- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.241
Bide annem kumandaya kumandan diyor'' senin kız kumandana aşık olmuş''diyor iyice kopuyorum o zaman kuzum.
dün Selçuğun bikaç yerinde kırmızı noktalar çıktı..birden bire..yanaklarında ve ellerinde..dünde sadece yaban mersinli muhallebi yedirdim..sanırım yaban mersinine alerjisi var..
saolasın canımm darısı basınıza...canlı asının ates yapabılecegını soyledı hemsıre eve gıdınce calpol ver dedı ama kuzum uyuyo sımdı,uyanınca verım..banyoyla alakalı kısıtlama yok ama ellemıcem yavruyu bgn,doktor muayene ettı,oksuruyodu aysıma cıgerlerde sıkıntı yok,ust solunum yolu dedı ama bebegın genel durumu cok ıyı,ateslenmıstıya gecen gece,eger yıne ateslenırse hemen mudahale edılmesı lazım,ates onemlı dedı,sukur o geceden sonra atesımız bıda cıkmadı,oksurmesı var ama onuda mıkropları attıgı dusuncesıyle kendımı rahatlatmaya calısıyorum
Ya Berna ben sana hayranım ya değişik değişik muhallebiler çorbalar yapıyon Selçüke,Gülnihal şeftali ve elma püresinden başka bişi görmedi yavrum bi gün getircem besle kızımı
Asımızı olduk geldııık,ıkı bacak bır kol bır de agızdan canlı ası,yavrum nasıl agladı,hele en son bacaktan oldugu ası yaktı yavrumu,arabada hemen sustu cok sukur...
Kızlar ya aysıma bu ay sadece 100gr almıs...moralım sıfır...
Yok gunduz mamasıydı yok gece mamasıydı,yok corbasıydı yok puresıydı herseyden yedırıyorum ve emzırıyorumda ala ala sdc 100 gr alınırmı.boyu uzamıs ama kılodan eser yok,su an 7,250 gr
Bide annem kumandaya kumandan diyor'' senin kız kumandana aşık olmuş''diyor iyice kopuyorum o zaman kuzum.
Bu arada Milupadan hediyemiz geldi..ilk kaşığım hediyesi..içinde güzel tariflern olduu kçk bi kitapçık, saklama kaplı bi kaşık, indirim kuponları, mektup ve pirinçli muhallebisinden tek kullanımlık bi numune var..kaşığa sevindim..kalıcı şeyler daha çok hoşuma gidiyo :))
Bu arada Milupadan hediyemiz geldi..ilk kaşığım hediyesi..içinde güzel tariflern olduu kçk bi kitapçık, saklama kaplı bi kaşık, indirim kuponları, mektup ve pirinçli muhallebisinden tek kullanımlık bi numune var..kaşığa sevindim..kalıcı şeyler daha çok hoşuma gidiyo :))
GÜNAYDIN KIZLARBizde bu sabah erkenciyiz mide bulantılarım çok fena ve sabahın kör saatinde başlıyor böyle sağolsun komşulardan biride kahvaltıya ne hazırlıyorsa koku çok fena
bızımkıde bgn yarın gelır umarım:) kız berna yabanmersınıne koptum haaa,nerden buluyon boole allengırlı seylerı:)
.Günaydın canlarım.. Nasılsınız? Gördüğüm kadarıyla hepiniz iyisiniz maşallah. Biliyosunuz sabit net yok artık ve cepten yorum yazmak alıntı yapmak cok cok cok zor. Bunu bile silbaştan 2.kez yazıyorum.. Fotolar harika hepsine bayıldım.. Diş çıkaran kuzular hepinize hayırlı olsun. Ise başlayan anneler Allah yardımcınız olsun.. Yorum yazamasamda takipteyim.. Öpüyorum hepinizi, bebişleri.. Mıncıklayın benim yerime.. Hee bizim de yarın aşılarımiz varbirde bakalım kilo alımı ne durumda..
Ben yazamıyorum diyorum mesaj 2 kere gidiyo.. Hey Allah'im ya:))
deminde hero baby hediye paketimi aldım..aslında sırf mrk ettiimden üye oldum ne gelcek diye :)) öyle böyle değil adamlar harbi hediye paketi yapmışlar.. çok şirin teneke bi kutunun içinde (teneke kutunun üstünde ayıcıklar fln var deterjanlık yapmayı düşünüyorm :))) 2 kavanoz meyve püresi, 1 paket (bildiin markette satılan 250 grlık paket numune kdr değil) sütlü pirinçli muhallebi, tek kullanımlık devam sütü, 1 paket bebe püskeviti (cici bebe manyaı olduum için püskevitleri hemen gümlettim..zaten Selçua vermem)bide klasik kitapçık..
Yalnız Mng kargoyu kınıyorm paketim resmen açılmış ve hatta içine bakılmıştı..bidahada ordan ne bişi alırm ne gönderirm...yani tabi almaya bişi yapamam aslında sonuçta karşıdan yollanırsa yapcak bişi yok :))
geri dönmene sevindim sonuçta burda olmayarak seni burda görmek isteyenleri de cezalandırıyorsunslm kızlar nasılsınız bebişler nasıl herkes iyidir umarım uzun bir aradan sonra yine burdayım aslında kendi kendime söz vermiştim buraya girmemek için çünkü bazı insanlarla karşılaşmak istemiyorum malum ağzı olan konuşuyor ama lafın nereye gideceğini bilmeden olur olmaz eleştiriyor neyse bu tatsız konuyu çokta uzatmak istemiyorum......sevgili ronyanın yolladığı onore edici mesajdan sonra buraya dönmemek ayıp olurdu zaten
Müjdeli haberim benden önce gelmiş :)) evet kızlar 5 haftalık hamişim hayırlısıyla 2013 mayıs annesi olucam .... şimdilik herşey yolunda bir sorun yok henüz keseyi net göremedik belli belirsiz görünüyor inşallah 2 gün sonra daha net görücez...
Aren de gayet sağlıklı erken doğmasına rağmen yaşıtlarından hemen hemen 2 ay önde gidiyorbu aralar emekleme provaları yapmaktayız herbi tarafımız oynuyor 4 gün sonra 7. ayımıza giricez ...
aynen katılıyorumcanım seni burda görmek beni çok mutlu etti iyiki geldin
burda normal olarak herkesin bir dünyası karakteri var ve yine normal olarak fikir ayrılıkları yaşanabiliyor
biri birini çok sevebiliyor yada hoşlanmayabiliyor ama bunu unutmamak gerek bizim paylaşımımızdan mutlu olan
yokluğumuzda bizi arayan bir kişinin olması bile demekki burda olmamız gerekitğini gösteriyor
ben kendi adıma şunu diyorum sanalda olsa yazı karakterinden sevdiğim beğendiğim sohbet etmekten olduğum mutlu insanlar var
sende onlardan birisin lefterin güzel annesi
ben de bulamadımyonca da aynı .artık bunlar büyüdüler açıkıyorlar dün senin dediğin gibi 40 dk 1 saat te bir kalktı yonca acıktığından heralde dedim hipp iyigeceler elmalı aldım(bu mamayı bulmak ne zormuş bi tek carrefourda var,başka markette bulamadım)
şimdi 2 buçuk saatten beri uyuyor maşallah
anlatımın çok hoş olayın içinde buldum kendimiSlm guzel anneler ve bebisleri nasıl bakalım
Biz iyiz cok şükür cok yogun karışık aptal iki hafta geçirdim eşyalarım az buçuk toplu bı sekilde ramazanı geçirdim taşınacak diye bayramdan sonra komple topladım koli çuval hallettim bir iki çamaşırlar tabak bıraktım eşimde boya aldı taşınacağımız eve gitti boyacı cok para istedi diye geri geldi sabah ev sahibi arıyor kızımın tayini var taşınmayın diyo aradaki diğer konuşmaları tahmin edersiniz
Bu arada da kendi ev sahibimiz durmadan taşınmayın biz sizden cok memnunuz soz dış cephe izolasyon yapılacak filan iste bı sene daha oturalım dedik bizde
O bütün kolileri açıp yerleştirdim halen daha onla uğraşıyor um bazanın altını yerleştirdim Enes'in kuculmuslerini sectim iyileri Eyüp'e ayırdım bir büyük çuval bebek elbisesi kapıya koydum alan olur diye çöpün yanına koyuyorum
Dün aksam ablamın düğünü nü yaptık atlattık cok şükür damat ve ailesi cok gicik sinir Allah ablama sabır ve güç versin inşallah
Düğün salonunda Enes'in kolu çıktı yine dördüncü kez aynı yerden askım onu hasta.ye götürdü ilgilendi ben kinayla düğünler ilgilendim kapının yanında fotograflar satılıyor esim hastanedeydi kardesime dans ettim resimi aldım şok oldum dışardan bu kadar mı şişman gözüküyorum ben ya sinir oldum q
Eyüp'ün dün ilk dis sag alt disi çıktı
Emekliyi türünün koltuğa yukarı kalkıyor akıllı bidık
Bizden haberler böyle
Haa bide bugün bende annemle cocuklar Samsun'a gitcektik iste uyuzlar bi ablamı aldılar gittiler biz cuma gorcez inşallah orda da düğün yapıp köye Artvin'e gitcez gezcez inşallah.
çokçokçok cici kızlara da cicişlerine de bayılıorummmmdaha yoncanın bayram kıyafetini yüklememiştim yeni attım pc ye vakit bulamıyordum ki uyumadığı için bu gün hipp sayesinde uyudu çok şükür.
burası batı karadeniz bartın eşimin memleketi
kızlar
bazı resmini görmediğim anneleride merak ediyorum yüklesenize sizde bebiklerinizle foto benim gibi
kumandana mıBide annem kumandaya kumandan diyor'' senin kız kumandana aşık olmuş''diyor iyice kopuyorum o zaman kuzum.
ben de bi tek kaşığa sevindimcanım üzülme kilosu için az değilki zaten kilosu aşıdan sonra yine 1 gün banyo demişti dr aklında olsun
çok güldüm yaa bundan sonra da bizim evde kumandanın adı kumandan :) annene çok selam söyle
dün bizede geldi tam kzı uyutuyorum bir kapı çalıyo anlatamam alacaklı dah insaflıdır yani o derece.Açmıyorum kapıyı azranın uykusu dağılmasın diye şimdi gider şimdi gider diyorum ama yok kapıdakinin hiç gideceği yok bi hışımla gittim kapıdakini azarlayacaktım baktım kargo neyseee hedim hediye gelmiş kızmayım :) bir tek kaşığa sevindim bende :)
woowww ben de üye olayım bari cömert çıkmış sadece üye olsak yetio mudeminde hero baby hediye paketimi aldım..aslında sırf mrk ettiimden üye oldum ne gelcek diye :)) öyle böyle değil adamlar harbi hediye paketi yapmışlar.. çok şirin teneke bi kutunun içinde (teneke kutunun üstünde ayıcıklar fln var deterjanlık yapmayı düşünüyorm :))) 2 kavanoz meyve püresi, 1 paket (bildiin markette satılan 250 grlık paket numune kdr değil) sütlü pirinçli muhallebi, tek kullanımlık devam sütü, 1 paket bebe püskeviti (cici bebe manyaı olduum için püskevitleri hemen gümlettim..zaten Selçua vermem)bide klasik kitapçık..
Yalnız Mng kargoyu kınıyorm paketim resmen açılmış ve hatta içine bakılmıştı..bidahada ordan ne bişi alırm ne gönderirm...yani tabi almaya bişi yapamam aslında sonuçta karşıdan yollanırsa yapcak bişi yok :))
Ana kız çok şekersiniz ama maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?