2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hep dıorum bırdahaa dıyım:) Bızede vermedı dr demır kullandıgn vıtamn hepsıne yetıo dedıı kullanmıcksn dedı bız sadece vıtamn kullanıoruz.

inanamıyorm yolda annesinin kucaındamı hayatını kaybetmiş çok kötü oldum böyle şeyleri duyunca günlerce kafamda kuruyorm..çok zor Allah sabır versin..offff

Aysel canım çok kötü bir durum ..ben de çok fena oldum okuyunca, o anne ne durumdadır.. otopsi istememesi de anne psikolojisi ile çok normaldir, Rabbim sabır versin,ewlat acısını kimseye yaşatmasın, dayanılmaz..

dün gece kabus gibiydi , gökalp bikaç gündür çok huysuz dişleri kabarmış ama çıkan eden yok... annem baktığı için gece de bizde kalıyor, gece 3 de geldi odamıza dedi çocuğun ateşi war, zaten huysuzdu uyumuyordu, kalktık alev alev yanıyo çocuk, ölçtüm ateşi 38.5çıktı, ilk defa bu kadar ateşlendi, hemen ılık duşa soktuk, ftil attık, 37.7 oldu, sonra yine çıktı yine düştü derken sabah ettik,işe giderken ölçtüm 36,6 idi .. neden böle oldu anlamadım dişlerden ateş olurmuş ama bu kadar yükselmez derler. burnu tıkanık acaba üşüttüm mü çocuğu yaw naptım da böle oldu çok üzgünüm

Dungece kuzeyde oyle uyanınca atesı yoktu ama anneme dedımkı acaba dısmı cıkarıo boyle uyanıo oda dedıkı oyle kolay cıkmaz o ates yapar anlarsınnn deıdm ben nezmn cıkrdım belkı bana cekmstır bende 7 aylk cıkrmasm:)) bana cdekerse dahaa var dıye dusundm bende:)) Yanı sızın dısler gelıo olabılr canm

çok geçmiş olsun bahar..dişlerdendir..inşallah kısa sürede atlatırsınız

Kızlar ya ben aysımaya armut yedıremıyorum,her cesıdını denedım ama armutu yedıkten sonra kusuyor,bıde mama yedırırken nebılım corbaydı,muhallebıydı agzını kılıtlıyor,dıkkatını baska bıseye yonlendırıp anca o sekılde yedırebılıyorum,oooff hıc soyle kası kasık yedıremedım,ala alada sdc 100gr alır ıste bır ayda

baharcım soyledıklerını harfı harfıne 2 gun once gece ben yasadım,aysımanın atesıde 38.5 olmustu,bende ılk defa okadar ateslendıgı gordum ve gece ılık bayoyla dusurdum atesını,sonra gerı yukseldı gerı dustu,sımdı atesı yok cok sukur ama oksurugumuz var bızım..yavru kuzuma cok cok gecmıs olsun baharcım ınsallah gecer

cnm kusuyosa yedirme armutu..belki vücudu reaksiyon gösteriyodr..zmnla yemeye alışır mrk etme..şimdi daha yeni yeni tadıyolar..bazı çocuklar iştahsız oluyo napcan..öyle böyle yedircen büyücek işte :))

tüylerim dikendiken oldu okurken oooff çok zor bı durum Allah sabır versin çok üzüldüm nasl dayanacaklar (

ahh kuzumm ben annemde kalıyorum bu hafta da rahat bağlanamıyorum nete. hasta gbiyim keyfim yok,kızıma da geçti geçcek sanırım hapşırmaya başladı

:)) bişi yok be hipp in gördüm değişik bişi yesin deyii muhallebisine kattım yavrucaan

Herkese mutlu sabahlar teyzoşlarımm
Eki Görüntüle 503496

oğlummm senin gülen ağzını yesin Alya :))

Ayselimm okuyunca şok oldum,Allahım sabır versin inşallah ailesine. O minicik yavruyu yanına aldı Rabbim. annesi nasıl kıysın evladına , ama bir yandan da keşke yapılsa otopside vefat nedeni bilimse. kalıtsal bir rahatsızlıksa çünkü doğacak yavrularında da olabilir Allah korusun. Tabii ki o anne şuanda bunların hiçbirini düşünemez. içim parçalandı gerçekten.

Ayselcim inanılmaz üzüldüm( artık inanılmaz duygusal oldum
böyle şeylerden inanılmaz üzülüoruöm
hastaneye cok aciz cok zor durumda olan insanlar gelio
kahroluorum ama metinde olmak zorundayım yoksa buralarda ölüp kalcam((

selam kızlar

sabah gelişim uzmanımıza kontrole gittik.geçen hafta kilomuz az çıkınca çocuk dokturumuz yönlendirmişti.ek gıda ile ilgli bilgiler almıştık..bunlara değinmiş miydik hatırlamadım? ama ben önemli bulduğum için paylaşayım

1 yaşına kadar verilmemesi gereken besinler:

İnek sütü, yumurtanın beyazı, çilek, bal, fındık, fıstık, çikolata, kivi, patlıcan, pırasa, lahana, karnabahar, tuz, şeker, salça, baharat, katı yağ (margarin)

bugün de zeka testinden geçti kızım,6 ayla uyumlu çıktı şükür..9. ayda tekrarlayalım dedi

ekstradan da bazı oyuncaklar tavsiye etti..

araba(gerçeğe yakın,mümkünse kendi arabanızın renginde)
oyuncak et bebek,gözleri oynamayan gerçeğe yakın
legolar
bir kova

legolar kova etrafta dursun,2 eline birer lego verin onlarla oynamaya çalışsın beynin her iki yanını kullanması için önemliymiş..kovaya doldurup boşaltın dikkatin çeksin dedi..

ekstradan hikaye kitabı ve resimli kelime kitapçıkları
kelimelerden hergün birini anlatın dedi

çok keyifli güzel bir kontrol oldu:)ha bi de bu oyuncaklar 9 ay içinmiş aslında,ebeveynin rahatlığına göre erken veriyorum, bazı ebeveynler çok zorluyor bebekleri onlara 9 ayda veriyorum şaşırmayın, dedi.maşallah Asel kendini dönmek için bile fazla zorlamadığı için bize sanırım teşvik için verdi:)

mervecim dişiniz için gözünüz aydınben de Aselinkine baktım,aynı gün yavruşları olduğu için Alyayla,biz de tık yok henüz:)

Sallanma modu acik miydi?muhtemelen ayak tarafindan dustu once ayaklar yere geldigi icin de cok cani yanmadi zaar.Gecmis olsun.Selcuk duse kalka buyumek deyiminin hakkini veriyorherhalde onlarin kemikleri yumusak ya canlari acimiyor diye dusunuyorum.bazen kucagimda bir kafa atiyor bana gozumde simsekler cakiyor bakiyorum onda tepki yok gulmeye devam.acimiyor demek canlari.Allah koruyor iste

(((((basiniz sagolsun.ne desem hislerimi anlatamiyor bu durumlarda.Allahim annesine babasina sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…