2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben hangi biriy başa çıkayım ki? 1 kaynana 6 görümce birini engellesem diğeri tıkıyo benim şaşkın kızımda yumuluyo verilenlere = ben kötü anne zaten biçocuk doğuramadım. parayla aldım.onuda besleyemedim. ben nasıl biriyim anlamadım zaten.............onlar anlatıyo bana sağolsunlar

bende anlamıyorum gerçekten bana fazlan bağlanmasınmışvalla 4 fazla ama emdiği sürece vermek istorum ben....
bende bitmesin diye iş yermde sağıyorum..
Özge canım jelibon veren senin kaynanaydı demi,sen eve bi yere kamera yerleştir bence

evet canım benimkiydi...kameraiyi fikir ama bizim evde bamıycakki((

Son düzenleme:

İnsanlar keşke biraz empati yapsa ''bizim zamanımızda''diye başlayuan cümleler kurmasa,gelinlerle muhalefet içine girmese ve oğlu için annenin yerinin ayrı eşinin yerini ayrı olduğu ikisinnde bir birinin yeri tutamayacağını anlasalar eminim sorun kalmaz ama nedense bazı istisnalar dışında gelin denince hemen onun dediğine muhalefet olmak geliyor akla.Ya sana göre belki yalnış onun yaptığı sen uyar ama kararını ona bırak onun hayatına ne karışıyorsun,çok sinir oluyorum bu durumlara

Allah ıslah etsin böyle insanları..Allah yardımcın olsun..ne demek ya bi çocuk doğuramadın. bu nasıl bi zihniyet cehalet.Allah isterse olur istemezse olmaz bunudamı bilmezler..Allahtan görümcem felan yok eşimin 2 erkek kardeşi var.banada çok şey söylendi yapıldı.ilk zamanlar fazla tepki vermiyodum.sonra bunlaı bi tepetaklat ettim ki. kötü olmadımmı oldum umrumda değil en azından kendime olan saygımı kaybetmedim geride bişe kaybettiysemde önemi yok.

6 görümce Allah sabır versin canım.
parayla aldın ne demek ya :44:

hergün uyandığımda Allahım şu evden çıkayım diyorum..ama elim kolum bağlı ya bereni bırakıcam çalışcam ev alcaz..yada burda oturmaya tahammül edicem.öyle kötü günler geçirdimki burda hemde hamileyken çok ama çok soğudum evimden.1,5 ay annemlere gittim bikaç gün önce geldim eve öyle soğumuşumki demek özlemedim bile evimi düşün..napcam bereni bırakamam istediği gibi bakcak ona benim istediğim gibi değil yüreğim dayanmaz hasta olurum üzüntüden..bekliyorum öylece biyerlerden bişeler satılırsa toplu para olursa ancak o şekilde olur artık.

senin işin daha zormuş canım Allah sabır versin...

Ahh canım yaa inş.Allah gönlüne göre versin ayrın evin olsun.bende ilk evlendiğimde beraber oturdum ama neyseki kendi evimizi aldık şimdi kafam rahat ama oğluma bakıcağı içinde çok dertliyim((

Canım hakkınızda hyırlısı olsun inş.kaynana da biraz akıl fikir ve anlayış inş.
Görümcem var 2 tane arkamdan çok konuşurlar ama yüzüme bişey demeye cesaret edemezler,bunu neden böyle yapıyorsun diye sorduklarında bana göre doğru olan bu herkesin hayat biçimi farklı derim,ben sen evinde neden böyle diye sorup karışıyormuyum yok e o zaman kesin ve net tavrım onlara karşı ama arkamdan etmedikikleri laf yok kardeşime büyü yapmış gıkı çıkmıyor çocuğun bile dediler ama umrumda bile değiller,yüzüme karşı sahte gülücükler canım cicimler çok itici geliyorlar

En iyisini yapıyosun canım yaranılmaz zaten tavrını koymakla iyi yapmışsın...

Ne denir ki böyle insanlara,ne demek öyle ya nasıl bu kadar sığ düşüne bilir bir insan ya,6 tane kızı var ya onların başına gelirse ki ayıp değil günah değil tıp ilerledi hani devirdeyiz birşeyin çaresi varsa çaresizce bekleyiş niye.Allah akıl fikir versin.

selam kızlarsabahtan beri açık sayfa yazamadım bir türlü

esperanza canım çok geçmiş olsun,hayırlısı böyleymiş demek ki,kendine dikkat etmeye çalış canım

berna canım inşallah annen daha iyidir şimdi,tekrar haber vermemişsin..Allah şifasını verir inşallah kuzusunun hatrına

bahar çok geçmiş olsun,inşallah gökalp bir an önce iyileşir

alyana canım Allah esirgemiş,şükür bişey olmamış

fatmacım sana ve ayşimaya geçmiş olsun

slm bayanlar bi girdim yok oldum gittim uzun süredir sadece okuyrdum hatrlayınınz vardır belki istanbulda oturuyrdum eşimn işi yüzünden antalyaya taşınacaktık.ve taşındık :
artık tekim varmı içinzde antalyada yaşayan...kızlar taşınma süremize tam bi ölümdü 1 hafta azradan ayrı kaldım annemler baktı gitti geldi toparlanma yerleşme derken ama şükür huzura kavuştuk sonunda :) bundan snra tamamen burdayım sizinle ancak vakit geçirebilirim :)

Hoşgeldin canım,hayırlı olsun yeni eviniz:)Amcamlar da Antalya Beldibinde oturuyorlar yakınsa oraya geldiğimiz zaman görüşürüz senle

Neyse kızlar ben gidiyorum,daha pazara gidecem alış veriş yapıcam aldıklarımı şey yapıcam türkçe karşılığını bilmiyorum yada unuttum domatesi fln kavanoz yapıp kışın kullanıyorum,kışın mümkün olduğunca mevsimi olmayan sebzeleri kullanmamaya çalışıyorum

ne güzel kontrolmüş :) herbişeyi anlatmış...demek ASEL i harekete geçirmek için

el atmış doktoru :)

evet canım aynen öyle:)bugün kuzumu poposu açık havalandırdım yerde oyuncakları bi baktım dönmüş kovayı alıyor,popo havada tabi yedim yedim o tatlı haline bayıldım:)

canım sana yazamadım bir türlü..tabi ki çok çok haklısın..çocuk konusunda anne ne diyorsa odur,ondan daha iyi kimse çocuğuna ne iyi gelir bilemez..maalesef bunu anlayan çok az kişi var..ben de benzr şeyler yaşadım,eşimin telkinleri ile artık çok çok azaldı,tabi ben Asele kendim bakıyorum o yüzden durum kolay..sen de eşine söylesen biraz o uyarsa mümkünse,malum bizleri takmıyorlar fazla kayınvalideler

Kalbim durcak gibi heyecandan ben çıkıyorum kızlar randevu saatimiz yaklaştı Areni anneme bırakıcam ordanda doktoruma geçicem umarım bugün keseyi net bir şekilde görürüz.....

canım seni görmek ve yeniden seninle birlikte bu heyecanı yaşamak çok güzel:)

canım Allah bir yolunu verir de inşallah gönlünün istediği yerden ev alabilirsin

canım yeni eviniz hayırlı olsun ,tekrar aramıza hoş geldin

kızlarr aynı sorun bende de var. eşimin ailesiyle hoşum beşim bir sorun yoktu ama çalışıyorum kayınvalidem bakıyor.şöyle yap böyle yap dediğimde bozuluyor benim yzüüme gülüyor arkadan eşime söylüyor hoşnut değilmiş. görümcem dün çay içirdi aldım kucağından suratı asıldı.eltim turşuyu eline veriyo bırak yesin ne oalcak dedi.pastanın kremasını ağzına veriyolar.artık patladım. eşime hepsini anlattım dayanamıyorum. benim bunlara karşı olduğumu anladılar hepsi tek tek deniyor. sabrımı deniyorlar herkes bişeler yedirme telaşında. çok düşünüyolarsa yararlı şeyler gidip yedirsinler. napacağımı şaşırdım kendi ailem olsa kızarım söylerim yapmazlar eminim. burda kimsem yok evmizde kredili.çalışmam lazım. bir an önce kreşe vermek istiyorum.şu yasa çıkksında devlet ödesin kreş parasını. işe başladığımdan beri hep bu sorunlar... bıktımmmmmm artık. görümcem küstü onada üzüldüm.msj attım kırmak istemiorum ama böyle oldu diye. cvp atmadı. keşke atmasaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…