- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.421
Eşimin çok yakın çocukluk arkadaşı vardı burda hatta kardeş gibiydiler evlendi karısıyla da ben arkadaş oldum çok iyi insanlardı Azerbyacana geri döndüler haziranda bi oğlu oldu az önce eşimi aramış bebek durduk yere fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar ama daha varmadan yolda hayatını kaybetmiş annesi de otopsi yapılmasını istemiyormuş inanın elim ayağım boşaldı ,kalbim daralıyor ,nefes almakta güçlük çekiyorum çok kötüyümmmmmmmmm
Eşimin çok yakın çocukluk arkadaşı vardı burda hatta kardeş gibiydiler evlendi karısıyla da ben arkadaş oldum çok iyi insanlardı Azerbyacana geri döndüler haziranda bi oğlu oldu az önce eşimi aramış bebek durduk yere fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar ama daha varmadan yolda hayatını kaybetmiş annesi de otopsi yapılmasını istemiyormuş inanın elim ayağım boşaldı ,kalbim daralıyor ,nefes almakta güçlük çekiyorum çok kötüyümmmmmmmmm
dün gece kabus gibiydi , gökalp bikaç gündür çok huysuz dişleri kabarmış ama çıkan eden yok... annem baktığı için gece de bizde kalıyor, gece 3 de geldi odamıza dedi çocuğun ateşi war, zaten huysuzdu uyumuyordu, kalktık alev alev yanıyo çocuk, ölçtüm ateşi 38.5çıktı, ilk defa bu kadar ateşlendi, hemen ılık duşa soktuk, ftil attık, 37.7 oldu, sonra yine çıktı yine düştü derken sabah ettik,işe giderken ölçtüm 36,6 idi .. neden böle oldu anlamadım dişlerden ateş olurmuş ama bu kadar yükselmez derler. burnu tıkanık acaba üşüttüm mü çocuğu yaw naptım da böle oldu çok üzgünüm
dün gece kabus gibiydi , gökalp bikaç gündür çok huysuz dişleri kabarmış ama çıkan eden yok... annem baktığı için gece de bizde kalıyor, gece 3 de geldi odamıza dedi çocuğun ateşi war, zaten huysuzdu uyumuyordu, kalktık alev alev yanıyo çocuk, ölçtüm ateşi 38.5çıktı, ilk defa bu kadar ateşlendi, hemen ılık duşa soktuk, ftil attık, 37.7 oldu, sonra yine çıktı yine düştü derken sabah ettik,işe giderken ölçtüm 36,6 idi .. neden böle oldu anlamadım dişlerden ateş olurmuş ama bu kadar yükselmez derler. burnu tıkanık acaba üşüttüm mü çocuğu yaw naptım da böle oldu çok üzgünüm
Kızlar ya ben aysımaya armut yedıremıyorum,her cesıdını denedım ama armutu yedıkten sonra kusuyor,bıde mama yedırırken nebılım corbaydı,muhallebıydı agzını kılıtlıyor,dıkkatını baska bıseye yonlendırıp anca o sekılde yedırebılıyorum,oooff hıc soyle kası kasık yedıremedım,ala alada sdc 100gr alır ıste bır ayda
Teşekkürler Kerime teyzesi.
Sen nerelerdesin kuzum ya niye girmiyon yoksa bizi fehmiyle mi aldatıyon doğru söyleeeeeeee :104:
Mervee kuzum nerlerdeydin dün gözüm seni aradı hep yoktun amaaaa
Anam görmedim ki ben bu mesajı çıktıktan sonra yazmışın hayatımmmmm:) Akşam kocama dedim beni çamlıcaya götür tamam dedi gezmeye gitcez sandı herhal ama beni bırak dön diycem
:)) bişi yok be hipp in gördüm değişik bişi yesin deyii muhallebisine kattım yavrucaan
Herkese mutlu sabahlar teyzoşlarımm
Eki Görüntüle 503496
Teşekkürler Kerime teyzesi.
Sen nerelerdesin kuzum ya niye girmiyon yoksa bizi fehmiyle mi aldatıyon doğru söyleeeeeeee :104:
Ahhh Ayselcim.Gicik oluyorum telefondan girmeye fehmide bile msn gibi hizli yazistiklari icin yetisemiyorum muhabbete.Esime diyorum pc alalim diye ama i-ih.Tükkanda da bosta var yine getirmiyor.Adamin dilinde zaten kiricam su telefonu repligi surekli bir de kiricam su laptopu repligi eklemek istemiyor herhalde:)
Selçuk yine düştü kızlar..ama bu seferki düşüşü hiç aklım almadı..uyuyodum ve onuda aşada görmüş oldunuz beşiğe yatırdım..bnde hmn yandaki yatakta uzanıyorm..bi uyandım beşiğin önündeki yerde kilimin üstünde resimdeki pozisyonundan tam tersi yönde yerde duruyodu..ağlamasına uyandım ama hiç ses gelmedi bide kucama alınca hmn sustu yani öyle canı yanar gibi değildi..bu işi hiç aklım almadı doğrusu..
Eki Görüntüle 503494
çocuğum alıştı artık düşmeye tepki vermeye üşeniyo heralde..neyse çözen olursa bnada söylesin..bide özellikle düşmesin diye ona yatırıyorm gündüzleri
kerimecüm allasen laptop alın inderinet bağlatınTeşekkürler Kerime teyzesi.
Ahhh Ayselcim.Gicik oluyorum telefondan girmeye fehmide bile msn gibi hizli yazistiklari icin yetisemiyorum muhabbete.Esime diyorum pc alalim diye ama i-ih.Tükkanda da bosta var yine getirmiyor.Adamin dilinde zaten kiricam su telefonu repligi surekli bir de kiricam su laptopu repligi eklemek istemiyor herhalde:)
benm herif sonunda açtırdı netiama küçük kardeşim
bizde olduu içünn ben çok giremiom:/ olsun kuzucum eğlensin
bizde sıkılmasınki annemde bizde kalmak istesin ve Alyama baksın hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?