- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.461
gökalp grip oldu, sürekli hapşırıyo burnu akıyo, gözleri sulu sulu:( doktora randevu aldım yarın için ama antibiyotik verecek, başka ne şekilde iyi edebilirim?ilaç kullanmadan bebeğini iyileştirenler wardı burda galiba???
dünden beri oğlum çok ateşli pipisindede şişlik ve kızarıklık var doktora götürdüm şimdi fena halde iltihaplanmış testisleri 3 tane antibiyotik iğne verdi geçmezse ameliyat dedioğlum çok halsiz dünden beri inliyo ateşinden çok üzgünüm
( keşke elimden bişey gelse Berna Akşama yemek yapma ben yapayım gelin bize kafan dağılır belki olur mu
bernacım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
:
bernam geçmiş olsun canım, yardıma ihtiyacın war mı??biliyosun elimizden geleni yaparız.. üzülme canım dua et annen için, bizim de dualarımız annenle yawrum benim..
canım çok geçmiş olsun
eğer ateşi yoksa antibiyotik vermeyebilir özellikle vermek istemediğini söyle
6 aydan büyük bebeklere sanırım pedidus veriliyor onu sor belki verir
ateşi de war cnm dün gece 38.5 oldu, şimdi 37 lerde .. yarın götürcez bakalım offf bebeğim çok halsiz çok kötü bişimiş ewladına yardım edememek..
mervecim dişiniz için gözünüz aydınben de Aselinkine baktım,aynı gün yavruşları olduğu için Alyayla,biz de tık yok henüz:)
Gülnihal artık emmediği için öğlen eve gitmiyorum akşam erken çıkıyorum annemi aradım parka oturuyorum dedi çıktım gittim yanına öyle oturdum boş boş Gülnihale baktım durdum etrafa gülücükler saçıyor sesler çıkarıyor ama şuurum kaybolmuş sanki benim. Şimdi de döndüm boş boş ekrana bakıyorum ne iş ne başka bişey çok etkiledi bu olay beni
Kızlar ya ben cok kotu hasta olmusum,atesım hıc 38den asagıya ınmıo,ılık banyoda yaptım ama fayda etmedı,annemı aradım o gelecek,aysımayı kucagıma alacak takatım yok,bıdew tuhaf bı sekılde belıme bellı aralıklarla bıcak keser gıbı agrı gırıyo,ıyı usuttum galıba..
slm kızlar,
dün akşamüstü geçirdiğim kanama sonucu hastaneye gittik apar topar. bebiş dikişlerin olduğu bölgeye yerleşmiş. o nedenle kanamam olmuş. orada gelişmesi pek mümkün olmuyormuş, farklı bi bölgeye yerleşseymiş sorun olmayabilirmiş ağrı vs dışında. doktor en fazla 9 hafta fln dayanır zaten dedi ve gebeliğe son verildi böylece.
şuan evdeyim, dinleniyorum. daha doğrusu Hayal'le uğraşmaktan dinlenemiyorum aslında. operasyonum umduğumdan kolay geçti. çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı çok şükür
slm kızlar.bugün başımıza gelmeyen kalmadı annem hafta sonu gelecek 2 gündür oğluma komşum bakıyodu onunda bugün işi çıkınca sabah okula arası götürmek zorunda kaldım.arası hazırladım sonra kendim hazırlanmak için odaya gittim çat diye bi ses geldi yerde 1 bardak arasın elinde bardak parçaları diğer eliylede yerdeki sivri bardak parçalarına yumruk vuruyo.allahıma çok şükür hiçbişey olmadı.allah muhafaza kafasını eğseydi gözü yüzü giderdi.allahım korudu çok şükür avucunun içindeki kırkları alınca çıldırdı onlarla oynayacakmış beyim....gülermisin ağlarmısın....sonara onu aldım yatağına koydum ütüyü bluza sürer sürmez bluz yandı.sabah sabah çıldırdım.birde sabah olduğu gibi bazen arasa çok kızıyorum sonra pişman oluyorum sarılıp öpüyorum ama o unutuyomu bilmiyorum ya unutmazsa diyorum.kafayı yicem böle düşünüp durarak kötü bi annemiyim ben.daha minicik bebeğe kızıyorum...(
annem fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar..nefes darlıı çekiyomuş..bn burda yalnız gidemiyorm edemiyorm konuşcaım kimse yok..offff offfff bazen yaşamaktan nefret ediyorm..
bernacım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
esperanza canım hayırlısı böylemiş demek bundan sonra sıkı korunun
eğer bende hamile falan değilsem korunucam :26:
gökalp grip oldu, sürekli hapşırıyo burnu akıyo, gözleri sulu sulu:( doktora randevu aldım yarın için ama antibiyotik verecek, başka ne şekilde iyi edebilirim?ilaç kullanmadan bebeğini iyileştirenler wardı burda galiba???
dünden beri oğlum çok ateşli pipisindede şişlik ve kızarıklık var doktora götürdüm şimdi fena halde iltihaplanmış testisleri 3 tane antibiyotik iğne verdi geçmezse ameliyat dedioğlum çok halsiz dünden beri inliyo ateşinden çok üzgünüm
bn o damlayı attım çöpe..hiçbişey kullanmıyorm..onu kullanmaktan iyidir..aman sanki doğuda sağlık hizmetlerini kullanamayanlar kuşun uçmadıı yerde yaşayanlar ne kullanıyo çocuklarına ferrum mu kullanıyo sanol mu? hiçbişeyden haberleri yok çocuklarıda gayet sağlıklı..öyle söyleyip kendimi avutuyorm
kan damlasıyla ilgili konusulmus
ben kan testi yapmadan ferro sanol verdi diye doktorumu bıraktım..adamı arıyorum ilaç toplatılıyor diyorum yok öyle şey ver diyor.. bende ona bay bay diyorum
canım acele etme, daha erken.benimki de bugün bitirdi 5 ayı..öyle agu magu yok..arda bişeyler söyler gibi yapıyo ama daha çok kuş gibi cıvıldıyo, çığlık atıyo...
ben vermiyorum o damlayı...sinmiyo içime...zaten test mest yapmadan verdiler...gerek görmüyorum
Eşimin çok yakın çocukluk arkadaşı vardı burda hatta kardeş gibiydiler evlendi karısıyla da ben arkadaş oldum çok iyi insanlardı Azerbyacana geri döndüler haziranda bi oğlu oldu az önce eşimi aramış bebek durduk yere fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar ama daha varmadan yolda hayatını kaybetmiş annesi de otopsi yapılmasını istemiyormuş inanın elim ayağım boşaldı ,kalbim daralıyor ,nefes almakta güçlük çekiyorum çok kötüyümmmmmmmmm
Teşekkürler canımbiz yurtdisinda yasiyoruz, bize demir damlasi filan vermediler, doktorumuz gerek olmadigini soyledi. sadece D vitamini veriyorum anne sutunden alamadigi icin o kadar. icim de cok rahat bu konuda.
Kızlar ya ben aysımaya armut yedıremıyorum,her cesıdını denedım ama armutu yedıkten sonra kusuyor,bıde mama yedırırken nebılım corbaydı,muhallebıydı agzını kılıtlıyor,dıkkatını baska bıseye yonlendırıp anca o sekılde yedırebılıyorum,oooff hıc soyle kası kasık yedıremedım,ala alada sdc 100gr alır ıste bır ayda
hayırlı olsun canım. alerji yaptı bizde 3 gün kuralını uyguladım iyi ki. yoksa anlayamayacaktım.bizde bugün ek gıdaya başlıyoruz hayırlısıyla.elmapüresi vericem Armin in uyanmasını bekliyorum,çok heyecanlıyım
Kızlar ya ben cok kotu hasta olmusum,atesım hıc 38den asagıya ınmıo,ılık banyoda yaptım ama fayda etmedı,annemı aradım o gelecek,aysımayı kucagıma alacak takatım yok,bıdew tuhaf bı sekılde belıme bellı aralıklarla bıcak keser gıbı agrı gırıyo,ıyı usuttum galıba..
geçmiş olsun. inşallah şimdi daha iyidir anneciğin.annem fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar..nefes darlıı çekiyomuş..bn burda yalnız gidemiyorm edemiyorm konuşcaım kimse yok..offff offfff bazen yaşamaktan nefret ediyorm..
bizim doktor sadece serum fizyolojik yapın sIk aralıklarla dedi öyle yapıp otri bebeyle çekiyorum. hırıltı falan kalmadıgökalp grip oldu, sürekli hapşırıyo burnu akıyo, gözleri sulu sulu:( doktora randevu aldım yarın için ama antibiyotik verecek, başka ne şekilde iyi edebilirim?ilaç kullanmadan bebeğini iyileştirenler wardı burda galiba???
Bernacım canım geçmiş olsun,Allahın izni ile atlatır rahatsızlığını sen içini ferah tut. Yapabileceğim herhangi birşey varsa burdayım,söylemen yeter. Annen hangi hastanede hayatım,çok mu uzak?
geçmiş olsun. inşallah şimdi daha iyidir anneciğin.
aynıymış cnm..uyuyup uyanıyomuş işte..sonuçlar çıksa..inşallah kemoterapiden dolayıdır..başka bişi olmasında
aynıymış cnm..uyuyup uyanıyomuş işte..sonuçlar çıksa..inşallah kemoterapiden dolayıdır..başka bişi olmasında
annem fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar..nefes darlıı çekiyomuş..bn burda yalnız gidemiyorm edemiyorm konuşcaım kimse yok..offff offfff bazen yaşamaktan nefret ediyorm..
slm kızlar,
dün akşamüstü geçirdiğim kanama sonucu hastaneye gittik apar topar. bebiş dikişlerin olduğu bölgeye yerleşmiş. o nedenle kanamam olmuş. orada gelişmesi pek mümkün olmuyormuş, farklı bi bölgeye yerleşseymiş sorun olmayabilirmiş ağrı vs dışında. doktor en fazla 9 hafta fln dayanır zaten dedi ve gebeliğe son verildi böylece.
şuan evdeyim, dinleniyorum. daha doğrusu Hayal'le uğraşmaktan dinlenemiyorum aslında. operasyonum umduğumdan kolay geçti. çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı çok şükür
Eşimin çok yakın çocukluk arkadaşı vardı burda hatta kardeş gibiydiler evlendi karısıyla da ben arkadaş oldum çok iyi insanlardı Azerbyacana geri döndüler haziranda bi oğlu oldu az önce eşimi aramış bebek durduk yere fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar ama daha varmadan yolda hayatını kaybetmiş annesi de otopsi yapılmasını istemiyormuş inanın elim ayağım boşaldı ,kalbim daralıyor ,nefes almakta güçlük çekiyorum çok kötüyümmmmmmmmm
dün gece kabus gibiydi , gökalp bikaç gündür çok huysuz dişleri kabarmış ama çıkan eden yok... annem baktığı için gece de bizde kalıyor, gece 3 de geldi odamıza dedi çocuğun ateşi war, zaten huysuzdu uyumuyordu, kalktık alev alev yanıyo çocuk, ölçtüm ateşi 38.5çıktı, ilk defa bu kadar ateşlendi, hemen ılık duşa soktuk, ftil attık, 37.7 oldu, sonra yine çıktı yine düştü derken sabah ettik,işe giderken ölçtüm 36,6 idi .. neden böle oldu anlamadım dişlerden ateş olurmuş ama bu kadar yükselmez derler. burnu tıkanık acaba üşüttüm mü çocuğu yaw naptım da böle oldu çok üzgünüm
koşuyolu Medipolde Mervecim..bna çok uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?