2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne çikoletası kııızzz bnde çikoleta fln yokkkk...hiii çalmışlar çikoletamı..dedim paketim açılmış diyee..demek tüm dertleri hero baby çikoletamı çalmakmışş

bayanlar bir sorum olacaktı.benm oğlum bugun 5 ay bitti.hala agu demiyor.normalmi sizce.6 aydan sonra heceleme başlarmış hiçde heceleyecek gibi durmuyor.sizin bebişler nasıl.

ne çikoletası kııızzz bnde çikoleta fln yokkkk...hiii çalmışlar çikoletamı..dedim paketim açılmış diyee..demek tüm dertleri hero baby çikoletamı çalmakmışş

evetttttt bı pkette cklta gonderk edıolr:) senınkını kargocu yems bellıP bende mılupa ısterm bıdakı ay beklıyrm:) ıcndn cıkn purelrı yedrmdm dr yrn gıtcz baklm n dıck meyve vs basltckmı:)

bayanlar bir sorum olacaktı.benm oğlum bugun 5 ay bitti.hala agu demiyor.normalmi sizce.6 aydan sonra heceleme başlarmış hiçde heceleyecek gibi durmuyor.sizin bebişler nasıl.

canım her bebeğin gelişimi farklıdır çocuk dr ne diyor konuştunmu hiç bu konuyu onunla;ama başka bebeklerle kıyaslama yapma derim ben

Tabıkıde bır kayserılı olarak hemen hero baby e uye oldum bernacım,banada gondersınler,mılupaya uyeydım zaten ordan gelıodu zaten,burada gelsaın..baska varmı hacımm

o zaman çok haklısın bişey diyemeyecem o ne be jelibon falan
Benim dediklerime hak verse böyle olumsuz olmıycam ama malesef
Canım hipp ürünleri migros ve kipada da var.Ben migrostan aldım.
Gelişim iyiyse kiloyu sorun etme canım Uras da bu ay 100gr almış...Artık kilo alımı yavaşladı kuzucukarın:)))
Süperrr:)))gülnihal hepsinde ayrı güzel
Milupa paketimiz de geldiii ,kaşık ve kitapçık işime yarayacak:)

Milupa bana da geldi geçen hafta:)))

mervecim, aysel resimlerde güzel çıkmışsın deyince dayanamadım bende baktım resimlerine.
çok güzel çıkmışsın canım maşaallah. Hiç hamile gibi durmuyorsun fotolarda valla. Eşinle de çok tatlı çıkmışsın. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Miraycım, canım sizde çok güzel çıkmışsınız. Ne kadar güleryüzlüymüşsün canım. İçinin güzelliğini yüzüne yansımış canım. Lidya ne güzel uyuyor öyle maşaallah fıstığa...

Amerda canım tebrik ederim seni. Özenmedim desem yalan olur, ne güzel ikisi bir arada büyüyecek. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…