- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.201
evet kuzum ya zaman geciyor ya üzülüyorum bi taraftan biliyo musun zaman cabuk gecıyo doyamıyorum ona dıye,normalmiyim ben acaba
Ayyy merve gozun aydın canım yaa,darısı basımıza dun aysıma okadar ateslenınce acaba dısmı dıe baktım ama hala gelen yokk,uyyyy ne tatlı olmustur alya kuzum sımdı...
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl herkes iyidir umarım uzun bir aradan sonra yine burdayım aslında kendi kendime söz vermiştim buraya girmemek için çünkü bazı insanlarla karşılaşmak istemiyorum malum ağzı olan konuşuyor ama lafın nereye gideceğini bilmeden olur olmaz eleştiriyor neyse bu tatsız konuyu çokta uzatmak istemiyorum......sevgili ronyanın yolladığı onore edici mesajdan sonra buraya dönmemek ayıp olurdu zaten
Müjdeli haberim benden önce gelmiş :)) evet kızlar 5 haftalık hamişim hayırlısıyla 2013 mayıs annesi olucam .... şimdilik herşey yolunda bir sorun yok henüz keseyi net göremedik belli belirsiz görünüyor inşallah 2 gün sonra daha net görücez...
Aren de gayet sağlıklı erken doğmasına rağmen yaşıtlarından hemen hemen 2 ay önde gidiyorbu aralar emekleme provaları yapmaktayız herbi tarafımız oynuyor 4 gün sonra 7. ayımıza giricez ...
canım gündüzleri nete cepten giriyorum buraya girmek zor oluyor fevzinin yerindeyim anlarsın ya orda daha aktifim :))) ama hep aklımdasınız selam vermek istedim...
Alya'mın alttan 2 dişi birden çıktı canlarım,az önce emzikle cebelleşirken oldu diye düşünüyorum. Güzel kızım benim yaaaa dün anamı ağlatmıştı meğer nedeni buymuş
oyy yavrumm..o nası uyuyuş şekli la..keyfe bak hatundaki
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl herkes iyidir umarım uzun bir aradan sonra yine burdayım aslında kendi kendime söz vermiştim buraya girmemek için çünkü bazı insanlarla karşılaşmak istemiyorum malum ağzı olan konuşuyor ama lafın nereye gideceğini bilmeden olur olmaz eleştiriyor neyse bu tatsız konuyu çokta uzatmak istemiyorum......sevgili ronyanın yolladığı onore edici mesajdan sonra buraya dönmemek ayıp olurdu zaten
Müjdeli haberim benden önce gelmiş :)) evet kızlar 5 haftalık hamişim hayırlısıyla 2013 mayıs annesi olucam .... şimdilik herşey yolunda bir sorun yok henüz keseyi net göremedik belli belirsiz görünüyor inşallah 2 gün sonra daha net görücez...
Aren de gayet sağlıklı erken doğmasına rağmen yaşıtlarından hemen hemen 2 ay önde gidiyorbu aralar emekleme provaları yapmaktayız herbi tarafımız oynuyor 4 gün sonra 7. ayımıza giricez ...
Dmf sen nerelerdesın yaa,epeydır yoksun..bızde sızı ozledık masallah yavruya ne tatlı olmus oylleeee....
Bu arada unutmadan mıray lıdyaya koptum yaaa,hakkaten oylemı uyuyor,elını ceksen uyanırmı pekı,masallah lıdyama
Alya'mın alttan 2 dişi birden çıktı canlarım,az önce emzikle cebelleşirken oldu diye düşünüyorum. Güzel kızım benim yaaaa dün anamı ağlatmıştı meğer nedeni buymuş
Hayatım hoşgeldin aramıza tekrardan, uzun zaman oldu. Fehminin yerinde öğrendik hamile olduğunu. Tebrik ediyorum canım benim , Allah tamamına erdirsin. Ne güzel birlikte büyüyecekler Arenle. Keşke benimde cesaretim olsa,ilk çocuğum bile kaza ile oldu ben hazır değildim herhalde 2. ye cesaret etmem zor. Sen ne güzel arayı soğutmadın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin miniğini inşallah.
oyyy maşallahh..ayy darısı bize inşallah deli gbi kaşınıyorz
keyif ki ne keyif
merhaba canım, seni burda görmek de çok güzel, hoşgeldin.
evet öyle uyudu bugün bir süre sonra kendi düzeltti
aaaaaaaaaaaaaaa maşallah Alyacığakıyamam ben ona ya ondan huysuzmuş işte
o da kazayla olursa görürsün
Kızlar iyi akşamlar hepinize. Umarım bebişler ve sizlerin keyfiniz yerindedir. Şimdi foto yükleyeyim de görün buluşmayı :))
Eki Görüntüle 500929 Eki Görüntüle 500930 Eki Görüntüle 500931 Eki Görüntüle 500932 Eki Görüntüle 500933 Eki Görüntüle 500934 Eki Görüntüle 500935 Eki Görüntüle 500936
.
Selam kızlar pat diye dalacam ama bişey soracam benim için acil
ömer geceleri kırk dakka bi saat arayla kalkıo emmek istiyo
benim sütüm gündüz bile anca yetiyo
büyüdüğü için mi yoksa azaldıgı için mi bilemiyorum
gece yatmadan evvel öyle bi şey vereyim ki
hem tok dursun hem hazımsızlık yapmasın uzun saat idare etsin
neyi önerirsiniz
sütüm yetmediği zaman formül mama kullanıyorum hero baby nin
bir kere de aptamil sütlü pirinçliyi mama yapıp verdim
onun dışında bi ek gıda vermedm henüz
ah canım yaa son anda demek taşınamadınız vardır bunda da br hayır kilolorunu da takma nasıl olsa verirsin iki çocuğun var onlara koşturmaktan eminimi verirsin canım eyüpün ilk dişi hayırlı olsun bol bol güzel güzel gez tadını çıkarSlm guzel anneler ve bebisleri nasıl bakalım
Biz iyiz cok şükür cok yogun karışık aptal iki hafta geçirdim eşyalarım az buçuk toplu bı sekilde ramazanı geçirdim taşınacak diye bayramdan sonra komple topladım koli çuval hallettim bir iki çamaşırlar tabak bıraktım eşimde boya aldı taşınacağımız eve gitti boyacı cok para istedi diye geri geldi sabah ev sahibi arıyor kızımın tayini var taşınmayın diyo aradaki diğer konuşmaları tahmin edersiniz
Bu arada da kendi ev sahibimiz durmadan taşınmayın biz sizden cok memnunuz soz dış cephe izolasyon yapılacak filan iste bı sene daha oturalım dedik bizde
O bütün kolileri açıp yerleştirdim halen daha onla uğraşıyor um bazanın altını yerleştirdim Enes'in kuculmuslerini sectim iyileri Eyüp'e ayırdım bir büyük çuval bebek elbisesi kapıya koydum alan olur diye çöpün yanına koyuyorum
Dün aksam ablamın düğünü nü yaptık atlattık cok şükür damat ve ailesi cok gicik sinir Allah ablama sabır ve güç versin inşallah
Düğün salonunda Enes'in kolu çıktı yine dördüncü kez aynı yerden askım onu hasta.ye götürdü ilgilendi ben kinayla düğünler ilgilendim kapının yanında fotograflar satılıyor esim hastanedeydi kardesime dans ettim resimi aldım şok oldum dışardan bu kadar mı şişman gözüküyorum ben ya sinir oldum q
Eyüp'ün dün ilk dis sag alt disi çıktı
Emekliyi türünün koltuğa yukarı kalkıyor akıllı bidık
Bizden haberler böyle
Haa bide bugün bende annemle cocuklar Samsun'a gitcektik iste uyuzlar bi ablamı aldılar gittiler biz cuma gorcez inşallah orda da düğün yapıp köye Artvin'e gitcez gezcez inşallah.
GÜNAYDIN KIZLARBizde bu sabah erkenciyiz mide bulantılarım çok fena ve sabahın kör saatinde başlıyor böyle sağolsun komşulardan biride kahvaltıya ne hazırlıyorsa koku çok fena
merhaba arkadaşlar herkes iiyidir umarım.. geçmişe ilk fırsatta göz atacağım bi ara
bugün iş başı yapanlardanım ben de. ama anneme bırakabilmenin huzuru vardı yine de.. çok şükür. allah onlara uzun ömür ve sağlık versin hep.. süt sağma ile ilgili aklıma takılan 2 şey var. tecrübeli annelerimizden yanıt bekliyor olacağım.
sabah süt sağdım. dolaba koydum. 2 saat sonra annem ısıtıp verdi. ama içmemiş. annem de tekrar dolaba koymuş. o sütü tekrar kullanabilir miyim..
bir de derin dondurucu da nsan ayından kalma sütümvar. verebilir miyim?
biberon almıyor bu arada oğlum.. işimiz var yani. bu arada esperanza dan sonra etraftan şok hamililekler olduğuna sahit oldum. çok dikkat etmek gerek.. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?