2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz yurtdisinda yasiyoruz, bize demir damlasi filan vermediler, doktorumuz gerek olmadigini soyledi. sadece D vitamini veriyorum anne sutunden alamadigi icin o kadar. icim de cok rahat bu konuda.

Bildigim kadariyla zaten demir damlasi turkiyede veriliyor.akdeniz ulkesi oldugumuz ve fizyolojik kansizligimiz oldugu icin.yapilan arastirmalar ulkemizde bebeklerin %80 inde kansizlik oldugunu ortaya cikarmis.yurtdisinda bu yuzden verilmiyor olabilir.

Gülnihal artık emmediği için öğlen eve gitmiyorum akşam erken çıkıyorum annemi aradım parka oturuyorum dedi çıktım gittim yanına öyle oturdum boş boş Gülnihale baktım durdum etrafa gülücükler saçıyor sesler çıkarıyor ama şuurum kaybolmuş sanki benim. Şimdi de döndüm boş boş ekrana bakıyorum ne iş ne başka bişey çok etkiledi bu olay beni

Kızlar ya ben cok kotu hasta olmusum,atesım hıc 38den asagıya ınmıo,ılık banyoda yaptım ama fayda etmedı,annemı aradım o gelecek,aysımayı kucagıma alacak takatım yok,bıdew tuhaf bı sekılde belıme bellı aralıklarla bıcak keser gıbı agrı gırıyo,ıyı usuttum galıba..

gç olsunda güç olmaısn minecim.. bu arada söyledim mi annemin adıda mine

birşey olmaz cnm patatesin sindirimi geç olur korkma zeytin yagı içirebilirsin...

teşekkürler kızlar

Allah sabır versin ailesine biz ne yapsak boş Rabbim korusun emanetini

geçmiş olsun kuzum

evet, bunu da duymustum ama anne sutuyle beslenen bebeklerin en az ilk 6 ay demir takviyesine ihtiyac duymadigini sonrasindaysa verilen ek gidalarla bu ihtiyacin karsilanmasinin en dogru yol oldugunu okudum bir cok kaynakta. asiri demir yuklemesinin de zarari oluyormus ayrica. bir de bilmiyorum ama bizim ulkemizdeki durumun aciklamasi nedense cok guvenilir gelmiyor bana.

slm kızlar,

dün akşamüstü geçirdiğim kanama sonucu hastaneye gittik apar topar. bebiş dikişlerin olduğu bölgeye yerleşmiş. o nedenle kanamam olmuş. orada gelişmesi pek mümkün olmuyormuş, farklı bi bölgeye yerleşseymiş sorun olmayabilirmiş ağrı vs dışında. doktor en fazla 9 hafta fln dayanır zaten dedi ve gebeliğe son verildi böylece.

şuan evdeyim, dinleniyorum. daha doğrusu Hayal'le uğraşmaktan dinlenemiyorum aslında. operasyonum umduğumdan kolay geçti. çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı çok şükür

geçmiş olsun canım kısmet değilmiş demekki,Allah Hayal e sağlıklı uzun ömür versin

slm kızlar.bugün başımıza gelmeyen kalmadı annem hafta sonu gelecek 2 gündür oğluma komşum bakıyodu onunda bugün işi çıkınca sabah okula arası götürmek zorunda kaldım.arası hazırladım sonra kendim hazırlanmak için odaya gittim çat diye bi ses geldi yerde 1 bardak arasın elinde bardak parçaları diğer eliylede yerdeki sivri bardak parçalarına yumruk vuruyo.allahıma çok şükür hiçbişey olmadı.allah muhafaza kafasını eğseydi gözü yüzü giderdi.allahım korudu çok şükür avucunun içindeki kırkları alınca çıldırdı onlarla oynayacakmış beyim....gülermisin ağlarmısın....sonara onu aldım yatağına koydum ütüyü bluza sürer sürmez bluz yandı.sabah sabah çıldırdım.birde sabah olduğu gibi bazen arasa çok kızıyorum sonra pişman oluyorum sarılıp öpüyorum ama o unutuyomu bilmiyorum ya unutmazsa diyorum.kafayı yicem böle düşünüp durarak kötü bi annemiyim ben.daha minicik bebeğe kızıyorum... (

geçmiş olsun canım annen gelsin dinlenir toparlanırsın bıraz

annem fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar..nefes darlıı çekiyomuş..bn burda yalnız gidemiyorm edemiyorm konuşcaım kimse yok..offff offfff bazen yaşamaktan nefret ediyorm..

annem fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar..nefes darlıı çekiyomuş..bn burda yalnız gidemiyorm edemiyorm konuşcaım kimse yok..offff offfff bazen yaşamaktan nefret ediyorm..

Berna canım öncelikle geçmiş olsun,Selçuğa bakarım ben biliyorsun dimi yada elimden başka bişey gelirse söyle lütfen ben yarım saate kadar çıkıcam işten metrobüse yakınım gele bilirim

geçmiş olsun canım.. Böylesi hayırlıymış demekki ..

Berna canım öncelikle geçmiş olsun,Selçuğa bakarım ben biliyorsun dimi yada elimden başka bişey gelirse söyle lütfen ben yarım saate kadar çıkıcam işten metrobüse yakınım gele bilirim

cnm bnm Allah razı olsun çok teşekkürler..ama bnm şuan yapabilceim bişey yokki..onlarda hastaneye yatrmışlar ne grkiyosa o yapılıyo işte..ztn Selçuk bn yokken durmuyo bıraksam susturamassın..öbür taraftan eşim iş değştirdi yeni iş yerinde telefon yasak..onu bırakıp gidemem hiçbişeyden hbri yok falan filan..ztn bn oraya gidene kdr gece olur..Allah kahretsin şu mesafeyi

( keşke elimden bişey gelse Berna Akşama yemek yapma ben yapayım gelin bize kafan dağılır belki olur mu

bernacım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
esperanza canım hayırlısı böylemiş demek bundan sonra sıkı korunun
eğer bende hamile falan değilsem korunucam :26:

gökalp grip oldu, sürekli hapşırıyo burnu akıyo, gözleri sulu sulu:( doktora randevu aldım yarın için ama antibiyotik verecek, başka ne şekilde iyi edebilirim?ilaç kullanmadan bebeğini iyileştirenler wardı burda galiba???

amerda kuzucumm nasılsın
kız bende daha adet olmadım diye birde pko olduğ için doğru düzgün korunmuyordum
ve dünden beri midemde hafif bir bulantı var üşütmüşte olabilirim ama eşime işten gelince test getir dedi
umarım bir kazaya kurban gitmemişimdir sezeryanla doğum yaptığım için zorlu bir durum olur

bernam geçmiş olsun canım, yardıma ihtiyacın war mı??biliyosun elimizden geleni yaparız.. üzülme canım dua et annen için, bizim de dualarımız annenle yawrum benim..

canım çok geçmiş olsun
eğer ateşi yoksa antibiyotik vermeyebilir özellikle vermek istemediğini söyle
6 aydan büyük bebeklere sanırım pedidus veriliyor onu sor belki verir

mesaj tekrarııııı.......................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…