2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım bende dilara ela nın harclıklarıyla baston araba aldım hoppala da kraftın hoppalasını almıstım tevsıye ederım

cnm zararlı değil yürüteç, kim diyor onu? hoppalada daha çok eğlenir gibi geliyor, kapıya takılanlardan var, delik açmak zorunda kalmıyorsun.

bende geldm aslında okuyodum ara ara ama bi türlü yazmaya fırsat bulamadım çok sessiz buralar çokkkk isoldecim bence baston puset al çünkü salıncak artık kar etmiyo emekleyecekler 1-2 aya kadar hoppala konusunda ben tereddütlüyüm yürüteçe zaten koymam bence puset almalısın bu arada geçen haftalarda bahsetmiştim evime bi kadın geldi temizlik için diye hayat hikayesini falan anlatmıştım hatırlayanlar vardır.Temizlikten 1 hafta sonra yüzüklerimin olmadığını farkettim bir de kolyem yok çok üzüldüm evde aramadığım yer kalmadı temizlikten bi gün önce kayınvalideme giderken takımıştım ama sonra naptığımı hiç hatırlamıyorum oraya da baktık çıkarabileceğim her yere baktık yokk yokk o kadın aklıma geldi önce şikayetçi olacaktık ama ya o almadıysa diye o vebali almak istemedik
maddi değeri evet vardı ama manevi değerleri daha fazlaydı kolyemi de annem doğumumda almıştı.Bayramın son günü kadını aradım temizlik yaparken gördünmü falan diye kadın çok sakindi yok görmedim dedi evde kameralar olduğunu ve cuma günü inceleneceğini söyledim aa o zaman nasılsa çıkar dedi sonrada konuyu değiştirdi ne düşüneceğimi bilemiyorum inşallah o almamıştır,napabilirim başka billmiyorumki dua ediyorum sadece hala içim yanıyo yaa

cnm geçmiş olsun, inşallah bulursun. Aldıysada almadım der tabi, bi arkadaşımın başına geldi aynısı, onunda parası kaybolmuştu temizlikçinin geldiği gün, o hemen farketti, kadın önce almadım dedi, triplere girdi, baygınlık numarası falan yatı, merdivenlerden attı kendini güya bayıldı, sonra polise gidilecek parmak izi alınacak dendide korkudan itiraf etti.

canım yaa ınsallah bulunur,hanı su kaybolan esyalar ıcın okunan dua varya ondan okusan,eger kadın almamıssa umarım bulursun,kadın almıssada hayrını gormesın,maddıyatta onemlı tabı ama annenın dogum hedıyesıymıs,ınsallah bulunur

hemencecik yazıyorum araba aldeba 110 tl baston arabaların oturma yerlerı sert oldugu ıcın ıcıne mınder koyuyorum rahat edıyor kanz hoppalası da 130 tl tatlım

eger fıyatlar asagı yukarı bu sekıldeyse ıkısınıde alacak paramız var:) en kısa zamanda ıkısındende alayım kuzucuma

sağolun kızlar almadıysa günaha giriyorum diye de üzülüyorum ama hem kolyem için hemde yüzüklerim için çok üzülüyorum ya daha tektaşımı haziranda doğumgünümde almıştı eşim diğer yüzüğümü biz flört ederken almıştı kolyemde annemin doğum hediyesiydi yani hepsinin ayrı ayrı manevi değeri var dediğin duayı okudum o gece rüyada gördüm ikiside aynı yerdeymiş kıl tüy falandolaşmış yatak gibi bi yerin altından çıkıyodu tam parmağıma takıyodum ki uyandım her yere baktım ama yok çıkar inşallah diye kalbimi bozmuyorrum ama ya ondaysa diyede aklımdan çıkmıyo

okudum canım zaten ben arada girip bakıyorum yeni bişi varmı diye yanlız berranın bayramlığına bittim bittim çok tatlı olmuş maaşallah

bence tatlım araba al, ama zaten hem hoppalaya hem arabaya paranız varmış, ikisini de al

hoşgeldin tatlım, çok üzüldüm canım ya, hatırlıyorum ben o temizlikçi hakkında yazdıklarını, zor hayat şartlarından, çocuklarından bahsetmiştin, inş o almamıştır :44: aldıysa da hayrını görmez zaten, manevi değeri olması çok üzücü, ben olsam bende çok üzülürdüm, ama sağlık olsun ne diyelim olan olmuş

Hiç kimse kalmadı artık burda,çok üzülüyorum ya Eski muhabbetleri özledim

ayyy Mervem ya aynen bende

Kıss mıraaay o dadlı dıllerını yırım senın,,bende senı ossledım kusuum....
Su bayram rehavetını bı atsın mıllet tekrar toplanalım ınsallah,yıne oterım ben...

çabuk gitsin şu rehavet o zaman

sen olmayınca topikte sessizleşti bak Berna ohhhhhh mis gibi bizim yerimize de çek içine temiz havayı Selçuk'uma da yarasın havası suyu meyvesi sebzesi inşallahhhhhhhh

bebişine de sana da çok çok geçmiş olsun canım, Allah bir daha hasta etmesin inş. Canım bize cildiye doktoru BABE PEDIATRIC 50 FAKTÖR GÜNEŞ LOSYONU'nu önerdi, bizde onu aldık, sadece bebek cildine özel üretiliyormuş, ama TRUKID diye bir marka da var o da çok iyiymiş. Mayo giydirmesen de olur ama giydirirsen de çok tatlı olur

Son düzenleme:
Günaydın kızlar kimseler yok yine ayhh yeter gelin artık bitti tatilll

Günaydın şekerimm. Daha kahvaltı yapamadım Alya yüzünden kucakçı oldu iyice bu çocuk arkadaşş

Canım ohh çok sevindim keyfinizin yerinde olduğuna. Bende atsam kendimi öyle organiklik içine pek hoş olcak. Böyle miss gibi kokan domatesi özledim vallahi, ben koparım dalından. Selçuk yavrumm tabi mutlu olur olunmaz mı o cennette

Geçmiş olsun canımm,yavrum yeni atlatmıs evet geçmesin kuzuma. Bende atlattım saman nezlesi grip astım karışımı birşey çok sakınamadım da yavrumu ama Allaha şükür bulaşmadı ona. Gerçekten yazın çocukları kışa göre korumak daha zordur derlerdi,öyleymiş. Canımcım ben Sebamed aldım güneş kremi,doktorum onu vermişti,maşallah çok iyi korudu kızımı.

tatlım desene Aysimanın cukka iyi :)) Allah bereketini artırsın inşallahh miniğimin. Kuşum Alya artık salıncağı pek sallamıyor,puset desen yalan oldu bakmıyor bile. Ben yerinde olsam hoppala yada baston araba alırdım. En çok hangisi ihtiyaç senin için ona karar ver. Evde oyalamak mı zor dışarıda arabayla gezdirmek mi? Eğer paranız yeterse ikisinide al,kurtul:))

canımm gerçekten çok şaşırdım okuyunca,kadından nasıl bahsederken şimdide böyle bir şüphe var demek. Ya evine odana ondan başkası girmedi ki,bana da direkt o gibi geldi suçlu.Ama insan vicdanı işte direkt suçlayamıyorsun ki İnşallah o almamıştır canım, hatırası var birde.

üzüldüm canım yaa inş. evde biryerlerdedir bulursun en kısa zamanda
yine sapanca hee ohh mis mis işe başlamadan bi adp. yapmak istiyom bende ama bakalım annen nasıl bu arada
kız sen gitmiyon mu daha tatile ayarla da çık 1 hafta yaz bitiyo hadiiii
bende haftaya çıkıyorum kısmetse atlasa mayo aldım görsen el kadar bile diil çok güzel..ama daha güneş kremi almadım kimi 50 faktör diyo kimi de o yüksek faktörlülerde kimyasal çok 30 fak.olanı alın diyo kararsız kaldım bende
kızlar yürüteçe koyma vakti geldi mi?
ben alacağım canım ama bütün gün onun üzerinde bırakmam tabi ara ara alışsın daha erken

Evden geliyorum Gülnihal iyice delirdi artık elde avuçda durmuyor bu kızz
tırmanıyor resmen yere bi çarşaf açıyoruz ama Gülnihaş 5 dk sonra ya masanın altına giriyor ya iki koltuğun arasına sıkışıyor,yataığna koyunca alan dar geliyor beşiği sallıyor resmen kenarlıkların altından ayağını çıkarıyor oralara sıkışıyor sonre eyiiii diye bağırmaya başlıyor,bi destekleyici bulsun odan tutunup oturur pozisyona geliyor ,banyo yaptırırken küvetin kenarlarından tutup oturuyor ,yatırmak namümkün daha bi sürrü şey hep ilgi alaka hep oyun istiyor annem isyanlarda

Pinarımm yazdım ama kaçırmışın sen herhalde bizim iş yeri devir oalcak diye bekletiyorlar izinleri eylül 1 di güya şimdi oldu 15 eylülbu gidişle kışın çıkarım izne onda da anca evde otururum artık

trukid tavsiyemdir, bende ondan aldım. Ve mayo giydirmende şart değil, aldıysanda dediğin gibi giydiricen tabiki

kızlar yürüteçe koyma vakti geldi mi?

yürüteç ve hoppalanın , özellikle yürütecin zararlarından ötürü asla düşünmedim bunu.

yerim aysimayı, bak nasılda bereketli bir kız :) Berra gibi eli boş kalmamış :)))

Canım ikisinide tavsiye etmiyorum ben , nacizane kendi görüşüm, az sabret emeklemeleri yakındır, bak Gülnihal'e neler neler yapıyormuş, 1 hafta sonra Aysel gelip emekliyor benim kız demerse hiç şaşırmayacağım :)

süper bu kız ya, kendi kendine yatarken oturabilir hale gelmesi muhteşem bir gelişme. Yalnız bu işin birde şöyle bir tarafı varmış, gece uykusundan sırf oturmak istediği için uyandığı ve sonrasında uyuyamadığı çok oluyormuş der tecrübeli anneler. allah yardımcın olsun canım...

Berra'da geri geri sürünerek istediği yere gider oldu, kızım arkaya değil öne diyorum dinlemiyor :))

arkadaslar geccmıs olsun dıleklerınız ıcın ve krem onerılerınız ıcın tesekkur ederım ben kacıyorum kuzucuk durmuyo baş baş

Ay yerim ben onu,bu arada yazamadım Berranın bayramlığı çooook şekerdi Gamze bayıldım bayıldımm
Şimdilik gece uykusu aynı düzen gidiyor saatli ,inş.gece oturmak için uyanmaz bide dişimiz patlasada rahatlasak kızım diş kaşıyıcıyı sürtmek yerine kafayı sallıyor sağa sola :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…