- 21 Haziran 2011
- 643
- 155
- 123
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.441
Aysıma bayramda ıyı harclık topladı:) onun harclıgıyla kızıma bıse almak ıstıyorum ya salıncak ya hoppala yada baston puset alıcam ama hangısını alıcam bı turlu karar veremıyorum...
Bebek arabamız var aslında ama cok agır ve hıc pratık dııl..
Salıncakta ne kadar durur bılmıyorum,gecen bı arkadasın evınde vardı bındırdım bıraz ama sonrasında kıcıyla ıttıre ıttıre asagıya cektı kendını...
Acaba hoppalamı alsam dıyorum ama kıracı oldugum ıcın tavana falan monte edemem,su kendınden asılı olan hoppalalar var ondanmı alsam acep,yurutec gıbı dıılmı kızlar oda yaaa hanı yurutec zararlı falan dedıkya,hoppalada zararlı olmasın sakın..
Ayde gadalarını aldıklarım bana bı akıl verın
Aysıma bayramda ıyı harclık topladı:) onun harclıgıyla kızıma bıse almak ıstıyorum ya salıncak ya hoppala yada baston puset alıcam ama hangısını alıcam bı turlu karar veremıyorum...
Salıncakta ne kadar durur bılmıyorum,gecen bı arkadasın evınde vardı bındırdım bıraz ama sonrasında kıcıyla ıttıre ıttıre asagıya cektı kendını...
Acaba hoppalamı alsam dıyorum ama kıracı oldugum ıcın tavana falan monte edemem,su kendınden asılı olan hoppalalar var ondanmı alsam acep,yurutec gıbı dıılmı kızlar oda yaaa hanı yurutec zararlı falan dedıkya,hoppalada zararlı olmasın sakın..
tatlım bende dilara ela nın harclıklarıyla baston araba aldım hoppala da kraftın hoppalasını almıstım tevsıye ederım
bende geldm aslında okuyodum ara ara ama bi türlü yazmaya fırsat bulamadım çok sessiz buralar çokkkkisoldecim bence baston puset al çünkü salıncak artık kar etmiyo emekleyecekler 1-2 aya kadar hoppala konusunda ben tereddütlüyüm yürüteçe zaten koymam bence puset almalısın bu arada geçen haftalarda bahsetmiştim evime bi kadın geldi temizlik için diye hayat hikayesini falan anlatmıştım hatırlayanlar vardır.Temizlikten 1 hafta sonra yüzüklerimin olmadığını farkettim bir de kolyem yok çok üzüldüm evde aramadığım yer kalmadı temizlikten bi gün önce kayınvalideme giderken takımıştım ama sonra naptığımı hiç hatırlamıyorum oraya da baktık çıkarabileceğim her yere baktık yokk yokk o kadın aklıma geldi önce şikayetçi olacaktık ama ya o almadıysa diye o vebali almak istemedik
maddi değeri evet vardı ama manevi değerleri daha fazlaydı kolyemi de annem doğumumda almıştı.Bayramın son günü kadını aradım temizlik yaparken gördünmü falan diye kadın çok sakindi yok görmedim dedi evde kameralar olduğunu ve cuma günü inceleneceğini söyledim aa o zaman nasılsa çıkar dedi sonrada konuyu değiştirdi ne düşüneceğimi bilemiyorum inşallah o almamıştır,napabilirim başka billmiyorumki dua ediyorum sadece hala içim yanıyo yaa
bende geldm aslında okuyodum ara ara ama bi türlü yazmaya fırsat bulamadım çok sessiz buralar çokkkkisoldecim bence baston puset al çünkü salıncak artık kar etmiyo emekleyecekler 1-2 aya kadar hoppala konusunda ben tereddütlüyüm yürüteçe zaten koymam bence puset almalısın bu arada geçen haftalarda bahsetmiştim evime bi kadın geldi temizlik için diye hayat hikayesini falan anlatmıştım hatırlayanlar vardır.Temizlikten 1 hafta sonra yüzüklerimin olmadığını farkettim bir de kolyem yok çok üzüldüm evde aramadığım yer kalmadı temizlikten bi gün önce kayınvalideme giderken takımıştım ama sonra naptığımı hiç hatırlamıyorum oraya da baktık çıkarabileceğim her yere baktık yokk yokk o kadın aklıma geldi önce şikayetçi olacaktık ama ya o almadıysa diye o vebali almak istemedik
maddi değeri evet vardı ama manevi değerleri daha fazlaydı kolyemi de annem doğumumda almıştı.Bayramın son günü kadını aradım temizlik yaparken gördünmü falan diye kadın çok sakindi yok görmedim dedi evde kameralar olduğunu ve cuma günü inceleneceğini söyledim aa o zaman nasılsa çıkar dedi sonrada konuyu değiştirdi ne düşüneceğimi bilemiyorum inşallah o almamıştır,napabilirim başka billmiyorumki dua ediyorum sadece hala içim yanıyo yaa
canım heemmencık ayrıntı ver,arabayı kaca aldın ne marka,bıde hoppalanın fıyatınıda alım:)
hemencecik yazıyorum araba aldeba 110 tl baston arabaların oturma yerlerı sert oldugu ıcın ıcıne mınder koyuyorum rahat edıyor kanz hoppalası da 130 tl tatlım
cnm geçmiş olsun, inşallah bulursun. Aldıysada almadım der tabi, bi arkadaşımın başına geldi aynısı, onunda parası kaybolmuştu temizlikçinin geldiği gün, o hemen farketti, kadın önce almadım dedi, triplere girdi, baygınlık numarası falan yatı, merdivenlerden attı kendini güya bayıldı, sonra polise gidilecek parmak izi alınacak dendide korkudan itiraf etti.
canım yaa ınsallah bulunur,hanı su kaybolan esyalar ıcın okunan dua varya ondan okusan,eger kadın almamıssa umarım bulursun,kadın almıssada hayrını gormesın,maddıyatta onemlı tabı ama annenın dogum hedıyesıymıs,ınsallah bulunur
kızlar hepinize merhaba, son zamanlarda giremedim pek, bayramınızıda kutlayamadım ama geçmiş bayram şekeri gönderiyorum size, buyrun bakın :)))
LeGa-Be-Be: Kırmızı Rugan Ayakkabı
bu arada mervecim Alya'yı gördüm rüyamda, kalabalıktık galiba hep beraberdik, ama Alya kalmış aklımda birtek , evire çevire seviyordum :)))
Hiç kimse kalmadı artık burda,çok üzülüyorum yaEski muhabbetleri özledim
Kıss mıraaay o dadlı dıllerını yırım senın,,bende senı ossledım kusuum....
Su bayram rehavetını bı atsın mıllet tekrar toplanalım ınsallah,yıne oterım ben...
Günaydın kızlar...nolmuş bu sayfaya hiç muhabbet yok..
ben Sapancaya geldim yine..burası çok güzel yaa herşey doğal :)) bu ara bnde organiklie sardım Gamze gibi..dün sütümüzü aldık inekden sağılmış haliyle yordumuzu yaptk bahçeden domatesler toplandı tazecik ohh miss..İstanbulda nerdeee... şimdide kahvaltıya oturuyorz..sizi özledim herkes dönsün artık muhabbet başlasın..resim çekilirsekeklerm..Selçuk çok mutlu maşallah burda bi gülücükler bi kahkahalar..dün yine çimlerde banyo yaptı uyudu saatlerce :))
merhaba arkadaslar kımsecıkler yok dıye yakınmalar var ben yoktum mınnakım hastalandı bayram oncesı hafıf soguk algınlıgı gecırdı ılac antıbıyotık aldık cok sukur sımdı ıyı bayramın 2. gunu de ben bogaz agrısı hafıf ates beyın zonklaması ınanın 3 gun yattım bayramda sımdı daha ıyıyım sureklı ıhlamır ıcıp durdum salgın varmıs kızlar dıkkat edın evde maskeyle dolasıyorum dilara ela daha yenı atlattı ona tekrar gecmesın dıye sızlerde dıkkat edın cok ozlemıs sızı :))))
gelelım sorularıma kızlar kısmetse 3 eylulde tatıle gıtmeyı planlıyoruz erdege ınsh hava guzel olur yaaa :))) bebişime güneş kremı tavsıyenız var mı neyı kullansam acaba bıde hagısız denız bezı varya onu gıydırıp ustune mayosunu gıydırıcem dımı :))))
Günaydın kızlar kimseler yok yine ayhh yeter gelin artık bitti tatilll
Günaydın kızlar...nolmuş bu sayfaya hiç muhabbet yok..
ben Sapancaya geldim yine..burası çok güzel yaa herşey doğal :)) bu ara bnde organiklie sardım Gamze gibi..dün sütümüzü aldık inekden sağılmış haliyle yordumuzu yaptk bahçeden domatesler toplandı tazecik ohh miss..İstanbulda nerdeee... şimdide kahvaltıya oturuyorz..sizi özledim herkes dönsün artık muhabbet başlasın..resim çekilirsekeklerm..Selçuk çok mutlu maşallah burda bi gülücükler bi kahkahalar..dün yine çimlerde banyo yaptı uyudu saatlerce :))
merhaba arkadaslar kımsecıkler yok dıye yakınmalar var ben yoktum mınnakım hastalandı bayram oncesı hafıf soguk algınlıgı gecırdı ılac antıbıyotık aldık cok sukur sımdı ıyı bayramın 2. gunu de ben bogaz agrısı hafıf ates beyın zonklaması ınanın 3 gun yattım bayramda sımdı daha ıyıyım sureklı ıhlamır ıcıp durdum salgın varmıs kızlar dıkkat edın evde maskeyle dolasıyorum dilara ela daha yenı atlattı ona tekrar gecmesın dıye sızlerde dıkkat edın cok ozlemıs sızı :))))
gelelım sorularıma kızlar kısmetse 3 eylulde tatıle gıtmeyı planlıyoruz erdege ınsh hava guzel olur yaaa :))) bebişime güneş kremı tavsıyenız var mı neyı kullansam acaba bıde hagısız denız bezı varya onu gıydırıp ustune mayosunu gıydırıcem dımı :))))
üzüldüm canım yaa inş. evde biryerlerdedir bulursun en kısa zamandasağolun kızlar almadıysa günaha giriyorum diye de üzülüyorum ama hem kolyem için hemde yüzüklerim için çok üzülüyorum ya daha tektaşımı haziranda doğumgünümde almıştı eşim diğer yüzüğümü biz flört ederken almıştı kolyemde annemin doğum hediyesiydi yani hepsinin ayrı ayrı manevi değeri var dediğin duayı okudum o gece rüyada gördüm ikiside aynı yerdeymiş kıl tüy falandolaşmış yatak gibi bi yerin altından çıkıyodu tam parmağıma takıyodum ki uyandım her yere baktım ama yok çıkar inşallah diye kalbimi bozmuyorrum ama ya ondaysa diyede aklımdan çıkmıyo
yine sapanca hee ohh mis mis işe başlamadan bi adp. yapmak istiyom bende ama bakalım annen nasıl bu aradaGünaydın kızlar...nolmuş bu sayfaya hiç muhabbet yok..
kız sen gitmiyon mu daha tatile ayarla da çık 1 hafta yaz bitiyo hadiiiiAnnem ben burdayım yaa üzülme senn:) Berna da buralardadır gelir yakında daha bayram tatilini bitiremedi çoğumuz.Bahar ve Nur işe başladı ondan yoklar bi sürü anniş bebeişleri de alıp tatile gitti,havalar biraz soğsub herkes geri döner merak etme sarı şekerim minik kuşummm
Bu arada tatile gidenleri hiççç de kıskanmıyorum desem de inanmayın Çok kıskandım haa
bende haftaya çıkıyorum kısmetse atlasa mayo aldım görsen el kadar bile diil çok güzel..ama daha güneş kremi almadım kimi 50 faktör diyo kimi de o yüksek faktörlülerde kimyasal çok 30 fak.olanı alın diyo kararsız kaldım bendemerhaba arkadaslar kımsecıkler yok dıye yakınmalar var ben yoktum mınnakım hastalandı bayram oncesı hafıf soguk algınlıgı gecırdı ılac antıbıyotık aldık cok sukur sımdı ıyı bayramın 2. gunu de ben bogaz agrısı hafıf ates beyın zonklaması ınanın 3 gun yattım bayramda sımdı daha ıyıyım sureklı ıhlamır ıcıp durdum salgın varmıs kızlar dıkkat edın evde maskeyle dolasıyorum dilara ela daha yenı atlattı ona tekrar gecmesın dıye sızlerde dıkkat edın cok ozlemıs sızı :))))
ben alacağım canım ama bütün gün onun üzerinde bırakmam tabi ara ara alışsın daha erkenkızlar yürüteçe koyma vakti geldi mi?
hoşgeldin tatlım, çok üzüldüm canım ya, hatırlıyorum ben o temizlikçi hakkında yazdıklarını, zor hayat şartlarından, çocuklarından bahsetmiştin, inş o almamıştır :44: aldıysa da hayrını görmez zaten, manevi değeri olması çok üzücü, ben olsam bende çok üzülürdüm, ama sağlık olsun ne diyelim olan olmuş
canımm gerçekten çok şaşırdım okuyunca,kadından nasıl bahsederken şimdide böyle bir şüphe var demek. Ya evine odana ondan başkası girmedi ki,bana da direkt o gibi geldi suçlu.Ama insan vicdanı işte direkt suçlayamıyorsun kiİnşallah o almamıştır canım, hatırası var birde.
ben böyle vicdan azabı çekerken ya o almadıysa diye eğer o aldıysa kat be kat çıkar inşallah ondan bi emin olabilsem rüyalardan bekliyorum artık bu cevabı dün gecede rüyamda evimin kapısı sonuna kadar açıkmış azranın altınları vardı o kese duruyodu her yer derli topluydu hiç bişey alınmamış ama kapı sonuna kadar açıktı ne anlama geliyo acaba bi işaret falan olabilir mi ki
kızlar yürüteçe koyma vakti geldi mi?
Evden geliyorum Gülnihal iyice delirdi artık elde avuçda durmuyor bu kızz
tırmanıyor resmen yere bi çarşaf açıyoruz ama Gülnihaş 5 dk sonra ya masanın altına giriyor ya iki koltuğun arasına sıkışıyor,yataığna koyunca alan dar geliyor beşiği sallıyor resmen kenarlıkların altından ayağını çıkarıyor oralara sıkışıyor sonre eyiiii diye bağırmaya başlıyor,bi destekleyici bulsun odan tutunup oturur pozisyona geliyor ,banyo yaptırırken küvetin kenarlarından tutup oturuyor ,yatırmak namümkün daha bi sürrü şey hep ilgi alaka hep oyun istiyor annem isyanlarda
süper bu kız ya, kendi kendine yatarken oturabilir hale gelmesi muhteşem bir gelişme. Yalnız bu işin birde şöyle bir tarafı varmış, gece uykusundan sırf oturmak istediği için uyandığı ve sonrasında uyuyamadığı çok oluyormuş der tecrübeli anneler. allah yardımcın olsun canım...
Berra'da geri geri sürünerek istediği yere gider oldu, kızım arkaya değil öne diyorum dinlemiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?