- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.261
maşallah yoncaya tam bayram şekeri olmuş
Bernacım bır gunde ıkı kuş vurmussun hayırlı olsun:))) Banada hero baby geldıı bende merakımdn uye oldum ama cok hosuma gıttı pisküvitlerini ben yedım ve cıcı beden daha cok hosuma gıttı çiköletasını yemedım ama cekmecede duruoo:) Mılupayada oldm ama gelmedı en basındn berı soyluorum sanırım cocugn ek gıdaya baslama zamanında gelıo bu paket uye olurkende oyle anlamstm otekı uye oldum dıgr hafta geldıı ınsan nasıl sevınıo dımı:))
woowww ben de üye olayım bari cömert çıkmış sadece üye olsak yetio mu
kızlar acil elimde çözülmüş 100 ml lik anne sütü var nasıl değerlendirebilirm yoğurt yapabilir miyim
ben de bi tek kaşığa sevindim
bu arada tutmayan yoğurdu naptın cnm attın mı
attım canım npıyım yani yoğurt kokusu var ama yok yani hiç mayalanmış gibi değil :)
tutmaz fln yazık edersin..meyve püresi veriyosan ona karıştr
ne çikoletası kııızzz bnde çikoleta fln yokkkk...hiii çalmışlar çikoletamı..dedim paketim açılmış diyee..demek tüm dertleri hero baby çikoletamı çalmakmışş
bayanlar bir sorum olacaktı.benm oğlum bugun 5 ay bitti.hala agu demiyor.normalmi sizce.6 aydan sonra heceleme başlarmış hiçde heceleyecek gibi durmuyor.sizin bebişler nasıl.
Benim dediklerime hak verse böyle olumsuz olmıycam ama malesefo zaman çok haklısın bişey diyemeyecem o ne be jelibon falan
Canım hipp ürünleri migros ve kipada da var.Ben migrostan aldım.yonca da aynı .artık bunlar büyüdüler açıkıyorlar dün senin dediğin gibi 40 dk 1 saat te bir kalktı yonca acıktığından heralde dedim hipp iyigeceler elmalı aldım(bu mamayı bulmak ne zormuş bi tek carrefourda var,başka markette bulamadım)
şimdi 2 buçuk saatten beri uyuyor maşallah
Gelişim iyiyse kiloyu sorun etme canım Uras da bu ay 100gr almış...Artık kilo alımı yavaşladı kuzucukarın:)))Asımızı olduk geldııık,ıkı bacak bır kol bır de agızdan canlı ası,yavrum nasıl agladı,hele en son bacaktan oldugu ası yaktı yavrumu,arabada hemen sustu cok sukur...
Kızlar ya aysıma bu ay sadece 100gr almıs...moralım sıfır...
Yok gunduz mamasıydı yok gece mamasıydı,yok corbasıydı yok puresıydı herseyden yedırıyorum ve emzırıyorumda ala ala sdc 100 gr alınırmı.boyu uzamıs ama kılodan eser yok,su an 7,250 gr
Süperrr:)))gülnihal hepsinde ayrı güzel
Milupa paketimiz de geldiii ,kaşık ve kitapçık işime yarayacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?