- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.381
Çok sınırlendımm yrn dr kontrolmz vardı drun ısı cıkmıss benm randevu saatımde hastanede bulanamıckmıs benı bulmsertesı gune attılr benı offf
KIZLAR bu zamana kadar anne sütü ile gelmiştik iki haftadır anne sütü artı hero baby formül mama şeklinde gidiyorduk
ardından bi kere de aptamil sütlü pirinçli verdim
geceleri doymayınca ek gıdaya geçeyim dedim
ve bugün pat diye patates püresi verdim
ya ben onca şey okumuştum elma suyu ile başlayacak yavaş yavaş sebze çorbası ile devam edecek ardından püre gelecekti
neden böle yaptım bilmiom
mamaları verince ek gıdaya geçtim sandım sanırım
günde 5 6 kez kaka yapan oğlum bugün yapmadı ben de armut rendeledm cam rendede
şu an moralim çok bozuk oku oku sonra git mal gibi bildiğini oku
bi zararı olur mu ki böyle aniden püre vermenin
Selam hatunlar,,guya gecmisi okuyacaktim ama cepten girince pek mumkun olmadi..bizden haberler şoyle: diş diş diş.. Sikinti huysuzluk uykusuzlugu zatem solememe gerek yoktur.. Birde yeni moda yuzustu yatma.uykuda yuzustu donuyor ve bu yuzden uyaniyor..cewiriyorum 5 dk snra yine donup agliyor napcam kizlar ben yaa sabah ise sifir uyku ile gittim
Bahar nerelerdesin kuzum ya özledim seni de Gökalpimi de bu arada kocaman olmuş maşallahkızlar, gökalp ve yeni doğmuş kuzeni arasındaki boyut farkını görmek ister misiinizzz :))
Eki Görüntüle 503223
veeee Alyaaaaaa :))))
gç olsunda güç olmaısn minecim.. bu arada söyledim mi annemin adıda mine
birşey olmaz cnm patatesin sindirimi geç olur korkma zeytin yagı içirebilirsin...
gözünaydın mervişcim rahatlamıştır kuzun. darısı yoncaya inşallah 3.5 aylıkken başladı bizim dişin ağrısı daha halen devam ediyo kaşınıyo çıkmadı bi türlü(
Canım hiç öyle düşünme lütfen,Rabbim görüyor herşeyi hem biz varız canım benim hiç üzülme sen keşke yakın olsaydık ama çok uzaksın kuzum ya
Bizi de delecekler perşembe günü inş.sorusuz atlatırız hepimiz
Canım sende çalışan anneler grubuna katıldın demekannenin bakması ne güzel dediğin gibi Allah onlara uzun ve sağlıklı ömürler versin
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Müray ben bunu yirim yaaaaa nasıl bi yatış öyleeeeee
Hayırlı olsun dişiniz canım
Maşallah oğluşuna canım,yoldaki kardeş nasıl onun tek abisi yok ki bak burda bi sürrü abi ve ablası varRabbim sağ salim hayırla kucağına almayı nasip etsin inş.
Kuzum nerdesin yaa,oğluşun çok datlu olmuşşFehmi vardı Fevzi niren çıktı ya dağıtcam zati oraları dönün geriii
Oyyy benim biricik Alyamın dişi mi çıkmışşşşşşIsırır durur artık seni Merve,darısı başımıza
Hoş geldin canım,böyle dönek insanlardan nefret ediyorum ya uyuz,neyse sana bi sürü eziyet oldu ama topla sonra yerleştir,oğlunun dişi hayırlı olsun
Ana kız çok şekersiniz ama maşallah size
Günaydın canım,Gülnihal de hep öyle yat kalk durumunda ama dün gece deliksiz uyudu bu sefer ben piskoya bağladım hep bi gözüm açık uyudum nerdeyse şimdi uyancak birazdan ağlar,arada niye uyanmıyor diye baktım ama sabah saat 7 de uyandı dana, ben yine uykusuzum ama
Altınılardan sonra gelelim bize,Gülnihal kumandalara aşık oldu bu aralar bi sarılıyor onlara görmeniz lazım o kadar oyuncak duruken kumndayı alıcam diye yırtıyor kendini elinden alınca ağlıyor,mama koltuğuna otrurtuyorum yan tarafa bi eğilmesi var kemerlerini tutmak için saklasam bile eğiliyor önünde o kadar oyuncak var o illa kemerle oynaycak,yeni huyumuz çığlık atmak öyle bir iki değil sürekli bi çığlık çığlığa durum var evde ama gülüyor kendi sesi hoşuna gidiyor galiba,biberonla fln su verirken yüzünü ekşitiyor yutmuyor suyu ama banyo yaptırıken o pis suyu içmeye çalıyorsaçlarım zaten dökülüyor bide Gülnihal yoluyor tam oluyor 2 dk sanbit durmuyor eli dursa ayağı ayağı dursa eli oynuyor hatta poposu bilem sabit değil enerji patlaması var çocukta kapı gıcırdısına oynamaya başlıyor babasıyle favori şarkısı hani bi roman havası var ''mahallenin kızı Sezen'' diye aynı şarkıyı bilgisayarda açıyoz oynamıyor babası söyleyince Gülnihal çoşuyor romanlara taş çıkarır valla daha bi sürü atraksiyon
Günaydın canlarım.. Nasılsınız? Gördüğüm kadarıyla hepiniz iyisiniz maşallah. Biliyosunuz sabit net yok artık ve cepten yorum yazmak alıntı yapmak cok cok cok zor. Bunu bile silbaştan 2.kez yazıyorum.. Fotolar harika hepsine bayıldım.. Diş çıkaran kuzular hepinize hayırlı olsun. Ise başlayan anneler Allah yardımcınız olsun.. Yorum yazamasamda takipteyim.. Öpüyorum hepinizi, bebişleri.. Mıncıklayın benim yerime.. Hee bizim de yarın aşılarımiz varbirde bakalım kilo alımı ne durumda..
Asımızı olduk geldııık,ıkı bacak bır kol bır de agızdan canlı ası,yavrum nasıl agladı,hele en son bacaktan oldugu ası yaktı yavrumu,arabada hemen sustu cok sukur...
Kızlar ya aysıma bu ay sadece 100gr almıs...moralım sıfır...
Yok gunduz mamasıydı yok gece mamasıydı,yok corbasıydı yok puresıydı herseyden yedırıyorum ve emzırıyorumda ala ala sdc 100 gr alınırmı.boyu uzamıs ama kılodan eser yok,su an 7,250 gr
dün Selçuğun bikaç yerinde kırmızı noktalar çıktı..birden bire..yanaklarında ve ellerinde..dünde sadece yaban mersinli muhallebi yedirdim..sanırım yaban mersinine alerjisi var..
mervecim, aysel resimlerde güzel çıkmışsın deyince dayanamadım bende baktım resimlerine.
çok güzel çıkmışsın canım maşaallah. Hiç hamile gibi durmuyorsun fotolarda valla. Eşinle de çok tatlı çıkmışsın. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Miraycım, canım sizde çok güzel çıkmışsınız. Ne kadar güleryüzlüymüşsün canım. İçinin güzelliğini yüzüne yansımış canım. Lidya ne güzel uyuyor öyle maşaallah fıstığa...
Amerda canım tebrik ederim seni. Özenmedim desem yalan olur, ne güzel ikisi bir arada büyüyecek. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...
mama da yiyesim var ama uykumda geldi yaaaa
Eki Görüntüle 503218
15 dk şekerleme sonra bi bıcı bıcı ve kendime geldim bu akşam annemleri uyutmayı düşnmüyorum
Eki Görüntüle 503219
kızlar, gökalp ve yeni doğmuş kuzeni arasındaki boyut farkını görmek ister misiinizzz :))
Eki Görüntüle 503223
Eki Görüntüle 503218
15 dk şekerleme sonra bi bıcı bıcı ve kendime geldim bu akşam annemleri uyutmayı düşnmüyorum
Eki Görüntüle 503219
Eki Görüntüle 503218
Eki Görüntüle 503219
veeee Alyaaaaaa :))))
Ben onun agzinin kenarindaki mamasini yalarim bornozunu da parcalaya parcalaya severimm:)kuzu kuzu bi gulnihal ya masallah ona
Mervee kuzum nerlerdeydin dün gözüm seni aradı hep yoktun amaaaasağol tatlımm darısı başınıza. bzmde aylardır belirtileri vardı sonunda 2 tane brden patladı
ahh Ayselimm zaten morartıyordu her yerimi smdi de ısırık baslıcak desene
oyy benim Güloşum şopar mı oldu kızz :) cok severim şoparları bayılırım hatta. helall minnoşuma.
sen dünyalar güzeli misin Güloşumm seni nasıl güzel yaratmış Allahım , yüzüne bakana can veriyorsun, mutluluk veriyorsunn
Aysellllllll gıııııııııııııı nbr
Aysel gıtttıı ock ararsın benı aysell hıhhhhh
GÜNAYDIN KIZLARApartmanda tadilat var uyutmadı bizi sabahın köründe başlamak zorundalar sanki
Günaydın canım,nasılsın,miden bulanıyor mu yine? oöyle gürültü bide sabah sabah insanı deli ediyorrr
Aklım hep senle Esperanzaa da o ne yaptı acaba gelmedi de merak ediyorum onu.Sende minik fasulyeni sağ salim alırsın inş. kucağına canım buda erkek olursa Can Bartu koyarsınız artık
hay Allah razı olsun kuzum ya
şimdi yedirdim biraz yarın da yedireyim
meyve suyu sebze suyu sebze çorbası ardından püresi şeklinde olacak bu ek gıda de mi berna ya
meyve suyunu cam rendede rendeleyip verioz de mi hafif kıvamlı oluo
sebze suyunu nasıl yapcaz
bi de 1 2 kaşık verin yavaş yavaş artırın diyo ya ben meyveleri filan bi fincana yakın veriom yanlış mı yapıom
Selçuk yine düştü kızlar..ama bu seferki düşüşü hiç aklım almadı..uyuyodum ve onuda aşada görmüş oldunuz beşiğe yatırdım..bnde hmn yandaki yatakta uzanıyorm..bi uyandım beşiğin önündeki yerde kilimin üstünde resimdeki pozisyonundan tam tersi yönde yerde duruyodu..ağlamasına uyandım ama hiç ses gelmedi bide kucama alınca hmn sustu yani öyle canı yanar gibi değildi..bu işi hiç aklım almadı doğrusu..
Eki Görüntüle 503494
çocuğum alıştı artık düşmeye tepki vermeye üşeniyo heralde..neyse çözen olursa bnada söylesin..bide özellikle düşmesin diye ona yatırıyorm gündüzleri
İyiyiz canım ...Sanırım buda ilki gibi olucak doğuma kadar böggg böggg diye gezicem bende günün her saati bulantı mevcutEsperanza da hamişmiş aldırma ihtimali varmış sanırım haber alan kimse yokmu ya bende merak ettim....Buda erkek olursa eşim aziz yıldırım koyalım diyo kız olursa Amerda kesinde ikinci isim olarak ya sarya yada ilda düşünüyorum
Eki Görüntüle 503218
Eki Görüntüle 503219
cnm bn hiç meyve suyu vermedm vermeyide düşünmüyorm onun yerine meyvenin kendisini veriyorm..ilk şöyle başladım meyve püresi bi fincandan çok az..hergün sbhları verdm 1 hafta boyunca..onun dışında hep süt..sonra yvş yvş artırdım..sonra bunu tüm öğünlere yaydım..ama başta bi gün şeftali veriyosam onu en az 3 gün denedm..başka bişey vermedm..bu sayede alerjisi varmı yokmu öğrenmek için..neyse bi sıkıntı olmadı ztn..sonra sbh meyve akşamüstü yourt daha sonra sbh meyveli muh. sonra çorba sonra yourt fln diye öğünlerimi kendim belirledm..artık herşeyi tattırıyorm..sadece yaptıın şeylerde tuz şeker olmasın..tatlandırmak istiyosan meyve kullan..evet meyveleri cam rendede püre haline getiriyorm..henüz direk sebze vermedim..çorbasında oluyo yada milupanın organik yeşil fasülye domatesini verdim onuda severek yedi...
kızlar, gökalp ve yeni doğmuş kuzeni arasındaki boyut farkını görmek ister misiinizzz :))
Eki Görüntüle 503223
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?