- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.301
valla bnmkide öyle aman aman konuşmuyo..guu diye sesler çıkarıyo "a" sı pek yok..milletinki ana baba diyo bnmki hala hindi gibi gırlıyo..
:)) Evet dee hakkını ara bernaa arkadslrımn hepsıne gıtmıss bı benmkı yokk sızı dava edıcm cıkolatamı gerı getrn de:))
Aysel gülnihal ne ara adrenalinci oldu kız..coşmuş bu kızz..çok tatlı valla tipe bittim
Vayy beee cıkolatası olmasa nolr aysell benm dolap cıkolata dolu duruooo muhım olan onlrın gondermesı tok evın ac kedısı hahaah:))) Bak ozgeye bakk bıde ozendırıoo anca gelrmısss koca paketmsss bıde ozendırıo
heheheesevdim bu kelimeyi hindi gibi gırlıyoo :))
valla benim kızda öyle arada bir birden sesini yükselterek bağırıyor
ama öyle agu mugu falan yok
benimki ancak götünü yukarı kaldırmakla meşgul
bu arada topiğin yakışıklılarıda pek can yakacak türden maşallahları var
doğru diyosun valla..bn açarım davayı sizde şahitsiniz
Ooo stok da yaparım seyip hava atıyon öylemiNe var ben gittim aldım bitter şokolad yiyorum şidmi şuan keyfime diyecek yok ama eminim bitice pişman olucam keşke yemeseydim diye
teşekkürler canım....darısı tüm isteyenlere inşallah ....Amerda canım tebrik ederim seni. Özenmedim desem yalan olur, ne güzel ikisi bir arada büyüyecek. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...
Hoşbulduk canm ..sağolasın..buda ilk gebeliğim gibi oluvak sanırım doğuma kadar bulantıhoşgeldin canım tekrardan aramıza:) ay o sabah bulantıları bende her sabah sigara kokusuyla öğürür dururdum alttakaynana tüttürürdü ben ölürdüm bulantıdan geldi geçti..Allah yardımcın olsun inşallah kısa sürer bulantıların..
sağol canım benim ..haklısın ne diimgeri dönmene sevindim sonuçta burda olmayarak seni burda görmek isteyenleri de cezalandırıyorsun
maşallah kocaman olmuş Arencik çok tatlı olmuş..lefter ismide nerden geliyo anlaşıldı sanırm :))
teşekkkür ederiz teyzesiOyy maşallahhhçok yakışıklı olmuşun sennn,Fenerbahçeli formanı yerim senin yaa
en bırıncı şahıdım hemıdeYe kız yee afıyt olsn ben bayrm cıkoltalrmn hepsını bıtrdm sayılr sekerler kaldı onları sevmıorum:)) Bızım cekmecede coook cıklata var resımnı ckıp koysam buraya gelırsn yoksa cekıp koysammı belkı gelırsınz bernayla
Kız annem bırakmıyor o Baküye gidiyor gelirim haa valla.Dün pazar da annemden bi bomga geldi çocuğu tezgahta unutursun dikkat et diye iş çıkışı anamla sosyete pazarına gitmiştik deAklıma senin annen geldi Mine
ahahahha butun anneler aynı demekkı:)) Bana annem hala ara sıra tembıh edıo cocuga dıkkat et çaldırırsın onu dıyo:))) sonra kıs gelck yıne gorusemıcz nıye gorusemıczz
selam kızlar nabersiniz biz 6. ay aşılarını olduk geldik. ağızdan yapılan aşı için yarım saat içinde kusarsa getir tekrar yapıcaz dedi allahtan kusmadı geldik eve uyuttum hala uyuyor maşallah. inş ateşide çıkmaz sorunsuz atlatırız bidahaki taaaa 1 martabuarada ülker hero baby paketimde benimde çikelatam yoktu 2 hafta sonra baktım bi kutu daha gönderdiler:)))
Ayyy cok sevırınım vallahıııı bernayıda kap gelll cok cokk sevınırımm gaza gel oyle sana cıkolata koleksıyonumu gosterıcem:)))Kız vallahi gelcem bak vallahi dedim kocama söylerim bırakır beni oraya sen tarih ver geliyorum Mineee,Gaza geldim haa
selam kızlar nabersiniz biz 6. ay aşılarını olduk geldik. ağızdan yapılan aşı için yarım saat içinde kusarsa getir tekrar yapıcaz dedi allahtan kusmadı geldik eve uyuttum hala uyuyor maşallah. inş ateşide çıkmaz sorunsuz atlatırız bidahaki taaaa 1 martabuarada ülker hero baby paketimde benimde çikelatam yoktu 2 hafta sonra baktım bi kutu daha gönderdiler:)))
Hoş geldin cnm,sizde atlattınız demek aşıları,inş. ateşlenmez oğlun yok yok kızın aman unuttum senin bebikin cinsiyetini yaaa
Ayyy cok sevırınım vallahıııı bernayıda kap gelll cok cokk sevınırımm gaza gel oyle sana cıkolata koleksıyonumu gosterıcem:)))
ayseeeeeeeell size bayıldım ben de yaptımmmmm pc ye indiremiom onu nası yapcaz
bi de fotoları nasıl aldın öle benimklini de alır mısınnnnnn
canım kızım var adı da Zehra:) bakalım inş ateşlenmez
Minecim ağızdan yapılan çocuk felci aşısı rota geçen ay bitmişti bizim. çocuk felci aşısı yarım saat içinde kusarsa tekrar yapılıyormus. tekrar göndermeleride ayrı bir jestti bütün cicibebeleri ben bitirdim buzamana kadar hiç yememiştim cicibebe. geöen burda berna tadı çok gsel diyince sütle karıstırıpğ yedim ayy yemez olaydım 1 haftada 4 paket bitirmişimdir:))))
Ay utandımmmAma daha da unutmam Zehrayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?