2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Berna lütfen öyle düşünme,telefon numaran yok bende olsa dün arayacaktım.böyle zamanlarda insanın biriyle konuşması derdini paylaşması iyi geliyor.Akşam hep annene dua ettim bide çıkmadan mesaj kutuna bak da çık

benim kayınvalidem emir 2 aylıkken dedi eşime çocuk anne sütünden doymaz söyle inat etmesin bişeyler yedirsin diye
Heyy Allah'ım yaaa niye böyle bunlar
Ay özge senin şu kaynanaya acaip sinirleim bozuluyor ya ,dah bu gün doktorumuz biz 2 yaşına kadar emzirin diyoruz dedi hem zeka gelişimi hem beden gelişimi için anne sütünün 1 damlası bile önem içeriyor dedi.
Sorma canım ben bide baksın diye bırakıcam ahhh ahhhh

Canım çok çok geçmiş olsun..Ayrıca hiç öyle düşünme tabiiki paylaşıcaksın sıkıntınıda biz niye burdayız.

Son düzenleme:

aaay ne kadar cahilcedüşünüyo bunlar ya,gecen kahvaltıda Armin kucagımda duruyodu cay bardagına bakıyo çocuk,bizimkidiyoki aay bu çocuğun canı çay istiyo biraz çay verelim,ölür müsün öldürür müsün

Aynen bizimkide öyle çay kahve herşeyi vericek elinde olsa neymiş bardağa bakıyomuş canı istiyomuş sanki biliyo ne olduğunu...

Kalbim durcak gibi heyecandan ben çıkıyorum kızlar randevu saatimiz yaklaştı Areni anneme bırakıcam ordanda doktoruma geçicem umarım bugün keseyi net bir şekilde görürüz.....

benim kayınvalidem emir 2 aylıkken dedi eşime çocuk anne sütünden doymaz söyle inat etmesin bişeyler yedirsin diye

İyi ki kaynanam burda değil eminim olsa oda öyle derdi,biz 5 tane büyüttük öyle hiç bişeyde olmadı derdi eminim.
Neyseki annem çok anlayışlı ne dediysem devir değişti bizim zamanımız geçti dedi hep,anne sütünün önemini her fırsatta hatırlattı bana

Kalbim durcak gibi heyecandan ben çıkıyorum kızlar randevu saatimiz yaklaştı Areni anneme bırakıcam ordanda doktoruma geçicem umarım bugün keseyi net bir şekilde görürüz.....

Hadi hayırlkısı kuzum,güzel haberlerle gel inş.ben hep ikincide bu kadar heyecan olmaz diye düşünüyordum ama galiba öyle değil :)

aynı şeyi ben yaşadım bizi misafir çağırdılar,ev sahibi gülnihali kucağına aldı bardakta fanta var ay canı çekti du tattıralım bi tarafı şişer dedi böyle kaldım şimez ben alayım onu dedim aldım Gülnihali sonra

sizinkiler gene iyi söylemeyle kalıyor . benim görümcen kaşla göz arasında çocuğa nutella yedirdi.

Yuhh diyorum başka bişi demiyorum,nide diyorlar siz çok inceliyorsunuz bu kadar üstüne düşmeyin diye iyice fıttırıyorum ya,o yüzden annemden başka kimse olmasın istiyorum Gülnihali doyururken benden fazla dikkat ediyor herşeye demek ki yaşla alakası yok

bernacım annene Allahtan acil şifalar diliyorum.bu ve diğer hastalığını çabuçak atlatır inşallah.

özgecim senin kaynana da kocaman yuh diyorum..neee memeyi mi bıraksın yok daha neler.geçen bi teyze ile görüştüm van dan gelmiş ist bula çocukları için.dr torunu için 4 yaşına kadar eme bildiği kadar emsin dedi diyor anne sütünün bir damlası bile antibiyotik yerine geçer demiş.
4 yaşını duyunca bende şok oldum süt gelirse seve seve tabikide

sizinkiler gene iyi söylemeyle kalıyor . benim görümcen kaşla göz arasında çocuğa nutella yedirdi.

yok söylemiyo sadece yapıyo benden gizli 2 haftalıkken çay içirdi eline zorla ekmek tutuşturuyo turşu suyu vermem için ısrar ediyo son gittiğimizde dondurma yalatmış yapma diyorum anlamıyo kızsan gücenecek kötü gelin olacan kendi kızları dayamış mamayı anne sütü vermeme şaşırıyolar kızıyolar görümcem diyo ben emzirirken sıkılırdım çekerdim memeden çocukları meme almamış hiç hep vermişler bişeyler sütü olmasa tamam diycen var da vermiyo ben verincede kızıyolar gizli saklı yediriyolar

Ben işe çıkmadan önce sütüm çoktu,1 saat emzirmesem taş gibi oluyordu akıyordu sabah,yataktan üstüm başım ıslak kalkıyordum,1gün ankaraya gittim geldim sabah gittim akşam 6 gibi geldim göğüslerim o kadar doldu ki acımaya başladı sağdım 700 cc süt çıkmıştı işe başlayınca gitti hepsi şimdi sağıyorum 15-20 cc anca çıkıyor,keşke olsada bende emzirsem ama bitti emmedikçe çekildi süt vazla sağma imkanım da yok iş yerinde böyle oldu işte

Turşu suyuuuuuuu
Alkışlıyorumm

şoke oldum resmen yuh yani yuhhhhhhhh...valla bana bırak kötü gelini ne derlerse desinler cingar çıkarırım..demedimide bırakmam..benim kaynanayıda bıraksam kimbilir neler eder..millet bana yaşın küçük çalış çalş diyolar..maddiyat dersen elbet herkesin paraya ihtiyacı olur milyoner değilsen ama çalışmam asla dünyanı en iyi işini en iyi maaşını verselerde çalışmam kaynayada bırakmam.sırf çalışmadığım için sevmediğim halde kaynanayla alt üst otıruyorum. bende çalışsam ev kredisi borcunu kolay öderdik öbür türlü çok zorlancamız için ev alma işine giremiyoruz.buna rağmen onlara strese tahammül ediyorum sırf kızımı bırakmamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…