2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dün Selçuğun bikaç yerinde kırmızı noktalar çıktı..birden bire..yanaklarında ve ellerinde..dünde sadece yaban mersinli muhallebi yedirdim..sanırım yaban mersinine alerjisi var..

Sağolun canlarım, kızlar iyi cok şükür. Didem öyle alıp başını gitmiyo ama kollar bacaklar saniye yerinde durmuyo..
Ayselcim gülnihalin içtiği mama miktarını sormuştun ya, maşallah cok cok iyi.. Ben 2 saatte bir 60 ml.i zor veriyorum.. Ama geçen gülnihalin nazara geldiğini düşündükçe cok üzüldüm... Cok tatlı maşallah sevdiriyo kendini fıstık.
Bu arada diğer yerde varım evet.. Yalan olmasın. Burayı takipdeyim ama yazmak cok zor. Yoksa burası benim ilk yerim ilk gözağrım

dün Selçuğun bikaç yerinde kırmızı noktalar çıktı..birden bire..yanaklarında ve ellerinde..dünde sadece yaban mersinli muhallebi yedirdim..sanırım yaban mersinine alerjisi var..

Ya Berna ben sana hayranım ya değişik değişik muhallebiler çorbalar yapıyon Selçüke,Gülnihal şeftali ve elma püresinden başka bişi görmedi yavrum bi gün getircem besle kızımı

geçmiş olsun fatmacım ya canlı aşımıymış bu olcamız? ıhlamur ver iyi geliyomuş öksürüğe

Bu arada Milupadan hediyemiz geldi..ilk kaşığım hediyesi..içinde güzel tariflern olduu kçk bi kitapçık, saklama kaplı bi kaşık, indirim kuponları, mektup ve pirinçli muhallebisinden tek kullanımlık bi numune var..kaşığa sevindim..kalıcı şeyler daha çok hoşuma gidiyo :))

canım üzülme kilosu için az değilki zaten kilosu aşıdan sonra yine 1 gün banyo demişti dr aklında olsun

Bide annem kumandaya kumandan diyor'' senin kız kumandana aşık olmuş''diyor iyice kopuyorum o zaman kuzum.

çok güldüm yaa bundan sonra da bizim evde kumandanın adı kumandan :) annene çok selam söyle

dün bizede geldi tam kzı uyutuyorum bir kapı çalıyo anlatamam alacaklı dah insaflıdır yani o derece.Açmıyorum kapıyı azranın uykusu dağılmasın diye şimdi gider şimdi gider diyorum ama yok kapıdakinin hiç gideceği yok bi hışımla gittim kapıdakini azarlayacaktım baktım kargo neyseee hedim hediye gelmiş kızmayım :) bir tek kaşığa sevindim bende :)

bızımkıde bgn yarın gelır umarım:) kız berna yabanmersınıne koptum haaa,nerden buluyon boole allengırlı seylerı:)

GÜNAYDIN KIZLAR

Bizde bu sabah erkenciyiz mide bulantılarım çok fena ve sabahın kör saatinde başlıyor böyle sağolsun komşulardan biride kahvaltıya ne hazırlıyorsa koku çok fena

hoşgeldin canım tekrardan aramıza:) ay o sabah bulantıları bende her sabah sigara kokusuyla öğürür dururdum alttakaynana tüttürürdü ben ölürdüm bulantıdan geldi geçti..Allah yardımcın olsun inşallah kısa sürer bulantıların..

deminde hero baby hediye paketimi aldım..aslında sırf mrk ettiimden üye oldum ne gelcek diye :)) öyle böyle değil adamlar harbi hediye paketi yapmışlar.. çok şirin teneke bi kutunun içinde (teneke kutunun üstünde ayıcıklar fln var deterjanlık yapmayı düşünüyorm :))) 2 kavanoz meyve püresi, 1 paket (bildiin markette satılan 250 grlık paket numune kdr değil) sütlü pirinçli muhallebi, tek kullanımlık devam sütü, 1 paket bebe püskeviti (cici bebe manyaı olduum için püskevitleri hemen gümlettim..zaten Selçua vermem)bide klasik kitapçık..
Yalnız Mng kargoyu kınıyorm paketim resmen açılmış ve hatta içine bakılmıştı..bidahada ordan ne bişi alırm ne gönderirm...yani tabi almaya bişi yapamam aslında sonuçta karşıdan yollanırsa yapcak bişi yok :))

canımmmm çok özledik seni ya..

Bernacım bır gunde ıkı kuş vurmussun hayırlı olsun:))) Banada hero baby geldıı bende merakımdn uye oldum ama cok hosuma gıttı pisküvitlerini ben yedım ve cıcı beden daha cok hosuma gıttı çiköletasını yemedım ama cekmecede duruoo:) Mılupayada oldm ama gelmedı en basındn berı soyluorum sanırım cocugn ek gıdaya baslama zamanında gelıo bu paket uye olurkende oyle anlamstm otekı uye oldum dıgr hafta geldıı ınsan nasıl sevınıo dımı:))

geri dönmene sevindim sonuçta burda olmayarak seni burda görmek isteyenleri de cezalandırıyorsun
aynen katılıyorum
ben de bulamadım aptamil aldım tahıllı gece şeysi bakalım kaç saat idare edecek bi de kaça aldın hatırlıomusun

anlatımın çok hoş olayın içinde buldum kendimi
özellikle düğün fotosunu gördüğün anki tepkin aynısını ben de yaşamıştım
hatta adam aşağıdan çekmiş ne kadar kilolu çıkmışım almayacam ne biçim foto bu filan diyodum adam yanımdaymış
adam abla o inceltilmiş hali dedi pisluh
çokçokçok cici kızlara da cicişlerine de bayılıorummmm
Bide annem kumandaya kumandan diyor'' senin kız kumandana aşık olmuş''diyor iyice kopuyorum o zaman kuzum.
kumandana mı
boşuna babasına oynamıyo hatun
babasından söz aldı demek oynasana kızım gece gündüz düğün yapcam saNA bu tarz bi şeydi sanırım şarkının sözleri
ben de bi tek kaşığa sevindim
bu arada tutmayan yoğurdu naptın cnm attın mı
woowww ben de üye olayım bari cömert çıkmış sadece üye olsak yetio mu

kızlar bi de patates haşladım içine biraz anne sütü kattım püre gibi oldu şimdi onu veriom kabız yapar mı ki çorba gibi değil bariz püre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…