- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.161
: ben çalışan annelerin çalışmayan annelere göre cocuklarıyla daha iyi iletişim kurduguna inananlardanım.
ama senin yüzünden gençlik akıyor hayatımm benim öyle değilki,yılların yorgunluğu yüzüme vurduİyice piskoya bağladım sanırım. Sen birde çok severek yapıyorsun işini o yüzden sana ilaç gibi gelecek göreceksin
herkese merhaba;
artık işe öğleden sonra gelicem,ama ilk defa oğlumu evde bıraktım eşim bakıyo iki hafta da böyle idare edicez sonra malesef kaynanam bakıcak(( Çok özledim oğlumu bir an önce eve gitmek istiyorum
evet Bernayla Aysel fehmiye karşıD hoff tam yazarkene müdür bey geçti
gerçi heç korkmuom ondansevimli garip biri
hastalar cok alem yaeğlenceli geçio
mervoşum napem annem orda paylaştım şmdi resim yalan konişmim die didim
Cok sukur aysıma eskı halıne dondu,ortalıgı yıkıo yıne dana....
Oooohhhh beeee cok sukur
yevrumm 1 havuç 1 kabak 1 pattes 1 soğan 2 diş sarmsak göz kararı mercimek..yalnız piştikten sonra rondodan geçiriyorm Selçua ayırıp bizimkine sonrada tuz koyuyorm..Selçuunkine tuz koymuorm yani..valla tadı bomba oluyo..sizinkine baharatta koyarsan daha bi güzel oluyo..geçen annem pirinçli mercimekli bi çorba yapmıştı ama pirinç ve mercimekler olduğu gibi duruyodu erimemişti yani onları bi güzel yedi Selçuk..yavaştan alışsın dedm ufacık taneli şeylere..sonra hep püre halinde yemek istiyolarmış..
çok az kavuruyorm cnm..doğan sarımsaı bn şimdiden bastım içine valla korkuyorm babası gibi soğan sarımsak yemeyen bi tip olursa diye şimdiden alışsın bide vücut direncini artırır diye düşünüyorm..gaz yapmadı cnm..
Kızlar ya ıyımı edıyorum kotumu edıyorum bılmıyorum ama aysıma dızımde sallayarak o kadar hızlı uyuyokı hayret edıyorum,gunduz uyumuyo bazen yada gecelerı onun kendı kendını uyumasını beklersem 12yı beklıyo ama 10da dızımde sallarsam 5 dk gecmeden uyuyo...
:44:.........................
Kızlar ya ıyımı edıyorum kotumu edıyorum bılmıyorum ama aysıma dızımde sallayarak o kadar hızlı uyuyokı hayret edıyorum,gunduz uyumuyo bazen yada gecelerı onun kendı kendını uyumasını beklersem 12yı beklıyo ama 10da dızımde sallarsam 5 dk gecmeden uyuyo...
meğersem bernam görmüş utandım şimdiaffet beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oh maşallah düzeni oturmuşsa ne güzel cnm Berna çorbasını deniycem 6 aylık oldu arık 3 günü saymazsak :)Aysoşum biz 4 saatte bir yiorz..arada şaşabiliyo erken acıkıyo ama mümkün olduu kdr oyalıyorm 4 saate..bide sırf mama vermiyorm bn o yüzden..gündüzleri artık ek besin yediriyorm..gece mama veriyorm..gece 1 de bide 4 gibi fln kalkıyo..gündüz uykularımız düzenli 2-2.5 saat oynadıktan sonra uyuyorz genelde.
:44:.........................
Teyzoşlarrrrr ben aşıdan yırttım bugün oleyyyyyyyyHemşirem izindeymiş perşembe günü gelin dedi. Zaten gitseydik de ortalığı ayağa kaldırmayı planlıyordum ---->LİDYA.
olur böyle vakalar Türk polisi yakalar..
oh maşallah düzeni oturmuşsa ne güzel cnm Berna çorbasını deniycem 6 aylık oldu arık 3 günü saymazsak :)
Ne kızım ne pörtletiyon gözleriniiiiiçalışıyoz biz burda azzık moral olsun bizede zati kıskanıym seni yumuluyon istediğin zaman Selçükümeee.
Annem ben seni özledim ya gelcen demi buluşmyaya Selçükümü öpesim mmıncıklayasım vaaarr çok fena dişlerim gıcırdıyo totodan ısırcammm
Lidya kanka bende ortalığı ayağa kaldırsam iğne yemekten kurtlurumuyum kiii ?aynı gün delcekler bizi iğnedaşımm
Gülnihalll
Canım belki haklısın ama en azından sen bişey yapma diyince kadın yapmaz ben söylüyorum inadına yapıyo,dinlemiyo.sorun çıksında istemiyorum sonuçta eşimin annesi;ama 1 yaşındaki çocuğa jelibon veren,kahvaltıda süt değilde çay veren biri benim kaynanam daha bir sürü şey var.görümcemin kızına da baktığı için öyle gördüm neler yaptığını.kızım sen delisin, kızdırma beni, çıtı pıtı fıstık gibi kızsın ya, deme şöyle dövcem bak ben seni
canımcım senin yine kanından biri bakıyor, benim biliyosun ev sahibim bakıyor, ama çok rahat olmaya çalıştım yoksa kabusa döner herşey ve zehir ederim hayatı kendime de çevreme de...sende rahat ol, kimse bizim baktığımız gibi bakamaz böyle düşün, ve biraz katlanılır hale getir bu durumu.
alemsin vesselam, seviyorum kız seni
aferin benim kuzuma çabuk iyileşmiş üzmemiş annesini
bernam göözden kaçırdın şekerim sanırsam, soğan gaz yaptı mı? bende vermek istiyorm da artık, birde dediğin gibi bende pütürlü veriyorum, yiyebiliyor maşallah.
Canım belki haklısın ama en azından sen bişey yapma diyince kadın yapmaz ben söylüyorum inadına yapıyo,dinlemiyo.sorun çıksında istemiyorum sonuçta eşimin annesi;ama 1 yaşındaki çocuğa jelibon veren,kahvaltıda süt değilde çay veren biri benim kaynanam daha bir sürü şey var.görümcemin kızına da baktığı için öyle gördüm neler yaptığını....
kızımın dişi patlamış................................ sonunda sıkıntıların nedeni belli oldu
An ıtıbarıyle aysıma battanıyesıyle cebellesırken:)
Ne kızım ne pörtletiyon gözleriniiiiiçalışıyoz biz burda azzık moral olsun bizede zati kıskanıym seni yumuluyon istediğin zaman Selçükümeee.
Annem ben seni özledim ya gelcen demi buluşmyaya Selçükümü öpesim mmıncıklayasım vaaarr çok fena dişlerim gıcırdıyo totodan ısırcammml[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?