- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.321
Ay utandımmmAma daha da unutmam Zehrayı :)
alırım cnm videonun linki yapıştır buraya,indirme işini bende bilmiyorum ama
Aptamil Junior ile geldim, gördüm, yendim!
çok cici ya
indirebilsek iyiydi
ben zırt bırt yaparım artık bunu
selam nasılsınız kızlar? benim oğlan sabahtan beri aglıyor anlamadım gitttiiiiiiii offff
Yine biz çıkıyoz yaaaa,aptamil bizi çok sevdi galiba
en bırıncı şahıdım hemıdeYe kız yee afıyt olsn ben bayrm cıkoltalrmn hepsını bıtrdm sayılr sekerler kaldı onları sevmıorum:)) Bızım cekmecede coook cıklata var resımnı ckıp koysam buraya gelırsn yoksa cekıp koysammı belkı gelırsınz bernayla
sağol canım sordugun için. yiğite ve babasına ev tuttum arefe günü. gerekli olan ev eşyalarını aldım ikinci el. dolap kanepe yatak buzdolabı vs. halı mutfak eşyası yorgan yastık falan komsular verdi. yiyecek içecek aldım. kreş ayarladım yarı fiyatına yerleştirdm onunda ilk kirasını ödedim. biraz para arttı onlarla bez mama pürelerden aldım. sağolsun berna ışıl ve nurcanda göndermişlerdi. haftada 15 günde bi gidiyorum elimden geldiğince yiğite bişiler alıyorum. komsuları baya iyiler banyosunu falan onlar yaptırıyorlar ben ordaysam ben yaptırıyorum. bu şekilde. bakalım nereye kadar gidecek..Canım hep sorucam unutuyorum,diğer bebek ne oldu annesi bırakıp giden sende mi hala ?
Evet sekerım bende oyle dusunmus ıdımm yanı rota degıldr de ben yınede sorım dedım:) gecms olsn 1 yasna kdr bısey kalmadı:))canım kızım var adı da Zehra:) bakalım inş ateşlenmez
Minecim ağızdan yapılan çocuk felci aşısı rota geçen ay bitmişti bizim. çocuk felci aşısı yarım saat içinde kusarsa tekrar yapılıyormus. tekrar göndermeleride ayrı bir jestti bütün cicibebeleri ben bitirdim buzamana kadar hiç yememiştim cicibebe. geöen burda berna tadı çok gsel diyince sütle karıstırıpğ yedim ayy yemez olaydım 1 haftada 4 paket bitirmişimdir:))))
Eski türk filmlerinde pul koleksiyonuyla kadırılardı yeni trend çikolata koleksiyonu hiç de dayanamammmm
sağol canım sordugun için. yiğite ve babasına ev tuttum arefe günü. gerekli olan ev eşyalarını aldım ikinci el. dolap kanepe yatak buzdolabı vs. halı mutfak eşyası yorgan yastık falan komsular verdi. yiyecek içecek aldım. kreş ayarladım yarı fiyatına yerleştirdm onunda ilk kirasını ödedim. biraz para arttı onlarla bez mama pürelerden aldım. sağolsun berna ışıl ve nurcanda göndermişlerdi. haftada 15 günde bi gidiyorum elimden geldiğince yiğite bişiler alıyorum. komsuları baya iyiler banyosunu falan onlar yaptırıyorlar ben ordaysam ben yaptırıyorum. bu şekilde. bakalım nereye kadar gidecek..
nereydi sizin ev adresi ver bakiim
ahahahha butun anneler aynı demekkı:)) Bana annem hala ara sıra tembıh edıo cocuga dıkkat et çaldırırsın onu dıyo:))) sonra kıs gelck yıne gorusemıcz nıye gorusemıczz
selam kızlar nabersiniz biz 6. ay aşılarını olduk geldik. ağızdan yapılan aşı için yarım saat içinde kusarsa getir tekrar yapıcaz dedi allahtan kusmadı geldik eve uyuttum hala uyuyor maşallah. inş ateşide çıkmaz sorunsuz atlatırız bidahaki taaaa 1 martabuarada ülker hero baby paketimde benimde çikelatam yoktu 2 hafta sonra baktım bi kutu daha gönderdiler:)))
Berna gidiyoz mu Mine'yenereydi sizin ev adresi ver bakiim
Çamlıca bebsm stv nın orda ıkmt edıoruz:)
bn anenin dedini bizimkilere söyledm bn duyduumda çok hoşuma gitmiş çok gülmüştüm...bzmkilerde güler diye söyledim..babam gayet ciddi "doğru söylüyo valla dikkat et berna herşey olur..çalar sermaye yaparlar" dedi..gülücüüm bi tarafıma kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?