirim yapıyoruz ve her gün menü paylaşıyoruz, isteseniz de yenmiyor yani, ben başladığımdan beri 3 kilo verdim 75 im şu an, ve devam da edicem, Merve sen zayıfsın neyi takıyorsun yaaaaaaa
maaleesef sende de fazlam var başlamalıyım artık diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum.
eyy maşallah Allah artırsın bebegim azmini,hedeflediğin kiloya ulaş inşallah. Sen beni zayıf görüyorsun tatlım vallahi zayıf değilim. Bak Mineye sor en çok o gördü devasa bir göbeğim var, sonra tosun gibi kollarım var, şimdi birde baldırlarım kocaman olmaya başladı,hatta oldular desem yeridir. cücük kadar boyla 66 kiloyum ve hepsi hamilelikten önceki veremediğim ve hala verilmeyen kilolar
teşekkürler canım.onlardan ayrılmak zor ama çocuğumuzun geleceği için çalışyoruz. gerçi ben işe 2 sene gitmicem şimdiden böyle konuşmak kolay belki ama...ayın 27sinde 5 bitecek inş. ne verirsem yiyo ama beni emmek istemedi bende korktum bana kalsa daha erkendi..
inşallah canım bazen kaçıyor azmim ama nereye kadar, vermem şart, bende hamilelikten önce veremedim, Allahtan hamileyken sadece 6 kilo aldım doğumdan sonra hepsi gitti eski kilomda kalakaldım, 68 ile evlendim ben 70 i hayatımda görmemiştim, evlendikten sonra şaka gibi 10 kilo aldım(((
62ydim evlendiğimde 69 oldum hamile kaldım. 82ile kaldım şimdi çok fena bir durumdayım şimdilik doğum yaptığıma sığınııyorum ama bebiş nerdeyse 6aylık oldu sonra ne olacak. çok fazlam var çokkkkkk
arkadaşlar şimdi demir damlası verecekmiyiz bebeklerimize? vereceksekte hangisini vermemiz daha uygun. çanakkalede doğru düzgün bi doktor yok.istanbula 45 gün sonra döneceğim kafam çok karıştı? siz ne veriyosunuz
vallahi bende hiç kasmıyorum kassam belki 3-5 bişeler gider ama diyorum ya zerre azim yok bende, neyime güveniyorsam :)
eyy maşallah Allah artırsın bebegim azmini,hedeflediğin kiloya ulaş inşallah. Sen beni zayıf görüyorsun tatlım vallahi zayıf değilim. Bak Mineye sor en çok o gördü devasa bir göbeğim var, sonra tosun gibi kollarım var, şimdi birde baldırlarım kocaman olmaya başladı,hatta oldular desem yeridir. cücük kadar boyla 66 kiloyum ve hepsi hamilelikten önceki veremediğim ve hala verilmeyen kilolar
ücretsiz izin mi aldın canım? evet gelecekleri için, ihmal etmediğimiz sürece sorun olmaz ki zaten hiçbirimiz ihmal etmeyiz yavrularımızı, erken diye düşünüyosan 1 ay daha bekle canım o zaman, ama 6. ayı geçirme o zaman çok reddediyorlarmış.
inşallah canım bazen kaçıyor azmim ama nereye kadar, vermem şart, bende hamilelikten önce veremedim, Allahtan hamileyken sadece 6 kilo aldım doğumdan sonra hepsi gitti eski kilomda kalakaldım, 68 ile evlendim ben 70 i hayatımda görmemiştim, evlendikten sonra şaka gibi 10 kilo aldım(((
Veririz kuzumm merak etme bende de boy cücük 1,58 altmış bilem değillll ama kilo 6961 le hamile kaldım 57 kiloya indim sonra bi aldım pir aldım 89 la doğuma gittim şimdi 69 inş. gitcek bu kilolar,dün nostalji yaptık nişan dvdsini izledik anam 50 kiloydum orda kendimi evrim geçirmiş gibi hiss ettim mini minnacıkım orda ya o halimi görünce daha da bi azim geldi gitcek bu kilolarrrr
Veririz kuzumm merak etme bende de boy cücük 1,58 altmış bilem değillll ama kilo 6961 le hamile kaldım 57 kiloya indim sonra bi aldım pir aldım 89 la doğuma gittim şimdi 69 inş. gitcek bu kilolar,dün nostalji yaptık nişan dvdsini izledik anam 50 kiloydum orda kendimi evrim geçirmiş gibi hiss ettim mini minnacıkım orda ya o halimi görünce daha da bi azim geldi gitcek bu kilolarrrr
arkadaşlar şimdi demir damlası verecekmiyiz bebeklerimize? vereceksekte hangisini vermemiz daha uygun. çanakkalede doğru düzgün bi doktor yok.istanbula 45 gün sonra döneceğim kafam çok karıştı? siz ne veriyosunuz
merhaba arkadaslar kımsecıkler yok dıye yakınmalar var ben yoktum mınnakım hastalandı bayram oncesı hafıf soguk algınlıgı gecırdı ılac antıbıyotık aldık cok sukur sımdı ıyı bayramın 2. gunu de ben bogaz agrısı hafıf ates beyın zonklaması ınanın 3 gun yattım bayramda sımdı daha ıyıyım sureklı ıhlamır ıcıp durdum salgın varmıs kızlar dıkkat edın evde maskeyle dolasıyorum dilara ela daha yenı atlattı ona tekrar gecmesın dıye sızlerde dıkkat edın cok ozlemıs sızı :))))
gelelım sorularıma kızlar kısmetse 3 eylulde tatıle gıtmeyı planlıyoruz erdege ınsh hava guzel olur yaaa :))) bebişime güneş kremı tavsıyenız var mı neyı kullansam acaba bıde hagısız denız bezı varya onu gıydırıp ustune mayosunu gıydırıcem dımı :))))
canım sapancadasın sanırım oh ne güzel..selçuküne meme veriyomusun? yoksa ek gıdalaramı geçtin tamamen?
kızlar merhaba geçen size sormuştum ama gözden kaçtı sanırım.şaibeli durumu yüzünden ferro sanol yerine ne kullanıyosunuz demiştim.dün doktorumuzla görüştüm.ferrum hausman adlı damlayla devam edeceğiz biz.aslında ferrosanol daha iyiymiş demir yönünden,ama vermemektense bunu vermek daha mantıklı geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?