2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya ıyımı edıyorum kotumu edıyorum bılmıyorum ama aysıma dızımde sallayarak o kadar hızlı uyuyokı hayret edıyorum,gunduz uyumuyo bazen yada gecelerı onun kendı kendını uyumasını beklersem 12yı beklıyo ama 10da dızımde sallarsam 5 dk gecmeden uyuyo...

kızım sen delisin, kızdırma beni, çıtı pıtı fıstık gibi kızsın ya, deme şöyle dövcem bak ben seni

canımcım senin yine kanından biri bakıyor, benim biliyosun ev sahibim bakıyor, ama çok rahat olmaya çalıştım yoksa kabusa döner herşey ve zehir ederim hayatı kendime de çevreme de...sende rahat ol, kimse bizim baktığımız gibi bakamaz böyle düşün, ve biraz katlanılır hale getir bu durumu.

alemsin vesselam, seviyorum kız seni

Cok sukur aysıma eskı halıne dondu,ortalıgı yıkıo yıne dana....
Oooohhhh beeee cok sukur

aferin benim kuzuma çabuk iyileşmiş üzmemiş annesini

bernam göözden kaçırdın şekerim sanırsam, soğan gaz yaptı mı? bende vermek istiyorm da artık, birde dediğin gibi bende pütürlü veriyorum, yiyebiliyor maşallah.

meğersem bernam görmüş utandım şimdi affet beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

uyuyorsa sıkıntı yok canım bence

:44:.........................

o bana moral vermek için öyle diyor çaktırma

Teyzoşlarrrrr ben aşıdan yırttım bugün oleyyyyyyyy Hemşirem izindeymiş perşembe günü gelin dedi. Zaten gitseydik de ortalığı ayağa kaldırmayı planlıyordum ---->LİDYA.

bnde sni arıcaktım fatmacım..nasıl aysima diye iyiymiş sevindim..aynı teknii bnde uyguluyorm ve çok memnunum..hiç uğraşmıyorm.. ama kendide uyuyo gündüzleri..geceleri mutlaka sallıyorm hmn uyusun diye

oh maşallah düzeni oturmuşsa ne güzel cnm Berna çorbasını deniycem 6 aylık oldu arık 3 günü saymazsak :)
:44:.........................

Ne kızım ne pörtletiyon gözleriniiiii çalışıyoz biz burda azzık moral olsun bizede zati kıskanıym seni yumuluyon istediğin zaman Selçükümeee.
Annem ben seni özledim ya gelcen demi buluşmyaya Selçükümü öpesim mmıncıklayasım vaaarr çok fena dişlerim gıcırdıyo totodan ısırcammm
Teyzoşlarrrrr ben aşıdan yırttım bugün oleyyyyyyyy Hemşirem izindeymiş perşembe günü gelin dedi. Zaten gitseydik de ortalığı ayağa kaldırmayı planlıyordum ---->LİDYA.

Lidya kanka bende ortalığı ayağa kaldırsam iğne yemekten kurtlurumuyum kiii ?aynı gün delcekler bizi iğnedaşımm

Gülnihalll

olur böyle vakalar Türk polisi yakalar..

komik kadın seviyorum seni

kanka kurtulamayız ya, o iş yaş azcık, elimizden ayağımızdan tutar yapar bunlar, ammaaaaaaa hele bir büyüyelim kaçarız o zaman :13:

Canım belki haklısın ama en azından sen bişey yapma diyince kadın yapmaz ben söylüyorum inadına yapıyo,dinlemiyo.sorun çıksında istemiyorum sonuçta eşimin annesi;ama 1 yaşındaki çocuğa jelibon veren,kahvaltıda süt değilde çay veren biri benim kaynanam daha bir sürü şey var.görümcemin kızına da baktığı için öyle gördüm neler yaptığını.

Demekki öyle uyumak istiyo belki alışırsa ilerde zor ama...

Az once dgr topıklerdekı dogum hıkayelerını okudumda ıcım bı tuhaf oldu,korktum laa:)
doktorumun sen normal yapamazsın demesıne ınat normal dogum yaptım ama su an o sancılarımı ıkınmaları,o bacagın ıkı metre ayrıldıgı masayı,karnıma bastıran hemsıreyı,sonra atılan dıkıslerı hatırlamak bıle ıstemıyorum....
Normal dogum yaptım evet bı cesaret yaptım,herkesın kolay kolay cesaret edemedıgı bıseyı yaptım,dıyorumkı keske su cektıgım sıkıntıların bır tebrıgı olsaydı,ılgıyle alakayla sadakatla odullendırılseydım....
Sonra bakıyorumda kımsem yok kızımdan baska....

merhaba arkadaşlar herkes iiyidir umarım.. geçmişe ilk fırsatta göz atacağım bi ara

bugün iş başı yapanlardanım ben de. ama anneme bırakabilmenin huzuru vardı yine de.. çok şükür. allah onlara uzun ömür ve sağlık versin hep.. süt sağma ile ilgili aklıma takılan 2 şey var. tecrübeli annelerimizden yanıt bekliyor olacağım.

sabah süt sağdım. dolaba koydum. 2 saat sonra annem ısıtıp verdi. ama içmemiş. annem de tekrar dolaba koymuş. o sütü tekrar kullanabilir miyim..
bir de derin dondurucu da nsan ayından kalma sütümvar. verebilir miyim?

biberon almıyor bu arada oğlum.. işimiz var yani. bu arada esperanza dan sonra etraftan şok hamililekler olduğuna sahit oldum. çok dikkat etmek gerek.. :18:

o zaman çok haklısın bişey diyemeyecem o ne be jelibon falan

bnde özledm anam buluşalım yumuşalım..Selçükün totosunu gördükce bnmde dişlerm gıcırdıyo bide dikiyo bezli dötünü havaya aynı arı maya gibi totosu var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…