2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bnm mükafatın Allah katında kolay mı doğum yapmak..boşuna değil cennet anaların ayağı altında..

ısıtılan sütü tekrar dolaba koymayın cnm..nisan ayından kalma sütte ne alemde bilemicem ama derin dondurucu değilse buzluktaki ömrü 3 ay diye biliyorm..

ısıtılan sütü tekrar dolaba koymayın cnm..nisan ayından kalma sütte ne alemde bilemicem ama derin dondurucu değilse buzluktaki ömrü 3 ay diye biliyorm..

sağol bernacım, ben de netten baktım evet 3 aymış. desene artık peynir olmuştur o süt zaten sütüm az, gitti güzelim süt desene.

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl herkes iyidir umarım uzun bir aradan sonra yine burdayım aslında kendi kendime söz vermiştim buraya girmemek için çünkü bazı insanlarla karşılaşmak istemiyorum malum ağzı olan konuşuyor ama lafın nereye gideceğini bilmeden olur olmaz eleştiriyor neyse bu tatsız konuyu çokta uzatmak istemiyorum......sevgili ronyanın yolladığı onore edici mesajdan sonra buraya dönmemek ayıp olurdu zaten
Müjdeli haberim benden önce gelmiş :)) evet kızlar 5 haftalık hamişim hayırlısıyla 2013 mayıs annesi olucam .... şimdilik herşey yolunda bir sorun yok henüz keseyi net göremedik belli belirsiz görünüyor inşallah 2 gün sonra daha net görücez...
Aren de gayet sağlıklı erken doğmasına rağmen yaşıtlarından hemen hemen 2 ay önde gidiyor bu aralar emekleme provaları yapmaktayız herbi tarafımız oynuyor 4 gün sonra 7. ayımıza giricez ...

canım seni burda görmek beni çok mutlu etti iyiki geldin
burda normal olarak herkesin bir dünyası karakteri var ve yine normal olarak fikir ayrılıkları yaşanabiliyor
biri birini çok sevebiliyor yada hoşlanmayabiliyor ama bunu unutmamak gerek bizim paylaşımımızdan mutlu olan
yokluğumuzda bizi arayan bir kişinin olması bile demekki burda olmamız gerekitğini gösteriyor
ben kendi adıma şunu diyorum sanalda olsa yazı karakterinden sevdiğim beğendiğim sohbet etmekten olduğum mutlu insanlar var
sende onlardan birisin lefterin güzel annesi

Amerda canım gozunaydın olsun,oglusuna kardes gelıyomus,planlı bı gebelık sanırım,cok sevındım canım,keseyıde gorursunuz ınsallah...
Bende senı epeydır gormuyodum burda,canın neden sıkılmıs anlamadım ama senı tekrar burda gormek guzel..

Dmf sen nerelerdesın yaa,epeydır yoksun..bızde sızı ozledık masallah yavruya ne tatlı olmus oylleeee....
Bu arada unutmadan mıray lıdyaya koptum yaaa,hakkaten oylemı uyuyor,elını ceksen uyanırmı pekı,masallah lıdyama

canım gündüzleri nete cepten giriyorum buraya girmek zor oluyor fevzinin yerindeyim anlarsın ya orda daha aktifim :))) ama hep aklımdasınız selam vermek istedim...

Alya'mın alttan 2 dişi birden çıktı canlarım,az önce emzikle cebelleşirken oldu diye düşünüyorum. Güzel kızım benim yaaaa dün anamı ağlatmıştı meğer nedeni buymuş

Evet teyzesi oğluşum abi olucak hayırlısıyla ben aralarında çok yaş farkı olsun istemiyorum birde çok ara verirsem üşenirim gibime geldi

sağolasın canm benim bu güzel düşüncelerini öğrenmek beni çok mutlu etti zaten bu sayede burdayım şuan.....yazdıklarında sonuna kadar haklısın işte insan bi anlık sinirle böyle mantıklı düşünemiyor...iyi ki o mesajı yazmışsın mayıs anneleri topiğine görünce ne kadar mutlu oldum anlatamam sana...öpüyoruz seni lefterimle birlikte

An ıtıbarıyle aysıma battanıyesıyle cebellesırken:)
Hani resim kuzumm?
Ooyyy oyy oy bizim bebisler abi abla mi oluyor simdi gozun aydin canim en iyisini yaptin beraber buyutrsun ohhh sonra da rahatt
Alya'mın alttan 2 dişi birden çıktı canlarım,az önce emzikle cebelleşirken oldu diye düşünüyorum. Güzel kızım benim yaaaa dün anamı ağlatmıştı meğer nedeni buymuş
Gozun aydin cnmm darisi basimiza coook sikintimiz var bu aralar:-(

Hani resim kuzumm?

Ooyyy oyy oy bizim bebisler abi abla mi oluyor simdi gozun aydin canim en iyisini yaptin beraber buyutrsun ohhh sonra da rahatt

Gozun aydin cnmm darisi basimiza coook sikintimiz var bu aralar:-(

teşekkür ediyorum hayatım darısı başınıza,biz dün gece çok çektik demekki nedeni buymuş diyorum.

Ayyy merve gozun aydın canım yaa,darısı basımıza dun aysıma okadar ateslenınce acaba dısmı dıe baktım ama hala gelen yokk,uyyyy ne tatlı olmustur alya kuzum sımdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…