- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.281
NEeeee sanadamı geldı özgeee bende kendımı 6 aya gırıncesıı gelıo dıyee kandırıorummm vay beeee ıyı nıyetınde boylesııı:))) Mılupayaa ıbodann ustune bır çizgi attım gelmezsen gelmeeee şarkısını armağan eyledim
NEeeee sanadamı geldı özgeee bende kendımı 6 aya gırıncesıı gelıo dıyee kandırıorummm vay beeee ıyı nıyetınde boylesııı:))) Mılupayaa ıbodann ustune bır çizgi attım gelmezsen gelmeeee şarkısını armağan eyledim
Ama bunun için çiköleta yokkkiiii Mine sen karlısın boşver gelmesinn :) ama canım çiköleta çektiiiiii
gülnihali,n artistik pozları sayesinde tüm sorularım güme gitti.
yeni bi soru daha
anne sütü ve haşlanmış patates ile yaptıgım püremsi mama arttı
tekrar kullanabilir miyim
bayanlar bir sorum olacaktı.benm oğlum bugun 5 ay bitti.hala agu demiyor.normalmi sizce.6 aydan sonra heceleme başlarmış hiçde heceleyecek gibi durmuyor.sizin bebişler nasıl.
cnm şimdi karnı tok almıo süt de çözüldü napsam ki bozulmadan değerlendrsem son sütümdü
valla bnmkide öyle aman aman konuşmuyo..guu diye sesler çıkarıyo "a" sı pek yok..milletinki ana baba diyo bnmki hala hindi gibi gırlıyo..
Tabıkıde bır kayserılı olarak hemen hero baby e uye oldum bernacım,banada gondersınler,mılupaya uyeydım zaten ordan gelıodu zaten,burada gelsaın..baska varmı hacımm
Ben ülkerin paket gelir gelmez çikolatayı bitirdim
merhaba teyzeler baya uzun zaman oldu görüşmeyeli...değişmişim değil mi? Büyüdüm koca adam oldum hatta yakında abi bile olacakmışım .....
Eki Görüntüle 503079
merhaba teyzeler baya uzun zaman oldu görüşmeyeli...değişmişim değil mi? Büyüdüm koca adam oldum hatta yakında abi bile olacakmışım .....
Eki Görüntüle 503079
Eki Görüntüle 503079
Ama bunun için çiköleta yokkkiiii Mine sen karlısın boşver gelmesinn :) ama canım çiköleta çektiiiiii
Vayy beee cıkolatası olmasa nolr aysell benm dolap cıkolata dolu duruooo muhım olan onlrın gondermesı tok evın ac kedısı hahaah:))) Bak ozgeye bakk bıde ozendırıoo anca gelrmısss koca paketmsss bıde ozendırıoyakında sana da gelir canım anca geliyo koca paket ne de olsa
Ogun olark hazırladıgmz hıcbıseyı bebelere tekrar veremeyız helekı yazın sıcagında corba ve yogut mustesna onunda omru bı bugn bıde ertesı gun 3. gun bellllkı kı bence olmamalıgülnihali,n artistik pozları sayesinde tüm sorularım güme gitti.
yeni bi soru daha
anne sütü ve haşlanmış patates ile yaptıgım püremsi mama arttı
tekrar kullanabilir miyim
yuhh yaa resmen çikolatamı yemişler..dur sen bn bi döşiim şu mng ye çikolatamı yemişsiniz diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?