2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nereydi sizin ev adresi ver bakiim

Canım hep sorucam unutuyorum,diğer bebek ne oldu annesi bırakıp giden sende mi hala ?
sağol canım sordugun için. yiğite ve babasına ev tuttum arefe günü. gerekli olan ev eşyalarını aldım ikinci el. dolap kanepe yatak buzdolabı vs. halı mutfak eşyası yorgan yastık falan komsular verdi. yiyecek içecek aldım. kreş ayarladım yarı fiyatına yerleştirdm onunda ilk kirasını ödedim. biraz para arttı onlarla bez mama pürelerden aldım. sağolsun berna ışıl ve nurcanda göndermişlerdi. haftada 15 günde bi gidiyorum elimden geldiğince yiğite bişiler alıyorum. komsuları baya iyiler banyosunu falan onlar yaptırıyorlar ben ordaysam ben yaptırıyorum. bu şekilde. bakalım nereye kadar gidecek..

Evet sekerım bende oyle dusunmus ıdımm yanı rota degıldr de ben yınede sorım dedım:) gecms olsn 1 yasna kdr bısey kalmadı:))
Eski türk filmlerinde pul koleksiyonuyla kadırılardı yeni trend çikolata koleksiyonu hiç de dayanamammmm

Sorumun cevabı bu degıl demekle bırlıkte evet yenı trednd cıklta koleksyonu:)))

Allah senden razı olsun canım,Rabbim ona yardım etsin inş.

Son düzenleme:
ahahahha butun anneler aynı demekkı:)) Bana annem hala ara sıra tembıh edıo cocuga dıkkat et çaldırırsın onu dıyo:))) sonra kıs gelck yıne gorusemıcz nıye gorusemıczz

bn anenin dedini bizimkilere söyledm bn duyduumda çok hoşuma gitmiş çok gülmüştüm...bzmkilerde güler diye söyledim..babam gayet ciddi "doğru söylüyo valla dikkat et berna herşey olur..çalar sermaye yaparlar" dedi..gülücüüm bi tarafıma kaçtı

bunda ne vardıı..kek börek çikolata mı..özür paketi

Son düzenleme:

Berna koptum sessiz gülmek için büyük çaba harcadım bu sefer değerli gibi çıktı sesim kıs kıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…