2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ne üzücü şeyler olmuş öyle

Bernacım Selçuk düşmüş çok geçmiş olsun canım, annene de çok üzüldüm, ona da çok geçmiş olsun, umarım şu an iyidir :85:

Ayselcim arkadaşınızın bebeğine çok üzüldüm, Allahım nasıl bir acıdır, kimse yaşamasın inş, annesi babası ne haldedir, Allah sabır versin canım

Cemilecim çok çok gçmiş olsun canım.

Baharcm Gökalp inş hemen toparlanır canım, çok geçmiş olsun.

Esperanza canım hakkında hayırlısı olsun demiştik hep, hayırlısı buymuş demek, çok geçmiş olsun canım.

Alyana canım bebişin düşmüş bardak kırılmış iyiki ona bişe olmamış, çok geçmiş olsun canım.

İsolde Fatmacım geçmiş olsun tatlım, iyi bak kendine, ihmal etme iç ilaçlarını.

Delicious_77 canım ben kan damlası kullanmıyorm, son kontrolde doktorumuz da verme dedi, ACD3 vitaminleri damlası verdi onu kullanıyoruz.

tansiyonun dusuyor olabilir mi? biraz da uykusuzluk filan da varsa? bana da bazen hafiften etraf sallaniyormus gibi geliyor da ben ona bagladim..

tam ben diyecektim, aynısını lilanil de söylemiş..tansiyonun düşüyo olabilir...benim uykusuzluktan olsa gerek doğumdan sonra sık sık oluyo baş dönmesi..yer ayaklarımın altından kayıyo gibi oluyo bazen..hatta geçenlerde bi gece bebeği emzirmeye kalktığımda tarık kucağımdayken oldu..sendeledim baya..az kalsın düşecektim..sende de bunun gibi şeyler oluyosa deprem sanmış olabilirsin..ben ölçtürdüm tansiyonumu 9 a 6 çıktı..tahmin ettiğim gibi düşüyomuş yani

Son düzenleme:
Bernacim cok uzuldum.Dua edicem ben de.İnsallah hayirli haberlerini alirsiniz bu gece sabah bi seycigi kalmadan cikar.

canım çok üzüldüm geçmiş olsun,umarım atlatır anneciğin.elimden dua etmekten baska bı sey gelmiyo,Allah yardıcınız olsun

berna canım geçmiş olsun..rabbim şifa versin..en kısa zamanda düzelir inşallah dualarım seninle....

Bernam canım annecıne bol bol dua ettım kuzum,ınsallah bıranonce duzelır.......

Bernacım Selçuk düşmüş çok geçmiş olsun canım, annene de çok üzüldüm, ona da çok geçmiş olsun, umarım şu an iyidir :85:
.

saolun canlarım..daha bugn aramadm..öğlen arıcam..dün gece en son hala uyuyodu..

Günaydın kızlar aşıdan geliyoruz Günlihal çok ağladı ya iç çekerek uyudu yavrum,onu bırakıp işe geldim bende
350 gr almış 7650 gr olmuş boyuda 68 cm olmuş,ek gıdalara geçelim dedi doktorumuz genel durumu iyi dedi bi sonraki randevumuz iki ay sonra

kızlar alıntı yapmıştım ama hepsi gitmiş
topik dökülüyo hiç iyi haber göremedim

isolde berna cemile alyana esperanza perim başka kim varsa kısaca herkese çokçok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum hepinize

GÜNAYDIN KIZLAR

Bugün doktor kontrolüm var umarım bu sefer görebiliriz minnak kesemizi ....

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine havaların sağı solu belli olmuyor bu aralar insan hemen kapıveriyor şifayı

Çok üzüldüm canm geçmiş olsun ...sıkma canını hayırlısı buymuş demekki ...dikkat et kendine dinlenmeye çalış ....

gelmiş geçmiş olsun canım şükür Arasa bişi olmamış ....

annem fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar..nefes darlıı çekiyomuş..bn burda yalnız gidemiyorm edemiyorm konuşcaım kimse yok..offff offfff bazen yaşamaktan nefret ediyorm..

Geçmiş olsun canım annene acil şifalar keşke alimizden birşeyler gelsede yanında olabilsek yardımcı olabilsek....

Canım dün görmemişim mesajını kusura kalma malum kafa karman çorman birde bulantılar falan derken accık dikkat eksikliği olabiliyor ....bugün kontrolüm var bakalım hayırlısıyla görücez inşallah kesemizi...sende haberdar et bizi gün içersinde test sonucunu bildir meraklandım şimdi....

Geçmiş olsun canım ...şuan ki üzüntünü çok iyi anlıyorum ....bizi haberdar et ara ara merakta bırakma

Maşallah gülnihale ...neden 2 ay sonra canım bizim doktorumuz her ay çağırıyo.....1 yaşına kadar her ay diyo ...
Bende pazartesi işe başlicam çok zor olucak 16 ocaktan beri evdeyim oğlumu bırakıp gitme fikri çok canımı sıkıyo oda çok zorlanıcak ilk zamanlar aklıma geldikçe sinirlerim altüst oluyor

ne güzel kontrolmüş :) herbişeyi anlatmış...demek ASEL i harekete geçirmek için

el atmış doktoru :)

ben aşıları dışında kontrole filan gitmiyorum valla...sağlık ocağına gidiyorum daha doğrusu..orda da boy-kilo filan bakılıyo zaten

mrb kızlar uzun bir zamandır giremiyordum asya orta kulak iltihabı olmuştu ben ayağımdan ufak bir operasyon geçirdim çok şükür ikimizde iyiiyiz şimdi. geçmiş baya birikmiş artık fırsatım oldukça okurum tüm bebişler ve onların güzel anneleri iyidir inşallah

ikinize de geçmiş olsun canım.....

Valla bilmioyrum ki canım iki ay somra görüşelim dedi.Sen işe başlayıp 2.ci doğunca inş. tekrar izne çıkacaksın cnm ara çok değil,peki ikinci olduktan sonra yine işe çıkacak mısın?
Dün Gülnihale ilk defa sevze verdik.2-3 dilim patates,2-3 dilim kabak ve 2-3 dilimde havuç haşladım çatalla püre haline getirdim önce öyle verdm yemedi içine az biraz mama kattım öyle yedi çok sevdi ve sabaha kadar uyanmadı mama yemek için :)

şuan çok şaşkınım aysel, dünkü ölçüme göre gökalp de 7650 gr, boy 68:)) ee ne demişler, AŞK TESADÜFLERİ SEVER :)))

Kızlar biliyorsunuz annem gidiyor kuzenimin eşi bakacak Gülnihale ek gıdaya geçiyoruz artık am onun ikş tane oğlu var birde kuzenim de çocuk gibi herşeyine illa karısı bakacak,Gülnihalle ilglilenecek ondan şüphem yok ama yemek konusunda ne kadar yapar bilmiyorum sabah oraya götürmeden o gün ne vereceksem evde hazırlayıp cam saklama kabına koyup götrsem o verse olur mu ki bi bilginiz var mı doktora sormayı unuttum hep aklımda bişeyler gidiyorum bunları soracam diyorum orda unutuyorum ya

şuan çok şaşkınım aysel, dünkü ölçüme göre gökalp de 7650 gr, boy 68:)) ee ne demişler, AŞK TESADÜFLERİ SEVER :)))

Askiniza limon sikmayayim ama Baharcim Gökalp 68 den fazladir ya.Maasallah upuzun delikanliydi ben gordugumde
Bebek hemsiresi gibi oldum artik elle kiloyu gozle boyu olcebiliyorum:)
cok gecmis olsun bu arada Gokalpcige

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar..
dün gece Gökalp i doktoruna götürdüm, gözlerinden şıp şıp yaş akıyordu, hapşırıyordu, burnu da çeşme gibi olmuştu yawrumun.. babası gelince gittik doktora, göz nezlesi olmuş, aferin plus şurup verdi ve burun spreyi, karışıkı bitki çayıo önerdi onu da aldık, Allahıma şükür bugün işe giderken iyiydi, şimdi aradım annemi çok iyi merak etme diyo..en ufak bi hastalıkta perişan oldum üzüntüden, Rabbim onların acısını göstermesin.. gece de beraber uyuduk oğlumla, babacık da koltukta uyudu:) hehe :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…