2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gç olsunda güç olmaısn minecim.. bu arada söyledim mi annemin adıda mine
Çok sınırlendımm yrn dr kontrolmz vardı drun ısı cıkmıss benm randevu saatımde hastanede bulanamıckmıs benı bulms ertesı gune attılr benı offf

birşey olmaz cnm patatesin sindirimi geç olur korkma zeytin yagı içirebilirsin...

veeee Alyaaaaaa :))))

Eklentiler

• $255504_466078580091162_81891218_a.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $305034_466084563423897_101024052_n.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $396007_466084700090550_986462986_n.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $421698_466084623423891_388387678_n.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 35
  • $539297_466084660090554_2033030548_n.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $551212_459276264104727_765514345_n.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $559127_459276240771396_1392379450_n.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 34

kızlar, gökalp ve yeni doğmuş kuzeni arasındaki boyut farkını görmek ister misiinizzz :))

Eki Görüntüle 503223
Bahar nerelerdesin kuzum ya özledim seni de Gökalpimi de bu arada kocaman olmuş maşallahbide çook yakışıklı olmuş yaaaa

veeee Alyaaaaaa :))))

Annem siz ana kız ne kadar güzelsinizzzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
gç olsunda güç olmaısn minecim.. bu arada söyledim mi annemin adıda mine

birşey olmaz cnm patatesin sindirimi geç olur korkma zeytin yagı içirebilirsin...

Sabahtan berı sayfaya bakıorum dah ayenı gordum yazdıgını:)) Kocmda ona benzer bısey dedıı heh saglık olsun demıstı ben cok umıtlenmstm yaaa oglmn durumunu merk edıorumm puff:)) Demek annende mıne soylememstn ogrenms olduk:)

gözünaydın mervişcim rahatlamıştır kuzun. darısı yoncaya inşallah 3.5 aylıkken başladı bizim dişin ağrısı daha halen devam ediyo kaşınıyo çıkmadı bi türlü(

sağol tatlımm darısı başınıza. bzmde aylardır belirtileri vardı sonunda 2 tane brden patladı

ahh Ayselimm zaten morartıyordu her yerimi smdi de ısırık baslıcak desene
oyy benim Güloşum şopar mı oldu kızz :) cok severim şoparları bayılırım hatta. helall minnoşuma.

semracım güzel arkadasım okdr haklısın ki sayın yetkili dye yırtıyom kendimi aplikasyon yapsınlar artık telefonlara kk, cok zor yorum yazması gerçektende.

geçmiş olsun şekerim. aglamaları oluyormus bu asılarda,herkes öyle diyor. demekki yakıyor cidden zamanla alısır ek gıda düzenine,toparlanır canını sıkma sen. maşallahı var zayıf cocuk değilki.

dün Selçuğun bikaç yerinde kırmızı noktalar çıktı..birden bire..yanaklarında ve ellerinde..dünde sadece yaban mersinli muhallebi yedirdim..sanırım yaban mersinine alerjisi var..

hastayım senin şu tariflerineeee . nerden aklına geldi yaban mersinide allerjik cıktı selçükümün bünyesii

sağol hayatımm teşekkür ediyorum güzel sözlerin için, Rabbim cümlemizin mutlulugunu daim etsin inşallah.
Diyorum ya smdi daha cok hamileye benziyorum koca göbeğimle

mama da yiyesim var ama uykumda geldi yaaaa
Eki Görüntüle 503218

15 dk şekerleme sonra bi bıcı bıcı ve kendime geldim bu akşam annemleri uyutmayı düşnmüyorum

Eki Görüntüle 503219

kızlar, gökalp ve yeni doğmuş kuzeni arasındaki boyut farkını görmek ister misiinizzz :))

Eki Görüntüle 503223

sen dünyalar güzeli misin Güloşumm seni nasıl güzel yaratmış Allahım , yüzüne bakana can veriyorsun, mutluluk veriyorsunn

Peri_m gerçekten kocaman oldular yaa, Gökalp maşallah çok büyümüş. Bende geçen hafta yenidoğan bir bebiş aldım kucağıma,tutmaya korktum ben nasıl büyüttüm bu kızı unuttum sanırım

Ben onun agzinin kenarindaki mamasini yalarim bornozunu da parcalaya parcalaya severimm:)kuzu kuzu bi gulnihal ya masallah ona

Teşekkürler Kerime teyzesi.
Sen nerelerdesin kuzum ya niye girmiyon yoksa bizi fehmiyle mi aldatıyon doğru söyleeeeeeee :104:

Mervee kuzum nerlerdeydin dün gözüm seni aradı hep yoktun amaaaa
Aysellllllll gıııııııııııııı nbr

Aysel gıtttıı ock ararsın benı aysell hıhhhhh

Anam görmedim ki ben bu mesajı çıktıktan sonra yazmışın hayatımmmmm:) Akşam kocama dedim beni çamlıcaya götür tamam dedi gezmeye gitcez sandı herhal ama beni bırak dön diycem

GÜNAYDIN KIZLAR

Apartmanda tadilat var uyutmadı bizi sabahın köründe başlamak zorundalar sanki

Günaydın canım,nasılsın,miden bulanıyor mu yine? oöyle gürültü bide sabah sabah insanı deli ediyorrr
Aklım hep senle Esperanzaa da o ne yaptı acaba gelmedi de merak ediyorum onu.Sende minik fasulyeni sağ salim alırsın inş. kucağına canım buda erkek olursa Can Bartu koyarsınız artık

Selçuk yine düştü kızlar..ama bu seferki düşüşü hiç aklım almadı..uyuyodum ve onuda aşada görmüş oldunuz beşiğe yatırdım..bnde hmn yandaki yatakta uzanıyorm..bi uyandım beşiğin önündeki yerde kilimin üstünde resimdeki pozisyonundan tam tersi yönde yerde duruyodu..ağlamasına uyandım ama hiç ses gelmedi bide kucama alınca hmn sustu yani öyle canı yanar gibi değildi..bu işi hiç aklım almadı doğrusu..

çocuğum alıştı artık düşmeye tepki vermeye üşeniyo heralde..neyse çözen olursa bnada söylesin..bide özellikle düşmesin diye ona yatırıyorm gündüzleri

İyiyiz canım ...Sanırım buda ilki gibi olucak doğuma kadar böggg böggg diye gezicem bende günün her saati bulantı mevcut Esperanza da hamişmiş aldırma ihtimali varmış sanırım haber alan kimse yokmu ya bende merak ettim....Buda erkek olursa eşim aziz yıldırım koyalım diyo kız olursa Amerda kesinde ikinci isim olarak ya sarya yada ilda düşünüyorum

cnm bn hiç meyve suyu vermedm vermeyide düşünmüyorm onun yerine meyvenin kendisini veriyorm..ilk şöyle başladım meyve püresi bi fincandan çok az..hergün sbhları verdm 1 hafta boyunca..onun dışında hep süt..sonra yvş yvş artırdım..sonra bunu tüm öğünlere yaydım..ama başta bi gün şeftali veriyosam onu en az 3 gün denedm..başka bişey vermedm..bu sayede alerjisi varmı yokmu öğrenmek için..neyse bi sıkıntı olmadı ztn..sonra sbh meyve akşamüstü yourt daha sonra sbh meyveli muh. sonra çorba sonra yourt fln diye öğünlerimi kendim belirledm..artık herşeyi tattırıyorm..sadece yaptıın şeylerde tuz şeker olmasın..tatlandırmak istiyosan meyve kullan..evet meyveleri cam rendede püre haline getiriyorm..henüz direk sebze vermedim..çorbasında oluyo yada milupanın organik yeşil fasülye domatesini verdim onuda severek yedi...

Ohoo Gülnihal 3-4 defa daha düştü ama ağlamıyor artık düştüğü yer çok yüksek olmuyorSelçük beşikten sıvışıp aşağı indi herhalde güm diye düşmedi o beşiğin aşağı tarafı açıktı diye hatırlıyorum hafif aşağı meyilliydi sanki hafif inmiş ki ağlamamış uyumaya devam etmiş

Kuzum siz baya fanatiksiniz galiba :) rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inş.kuzum topiğimizin minnoşuu,fasulyesii

Canım akşam milupanın paketinden çıkan muhallebiyi verdim Gülnihal sevmedi püskürttü hep,Ben elma ve havuç suyu veriyorum ikisini karıştırıyorum onu çok seviyor ara ara meyvelere başladık ama annem gidiyor kuzenimşn eşi ne kadar dikkat eder ne kadar yapar bilmiyorum,akşamları biraz biraz veririm annem gelince tam başlarız artık herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…