2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Olur tabi ben de oyle yapacagim.isitilacak corba gibi seyleri dolaba koyarsiniz hemen.bir tek meyvelerini butun olarak goturursun onlari da rendeleyiverir artik

Askiniza limon sikmayayim ama Baharcim Gökalp 68 den fazladir ya.Maasallah upuzun delikanliydi ben gordugumde
Bebek hemsiresi gibi oldum artik elle kiloyu gozle boyu olcebiliyorum:)
cok gecmis olsun bu arada Gokalpcige

sağol kerimecim. sen gördüğünde gökalp 66,5 du, 68 olmuş.. eşimde uzun boylu olmadığı için bizden ancak bu kadar oluyor demek:))

Olur tabi ben de oyle yapacagim.isitilacak corba gibi seyleri dolaba koyarsiniz hemen.bir tek meyvelerini butun olarak goturursun onlari da rendeleyiverir artik

Gülnihalin çeyizlerini oraya taşıyacam pazar günü :) mama koltuğu,oyun halısı,oyuncakları,yastığı,battaniyesi,mama kaşığı ve tabağı,meyve rendesi abovvvv
Kerime kuzum ısıtılırken dikkat edilmesi gereken bişey varmı onu da sorayım

Oh maşallah Gökalp'ime benim aslan gibi delikanlı bi göz yaşarması heç bişi etmez hemen iyileşir işte ,ay yerim ben onu yaaa özledimmmm

Bu akşam menümüzde bu çorba var
.
1 adet taze soğanın beyaz kısmı
1 çay kaşığı sıvıyağ
Yarım çay bardağı sarı ya da kırmızı mercimek
Yarım küçük elma
3 çay bardağı sebze ya da tavuk suyu (sade su da olabilir
Yıkanmış mecimeği ve taze soğanı su ile beraber tencerede 10 dakika kadar pişirin, doğranmış elmayı ilave ederek mercimekler tam yumuşayana kadar kısık ateşte pişirmeye devam edin. Çorba pişince iyice ezin ve bebeğinize yedirin. Afiyet olsun

Bide kızlar tarifde yağ da var ama ben yağ koymayı düşnmüyorum,doktora sormayı unuttum yağ işini öğrenip öyle koyarım ilerde

Son düzenleme:
canım öncelikle maşallah Gülnihal e,senın sutun bıttı sanırım benımde cok az cıkıyocok uzuluyorum.
canım hazırlayıp götür yiyecekleri,ama 1 defa ısıttıgını bı daha vermesın,bi de corbaya yag koyabılırsın ama piştikten sonra koy 1 cay kasıgı kadar karıstır ver sonra.

azeriii :)) oğlunun resmine bakınca oğluma bakıyor gibiyim. çok benziyorlar söylemek istedim.
Annem benimki kız bea:26:Zati gören 10 kişiden 8 i erkek mi diye soruyor alıştım artık
Evet canm Gülnihal memeyi bıraktı öyle karnı tok olunca keyif için emiyor ona da emmek denirse çiğniyor çekiştiriyor oynuyor resmen,sağınca 15-20 cc anca çıkıyor artık
danke schön bebişim maili yeni gördüm

Rice ederim bebişim :)

Bu arada kimleri görüyorum aşağıda Melike gelmişşş,kuzum neden uğramıyonuz ki buraya hiç o

Bende kaynanama güvenmediğim için herşeyini yapıp götürücem.Zaten öğleye kadar ben bakıcam sadece çorbasını içirecek yoğurt vakti gelmeden de eşim alıcak eve getiricek yoğurdunu da evde babası yedirir artık:)))

Tarif süper afiyet olsun yarasın gülnihaleZeytin yağı koyabilirsin canım piştikten sonra az bişey...

geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim malesef iyi bi gelişme yok dünden bu güne ateşi hala devam ediyo şişliğide dün antibiyotik iğneyi vurdurduk ateş düşürücü şurupla düşürmeye uğraşıyoruz halen gece hiç uyumadı yavrum ürekli bağırdı ağladı inşallah bi an önce geçer

Bu arada geçen ben işten çıkmadan eşim Uras'ı da alıp kaynanama gitti tabi uykusu geldiği için biraz ağlamış mam mam diye...Sonra ben gittim emzirdim uyuttum oğlumu bu ara konuşmaları da duyuyorum kaynanam artık emzirmesin çok bağlanmış yeter bu kadar emdiği diyo eşime sanki çocuk 2 yaşında....Sadece gece uyanınca emziriyimmişŞimdi ben ne diyim haksızmıyım kızmakta....

Bu arada geçen ben işten çıkmadan eşim Uras'ı da alıp kaynanama gitti tabi uykusu geldiği için biraz ağlamış mam mam diye...Sonra ben gittim emzirdim uyuttum oğlumu bu ara konuşmaları da duyuyorum kaynanam artık emzirmesin çok bağlanmış yeter bu kadar emdiği diyo eşime sanki çocuk 2 yaşında....Sadece gece uyanınca emziriyimmişŞimdi ben ne diyim haksızmıyım kızmakta....

benim kayınvalidem emir 2 aylıkken dedi eşime çocuk anne sütünden doymaz söyle inat etmesin bişeyler yedirsin diye

Ay özge senin şu kaynanaya acaip sinirleim bozuluyor ya ,dah bu gün doktorumuz biz 2 yaşına kadar emzirin diyoruz dedi hem zeka gelişimi hem beden gelişimi için anne sütünün 1 damlası bile önem içeriyor dedi.

Herkes nerde yine kimseler yok bu günBernanın annesini merak ettim

aradım Ayselcim..idrar yolu enfeksiyonu geçiriyomuş..buda bağırsaklarında ağrıya neden oluyomuş..aradıımda kardeşim bişiler yediriyodu..midesi bulanıyo sürekli bnde duyunca çok üzüldüm..sonra babam hmn kapatmk zorunda kaldı telefonu annemle ilgilenmek için.. sizide sıktım ama napiim konuşabilceim başka kimse yok burda yalnızım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…