- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.521
aradım Ayselcim..idrar yolu enfeksiyonu geçiriyomuş..buda bağırsaklarında ağrıya neden oluyomuş..aradıımda kardeşim bişiler yediriyodu..midesi bulanıyo sürekli bnde duyunca çok üzüldüm..sonra babam hmn kapatmk zorunda kaldı telefonu annemle ilgilenmek için..sizide sıktım ama napiim konuşabilceim başka kimse yok burda yalnızım..
Heyy Allah'ım yaaa niye böyle bunlarbenim kayınvalidem emir 2 aylıkken dedi eşime çocuk anne sütünden doymaz söyle inat etmesin bişeyler yedirsin diye
Sorma canım ben bide baksın diye bırakıcam ahhh ahhhhAy özge senin şu kaynanaya acaip sinirleim bozuluyor ya ,dah bu gün doktorumuz biz 2 yaşına kadar emzirin diyoruz dedi hem zeka gelişimi hem beden gelişimi için anne sütünün 1 damlası bile önem içeriyor dedi.
aradım Ayselcim..idrar yolu enfeksiyonu geçiriyomuş..buda bağırsaklarında ağrıya neden oluyomuş..aradıımda kardeşim bişiler yediriyodu..midesi bulanıyo sürekli bnde duyunca çok üzüldüm..sonra babam hmn kapatmk zorunda kaldı telefonu annemle ilgilenmek için..sizide sıktım ama napiim konuşabilceim başka kimse yok burda yalnızım..
Bu arada geçen ben işten çıkmadan eşim Uras'ı da alıp kaynanama gitti tabi uykusu geldiği için biraz ağlamış mam mam diye...Sonra ben gittim emzirdim uyuttum oğlumu bu ara konuşmaları da duyuyorum kaynanam artık emzirmesin çok bağlanmış yeter bu kadar emdiği diyo eşime sanki çocuk 2 yaşında....Sadece gece uyanınca emziriyimmişŞimdi ben ne diyim haksızmıyım kızmakta....
aaay ne kadar cahilcedüşünüyo bunlar ya,gecen kahvaltıda Armin kucagımda duruyodu cay bardagına bakıyo çocuk,bizimkidiyoki aay bu çocuğun canı çay istiyo biraz çay verelim,ölür müsün öldürür müsün
benim kayınvalidem emir 2 aylıkken dedi eşime çocuk anne sütünden doymaz söyle inat etmesin bişeyler yedirsin diye
Kalbim durcak gibi heyecandan ben çıkıyorum kızlar randevu saatimiz yaklaştı Areni anneme bırakıcam ordanda doktoruma geçicem umarım bugün keseyi net bir şekilde görürüz.....
aaay ne kadar cahilcedüşünüyo bunlar ya,gecen kahvaltıda Armin kucagımda duruyodu cay bardagına bakıyo çocuk,bizimkidiyoki aay bu çocuğun canı çay istiyo biraz çay verelim,ölür müsün öldürür müsün
sizinkiler gene iyi söylemeyle kalıyor . benim görümcen kaşla göz arasında çocuğa nutella yedirdi.
sizinkiler gene iyi söylemeyle kalıyor . benim görümcen kaşla göz arasında çocuğa nutella yedirdi.
bernacım annene Allahtan acil şifalar diliyorum.bu ve diğer hastalığını çabuçak atlatır inşallah.
özgecim senin kaynana da kocaman yuh diyorum..neee memeyi mi bıraksın yok daha neler.geçen bi teyze ile görüştüm van dan gelmiş ist bula çocukları için.dr torunu için 4 yaşına kadar eme bildiği kadar emsin dedi diyor anne sütünün bir damlası bile antibiyotik yerine geçer demiş.
4 yaşını duyunca bende şok oldum süt gelirse seve seve tabikide
özgee avatardaki resim senin oğlun mu.yoksa eğer oğluşuna ne kadarda benziyor
yok söylemiyo sadece yapıyo benden gizli 2 haftalıkken çay içirdi eline zorla ekmek tutuşturuyo turşu suyu vermem için ısrar ediyo son gittiğimizde dondurma yalatmış yapma diyorum anlamıyo kızsan gücenecek kötü gelin olacan kendi kızları dayamış mamayı anne sütü vermeme şaşırıyolar kızıyolar görümcem diyo ben emzirirken sıkılırdım çekerdim memeden çocukları meme almamış hiç hep vermişler bişeyler sütü olmasa tamam diycen var da vermiyo ben verincede kızıyolar gizli saklı yediriyolar
Canım ben engelliyorum yoksa neler vericekler
yok söylemiyo sadece yapıyo benden gizli 2 haftalıkken çay içirdi eline zorla ekmek tutuşturuyo turşu suyu vermem için ısrar ediyo son gittiğimizde dondurma yalatmış yapma diyorum anlamıyo kızsan gücenecek kötü gelin olacan kendi kızları dayamış mamayı anne sütü vermeme şaşırıyolar kızıyolar görümcem diyo ben emzirirken sıkılırdım çekerdim memeden çocukları meme almamış hiç hep vermişler bişeyler sütü olmasa tamam diycen var da vermiyo ben verincede kızıyolar gizli saklı yediriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?