2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar..bişey sorucam..hoppala alıcam da şu kapı kirişine asılanları mı yoksa yürüteç gibi yere sabitleri mi önerirsiniz..kullanan var mı?kapıya asılanların fiyatı çok daha uygun ama kullanışlımı, güvenlimi bilemedim..tavana asamayız heralde, kiracıyız..

Canım hiç öyle düşünme lütfen,Rabbim görüyor herşeyi hem biz varız canım benim hiç üzülme sen keşke yakın olsaydık ama çok uzaksın kuzum ya
Yarın aysımanında asısı var kızlar yaa,yavrumu delecekler yıne..
Poooffff
Bizi de delecekler perşembe günü inş.sorusuz atlatırız hepimiz
Canım sende çalışan anneler grubuna katıldın demek annenin bakması ne güzel dediğin gibi Allah onlara uzun ve sağlıklı ömürler versin
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Müray ben bunu yirim yaaaaa nasıl bi yatış öyleeeeee
kızımın dişi patlamış................................ sonunda sıkıntıların nedeni belli oldu
Hayırlı olsun dişiniz canım
Maşallah oğluşuna canım,yoldaki kardeş nasıl onun tek abisi yok ki bak burda bi sürrü abi ve ablası var Rabbim sağ salim hayırla kucağına almayı nasip etsin inş.

Kuzum nerdesin yaa,oğluşun çok datlu olmuşş Fehmi vardı Fevzi niren çıktı ya dağıtcam zati oraları dönün geriii
Alya'mın alttan 2 dişi birden çıktı canlarım,az önce emzikle cebelleşirken oldu diye düşünüyorum. Güzel kızım benim yaaaa dün anamı ağlatmıştı meğer nedeni buymuş

Oyyy benim biricik Alyamın dişi mi çıkmışşşşşş Isırır durur artık seni Merve,darısı başımıza
Hoş geldin canım,böyle dönek insanlardan nefret ediyorum ya uyuz,neyse sana bi sürü eziyet oldu ama topla sonra yerleştir,oğlunun dişi hayırlı olsun
Ana kız çok şekersiniz ama maşallah size

Günaydın canım,Gülnihal de hep öyle yat kalk durumunda ama dün gece deliksiz uyudu bu sefer ben piskoya bağladım hep bi gözüm açık uyudum nerdeyse şimdi uyancak birazdan ağlar,arada niye uyanmıyor diye baktım ama sabah saat 7 de uyandı dana, ben yine uykusuzum ama

dişiniz hayırlı olsun :)

ev işi çok kötü olmuş.o kadar uğraştığın boşuna gitmiş..üzüldüm..ama vardır bi hayır..ablanın da Allah yardımcısı olsun....umarım iyi olurlar...
kilo olayına hiç girmeyim, fotolarda insan tanıyamıyo kendini benim doğum öncesine göre 3 kilom kaldı,öyle abartı bişey değil ama daha fazla gibi duruyo..doğumda vücut kendini salıyo sanırım..eski kiloya dönsen bile eskisi gibi görünmüyosun

Altınılardan sonra gelelim bize,Gülnihal kumandalara aşık oldu bu aralar bi sarılıyor onlara görmeniz lazım o kadar oyuncak duruken kumndayı alıcam diye yırtıyor kendini elinden alınca ağlıyor,mama koltuğuna otrurtuyorum yan tarafa bi eğilmesi var kemerlerini tutmak için saklasam bile eğiliyor önünde o kadar oyuncak var o illa kemerle oynaycak,yeni huyumuz çığlık atmak öyle bir iki değil sürekli bi çığlık çığlığa durum var evde ama gülüyor kendi sesi hoşuna gidiyor galiba,biberonla fln su verirken yüzünü ekşitiyor yutmuyor suyu ama banyo yaptırıken o pis suyu içmeye çalıyorsaçlarım zaten dökülüyor bide Gülnihal yoluyor tam oluyor 2 dk sanbit durmuyor eli dursa ayağı ayağı dursa eli oynuyor hatta poposu bilem sabit değil enerji patlaması var çocukta kapı gıcırdısına oynamaya başlıyor babasıyle favori şarkısı hani bi roman havası var ''mahallenin kızı Sezen'' diye aynı şarkıyı bilgisayarda açıyoz oynamıyor babası söyleyince Gülnihal çoşuyor romanlara taş çıkarır valla daha bi sürü atraksiyon

Günaydın canlarım.. Nasılsınız? Gördüğüm kadarıyla hepiniz iyisiniz maşallah. Biliyosunuz sabit net yok artık ve cepten yorum yazmak alıntı yapmak cok cok cok zor. Bunu bile silbaştan 2.kez yazıyorum.. Fotolar harika hepsine bayıldım.. Diş çıkaran kuzular hepinize hayırlı olsun. Ise başlayan anneler Allah yardımcınız olsun.. Yorum yazamasamda takipteyim.. Öpüyorum hepinizi, bebişleri.. Mıncıklayın benim yerime.. Hee bizim de yarın aşılarımiz var birde bakalım kilo alımı ne durumda..

.Günaydın canlarım.. Nasılsınız? Gördüğüm kadarıyla hepiniz iyisiniz maşallah. Biliyosunuz sabit net yok artık ve cepten yorum yazmak alıntı yapmak cok cok cok zor. Bunu bile silbaştan 2.kez yazıyorum.. Fotolar harika hepsine bayıldım.. Diş çıkaran kuzular hepinize hayırlı olsun. Ise başlayan anneler Allah yardımcınız olsun.. Yorum yazamasamda takipteyim.. Öpüyorum hepinizi, bebişleri.. Mıncıklayın benim yerime.. Hee bizim de yarın aşılarımiz var birde bakalım kilo alımı ne durumda..

Ben yazamıyorum diyorum mesaj 2 kere gidiyo.. Hey Allah'im ya:))

Son düzenleme:

seni görmek ne güzel...prensesler iyidir inşallah

kızlaar...fikri olan nolur cevap versin..hemen sipariş vermek istiyorum..tarık ı zaptedemiyorum artık..ayakları bi zemine bastığında direk zıplıyo artık..sürekli zıplamak istiyo..ve bu ihtiyacını karşılamak çok yorucu oluyo..kollarım ağrıdı...banyoda bile su dökmek için kaldırınca zıplıyo sıpa :) gülmekten yıkıyamaıyorum

Canım bence yere sabit olanlar daha güzel sani, biz e-bebekte baktık ama sonra yürüteç ve hoppala almaktan vazgeçtik
Böyle bişey görmüştük biz hem yürüteç hem hoppala oluyor

Asımızı olduk geldııık,ıkı bacak bır kol bır de agızdan canlı ası,yavrum nasıl agladı,hele en son bacaktan oldugu ası yaktı yavrumu,arabada hemen sustu cok sukur...
Kızlar ya aysıma bu ay sadece 100gr almıs...moralım sıfır...
Yok gunduz mamasıydı yok gece mamasıydı,yok corbasıydı yok puresıydı herseyden yedırıyorum ve emzırıyorumda ala ala sdc 100 gr alınırmı.boyu uzamıs ama kılodan eser yok,su an 7,250 gr

Çok şükür atlatmışsınız canım,ateş fln oluyor mu bunda da bişey söyledi mi hemşire inş. bizde sorunsuz atlatırız.Sağlığı iyiyse çok takılma kilosuna canım ya hem çok zayıf değil ki iyi kilo çok hareketliler artık yediklerini yakıyorlar üzülme sağlıklı olsun yeterki

saolasın canımm darısı basınıza...canlı asının ates yapabılecegını soyledı hemsıre eve gıdınce calpol ver dedı ama kuzum uyuyo sımdı,uyanınca verım..banyoyla alakalı kısıtlama yok ama ellemıcem yavruyu bgn,doktor muayene ettı,oksuruyodu aysıma cıgerlerde sıkıntı yok,ust solunum yolu dedı ama bebegın genel durumu cok ıyı,ateslenmıstıya gecen gece,eger yıne ateslenırse hemen mudahale edılmesı lazım,ates onemlı dedı,sukur o geceden sonra atesımız bıda cıkmadı,oksurmesı var ama onuda mıkropları attıgı dusuncesıyle kendımı rahatlatmaya calısıyorum

maşallah yoncaya tam bayram şekeri olmuş

GÜNAYDIN KIZLAR

Bizde bu sabah erkenciyiz mide bulantılarım çok fena ve sabahın kör saatinde başlıyor böyle sağolsun komşulardan biride kahvaltıya ne hazırlıyorsa koku çok fena

ayy cnm ya çok kötü oluyo gerçekten sbh sbh başka bi yerden koku duymak..bn bi kere yolda giderken bi yemek kokusu duymuştm öğüre öğüre yürüdüm millette manyak mı bu diye bakıyodu..neyse zmn okdr hızlıki ilkleri kucamıza aldk 6 aylık oldular bile sn bide 2.yi bekliyosun onuda hayırlısıyla al inşallah kucana..arenin resmi yokmu onuda özledik

vahhh yavruum o kdr oyuncaın arasından kumandayı mı seçti..babasına ortak çıktı desene tvde..

maşallah :) oynakmış senin kız..(bu da tuhaf bi cümle oldu) :) mutlu olsun da her tarafı oynasın sorun değil...o çığlık olayı bizde de var epeydir...başımız şişiyo..ama ağlamasından iyi diye avunuyoruz....

hadi geçmiş olsun...genel kilosu iyiymiş..ama az almasının sebebi ne ki, doktor bi tavsiyede bulunmadı mı?gerçi hareketlendiği için de olabilir..çişi filan nasıl, sıklığı miktarı..ordan anlarsın doyup doymadığını..

biz iyiyiz cnm sen nasılsın kızlar nasıl? sabit net al eve özledik ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…