2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evt ya bnde yedrdim onu ve 8-9 gibiydi yedrdim gece 3 e kdr uyanmadı :)) iyiymiş o

evt ya bnde yedrdim onu ve 8-9 gibiydi yedrdim gece 3 e kdr uyanmadı :)) iyiymiş o

Oh maşallah Selçuk paşam sevmiş o zaman,başka çeşitlerinden alayım bende belki sever keşke öyle bi kaç tane numune olsaydı ya koca paketi alırsam beğenmezse en azından öyle olunca hangisi sevip sevmedğini anlardım

Evt öylede kötü oluyo..herşeyin numunesinden yapmaları lazm aslında çocuk bu neyi sevip sevmicei belli olmuyoki..aldıın şeyler hep elinde kalıyo

günaydın !! bir sorum olacak bilgisi olan yazabilir mi?

2 gün önce doktora konrole gittik ben ferro sanolla ilgili duyduklarımı doktora söyledim o da evet söylenenler doğru dedi. onun yerine ferrum damla önerdi ama prospektüsü okuduğumda paraben içerdiğini gördüm. pekmez kullananlar da var. siz ferrum damla kullanıyor musunuz

günaydın herkese...

geçmişi okumayı şimdi bitirdim ne çok kaynatmışsınız kızlar, hele de dün oku oku bitmedi :)

bn o damlayı attım çöpe..hiçbişey kullanmıyorm..onu kullanmaktan iyidir..aman sanki doğuda sağlık hizmetlerini kullanamayanlar kuşun uçmadıı yerde yaşayanlar ne kullanıyo çocuklarına ferrum mu kullanıyo sanol mu? hiçbişeyden haberleri yok çocuklarıda gayet sağlıklı..öyle söyleyip kendimi avutuyorm

günaydın hanımlar...dün itibariyle tarıkın mesaisi başladı..ilk kez bakıcıya bıraktık..ben kadın akşamına getirip 'alın bu canavar çocuğu, istemiyorum' der diyodum ama öyle olmadı çok şükür..iyi idare etmiş.anlaşmışlar..uyutmuş 2 kez..almaya gittiğimde gayet mutlu görünüyodu :) tabi ben de kadını baya rahatlattım..telkinlerde bulundum..bizim bebe karnı acıkınca birden biyerine bişey batmış gibi bağırmaya başlar, telaşa kapılma, sakince karnını doyur, uyut dedim...çok bunalırsan ara bizi, gelelim biara dedim..o da hiç çağırmadı sağolsun..iyiydi yani...

AY ALINTI YAPTM AMA İŞYERİNDEYİMYA BAĞLANTIM DÜŞÜP DURUUU
BİZİ BEGENEN YORUM YAPAN TÜM GÖNÜL DOSTLARINA SAYGILAR SEVGİLER EFEM
BERNACIM SELÇÜKÜME COK ÜZÜLÜOM SÜREKLİ DÜŞÜP DURUO YAVRUM BENM
ÇEKTİGİN VİCDAN AZABINI TAHMİN DAHİ EDEMİORUM
DİER BEBİŞLERİMİZİN RESİMLERİNEDE BAYILDIM ZATEN HEPSİNE MÜPTELAYIM :)
BİZDE THATAS LA GÖRÜŞTÜK SONUNDA
GERÇEKTEN PES YANE AYNI MAHALLEDE OTURDUMUZ HALDE ANCA GÖRÜŞTÜK:d
FOTOLARI YÜKLERİZ ARTIKIM HİHİİİHİHİHİH

kan damlasıyla ilgili konusulmus

ben kan testi yapmadan ferro sanol verdi diye doktorumu bıraktım..adamı arıyorum ilaç toplatılıyor diyorum yok öyle şey ver diyor.. bende ona bay bay diyorum

bayanlar bir sorum olacaktı.benm oğlum bugun 5 ay bitti.hala agu demiyor.normalmi sizce.6 aydan sonra heceleme başlarmış hiçde heceleyecek gibi durmuyor.sizin bebişler nasıl.

canım acele etme, daha erken.benimki de bugün bitirdi 5 ayı..öyle agu magu yok..arda bişeyler söyler gibi yapıyo ama daha çok kuş gibi cıvıldıyo, çığlık atıyo...

ben vermiyorum o damlayı...sinmiyo içime...zaten test mest yapmadan verdiler...gerek görmüyorum

Eşimin çok yakın çocukluk arkadaşı vardı burda hatta kardeş gibiydiler evlendi karısıyla da ben arkadaş oldum çok iyi insanlardı Azerbyacana geri döndüler haziranda bi oğlu oldu az önce eşimi aramış bebek durduk yere fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar ama daha varmadan yolda hayatını kaybetmiş annesi de otopsi yapılmasını istemiyormuş inanın elim ayağım boşaldı ,kalbim daralıyor ,nefes almakta güçlük çekiyorum çok kötüyümmmmmmmmm

Anam görmedim ki ben bu mesajı çıktıktan sonra yazmışın hayatımmmmm:) Akşam kocama dedim beni çamlıcaya götür tamam dedi gezmeye gitcez sandı herhal ama beni bırak dön diycem
heee cok cıktıktn sonra yazmısımmm asa gordum yazdm ınsan son sayfaya bakar oyle cıkar burda okdr senden cvp bekledm baktım gelmıosun sabah ezanıyla yatmmaya karar verdm adama sadece camlıcaya gotrmu dedın hahahahaha:)) durumu ızah edeydınn yaa hatunn:)

Bernee yavrumm gecmıs olsn tekrardn benım kuzey masadn dustuktn sonra okdr dıkkt edıorumkıı odum kopuyo gercı evın hıcbıyerı masdn yuksek degıl dusse masa gıbı olmam:) Bundn kuzeyınde var ben baglıorum valla katıyen durmuoo kaydırıo gotunu baglamazsn tabıkı cocuk duser yanı bıde ne hıkmetse selcuk dustugunde hep yanında yatıo oluosun ne ayaksın:)))
günaydın herkese...

geçmişi okumayı şimdi bitirdim ne çok kaynatmışsınız kızlar, hele de dün oku oku bitmedi :)
Hoşgeldın canım nasılsın tatıl nasıl gectı kızın nasıl?:)

Çok uzucu ALLAH sabır versın cok zor bır durum otopsı ıcınde anne kıyamıodur bebegıne ama soyle dusundum kalıtsal bır hastalıgı varsa dıger cocugundada gorulebılrmı dıye arastırılmalımı Yanı ne bıleym aklıma boyle geldı cok zor bır durum ALLAH yardımcısı olsunn ALLAH bebeklerımızı korusun saglıklı uzun ömurler nasıp etsını ınsalllah..

biz yurtdisinda yasiyoruz, bize demir damlasi filan vermediler, doktorumuz gerek olmadigini soyledi. sadece D vitamini veriyorum anne sutunden alamadigi icin o kadar. icim de cok rahat bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…