- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.481
Alakasız olacak ama bıse dıcem,kızlar ya ben hep deprem oluyo sanıyorum,oyle buyuk bı depremde yasamadım,kayserıde son yıllarda hatırladıgım kadarıyla 2 defa hıssedılır deprem oldu,onun dısında oyle buyuk deprem gormedım ama bu ruh halı benı cıldırtıyo,gecen gun bı magazada deprem oluyo dıye nasıl bagırdım,calısanlar benı sakınlestırıyolar:) evde falanda hep oyle oluyo sanıyorum
tam ben diyecektim, aynısını lilanil de söylemiş..tansiyonun düşüyo olabilir...benim uykusuzluktan olsa gerek doğumdan sonra sık sık oluyo baş dönmesi..yer ayaklarımın altından kayıyo gibi oluyo bazen..hatta geçenlerde bi gece bebeği emzirmeye kalktığımda tarık kucağımdayken oldu..sendeledim baya..az kalsın düşecektim..sende de bunun gibi şeyler oluyosa deprem sanmış olabilirsin..ben ölçtürdüm tansiyonumu 9 a 6 çıktı..tahmin ettiğim gibi düşüyomuş yaniAlakasız olacak ama bıse dıcem,kızlar ya ben hep deprem oluyo sanıyorum,oyle buyuk bı depremde yasamadım,kayserıde son yıllarda hatırladıgım kadarıyla 2 defa hıssedılır deprem oldu,onun dısında oyle buyuk deprem gormedım ama bu ruh halı benı cıldırtıyo,gecen gun bı magazada deprem oluyo dıye nasıl bagırdım,calısanlar benı sakınlestırıyolar:) evde falanda hep oyle oluyo sanıyorum
Bernacim cok uzuldum.Dua edicem ben de.İnsallah hayirli haberlerini alirsiniz bu gece sabah bi seycigi kalmadan cikar.
canım çok üzüldüm geçmiş olsun,umarım atlatır anneciğin.elimden dua etmekten baska bı sey gelmiyo,Allah yardıcınız olsun
berna canım geçmiş olsun..rabbim şifa versin..en kısa zamanda düzelir inşallah dualarım seninle....
Bernam canım annecıne bol bol dua ettım kuzum,ınsallah bıranonce duzelır.......
Bernacım Selçuk düşmüş çok geçmiş olsun canım, annene de çok üzüldüm, ona da çok geçmiş olsun, umarım şu an iyidir :85:
.
Kızlar ya ben cok kotu hasta olmusum,atesım hıc 38den asagıya ınmıo,ılık banyoda yaptım ama fayda etmedı,annemı aradım o gelecek,aysımayı kucagıma alacak takatım yok,bıdew tuhaf bı sekılde belıme bellı aralıklarla bıcak keser gıbı agrı gırıyo,ıyı usuttum galıba..
slm kızlar,
dün akşamüstü geçirdiğim kanama sonucu hastaneye gittik apar topar. bebiş dikişlerin olduğu bölgeye yerleşmiş. o nedenle kanamam olmuş. orada gelişmesi pek mümkün olmuyormuş, farklı bi bölgeye yerleşseymiş sorun olmayabilirmiş ağrı vs dışında. doktor en fazla 9 hafta fln dayanır zaten dedi ve gebeliğe son verildi böylece.
şuan evdeyim, dinleniyorum. daha doğrusu Hayal'le uğraşmaktan dinlenemiyorum aslında. operasyonum umduğumdan kolay geçti. çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı çok şükür
slm kızlar.bugün başımıza gelmeyen kalmadı annem hafta sonu gelecek 2 gündür oğluma komşum bakıyodu onunda bugün işi çıkınca sabah okula arası götürmek zorunda kaldım.arası hazırladım sonra kendim hazırlanmak için odaya gittim çat diye bi ses geldi yerde 1 bardak arasın elinde bardak parçaları diğer eliylede yerdeki sivri bardak parçalarına yumruk vuruyo.allahıma çok şükür hiçbişey olmadı.allah muhafaza kafasını eğseydi gözü yüzü giderdi.allahım korudu çok şükür avucunun içindeki kırkları alınca çıldırdı onlarla oynayacakmış beyim....gülermisin ağlarmısın....sonara onu aldım yatağına koydum ütüyü bluza sürer sürmez bluz yandı.sabah sabah çıldırdım.birde sabah olduğu gibi bazen arasa çok kızıyorum sonra pişman oluyorum sarılıp öpüyorum ama o unutuyomu bilmiyorum ya unutmazsa diyorum.kafayı yicem böle düşünüp durarak kötü bi annemiyim ben.daha minicik bebeğe kızıyorum...(
annem fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar..nefes darlıı çekiyomuş..bn burda yalnız gidemiyorm edemiyorm konuşcaım kimse yok..offff offfff bazen yaşamaktan nefret ediyorm..
amerda kuzucumm nasılsın
kız bende daha adet olmadım diye birde pko olduğ için doğru düzgün korunmuyordum
ve dünden beri midemde hafif bir bulantı var üşütmüşte olabilirim ama eşime işten gelince test getir dedi
umarım bir kazaya kurban gitmemişimdir sezeryanla doğum yaptığım için zorlu bir durum olur
dünden beri oğlum çok ateşli pipisindede şişlik ve kızarıklık var doktora götürdüm şimdi fena halde iltihaplanmış testisleri 3 tane antibiyotik iğne verdi geçmezse ameliyat dedioğlum çok halsiz dünden beri inliyo ateşinden çok üzgünüm
Günaydın kızlar aşıdan geliyoruz Günlihal çok ağladı ya iç çekerek uyudu yavrum,onu bırakıp işe geldim bende
350 gr almış 7650 gr olmuş boyuda 68 cm olmuş,ek gıdalara geçelim dedi doktorumuz genel durumu iyi dedi bi sonraki randevumuz iki ay sonra
selam kızlar
sabah gelişim uzmanımıza kontrole gittik.geçen hafta kilomuz az çıkınca çocuk dokturumuz yönlendirmişti.ek gıda ile ilgli bilgiler almıştık..bunlara değinmiş miydik hatırlamadım? ama ben önemli bulduğum için paylaşayım
1 yaşına kadar verilmemesi gereken besinler:
İnek sütü, yumurtanın beyazı, çilek, bal, fındık, fıstık, çikolata, kivi, patlıcan, pırasa, lahana, karnabahar, tuz, şeker, salça, baharat, katı yağ (margarin)
bugün de zeka testinden geçti kızım,6 ayla uyumlu çıktı şükür..9. ayda tekrarlayalım dedi
ekstradan da bazı oyuncaklar tavsiye etti..
araba(gerçeğe yakın,mümkünse kendi arabanızın renginde)
oyuncak et bebek,gözleri oynamayan gerçeğe yakın
legolar
bir kova
legolar kova etrafta dursun,2 eline birer lego verin onlarla oynamaya çalışsın beynin her iki yanını kullanması için önemliymiş..kovaya doldurup boşaltın dikkatin çeksin dedi..
ekstradan hikaye kitabı ve resimli kelime kitapçıkları
kelimelerden hergün birini anlatın dedi
çok keyifli güzel bir kontrol oldu:)ha bi de bu oyuncaklar 9 ay içinmiş aslında,ebeveynin rahatlığına göre erken veriyorum, bazı ebeveynler çok zorluyor bebekleri onlara 9 ayda veriyorum şaşırmayın, dedi.maşallah Asel kendini dönmek için bile fazla zorlamadığı için bize sanırım teşvik için verdi:)
Maşallah gülnihale ...neden 2 ay sonra canım bizim doktorumuz her ay çağırıyo.....1 yaşına kadar her ay diyo ...
Bende pazartesi işe başlicam çok zor olucak 16 ocaktan beri evdeyim oğlumu bırakıp gitme fikri çok canımı sıkıyo oda çok zorlanıcak ilk zamanlar aklıma geldikçe sinirlerim altüst oluyor
mrb kızlar uzun bir zamandır giremiyordum asya orta kulak iltihabı olmuştu ben ayağımdan ufak bir operasyon geçirdim çok şükür ikimizde iyiiyiz şimdi. Geçmiş baya birikmiş artık fırsatım oldukça okurum tüm bebişler ve onların güzel anneleri iyidir inşallah
çok teşekkürler canımikinize de geçmiş olsun canım.....
Maşallah gülnihale ...neden 2 ay sonra canım bizim doktorumuz her ay çağırıyo.....1 yaşına kadar her ay diyo ...
Bende pazartesi işe başlicam çok zor olucak 16 ocaktan beri evdeyim oğlumu bırakıp gitme fikri çok canımı sıkıyo oda çok zorlanıcak ilk zamanlar aklıma geldikçe sinirlerim altüst oluyor
Günaydın kızlar aşıdan geliyoruz Günlihal çok ağladı ya iç çekerek uyudu yavrum,onu bırakıp işe geldim bende
350 gr almış 7650 gr olmuş boyuda 68 cm olmuş,ek gıdalara geçelim dedi doktorumuz genel durumu iyi dedi bi sonraki randevumuz iki ay sonra
şuan çok şaşkınım aysel, dünkü ölçüme göre gökalp de 7650 gr, boy 68:)) ee ne demişler, AŞK TESADÜFLERİ SEVER :)))
şuan çok şaşkınım aysel, dünkü ölçüme göre gökalp de 7650 gr, boy 68:)) ee ne demişler, AŞK TESADÜFLERİ SEVER :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?