2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet kuzum ya zaman geciyor ya üzülüyorum bi taraftan biliyo musun zaman cabuk gecıyo doyamıyorum ona dıye,normalmiyim ben acaba

normalsin canım bende üzülüyorum. sanki zaman cok hızlı akıyor ben kaçırıyorum birşeyleri,doyamıyorum , düşünüyorum dogdugu günden bugüne ne cabuk geçmiş sanki ben yokmuşum o anlarda . piskoya bağladım sanırım

Ayyy merve gozun aydın canım yaa,darısı basımıza dun aysıma okadar ateslenınce acaba dısmı dıe baktım ama hala gelen yokk,uyyyy ne tatlı olmustur alya kuzum sımdı...

saol btanemm, darısı basınıza inşallah. ben bugün hep yokladım yoktu dişi,annem farketti akşam. emziğin arka kısmını alıyordu agzına. sanırım sert gelince patladı iyice. şok oldum hiç beklemiyordum bende.

cnm hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun..bn duyunca inanamadım sonra hayran kaldım valla sna..keşke bnmde öyle bi cesaretim olsa ve bu kdr az yaş aralııyla oğluma kardeş dünyaya getirebilsem..yani söylicek bişi bulamıyorm çok imrendim bu konuda sna..Arenede maşallah

Hayatım hoşgeldin aramıza tekrardan, uzun zaman oldu. Fehminin yerinde öğrendik hamile olduğunu. Tebrik ediyorum canım benim , Allah tamamına erdirsin. Ne güzel birlikte büyüyecekler Arenle. Keşke benimde cesaretim olsa,ilk çocuğum bile kaza ile oldu ben hazır değildim herhalde 2. ye cesaret etmem zor. Sen ne güzel arayı soğutmadın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin miniğini inşallah.

canım gündüzleri nete cepten giriyorum buraya girmek zor oluyor fevzinin yerindeyim anlarsın ya orda daha aktifim :))) ama hep aklımdasınız selam vermek istedim...

Fevzimi haha...fevzi fehmi fahri her ne haltsa valla bırakın şurayı buraya gelin asabım bozuliii

oyy yavrumm..o nası uyuyuş şekli la..keyfe bak hatundaki

keyif ki ne keyif

merhaba canım, seni burda görmek de çok güzel, hoşgeldin.

evet öyle uyudu bugün bir süre sonra kendi düzeltti

Alya'mın alttan 2 dişi birden çıktı canlarım,az önce emzikle cebelleşirken oldu diye düşünüyorum. Güzel kızım benim yaaaa dün anamı ağlatmıştı meğer nedeni buymuş

aaaaaaaaaaaaaaa maşallah Alyacığa kıyamam ben ona ya ondan huysuzmuş işte

o da kazayla olursa görürsün

oyyy maşallahh..ayy darısı bize inşallah deli gbi kaşınıyorz

tşk ediyorum şekerim darısı başınıza. Selçükümünde yakındır,ansızın beliriverir incileri merak etme sen.

Evet kuzum ya bende senin jelinden alayım bari demiştim dün sana, beni beklemeden geldi incilerimiz Allaha şükür.

Miray dur bebeğimmm ağzını hayra aç,kaza falan zaten olur mu olur bana denk gelir hiç şaşırmam. Diyorum ya ben Alya'mın nasıl olduğunu anlamadım daha,kaza falanda yoktu,ihtimal yoktu,ameliyattan yeni çıktığım tarihe denk geliyor Sat. Gülüyorum ameliyatlı ameliyatlı uçkurumda değildi ya aklım diye. Ama işte Rabbim ol dese yeter,sürpriz oldu ama çokta iyi oldu. Meleğim geldi hayatımıza. Bize kalsa oo oooo daha kaç sene beklerdik.

yonca da aynı .artık bunlar büyüdüler açıkıyorlar dün senin dediğin gibi 40 dk 1 saat te bir kalktı yonca acıktığından heralde dedim hipp iyigeceler elmalı aldım(bu mamayı bulmak ne zormuş bi tek carrefourda var,başka markette bulamadım)
şimdi 2 buçuk saatten beri uyuyor maşallah

Alya'mın alttan 2 dişi birden çıktı canlarım,az önce emzikle cebelleşirken oldu diye düşünüyorum. Güzel kızım benim yaaaa dün anamı ağlatmıştı meğer nedeni buymuş

gözünaydın mervişcim rahatlamıştır kuzun. darısı yoncaya inşallah 3.5 aylıkken başladı bizim dişin ağrısı daha halen devam ediyo kaşınıyo çıkmadı bi türlü(

Slm guzel anneler ve bebisleri nasıl bakalım
Biz iyiz cok şükür cok yogun karışık aptal iki hafta geçirdim eşyalarım az buçuk toplu bı sekilde ramazanı geçirdim taşınacak diye bayramdan sonra komple topladım koli çuval hallettim bir iki çamaşırlar tabak bıraktım eşimde boya aldı taşınacağımız eve gitti boyacı cok para istedi diye geri geldi sabah ev sahibi arıyor kızımın tayini var taşınmayın diyo aradaki diğer konuşmaları tahmin edersiniz
Bu arada da kendi ev sahibimiz durmadan taşınmayın biz sizden cok memnunuz soz dış cephe izolasyon yapılacak filan iste bı sene daha oturalım dedik bizde
O bütün kolileri açıp yerleştirdim halen daha onla uğraşıyor um bazanın altını yerleştirdim Enes'in kuculmuslerini sectim iyileri Eyüp'e ayırdım bir büyük çuval bebek elbisesi kapıya koydum alan olur diye çöpün yanına koyuyorum
Dün aksam ablamın düğünü nü yaptık atlattık cok şükür damat ve ailesi cok gicik sinir Allah ablama sabır ve güç versin inşallah
Düğün salonunda Enes'in kolu çıktı yine dördüncü kez aynı yerden askım onu hasta.ye götürdü ilgilendi ben kinayla düğünler ilgilendim kapının yanında fotograflar satılıyor esim hastanedeydi kardesime dans ettim resimi aldım şok oldum dışardan bu kadar mı şişman gözüküyorum ben ya sinir oldum q
Eyüp'ün dün ilk dis sag alt disi çıktı
Emekliyi türünün koltuğa yukarı kalkıyor akıllı bidık
Bizden haberler böyle
Haa bide bugün bende annemle cocuklar Samsun'a gitcektik iste uyuzlar bi ablamı aldılar gittiler biz cuma gorcez inşallah orda da düğün yapıp köye Artvin'e gitcez gezcez inşallah.

daha yoncanın bayram kıyafetini yüklememiştim yeni attım pc ye vakit bulamıyordum ki uyumadığı için bu gün hipp sayesinde uyudu çok şükür.
burası batı karadeniz bartın eşimin memleketi
kızlar
bazı resmini görmediğim anneleride merak ediyorum yüklesenize sizde bebiklerinizle foto benim gibi

Eklentiler

• $DSC01247.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 64
  • $DSC01240.webp
    65,4 KB · Görüntüleme: 46
ah canım yaa son anda demek taşınamadınız vardır bunda da br hayır kilolorunu da takma nasıl olsa verirsin iki çocuğun var onlara koşturmaktan eminimi verirsin canım eyüpün ilk dişi hayırlı olsun bol bol güzel güzel gez tadını çıkar

bugün yine erkenciyiz anlaşılan kimsecikler kalklmamış daha :) günaydınlarrrrrrrrrrrrrr gocaaamaaannn günaydınnnnnnnn
gece yat kalk yat kalk yapmaktan bugün sersem gibiyim dişe bağlıyorum bu huzursuzluğu inşallah öyledir de çıkınca rahatlarız aa birde bu ay büyüme atağımız var değilmi o da olabilir 2 gün geçti bakalım kaç gün de bitecek bu sefer büyüme atağı bu arada dün yoğurt mayalayım kızıma dedim sonuç hüsran olmamış ama pes etmek yok tekrar deniycem bugün

GÜNAYDIN KIZLAR

Bizde bu sabah erkenciyiz mide bulantılarım çok fena ve sabahın kör saatinde başlıyor böyle sağolsun komşulardan biride kahvaltıya ne hazırlıyorsa koku çok fena

Son düzenleme:

ilk iş günün iyi geçmiştir umarım....
canım süt ısıtılınca tekrar kullanamazsın o sütü. atman gerekiyor.
derin dondurucudaki sütler 6 aya kadar kullanılabiliyor. artık tarihlerine bakıp kullanırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…