2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

işyerinde yazıp duruom snra her defasında iş cıkıo yazdıklarımı paylaşamıorum
yerim belli olaydı şıkır şıkır yazardım:) neyse illaki kısa zamanda yerleşicizzz ozaman yazışırız:)
buraların da zaten eski havası kalmadı şmdi girenler okuyup kaçıor
lütfen kızlarrr silkelenip kendimize gelelim anacımmmmm

Selçükümün son fotoları..daha çektikçe eklerim..dedesinin öyle parmağı varki küçük bi ağaç gövdesi gibi..çocukda dişlerini kaşımaya uygun buldu..

o mama yiyen ağzını burnunu koparırırımm senin erkekkkkkk
huahuahua babaların parmağına ağaç gövdesi denmez künah künah taş olursun gızDD
bnm babam öyle bişey yapsa anında elinden kaparım cünkü benmde babamın eli koca bir küllük gibiD
babamın elini öptükten sonra elimde küllük kokusu kalıoDD

çok hoşuma gitti gülnihal in bu halleri, gözümün önüne getirdim bebişimi yaa canım benim, keşke gökalp de böyle çabalar içine girse, danacık yatıyo dönüyo sonra ıhıııııııııııı dye ağlamaya başlıyo, kurtarın benii dicek konuşabilse :))

maşalla kuzucuma yaw kız berna koca herif olmuş ya selçuk.. gitgide daha da yakışıklı oluyo paşam ..

kız Berna ne kadar büyümüş maşallah böcük seniiii yaaaaaaaa

hoşgeldin canım, trabzon harikadır ya, ablam da ordan gelince burda kendine gelemz :)) eniştem de trabzonlu da :)) maşallah oğluş çok tatlı Allah nazarlardan saklasın

ben hala meme veriyorum halada cebelleşiyoruz gece uyku düzeni yok ne yazıkki çünkü gündüz az emiyo diye gece verdim hep alıştı oda gece 3kere veriyorum bayada emiyo o şekilde telafi ediyorum..ama gücüm kalmadı bu ayda gece nerdeyse deliksiz uyuması gerekirken 3 kere kalkıyorum( burda babamın çocuk doktoru arkadaşına götürüyorum..biraz zayıf bi bebek dedi ama sağlıklı hiçbi problem yok yazın kg pek kg almaz bebekler hatta veredebilirler dedi.gündüz uzun süre emmiyo dedim önemsemedi.5. ayda meyva sularna başla dedi ama ben başlamadım 5.5 aylık oldu. eylülün 3 ünde eve döncem 9undada 6 aylık oluyo kontrole gidince başlarım bende artık.başlamamamın sebebi zaten zoraki aldığı memeyi bırakmasın diye..az emiyo ama mutlu ağlamıyo uyuyo bende sorun yok diye düşünüyorum..burda acayip şekilde rahatlığa alıştım eve gidince ne yapcam bilmem.bunalıma girmesem iyidir.eşimdede olumlu yönde gelişmeler var..değişmese eve dönünce..

Güzel bir tatilden sonra hoş bulmadın demekki İstanbulu canım.Gerçekten iğrenç bir sıcak var, dısarı cıkmak için saat 5 i bekliyoruz maalesef. Buarada oğlum çok yakışıklı olmuş iyice sararmış mavişleşmiş maşallahhh

Selçukkk ne kadar tatlı olmuşsun sen öylee, nasılda değişmiş büyümüş kocaman olmuş

Geldım okdar yazdım yazdım herkes bıyere gıtmıs bende gıttım napım anam Ozledım hepınızı umraım ıyısınzdr ben ıyıyım cok sukur bı sorun yok bayram gezmelerı zıyrtler vs derken bır bayramıda gerıde bıraktık. Sıze resım eklıcem dedım lakın teldn ekleyemedm sımdı teldn pc attım am abu seferde cevıremıorum anammm egrı bugru oglumu gosterım sıze ıstedım o yuzden artık nasıl yapıosnz sız cevırıverın yada kafanızı cevırın

Kuzeyde cok temız harclık topladıı bız ona parasıyla bısey almadık kumbarası var ve hesabı var her ay kumbarasında bırekn bara banka hesabına yatıo benden zengın oldu oglum:))
Ahh canım yaa banada dogum ustune bı kadın geldı tanıdık cook yakın bır arkadasımn evıne 10 sendr gıdıo ve onun abısının evınede neysee geldı aynen boyle seyler anlattı 14 yasında amcasının ogluyla evlendırılmıs dayak yems 3 cocugu var vs vs 30 yasnda kadın 16 17 yasında cocugu var vs neysee okdr acıdımkı halınee bıraz daha anlatsa ıstedıgını gotur neye ıhtycn varsa soyle dıcktm neyseeeeeee kadın evı guzlce temzledı benm kocam cok yoruldu ve durumunu duydu dıyee ıstedıgı paradn bıraz daha fazlasını verdı bır kutuda cıkolata verdı gec oldugu ıcınde evıne kdr bırktık ıyı guzel bısey yok ertesı gun rımelımı bulamadm ara ara araaa yok anam yok yanıı neyse dedım bı rımelemı tenezzul etck dıgerlerı var o yok ama hepsı bı yerde esımde kıbrstan gelrken alms barı gıt otekılerı al be kadın neyseee kocam adıorum kocm yok olmaz almaz dedı dedım ok ben dun buraya koydugm rımelı kaybettm zaman gectı parfumlerımn ıcınden bırının eksık oldugunu farkettım zaman gectı gunlk bır kolyemın yerınde olmadıgını farkettım bunlrı hep sonradn farkttım konduramıorum cunku cok yakn arkdsma gıdıoo hanı oyle bısey olsa benı orda hep goruoo ne yuzlee ne cesretle ama o almadıda nolduu ımkan yok o aldı gunahınımı alıorum dıyede hala bazn kendımı sucluorum ama bukdrda olmaz ve suan hala arkadsıma gıdıoo ben utancımdn soramadm bılee bende mallık var kabul edıorum:)))
o kararlı insan profilinden bende istiyorum nolurr yaaa :))

Abartma yaaa okdr gobek bendede var kadı kızımıyız bız:))
Bayıldım bu sarı uşağaaaa masallahh nalan cok tatlı olmus bu oglann

Bu selcuk kocaman adam olms bernaa masallahh subhanallahh Cok tatlı olms yakısıklı erkekım benımmm

oooo Bayanlarda burdymıss sızı sızıı:))) Esıme uyucam dedımm bana dondurma getrme dedım ama uyumadm gecmısı okudum sımdı gel bana dondrma getr dıcem hı hıı bunu ben dıcem:))))

Canım Gülnihal biz masaya oturunca çığlığı basıyor,bende alıyorum onu eline de bi salatalık tutuşuturuyorum onunla oynuyor,kemiriyor yavrum yemek yiyi sanıyor ama dün baktım bi parça ısırdı resmen koptu hemen aldım ağzından yani salatalıkta yalan oldu yeni bi oyalanma şekli bulmama lazım ama öğünleri kaçırmıyorum ben ,zati kaçırdığım zaman bi hal oluyorum hele kahvaltı yapmadan kendimi uyanmış saymıyorum
Nalan hoş geldin cnmm,Mehmet Can ne kadar tatlı olmuş öylee yirim ben onu siz karadenizlileri çok kıskanıyorum ya ,Türkiyede en çok gitmek istediğim yer karadeniz
Ay çok güldüm Çağla yorumuna Nalannn ama en azından ideal kilona daha yakınsın bende 61 olaydım iyiydi :) Ben yapmam pilates fln, evde olunca zati yeterince efor sarf ediyorum Gülnihal ,temizlik,ütü,çamaşır onlardan arta kalan zamanda da koltuğa yayılıyorum ama evde olsam olurdu kardeşimin gittiği spor salonu h.içi pilates bayanlara ücretsizmiş oraya giderdim ama çalışıyorum işte :/
Ayhh Bernaaa bu tam ısırmalık olmuşşşş Selçük paşam benim öpüyorum,ısırıyorum onu
oooo Bayanlarda burdymıss sızı sızıı:))) Esıme uyucam dedımm bana dondurma getrme dedım ama uyumadm gecmısı okudum sımdı gel bana dondrma getr dıcem hı hıı bunu ben dıcem:))))

Mine çok alıntı yapmışın resimli mesajın çok uzun diye bundan alıntılayarak yazıyorum
Kuzeyin resimlerine bittim ne gadana datlı olmuş öyle papyonunu sevsinler küçük adamm
Sanada ayrı bi paragraf açıyorum,Çok güzelsin anacım hemde taş gibi duruyon resimlerde hani kiloluydun sennn

Gelelim bizee
Akşam üst komşunun oğlunun asker eğlencesi vardı tam balkonun altında bizde çıktık Gülnihalle balkondan izledik,Gülnihal davul zurnayla çoştu resmen kucağımda zor zapettim, çok oynak olacak benim kızım belli o kadar ellerini kollarını oynattı zıpladı ki içeri çay koymağa girdim ben çayın altını yakıp tepsiyi hazırlayana kadar döndüm ki Gülnihal uyumuş birde tam evin dibinde çalıyorlar bütün gürültü evde o sese rağmen mışıl mışıl uyudu ama saat 6 da hortladı resmen
Gecenin sonunda çoğun annesiyle sarılıp ağlaması beni benden aldı o kadar çok ağladım ki bende Annelik böyle bişey galiba ,anne olmadan anlamıyorsun ANNELERİ

Betul bende c.kalede oturuyorum sende merkezdemisin dedigin dogru burda iyi bir bende burdan hepinizi takip ediyorum pek sohpetlere katilamasamda sonra burda okuduklarimi doktora soruyorum bu boylemis falan diyee

bnm babamında eskiden öyleydi..artık bıraktı Allahtan..ama NUr öyle bi parmakları varki bükemiyo artık panda gibi oldu iyice
maşalla kuzucuma yaw kız berna koca herif olmuş ya selçuk.. gitgide daha da yakışıklı oluyo paşam ..
saol Bahar teyzesi Gökalp kankasının izinde gidiyo :))
kız Berna ne kadar büyümüş maşallah böcük seniiii yaaaaaaaa
büyüdü Miraycım valla Sapancaya gelince birden serpiliy çocuk..havasından mı suyundan mı nedir
Boşver Fulya emsinde gece emsin..onun için önemli..gece demekki ihtiyacı var daha çok kalkıyo..bnde sağdığım sütü gece veriyorm valla..daha faydalı olur diye..kilosunuda takma doyuyo demekki sesi çıkmıyo..maşallah..emsin emsin boşver..bnde gece 2 kre kalkıyorm..sütümü verebilceim için heycanla kalkıp veriyorm valla..gündüz bide gece sağıp 2 kere verirm gece..
iyi yapmışsın atmakla,bende attım.ama ikinciyi deneyebilirsin.demir zeka gelişimi için önemli
hangi ikinci cnm anlamadm
Selçukkk ne kadar tatlı olmuşsun sen öylee, nasılda değişmiş büyümüş kocaman olmuş
evt Merviş gitgide değişiyo.ilerde kime benzicek çok mrk ediyorm.
Bu selcuk kocaman adam olms bernaa masallahh subhanallahh Cok tatlı olms yakısıklı erkekım benımmm
KOca herif olduk Mine teyzesi.. Kuzeyde çok yakışıklı olmuş..bu Mart bebeleri kızlarıda erkekleride fıstık gibi maşallah..
Ayhh Bernaaa bu tam ısırmalık olmuşşşş Selçük paşam benim öpüyorum,ısırıyorum onu
:
Artık ısırmalığıda aştı Aysel kuzu çevirmelik oldu :)

ayy gözlerim doldu..valla nasıl uğurlıcaz askere kızzz..sna göre bişi yok erkek anaları yandı :))) ahh ahh Allah korusun askerlerimizi...vatan evladı hepsi

Betul bende c.kalede oturuyorum sende merkezdemisin dedigin dogru burda iyi bir bende burdan hepinizi takip ediyorum pek sohpetlere katilamasamda sonra burda okuduklarimi doktora soruyorum bu boylemis falan diyee

annemler çanakkalenin çan ilçesinin köyündeler canım köydeyiz biz.ilçede doğru dürüst doktor yok merkezdede yokmuş sanırım bii zafer bey diye biri varmış o iii dediler nereye götüreceğimi şaşırdım

Tesekkur ederız aysel teyzesıı:) Papyonlu bayram cocugu yaptık kuzeyı:) Bana gelncee o resımın hılesı be yavrum benm taslıgımmı kalmıs:)) kıloluym ama farkndysn serdrın arkasnda kendıme kamuflaj yapıorum:))))
Bende bunu sımdıden dusunuorum bılıomusun Ve ıcımden dıorumkı belkı ozaman kdr askerlk sıstemı degısır Kıyamamm ben o mınık tosbıgımee babası gıbı kısmetlı olck bılsem 2 sene yapsn benm bey cesmede otellerde tatıl yaparak gecrms askerlıgını adamın formalı resımı yok hepsı denız havz kenarında sortlu hahahaha:)))
KOca herif olduk Mine teyzesi.. Kuzeyde çok yakışıklı olmuş..bu Mart bebeleri kızlarıda erkekleride fıstık gibi maşallah..
Aynen katılıorum canım bendende maşallahhh mart bebelerıne de annelerınedeee cefekar analarrr

ay kızlar Selçuk yine düştü..üst katta yatıyorz yatağın kenarına makyaj sandalyeleri olur ya gondol gibi onu koydum diğer yanında baya mesafe var ztn bn yatıyodm o trfta bide o tarafa dönemiyo..sbh mızırdanmya başlayınca mama hazırliim dedm..yine saniyelik bi olay..tam merdivenden bikaç adım indim tak tuk ses geldi ve sonra ağlama tabiki..koştum ve bütün ev ahaliside sabahn köründe saniyede odamdaydı..bi baktım sen o koltuğu ittir ki çok az mesafe vardı pencereyle arasında yani dardı o kısım..onu ittirmiş o aradan aşa düşmüş..bikaç saniyede nasıl başardı bunları ya şok oldum..yüz üstü duruyodu yavrum emziide bi tarafa fırlamış..babam az kalsın dövcekti bni torununu bu hale getirdiim için aldım kucama brz ağladı sakinleşti..neyse önceki gibi çat diye ses gelmedi yerler parke değil ahşap olduğu için daha darbeyi azaltıyo sanırm..fazla ağlamadı..bak uyuyo şimdi özledm onu..ama sürekli dönmek istiyo anlamadım nedr bu dönme aşkı..bide yere koyuyorm annemde tepesinde duruyo kafayı kaldırıp kaldırp anneme gülüyo..resmen onun ilacı oldu..o güldükçe annem iyileşiyo valla :))

evt aynen inşallah babası gibi kısmetli olsun..bnm beyde Ankarada teğmen olrk yaptı..komutanım komutanım diye geziyolardı askerleri çk seviyolardı bunu...ama bn çok dua etmiştim ankaraya çıksın diye grçktn kabul oldu..orda okuduum için arkadaşlarm fln hep ordaydı onu görmeye gittiim zmn kalcak yerm çoktu yani :))bide askeriyeye girince bi hürmet bi hürmet havalara girmiştim :)))

canım ikisini de al...kullanan bütün arkadaşlarım hoppalayı çok övdü, çok seviyomuş çocuklar..baston araba zaten çok rahat oluyo, ben de ona geçtim.

canım ek gıdayı çok veriyosan ondan emmek istememiştir..yavaş yavaş alıştırsaydın...emzirdikten sonra, meyve-yoğurt filan hafif hafif başla bence..acele etme..

değişmez inşallah ya, bu süreç iyi geldi size..daha da güzel olur inşallah...

geçmiş olsun neyse, fazla ağlamamış...artık büyüdüler, atlatırlar o kadarcık şeyleri...annen için de çok güzel olmuş..gülümsemeleri ilaç gibi gerçekten..

benimki de psikolojik danışman göreviyle asteğmen olarak yapmıştı..gayet havası yerindeydi aynen..askeriyede bile kalmadı, dışarda otelde kalmıştı..gezip duruydu.bizim adamlar kısmetliymiş hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…