- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.401
veeee Alyaaaaaa :))))
hastayım senin şu tariflerineeee . nerden aklına geldi yaban mersinide allerjik cıktı selçükümün bünyesii
:
bornozunu yesinler..benimkinede röpteşambır giydirip aralarına saliim..gazozuna ilaç atsın gülnihalin..gökalp yokken
Canım akşam milupanın paketinden çıkan muhallebiyi verdim Gülnihal sevmedi püskürttü hep,Ben elma ve havuç suyu veriyorum ikisini karıştırıyorum onu çok seviyor ara ara meyvelere başladık ama annem gidiyor kuzenimşn eşi ne kadar dikkat eder ne kadar yapar bilmiyorum,akşamları biraz biraz veririm annem gelince tam başlarız artık herhalde
Herkese mutlu sabahlar teyzoşlarımm
Eki Görüntüle 503496
evt ya bnde yedrdim onu ve 8-9 gibiydi yedrdim gece 3 e kdr uyanmadı :)) iyiymiş o
Herkese mutlu sabahlar teyzoşlarımm
Eki Görüntüle 503496
Oh maşallahSelçuk paşam sevmiş o zaman,başka çeşitlerinden alayım bende belki sever keşke öyle bi kaç tane numune olsaydı ya koca paketi alırsam beğenmezse en azından öyle olunca hangisi sevip sevmedğini anlardım
günaydın !! bir sorum olacak bilgisi olan yazabilir mi?
2 gün önce doktora konrole gittik ben ferro sanolla ilgili duyduklarımı doktora söyledim o da evet söylenenler doğru dedi. onun yerine ferrum damla önerdi ama prospektüsü okuduğumda paraben içerdiğini gördüm. pekmez kullananlar da var. siz ferrum damla kullanıyor musunuz
bayanlar bir sorum olacaktı.benm oğlum bugun 5 ay bitti.hala agu demiyor.normalmi sizce.6 aydan sonra heceleme başlarmış hiçde heceleyecek gibi durmuyor.sizin bebişler nasıl.
2 gün önce doktora konrole gittik ben ferro sanolla ilgili duyduklarımı doktora söyledim o da evet söylenenler doğru dedi. onun yerine ferrum damla önerdi ama prospektüsü okuduğumda paraben içerdiğini gördüm. pekmez kullananlar da var. siz ferrum damla kullanıyor musunuz
heee cok cıktıktn sonra yazmısımmm asa gordum yazdm ınsan son sayfaya bakar oyle cıkar burda okdr senden cvp bekledm baktım gelmıosun sabah ezanıyla yatmmaya karar verdmAnam görmedim ki ben bu mesajı çıktıktan sonra yazmışın hayatımmmmm:) Akşam kocama dedim beni çamlıcaya götür tamam dedi gezmeye gitcez sandı herhal ama beni bırak dön diycem
Bernee yavrumm gecmıs olsn tekrardn benım kuzey masadn dustuktn sonra okdr dıkkt edıorumkıı odum kopuyo gercı evın hıcbıyerı masdn yuksek degıl dusse masa gıbı olmam:) Bundn kuzeyınde var ben baglıorum valla katıyen durmuoo kaydırıo gotunu baglamazsn tabıkı cocuk duser yanı bıde ne hıkmetse selcuk dustugunde hep yanında yatıo oluosun ne ayaksın:)))Selçuk yine düştü kızlar..ama bu seferki düşüşü hiç aklım almadı..uyuyodum ve onuda aşada görmüş oldunuz beşiğe yatırdım..bnde hmn yandaki yatakta uzanıyorm..bi uyandım beşiğin önündeki yerde kilimin üstünde resimdeki pozisyonundan tam tersi yönde yerde duruyodu..ağlamasına uyandım ama hiç ses gelmedi bide kucama alınca hmn sustu yani öyle canı yanar gibi değildi..bu işi hiç aklım almadı doğrusu..
Eki Görüntüle 503494
çocuğum alıştı artık düşmeye tepki vermeye üşeniyo heralde..neyse çözen olursa bnada söylesin..bide özellikle düşmesin diye ona yatırıyorm gündüzleri
Hoşgeldın canım nasılsın tatıl nasıl gectı kızın nasıl?:)günaydın herkese...
geçmişi okumayı şimdi bitirdim ne çok kaynatmışsınız kızlar, hele de dün oku oku bitmedi :)
Eşimin çok yakın çocukluk arkadaşı vardı burda hatta kardeş gibiydiler evlendi karısıyla da ben arkadaş oldum çok iyi insanlardı Azerbyacana geri döndüler haziranda bi oğlu oldu az önce eşimi aramış bebek durduk yere fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar ama daha varmadan yolda hayatını kaybetmiş annesi de otopsi yapılmasını istemiyormuş inanın elim ayağım boşaldı ,kalbim daralıyor ,nefes almakta güçlük çekiyorum çok kötüyümmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?