- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.221
Canım hiç öyle düşünme lütfen,Rabbim görüyor herşeyi hem biz varız canım benim hiç üzülme sen keşke yakın olsaydık ama çok uzaksın kuzum yaAz once dgr topıklerdekı dogum hıkayelerını okudumda ıcım bı tuhaf oldu,korktum laa:)
doktorumun sen normal yapamazsın demesıne ınat normal dogum yaptım ama su an o sancılarımı ıkınmaları,o bacagın ıkı metre ayrıldıgı masayı,karnıma bastıran hemsıreyı,sonra atılan dıkıslerı hatırlamak bıle ıstemıyorum....
Normal dogum yaptım evet bı cesaret yaptım,herkesın kolay kolay cesaret edemedıgı bıseyı yaptım,dıyorumkı keske su cektıgım sıkıntıların bır tebrıgı olsaydı,ılgıyle alakayla sadakatla odullendırılseydım....
Sonra bakıyorumda kımsem yok kızımdan baska....
Bizi de delecekler perşembe günü inş.sorusuz atlatırız hepimizYarın aysımanında asısı var kızlar yaa,yavrumu delecekler yıne..
Poooffff
Canım sende çalışan anneler grubuna katıldın demekmerhaba arkadaşlar herkes iiyidir umarım.. geçmişe ilk fırsatta göz atacağım bi ara
bugün iş başı yapanlardanım ben de. ama anneme bırakabilmenin huzuru vardı yine de.. çok şükür. allah onlara uzun ömür ve sağlık versin hep.. süt sağma ile ilgili aklıma takılan 2 şey var. tecrübeli annelerimizden yanıt bekliyor olacağım.
sabah süt sağdım. dolaba koydum. 2 saat sonra annem ısıtıp verdi. ama içmemiş. annem de tekrar dolaba koymuş. o sütü tekrar kullanabilir miyim..
bir de derin dondurucu da nsan ayından kalma sütümvar. verebilir miyim?
biberon almıyor bu arada oğlum.. işimiz var yani. bu arada esperanza dan sonra etraftan şok hamililekler olduğuna sahit oldum. çok dikkat etmek gerek.. :18:
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Müray ben bunu yirim yaaaaa nasıl bi yatış öyleeeeee
Hayırlı olsun dişiniz canımkızımın dişi patlamış................................ sonunda sıkıntıların nedeni belli oldu
Maşallah oğluşuna canım,yoldaki kardeş nasıl onun tek abisi yok ki bak burda bi sürrü abi ve ablası varslm kızlar nasılsınız bebişler nasıl herkes iyidir umarım uzun bir aradan sonra yine burdayım aslında kendi kendime söz vermiştim buraya girmemek için çünkü bazı insanlarla karşılaşmak istemiyorum malum ağzı olan konuşuyor ama lafın nereye gideceğini bilmeden olur olmaz eleştiriyor neyse bu tatsız konuyu çokta uzatmak istemiyorum......sevgili ronyanın yolladığı onore edici mesajdan sonra buraya dönmemek ayıp olurdu zaten
Müjdeli haberim benden önce gelmiş :)) evet kızlar 5 haftalık hamişim hayırlısıyla 2013 mayıs annesi olucam .... şimdilik herşey yolunda bir sorun yok henüz keseyi net göremedik belli belirsiz görünüyor inşallah 2 gün sonra daha net görücez...
Aren de gayet sağlıklı erken doğmasına rağmen yaşıtlarından hemen hemen 2 ay önde gidiyorbu aralar emekleme provaları yapmaktayız herbi tarafımız oynuyor 4 gün sonra 7. ayımıza giricez ...
Alya'mın alttan 2 dişi birden çıktı canlarım,az önce emzikle cebelleşirken oldu diye düşünüyorum. Güzel kızım benim yaaaa dün anamı ağlatmıştı meğer nedeni buymuş
Hoş geldin canım,böyle dönek insanlardan nefret ediyorum ya uyuz,neyse sana bi sürü eziyet oldu ama topla sonra yerleştir,oğlunun dişi hayırlı olsunSlm guzel anneler ve bebisleri nasıl bakalım
Biz iyiz cok şükür cok yogun karışık aptal iki hafta geçirdim eşyalarım az buçuk toplu bı sekilde ramazanı geçirdim taşınacak diye bayramdan sonra komple topladım koli çuval hallettim bir iki çamaşırlar tabak bıraktım eşimde boya aldı taşınacağımız eve gitti boyacı cok para istedi diye geri geldi sabah ev sahibi arıyor kızımın tayini var taşınmayın diyo aradaki diğer konuşmaları tahmin edersiniz
Bu arada da kendi ev sahibimiz durmadan taşınmayın biz sizden cok memnunuz soz dış cephe izolasyon yapılacak filan iste bı sene daha oturalım dedik bizde
O bütün kolileri açıp yerleştirdim halen daha onla uğraşıyor um bazanın altını yerleştirdim Enes'in kuculmuslerini sectim iyileri Eyüp'e ayırdım bir büyük çuval bebek elbisesi kapıya koydum alan olur diye çöpün yanına koyuyorum
Dün aksam ablamın düğünü nü yaptık atlattık cok şükür damat ve ailesi cok gicik sinir Allah ablama sabır ve güç versin inşallah
Düğün salonunda Enes'in kolu çıktı yine dördüncü kez aynı yerden askım onu hasta.ye götürdü ilgilendi ben kinayla düğünler ilgilendim kapının yanında fotograflar satılıyor esim hastanedeydi kardesime dans ettim resimi aldım şok oldum dışardan bu kadar mı şişman gözüküyorum ben ya sinir oldum q
Eyüp'ün dün ilk dis sag alt disi çıktı
Emekliyi türünün koltuğa yukarı kalkıyor akıllı bidık
Bizden haberler böyle
Haa bide bugün bende annemle cocuklar Samsun'a gitcektik iste uyuzlar bi ablamı aldılar gittiler biz cuma gorcez inşallah orda da düğün yapıp köye Artvin'e gitcez gezcez inşallah.
Ana kız çok şekersiniz ama maşallah sizedaha yoncanın bayram kıyafetini yüklememiştim yeni attım pc ye vakit bulamıyordum ki uyumadığı için bu gün hipp sayesinde uyudu çok şükür.
burası batı karadeniz bartın eşimin memleketi
kızlar
bazı resmini görmediğim anneleride merak ediyorum yüklesenize sizde bebiklerinizle foto benim gibi
bugün yine erkenciyiz anlaşılan kimsecikler kalklmamış daha :) günaydınlarrrrrrrrrrrrrr gocaaamaaannn günaydınnnnnnnn
gece yat kalk yat kalk yapmaktan bugün sersem gibiyim dişe bağlıyorum bu huzursuzluğu inşallah öyledir de çıkınca rahatlarız aa birde bu ay büyüme atağımız var değilmi o da olabilir 2 gün geçti bakalım kaç gün de bitecek bu sefer büyüme atağı bu arada dün yoğurt mayalayım kızıma dedim sonuç hüsran olmamış ama pes etmek yok tekrar deniycem bugün
Slm guzel anneler ve bebisleri nasıl bakalım
Biz iyiz cok şükür cok yogun karışık aptal iki hafta geçirdim eşyalarım az buçuk toplu bı sekilde ramazanı geçirdim taşınacak diye bayramdan sonra komple topladım koli çuval hallettim bir iki çamaşırlar tabak bıraktım eşimde boya aldı taşınacağımız eve gitti boyacı cok para istedi diye geri geldi sabah ev sahibi arıyor kızımın tayini var taşınmayın diyo aradaki diğer konuşmaları tahmin edersiniz
Bu arada da kendi ev sahibimiz durmadan taşınmayın biz sizden cok memnunuz soz dış cephe izolasyon yapılacak filan iste bı sene daha oturalım dedik bizde
O bütün kolileri açıp yerleştirdim halen daha onla uğraşıyor um bazanın altını yerleştirdim Enes'in kuculmuslerini sectim iyileri Eyüp'e ayırdım bir büyük çuval bebek elbisesi kapıya koydum alan olur diye çöpün yanına koyuyorum
Dün aksam ablamın düğünü nü yaptık atlattık cok şükür damat ve ailesi cok gicik sinir Allah ablama sabır ve güç versin inşallah
Düğün salonunda Enes'in kolu çıktı yine dördüncü kez aynı yerden askım onu hasta.ye götürdü ilgilendi ben kinayla düğünler ilgilendim kapının yanında fotograflar satılıyor esim hastanedeydi kardesime dans ettim resimi aldım şok oldum dışardan bu kadar mı şişman gözüküyorum ben ya sinir oldum q
Eyüp'ün dün ilk dis sag alt disi çıktı
Emekliyi türünün koltuğa yukarı kalkıyor akıllı bidık
Bizden haberler böyle
Haa bide bugün bende annemle cocuklar Samsun'a gitcektik iste uyuzlar bi ablamı aldılar gittiler biz cuma gorcez inşallah orda da düğün yapıp köye Artvin'e gitcez gezcez inşallah.
Canımmm hoş geldin seni tekrar aramızda görmek ne güzel
.Günaydın canlarım.. Nasılsınız? Gördüğüm kadarıyla hepiniz iyisiniz maşallah. Biliyosunuz sabit net yok artık ve cepten yorum yazmak alıntı yapmak cok cok cok zor. Bunu bile silbaştan 2.kez yazıyorum.. Fotolar harika hepsine bayıldım.. Diş çıkaran kuzular hepinize hayırlı olsun. Ise başlayan anneler Allah yardımcınız olsun.. Yorum yazamasamda takipteyim.. Öpüyorum hepinizi, bebişleri.. Mıncıklayın benim yerime.. Hee bizim de yarın aşılarımiz varbirde bakalım kilo alımı ne durumda..
Ben yazamıyorum diyorum mesaj 2 kere gidiyo.. Hey Allah'im ya:))
günaydın kızlar..bişey sorucam..hoppala alıcam da şu kapı kirişine asılanları mı yoksa yürüteç gibi yere sabitleri mi önerirsiniz..kullanan var mı?kapıya asılanların fiyatı çok daha uygun ama kullanışlımı, güvenlimi bilemedim..tavana asamayız heralde, kiracıyız..
kızlaar...fikri olan nolur cevap versin..hemen sipariş vermek istiyorum..tarık ı zaptedemiyorum artık..ayakları bi zemine bastığında direk zıplıyo artık..sürekli zıplamak istiyo..ve bu ihtiyacını karşılamak çok yorucu oluyo..kollarım ağrıdı...banyoda bile su dökmek için kaldırınca zıplıyo sıpa :) gülmekten yıkıyamaıyorum
Asımızı olduk geldııık,ıkı bacak bır kol bır de agızdan canlı ası,yavrum nasıl agladı,hele en son bacaktan oldugu ası yaktı yavrumu,arabada hemen sustu cok sukur...
Kızlar ya aysıma bu ay sadece 100gr almıs...moralım sıfır...
Yok gunduz mamasıydı yok gece mamasıydı,yok corbasıydı yok puresıydı herseyden yedırıyorum ve emzırıyorumda ala ala sdc 100 gr alınırmı.boyu uzamıs ama kılodan eser yok,su an 7,250 gr
Çok şükür atlatmışsınız canım,ateş fln oluyor mu bunda da bişey söyledi mi hemşire inş. bizde sorunsuz atlatırız.Sağlığı iyiyse çok takılma kilosuna canım ya hem çok zayıf değil ki iyi kilo çok hareketliler artık yediklerini yakıyorlar üzülme sağlıklı olsun yeterki
daha yoncanın bayram kıyafetini yüklememiştim yeni attım pc ye vakit bulamıyordum ki uyumadığı için bu gün hipp sayesinde uyudu çok şükür.
burası batı karadeniz bartın eşimin memleketi
kızlar
bazı resmini görmediğim anneleride merak ediyorum yüklesenize sizde bebiklerinizle foto benim gibi
GÜNAYDIN KIZLARBizde bu sabah erkenciyiz mide bulantılarım çok fena ve sabahın kör saatinde başlıyor böyle sağolsun komşulardan biride kahvaltıya ne hazırlıyorsa koku çok fena
Altınılardan sonra gelelim bize,Gülnihal kumandalara aşık oldu bu aralar bi sarılıyor onlara görmeniz lazım o kadar oyuncak duruken kumndayı alıcam diye yırtıyor kendini elinden alınca ağlıyor,mama koltuğuna otrurtuyorum yan tarafa bi eğilmesi var kemerlerini tutmak için saklasam bile eğiliyor önünde o kadar oyuncak var o illa kemerle oynaycak,yeni huyumuz çığlık atmak öyle bir iki değil sürekli bi çığlık çığlığa durum var evde ama gülüyor kendi sesi hoşuna gidiyor galiba,biberonla fln su verirken yüzünü ekşitiyor yutmuyor suyu ama banyo yaptırıken o pis suyu içmeye çalıyorsaçlarım zaten dökülüyor bide Gülnihal yoluyor tam oluyor 2 dk sanbit durmuyor eli dursa ayağı ayağı dursa eli oynuyor hatta poposu bilem sabit değil enerji patlaması var çocukta kapı gıcırdısına oynamaya başlıyor babasıyle favori şarkısı hani bi roman havası var ''mahallenin kızı Sezen'' diye aynı şarkıyı bilgisayarda açıyoz oynamıyor babası söyleyince Gülnihal çoşuyor romanlara taş çıkarır valla daha bi sürü atraksiyon
altınılardan sonra gelelim bize,gülnihal kumandalara aşık oldu bu aralar bi sarılıyor onlara görmeniz lazım o kadar oyuncak duruken kumndayı alıcam diye yırtıyor kendini elinden alınca ağlıyor,mama koltuğuna otrurtuyorum yan tarafa bi eğilmesi var kemerlerini tutmak için saklasam bile eğiliyor önünde o kadar oyuncak var o illa kemerle oynaycak,yeni huyumuz çığlık atmak öyle bir iki değil sürekli bi çığlık çığlığa durum var evde ama gülüyor kendi sesi hoşuna gidiyor galiba,biberonla fln su verirken yüzünü ekşitiyor yutmuyor suyu ama banyo yaptırıken o pis suyu içmeye çalıyorsaçlarım zaten dökülüyor bide gülnihal yoluyor tam oluyor 2 dk sanbit durmuyor eli dursa ayağı ayağı dursa eli oynuyor hatta poposu bilem sabit değil enerji patlaması var çocukta kapı gıcırdısına oynamaya başlıyor babasıyle favori şarkısı hani bi roman havası var ''mahallenin kızı sezen'' diye aynı şarkıyı bilgisayarda açıyoz oynamıyor babası söyleyince gülnihal çoşuyor romanlara taş çıkarır valla Daha bi sürü atraksiyon
asımızı olduk geldııık,ıkı bacak bır kol bır de agızdan canlı ası,yavrum nasıl agladı,hele en son bacaktan oldugu ası yaktı yavrumu,arabada hemen sustu cok sukur...
Kızlar ya aysıma bu ay sadece 100gr almıs...moralım sıfır...
Yok gunduz mamasıydı yok gece mamasıydı,yok corbasıydı yok puresıydı herseyden yedırıyorum ve emzırıyorumda ala ala sdc 100 gr alınırmı.boyu uzamıs ama kılodan eser yok,su an 7,250 gr
vahhh yavruum o kdr oyuncaın arasından kumandayı mı seçti..babasına ortak çıktı desene tvde..
Günaydın canlarım.. Nasılsınız? Gördüğüm kadarıyla hepiniz iyisiniz maşallah. Biliyosunuz sabit net yok artık ve cepten yorum yazmak alıntı yapmak cok cok cok zor. Bunu bile silbaştan 2.kez yazıyorum.. Fotolar harika hepsine bayıldım.. Diş çıkaran kuzular hepinize hayırlı olsun. Ise başlayan anneler Allah yardımcınız olsun.. Yorum yazamasamda takipteyim.. Öpüyorum hepinizi, bebişleri.. Mıncıklayın benim yerime.. Hee bizim de yarın aşılarımiz varbirde bakalım kilo alımı ne durumda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?