2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım düşündüğün için..

allah kahretsin ya ben bunu şuan öğrendim veriyodum artık vermicem tabiki..neden uygun değilmiş kullanıma? bunun yerine ne kullancaz peki?

herhangi bi açıklama yok tek bildiğimiz şey bebeklerde kullanıma uygun değil diye toplatıldığı ben zaten vermiyordm ama bitkisel ilaçlar varmış yurt dışından getirtiyorlarmış bi doktorunla konuş istersen

Karar verdım kızlar once baston arabayı alcasm,kalan paramızlada belkı hoppala alıcam,su arabayı alayımda sımdıkı essek olusu modelden bı kurtulayım

bende aynı senin gibi düşünüyorm bizim bebek arabızda eşşek ölüsü gibi en kısa zamanda baston puset alıcam bende

bendeeeeeeeee çok istiyorum kilolarıma kilo ekleniyor sürekli veremiyorum gerçi çok çabalamadım ama gidişat iyi değil.eşim bile arada laf dokunduruyor.

vallahi bende hiç kasmıyorum kassam belki 3-5 bişeler gider ama diyorum ya zerre azim yok bende, neyime güveniyorsam :)

eyy maşallah Allah artırsın bebegim azmini,hedeflediğin kiloya ulaş inşallah. Sen beni zayıf görüyorsun tatlım vallahi zayıf değilim. Bak Mineye sor en çok o gördü devasa bir göbeğim var, sonra tosun gibi kollarım var, şimdi birde baldırlarım kocaman olmaya başladı,hatta oldular desem yeridir. cücük kadar boyla 66 kiloyum ve hepsi hamilelikten önceki veremediğim ve hala verilmeyen kilolar

ohhh ne güzel tadını çıkar, iyi yapmışsın insan gerçekten sıkılıyor, bende bayramda kendime geldim azcık, işe başlayınca daha iyi olurum sanırım, ama meleğimden ayrılmak zor olacak bu defa da, neyse iyi tatiller canım size... bu arada kaç aylıksınız? ek gıdaya başlamışsın kesmeseydin vermişken azar azar verseydin canım

teşekkürler canım.onlardan ayrılmak zor ama çocuğumuzun geleceği için çalışyoruz. gerçi ben işe 2 sene gitmicem şimdiden böyle konuşmak kolay belki ama... ayın 27sinde 5 bitecek inş. ne verirsem yiyo ama beni emmek istemedi bende korktum bana kalsa daha erkendi..

inşallah canım bazen kaçıyor azmim ama nereye kadar, vermem şart, bende hamilelikten önce veremedim, Allahtan hamileyken sadece 6 kilo aldım doğumdan sonra hepsi gitti eski kilomda kalakaldım, 68 ile evlendim ben 70 i hayatımda görmemiştim, evlendikten sonra şaka gibi 10 kilo aldım (((

ücretsiz izin mi aldın canım? evet gelecekleri için, ihmal etmediğimiz sürece sorun olmaz ki zaten hiçbirimiz ihmal etmeyiz yavrularımızı, erken diye düşünüyosan 1 ay daha bekle canım o zaman, ama 6. ayı geçirme o zaman çok reddediyorlarmış.

62ydim evlendiğimde 69 oldum hamile kaldım. 82ile kaldım şimdi çok fena bir durumdayım şimdilik doğum yaptığıma sığınııyorum ama bebiş nerdeyse 6aylık oldu sonra ne olacak. çok fazlam var çokkkkkk

arkadaşlar şimdi demir damlası verecekmiyiz bebeklerimize? vereceksekte hangisini vermemiz daha uygun. çanakkalede doğru düzgün bi doktor yok.istanbula 45 gün sonra döneceğim kafam çok karıştı? siz ne veriyosunuz

canım ben eczaneden ferrum fort aldım ama açıkçası her gün vermiyorum, onların içinde de paraben vvarmış ki o da çok tehlikeli, doktorumuz ver dedi ama içime sinmiyor, haftaya kontrol de tekrar sorucam, ek gıdaya başladık onlarla takviye edebilirsem vermiycem, 2-3 günde bir veriyorum şimdilik

Veririz kuzumm merak etme bende de boy cücük 1,58 altmış bilem değillll ama kilo 69 61 le hamile kaldım 57 kiloya indim sonra bi aldım pir aldım 89 la doğuma gittim şimdi 69 inş. gitcek bu kilolar,dün nostalji yaptık nişan dvdsini izledik anam 50 kiloydum orda kendimi evrim geçirmiş gibi hiss ettim mini minnacıkım orda ya o halimi görünce daha da bi azim geldi gitcek bu kilolarrrr

evet canım ücretsiz izn aldım sonrada benmle birlikte iş yerimin kreşi var gelip gider. ben artık yavaş yavaş vermeye başlasam iyi olacak herkes öyle diyo sonra yediremezsin diyolar

sende benim gibi kuzucum. Bende hamileliğimde 4.5 kilo aldım. Doğumda 8 kilom gitmişti şimdi 2 sini geri aldım. Ne karışık anlattım be Yani sonuç olarak şuanda hamile kaldığım kilodan 3 kilo zayıfım amaa aslında vermem gereken tam 10 kilom var :)

Bebeğimm bende 1.60 ım işte biz senle zaten mini mini miniler olarak herhalde topikteki en ufaklarız Ben hep tombiştim ama tombiş bak şirin şirin :) Ama artık direkt balina oldum. Bende dün tartıldım 66 çıktım. Ama işte bizim ideal kilomuz 55 :) Bana azim mazim gelmedi az önce gittim 1 tane baklava yedim ohh, şimdi de cornflakes. Napim beslenmemi düzene sokamadım ki. Şöyle oturup kahvaltı öğle yemeği anlayışı kalmadı. Akşam da kocacım gelince Alya izin verirse yiyorum,yoksa hızlı hızlı ne kaparsam :)

kızlar merhaba geçen size sormuştum ama gözden kaçtı sanırım.şaibeli durumu yüzünden ferro sanol yerine ne kullanıyosunuz demiştim.dün doktorumuzla görüştüm.ferrum hausman adlı damlayla devam edeceğiz biz.aslında ferrosanol daha iyiymiş demir yönünden,ama vermemektense bunu vermek daha mantıklı geldi bana

Selam kızlar ben geldim;
Bayramda Trabzondaydık , buraya geldim bunalıma gırdım resmen. Trabzonda bıldığınız elyaf yorganlarla uyuduk bır serindi ist sıcagından sonra
süper geldi fakat yıne sıcagın içine düştük, evin sokağına girdiğimiz an bunalıma girdim Mehmet Can ı hava çarptı orada paso uyudu. Hele ilk gün bahçede
gezdırmeye cıkardım mayıstı baygın baygın etrafına bakıyor ilk defa bu kadar yeşili bı arada gördü tabi:) o kadar uyudu ki sırf Mehmet Canı görmeye gelenler
2 defa geldıler uyanması için:)

Buda oğlumun bahçe keyfi

Aysel ya ben 1.55 boyla 61 kiloyum işin ilginç yanı ben kendimi çok çağla şıkel bir anne görüyordum:) ta ki fotoğraflarda kendimle yüzleşene kadar :) Bildiğin sibel can kollu bır tip olmuşum. Acil kilo vermem lazım. En güzeli yürüyüs aslında hem sıkılaşıyorsun hem inceliyorsun . Ben nette pilatesle ılgılı videolar buldum aslında hiç de fena değil aletler olmadan bi kaç hareketını yaptım karın bolgemin yandığını hissetim şimdi alet edevatını alıp her gün 1 saat yapmak istiyorum evde. ilgilenen olursa adresi veriyim güzel videolar var

Pilates Videoları, Pilates Dersleri, Pilates Eğitimi , Ebruli Pilates: Ebru Şallı Pilates Dersi DVD 4

ben vermiycem, ilk çocuğumada vermedim, bir sorun olmadı.

cnm erdekte rüzgar esebilir dikkat et bişey olmasın kuzucuğa

canım sapancadasın sanırım oh ne güzel..selçuküne meme veriyomusun? yoksa ek gıdalaramı geçtin tamamen?

evt Fulyacım Sapancadayım..Selçüküm memeyi bırakalı çok oldu..sağıp veriyorm..artık bi sbh bide gece sağıyorm anca 100 cc çıkıyo..azaldı yani baya..gündüzleri muhallebi, meyve püresi, sebze çrbası, yourt fln veriyorm..gece sadece süt veriyorm..ek gıdaya baya baya geçtik..Selçukda baya büyüdü ztn 1 yaşnda gibi duruyo maşallah :))) sn napıyosun cnm sizin ne durumda? bn pek geçmişi okuyamıyorm..vaktm olmuyo

bn çöpe attm onu..annemde hbrlerde izlemiş ve bnde hmn attm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…