- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.181
Az once dgr topıklerdekı dogum hıkayelerını okudumda ıcım bı tuhaf oldu,korktum laa:)
doktorumun sen normal yapamazsın demesıne ınat normal dogum yaptım ama su an o sancılarımı ıkınmaları,o bacagın ıkı metre ayrıldıgı masayı,karnıma bastıran hemsıreyı,sonra atılan dıkıslerı hatırlamak bıle ıstemıyorum....
Normal dogum yaptım evet bı cesaret yaptım,herkesın kolay kolay cesaret edemedıgı bıseyı yaptım,dıyorumkı keske su cektıgım sıkıntıların bır tebrıgı olsaydı,ılgıyle alakayla sadakatla odullendırılseydım....
Sonra bakıyorumda kımsem yok kızımdan baska....
merhaba arkadaşlar herkes iiyidir umarım.. geçmişe ilk fırsatta göz atacağım bi ara
bugün iş başı yapanlardanım ben de. ama anneme bırakabilmenin huzuru vardı yine de.. çok şükür. allah onlara uzun ömür ve sağlık versin hep.. süt sağma ile ilgili aklıma takılan 2 şey var. tecrübeli annelerimizden yanıt bekliyor olacağım.
sabah süt sağdım. dolaba koydum. 2 saat sonra annem ısıtıp verdi. ama içmemiş. annem de tekrar dolaba koymuş. o sütü tekrar kullanabilir miyim..
bir de derin dondurucu da nsan ayından kalma sütümvar. verebilir miyim?
biberon almıyor bu arada oğlum.. işimiz var yani. bu arada esperanza dan sonra etraftan şok hamililekler olduğuna sahit oldum. çok dikkat etmek gerek.. :18:
ısıtılan sütü tekrar dolaba koymayın cnm..nisan ayından kalma sütte ne alemde bilemicem ama derin dondurucu değilse buzluktaki ömrü 3 ay diye biliyorm..
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl herkes iyidir umarım uzun bir aradan sonra yine burdayım aslında kendi kendime söz vermiştim buraya girmemek için çünkü bazı insanlarla karşılaşmak istemiyorum malum ağzı olan konuşuyor ama lafın nereye gideceğini bilmeden olur olmaz eleştiriyor neyse bu tatsız konuyu çokta uzatmak istemiyorum......sevgili ronyanın yolladığı onore edici mesajdan sonra buraya dönmemek ayıp olurdu zaten
Müjdeli haberim benden önce gelmiş :)) evet kızlar 5 haftalık hamişim hayırlısıyla 2013 mayıs annesi olucam .... şimdilik herşey yolunda bir sorun yok henüz keseyi net göremedik belli belirsiz görünüyor inşallah 2 gün sonra daha net görücez...
Aren de gayet sağlıklı erken doğmasına rağmen yaşıtlarından hemen hemen 2 ay önde gidiyorbu aralar emekleme provaları yapmaktayız herbi tarafımız oynuyor 4 gün sonra 7. ayımıza giricez ...
Dmf sen nerelerdesın yaa,epeydır yoksun..bızde sızı ozledık masallah yavruya ne tatlı olmus oylleeee....
Bu arada unutmadan mıray lıdyaya koptum yaaa,hakkaten oylemı uyuyor,elını ceksen uyanırmı pekı,masallah lıdyama
:44:.........................
uyuyorsa sıkıntı yok canım bence
o bana moral vermek için öyle diyor çaktırma
Evet teyzesi oğluşum abi olucak hayırlısıylaAmerda canım gozunaydın olsun,oglusuna kardes gelıyomus,planlı bı gebelık sanırım,cok sevındım canım,keseyıde gorursunuz ınsallah...
Bende senı epeydır gormuyodum burda,canın neden sıkılmıs anlamadım ama senı tekrar burda gormek guzel..
canım seni burda görmek beni çok mutlu etti iyiki geldin
burda normal olarak herkesin bir dünyası karakteri var ve yine normal olarak fikir ayrılıkları yaşanabiliyor
biri birini çok sevebiliyor yada hoşlanmayabiliyor ama bunu unutmamak gerek bizim paylaşımımızdan mutlu olan
yokluğumuzda bizi arayan bir kişinin olması bile demekki burda olmamız gerekitğini gösteriyor
ben kendi adıma şunu diyorum sanalda olsa yazı karakterinden sevdiğim beğendiğim sohbet etmekten olduğum mutlu insanlar var
sende onlardan birisin lefterin güzel annesi
Hani resim kuzumm?An ıtıbarıyle aysıma battanıyesıyle cebellesırken:)
Ooyyy oyy oy bizim bebisler abi abla mi oluyor simdislm kızlar nasılsınız bebişler nasıl herkes iyidir umarım uzun bir aradan sonra yine burdayım aslında kendi kendime söz vermiştim buraya girmemek için çünkü bazı insanlarla karşılaşmak istemiyorum malum ağzı olan konuşuyor ama lafın nereye gideceğini bilmeden olur olmaz eleştiriyor neyse bu tatsız konuyu çokta uzatmak istemiyorum......sevgili ronyanın yolladığı onore edici mesajdan sonra buraya dönmemek ayıp olurdu zaten
Müjdeli haberim benden önce gelmiş :)) evet kızlar 5 haftalık hamişim hayırlısıyla 2013 mayıs annesi olucam .... şimdilik herşey yolunda bir sorun yok henüz keseyi net göremedik belli belirsiz görünüyor inşallah 2 gün sonra daha net görücez...
Aren de gayet sağlıklı erken doğmasına rağmen yaşıtlarından hemen hemen 2 ay önde gidiyorbu aralar emekleme provaları yapmaktayız herbi tarafımız oynuyor 4 gün sonra 7. ayımıza giricez ...
Gozun aydin cnmm darisi basimiza coook sikintimiz var bu aralar:-(Alya'mın alttan 2 dişi birden çıktı canlarım,az önce emzikle cebelleşirken oldu diye düşünüyorum. Güzel kızım benim yaaaa dün anamı ağlatmıştı meğer nedeni buymuş
Hani resim kuzumm?
Ooyyy oyy oy bizim bebisler abi abla mi oluyor simdigozun aydin canim en iyisini yaptin beraber buyutrsun ohhh sonra da rahatt
Gozun aydin cnmm darisi basimiza coook sikintimiz var bu aralar:-(
Alya'mın alttan 2 dişi birden çıktı canlarım,az önce emzikle cebelleşirken oldu diye düşünüyorum. Güzel kızım benim yaaaa dün anamı ağlatmıştı meğer nedeni buymuş
ooooyyy kuzum benim hayırlı olsun dişiniz maşallah Alya ma
teşekkür ediyorum btanemmvallahi çok sevindim böyle bi duygulandım büyüyor kızım baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?