- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.501
Kızlar biliyorsunuz annem gidiyor kuzenimin eşi bakacak Gülnihale ek gıdaya geçiyoruz artık am onun ikş tane oğlu var birde kuzenim de çocuk gibi herşeyine illa karısı bakacak,Gülnihalle ilglilenecek ondan şüphem yok ama yemek konusunda ne kadar yapar bilmiyorum sabah oraya götürmeden o gün ne vereceksem evde hazırlayıp cam saklama kabına koyup götrsem o verse olur mu ki bi bilginiz var mı doktora sormayı unuttum hep aklımda bişeyler gidiyorum bunları soracam diyorum orda unutuyorum ya
Askiniza limon sikmayayim ama Baharcim Gökalp 68 den fazladir ya.Maasallah upuzun delikanliydi ben gordugumde
Bebek hemsiresi gibi oldum artik elle kiloyu gozle boyu olcebiliyorum:)
cok gecmis olsun bu arada Gokalpcige
Olur tabi ben de oyle yapacagim.isitilacak corba gibi seyleri dolaba koyarsiniz hemen.bir tek meyvelerini butun olarak goturursun onlari da rendeleyiverir artik
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar..
dün gece Gökalp i doktoruna götürdüm, gözlerinden şıp şıp yaş akıyordu, hapşırıyordu, burnu da çeşme gibi olmuştu yawrumun.. babası gelince gittik doktora, göz nezlesi olmuş, aferin plus şurup verdi ve burun spreyi, karışıkı bitki çayıo önerdi onu da aldık, Allahıma şükür bugün işe giderken iyiydi, şimdi aradım annemi çok iyi merak etme diyo..en ufak bi hastalıkta perişan oldum üzüntüden, Rabbim onların acısını göstermesin.. gece de beraber uyuduk oğlumla, babacık da koltukta uyudu:) hehe :))
Annem benimki kız bea:26:Zati gören 10 kişiden 8 i erkek mi diye soruyor alıştım artıkazeriii :)) oğlunun resmine bakınca oğluma bakıyor gibiyim. çok benziyorlar söylemek istedim.
Evet canm Gülnihal memeyi bıraktı öyle karnı tok olunca keyif için emiyor ona da emmek denirse çiğniyor çekiştiriyor oynuyor resmen,sağınca 15-20 cc anca çıkıyor artıkcanım öncelikle maşallah Gülnihal e,senın sutun bıttı sanırım benımde cok az cıkıyocok uzuluyorum.
canım hazırlayıp götür yiyecekleri,ama 1 defa ısıttıgını bı daha vermesın,bi de corbaya yag koyabılırsın ama piştikten sonra koy 1 cay kasıgı kadar karıstır ver sonra.
danke schön bebişim maili yeni gördüm
Bende kaynanama güvenmediğim için herşeyini yapıp götürücem.Zaten öğleye kadar ben bakıcam sadece çorbasını içirecek yoğurt vakti gelmeden de eşim alıcak eve getiricek yoğurdunu da evde babası yedirir artık:)))Kızlar biliyorsunuz annem gidiyor kuzenimin eşi bakacak Gülnihale ek gıdaya geçiyoruz artık am onun ikş tane oğlu var birde kuzenim de çocuk gibi herşeyine illa karısı bakacak,Gülnihalle ilglilenecek ondan şüphem yok ama yemek konusunda ne kadar yapar bilmiyorum sabah oraya götürmeden o gün ne vereceksem evde hazırlayıp cam saklama kabına koyup götrsem o verse olur mu ki bi bilginiz var mı doktora sormayı unuttum hep aklımda bişeyler gidiyorum bunları soracam diyorum orda unutuyorum ya
Bu akşam menümüzde bu çorba var
.
1 adet taze soğanın beyaz kısmı
1 çay kaşığı sıvıyağ
Yarım çay bardağı sarı ya da kırmızı mercimek
Yarım küçük elma
3 çay bardağı sebze ya da tavuk suyu (sade su da olabilir
Yıkanmış mecimeği ve taze soğanı su ile beraber tencerede 10 dakika kadar pişirin, doğranmış elmayı ilave ederek mercimekler tam yumuşayana kadar kısık ateşte pişirmeye devam edin. Çorba pişince iyice ezin ve bebeğinize yedirin. Afiyet olsun
Bide kızlar tarifde yağ da var ama ben yağ koymayı düşnmüyorum,doktora sormayı unuttum yağ işini öğrenip öyle koyarım ilerde
Geçmiş olsun canım annene acil şifalar keşke alimizden birşeyler gelsede yanında olabilsek yardımcı olabilsek....
Bu arada geçen ben işten çıkmadan eşim Uras'ı da alıp kaynanama gitti tabi uykusu geldiği için biraz ağlamış mam mam diye...Sonra ben gittim emzirdim uyuttum oğlumu bu ara konuşmaları da duyuyorum kaynanam artık emzirmesin çok bağlanmış yeter bu kadar emdiği diyo eşime sanki çocuk 2 yaşında....Sadece gece uyanınca emziriyimmişŞimdi ben ne diyim haksızmıyım kızmakta....
Bu arada geçen ben işten çıkmadan eşim Uras'ı da alıp kaynanama gitti tabi uykusu geldiği için biraz ağlamış mam mam diye...Sonra ben gittim emzirdim uyuttum oğlumu bu ara konuşmaları da duyuyorum kaynanam artık emzirmesin çok bağlanmış yeter bu kadar emdiği diyo eşime sanki çocuk 2 yaşında....Sadece gece uyanınca emziriyimmişŞimdi ben ne diyim haksızmıyım kızmakta....
Herkes nerde yine kimseler yok bu günBernanın annesini merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?