2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun Baharcım,ilaçsız nasıl geçer hiç bilmiyorum,Gülnihal hasta olduğunda ilaçlarını 2 gün kullandım baktım iyileşti daha vermedim ilaç,inş.hemen atlatır Gökalp

dünden beri oğlum çok ateşli pipisindede şişlik ve kızarıklık var doktora götürdüm şimdi fena halde iltihaplanmış testisleri 3 tane antibiyotik iğne verdi geçmezse ameliyat dedioğlum çok halsiz dünden beri inliyo ateşinden çok üzgünüm

canım çok geçmiş olsun umarım ameliyata gerek kalmaz iyileşir

( keşke elimden bişey gelse Berna Akşama yemek yapma ben yapayım gelin bize kafan dağılır belki olur mu

bernacım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
:

bernam geçmiş olsun canım, yardıma ihtiyacın war mı??biliyosun elimizden geleni yaparız.. üzülme canım dua et annen için, bizim de dualarımız annenle yawrum benim..

sizin gibi arkadaşlarım olduu için çok şanslıyım..Allah razı olsun..şuan beklemedeyim demin konuştm serum takmışlar daha sonuçlar çıkmamış..
Ayselim yemek yaptm çok saol..gerçekten saolun düşünmeniz yeter..güç veriyosunuz bna
baharım sizede geçmiş olsun..valla okudumuda tam anlamıyom

canım çok geçmiş olsun
eğer ateşi yoksa antibiyotik vermeyebilir özellikle vermek istemediğini söyle
6 aydan büyük bebeklere sanırım pedidus veriliyor onu sor belki verir

ateşi de war cnm dün gece 38.5 oldu, şimdi 37 lerde .. yarın götürcez bakalım offf bebeğim çok halsiz çok kötü bişimiş ewladına yardım edememek..

ateşi de war cnm dün gece 38.5 oldu, şimdi 37 lerde .. yarın götürcez bakalım offf bebeğim çok halsiz çok kötü bişimiş ewladına yardım edememek..

canım çok çabuk atlatır merak etme bebekler çok güçlüler
ama tabi biz anneler çok yıpranıyoruz böyle hastalık falan olunca
eğer devam etmiyorsa ateş belki vermez antibiyotik

mervecim dişiniz için gözünüz aydınben de Aselinkine baktım,aynı gün yavruşları olduğu için Alyayla,biz de tık yok henüz:)

canımm teşekkür ediyorum. aman dur boşver erken daha çıkarmasın. okadar huysuz ve stres liki Alya canımıza okuyorr :S

ahh kuzum benim yaa çok derinden yaraladı seni bu olay, biz burda bukdr üzüldüysek seni tahmin bile edemiyorum. Rabbim kalanlara sağlık versin sabır versin inşallah.

canım benm cok geçmiş olsun. sen bi acile git istersen , aysimayada geçmesin. bende kırıktım biraz kronik hastalıklarımdan geçiriyorum sandım,meger grip salgın gbi birşeymiş,kızıma da geçti. o da bende hapşırıyoruz,sıtma tutuyor.

canım geçmiş olsun. kısmet böyleymiş. Rabbim böylesini uygun görmüş.

ahh yavrumm okurken bile nefesimi tuttum korkudan,Allah korumuş evladını. iyi ki yüzüne gözüne birşey olmadı .

annem fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar..nefes darlıı çekiyomuş..bn burda yalnız gidemiyorm edemiyorm konuşcaım kimse yok..offff offfff bazen yaşamaktan nefret ediyorm..

Bernacım canım geçmiş olsun,Allahın izni ile atlatır rahatsızlığını sen içini ferah tut. Yapabileceğim herhangi birşey varsa burdayım,söylemen yeter. Annen hangi hastanede hayatım,çok mu uzak?

bernacım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
esperanza canım hayırlısı böylemiş demek bundan sonra sıkı korunun
eğer bende hamile falan değilsem korunucam :26:

Canım inşallah hamile değilsindir. Ben korunduğum halde sürekli test yapıyorum psikolojim bozuldu,midem bulanıyor korkuyorum.

geçmiş olsun canım. hepimiz hastayız sanırım. inşallah antibiyotik vermez doktor,bende yarın götürcem kızımı doktora korkuyorum senin gbi antibiyotik verirse diye

canım size de geçmiş olsun. inşallah iğneler etkili olur da ameliyat gerekmez. anlamıyorum ki bu çocuklara ne oluyor hepsi aynı dönem hastalar nasıl iltihap kapmış ki aklım almıyor

bu da değişik bir bakış açısı. gerçeklik payı yüksek

kan damlasıyla ilgili konusulmus

ben kan testi yapmadan ferro sanol verdi diye doktorumu bıraktım..adamı arıyorum ilaç toplatılıyor diyorum yok öyle şey ver diyor.. bende ona bay bay diyorum

en iyisini yapmışsın. neyse ki benim doktor gerçekleri söyledi. yoksa yine doktor arayacaktım

ben de kullanamamıştım zaten off bazen her şeyi bilmek te kötü oluyor

Allah rahmet eylesin canım. senin için çok zor bir duurm. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın. ben de arkadaşlarla geçen hafta maganda kurşunuyla öldürülen Umut için konuşuyordum. Keşke hiç açmasaydım konuyu tanıdığımın yeğeni çıktı hala etkisinden kurtulamadım (

biz yurtdisinda yasiyoruz, bize demir damlasi filan vermediler, doktorumuz gerek olmadigini soyledi. sadece D vitamini veriyorum anne sutunden alamadigi icin o kadar. icim de cok rahat bu konuda.
Teşekkürler canım

ben de 1 saat önce armut püresi yedireyim dedim. aynı durumdayız baya bi kustu. bir süre ara vermek lazım. elma da alerji yaptı.

bizde bugün ek gıdaya başlıyoruz hayırlısıyla.elmapüresi vericem Armin in uyanmasını bekliyorum,çok heyecanlıyım
hayırlı olsun canım. alerji yaptı bizde 3 gün kuralını uyguladım iyi ki. yoksa anlayamayacaktım.

geçmiş olsun canım.

annem fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar..nefes darlıı çekiyomuş..bn burda yalnız gidemiyorm edemiyorm konuşcaım kimse yok..offff offfff bazen yaşamaktan nefret ediyorm..
geçmiş olsun. inşallah şimdi daha iyidir anneciğin.

bizim doktor sadece serum fizyolojik yapın sIk aralıklarla dedi öyle yapıp otri bebeyle çekiyorum. hırıltı falan kalmadı

geçmiş olsun canım. inşallah iğneler çare olur

canım çok üzüldüm geçmiş olsun,umarım atlatır anneciğin.elimden dua etmekten baska bı sey gelmiyo,Allah yardıcınız olsun

berna canım geçmiş olsun..rabbim şifa versin..en kısa zamanda düzelir inşallah dualarım seninle..

geçmiş olsun canım..ne güzel annen yakınında hemen atlayıp gelebiliyo..

hayırlısı böyleymiş demek..aman dikkat et canım bundan sonra..

Allahım yarabbim çok fena oldum okuyunca..rabbim sabır versin annesine..

geçmiş olsun canım..berende kaç günüdr huysuz ağlayıp duruyo ateşi varmış gibi geliyo bana ölçüyorum 36.7 çıktı..dişmi çıkarcak bilmiyorum..dişten ateş olur ama kendini üzme hemen..olmadı baktır doktora bi

geçenlerde hama otundan bahsedilmişti zararını sölemiştim..şimdi bi yazıya daha rastladım

[/Hamamotu- Zırnık

Eskiden, canı tatlı olan kadınlar ağdayla uğraşmak istemediklerinde hamamlarda, sulandırılmış zırnık otunu kılların dökülmesini istedikleri yere sürer beklerlerdi. “Zırnık otu” Dedikleri şey, doğal arsenik sülfür minerali. Zehir yani! Meraklısına ayrıntı da verelim: Bir bardağa yarım çay kaşığı hamamotu tozunu karıştırıp, kılın dökülmesi istemem yere sürüyor, 3 dakika beklenip hemen yıkıyorsunuz. Kıllar hemen dökülüyor ama yine çıkıyor. Ara sıra tekrarlarsanız kıl köklerini tahrip ediyor. Zamanla o bölgelerde kıl bir daha çıkmıyor. Ama tehlikesi de çok. Deriyi yakar, yara yapabilir, kan dolaşımına karışırsa kusma, şuur kaybına sebep olur, ölümle sonuçlanabilir. Velâkin geçenlerde Bayburt’ta hamamda zehirlenen 18 kadın bunun kurbanı oldular
B]

Aman kızlar herkesın basında bı olay var,hangısınden alıntı yapıcaı sasırdım...
Esperanza canım hayırlısı olsun,en azından kurtajın gunahına gırmedın,senın saglıgın daha onemlı tabı ama vardır bundada bı hayr...

Bernam canım annecıne bol bol dua ettım kuzum,ınsallah bıranonce duzelır....

Bahar,gokalpıme tekrar gecmıs olsun,ınsallah eskı bıcırıklıgına doner yavrum...

Cemıle sanada gecmıs olsun,ınsallah amelıyata gerek kalmaz...

Bıze gelınce aysıma ıyı ama cok fena oksuruyo,dun aıle hekımı cıgerlerını dınlemıstı sorun yok dedı ama bu cocugun oksurugu hıc ertelenecek gıbı degıl,yarın sabah hemen doktora goturucem...

Bana gelınce atesım hıc 38den asagıya ınmıo 2 defa ılık banyo yaptım,2 defa parol ıctım ama banamısın demıo,sımdılık en azından basım agrımıyo oda ılactan galıba...

Hamam otu tozunu ben bekarken cok kullanırdım,karısım hazırlandıgında ıgrenc bı kokusu var,tum evı havalandırmak gerekıyo,karısımı surunce bacagın kasıntı ve yanma halını beklemeden yıkamak gerekıyo,yoksa sonucklar allah mufaza yanı..
Bı defasında ben salak gıbı karısımı elımle bacaklarıma surmustum,o ellerım varya bı yara oldu oof oofff oysakı fırca yardımıyla surulmesı gerekıyo,yıkadıktan sonra bacagı ınanılmaz yumusak yapıo,ama 2 gun sonra jılet etkısı olusuo bacaklarda...

Alakasız olacak ama bıse dıcem,kızlar ya ben hep deprem oluyo sanıyorum,oyle buyuk bı depremde yasamadım,kayserıde son yıllarda hatırladıgım kadarıyla 2 defa hıssedılır deprem oldu,onun dısında oyle buyuk deprem gormedım ama bu ruh halı benı cıldırtıyo,gecen gun bı magazada deprem oluyo dıye nasıl bagırdım,calısanlar benı sakınlestırıyolar:) evde falanda hep oyle oluyo sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…