- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.541
bende anlamıyorum gerçekten bana fazlan bağlanmasınmışbernacım annene Allahtan acil şifalar diliyorum.bu ve diğer hastalığını çabuçak atlatır inşallah.
özgecim senin kaynana da kocaman yuh diyorum..neee memeyi mi bıraksın yok daha neler.geçen bi teyze ile görüştüm van dan gelmiş ist bula çocukları için.dr torunu için 4 yaşına kadar eme bildiği kadar emsin dedi diyor anne sütünün bir damlası bile antibiyotik yerine geçer demiş.
4 yaşını duyunca bende şok oldum süt gelirse seve seve tabikide
bende bitmesin diye iş yermde sağıyorum..Ben işe çıkmadan önce sütüm çoktu,1 saat emzirmesem taş gibi oluyordu akıyordu sabah,yataktan üstüm başım ıslak kalkıyordum,1gün ankaraya gittim geldim sabah gittim akşam 6 gibi geldim göğüslerim o kadar doldu ki acımaya başladı sağdım 700 cc süt çıkmıştıişe başlayınca gitti hepsi şimdi sağıyorum 15-20 cc anca çıkıyor,keşke olsada bende emzirsem ama bitti emmedikçe çekildi süt vazla sağma imkanım da yok iş yerinde böyle oldu işte
Özge canım jelibon veren senin kaynanaydı demi,sen eve bi yere kamera yerleştir bence
şoke oldum resmen yuh yani yuhhhhhhhh...valla bana bırak kötü gelini ne derlerse desinler cingar çıkarırım..demedimide bırakmam..benim kaynanayıda bıraksam kimbilir neler eder..millet bana yaşın küçük çalış çalş diyolar..maddiyat dersen elbet herkesin paraya ihtiyacı olur milyoner değilsen ama çalışmam asla dünyanı en iyi işini en iyi maaşını verselerde çalışmam kaynayada bırakmam.sırf çalışmadığım için sevmediğim halde kaynanayla alt üst otıruyorum. bende çalışsam ev kredisi borcunu kolay öderdik öbür türlü çok zorlancamız için ev alma işine giremiyoruz.buna rağmen onlara strese tahammül ediyorum sırf kızımı bırakmamak için.
ben hangi biriy başa çıkayım ki? 1 kaynana 6 görümce birini engellesem diğeri tıkıyo benim şaşkın kızımda yumuluyo verilenlere = ben kötü anne zaten biçocuk doğuramadım. parayla aldım.onuda besleyemedim. ben nasıl biriyim anlamadım zaten.............onlar anlatıyo bana sağolsunlar
ben hangi biriy başa çıkayım ki? 1 kaynana 6 görümce birini engellesem diğeri tıkıyo benim şaşkın kızımda yumuluyo verilenlere = ben kötü anne zaten biçocuk doğuramadım. parayla aldım.onuda besleyemedim. ben nasıl biriyim anlamadım zaten.............onlar anlatıyo bana sağolsunlar
İnsanlar keşke biraz empati yapsa ''bizim zamanımızda''diye başlayuan cümleler kurmasa,gelinlerle muhalefet içine girmese ve oğlu için annenin yerinin ayrı eşinin yerini ayrı olduğu ikisinnde bir birinin yeri tutamayacağını anlasalar eminim sorun kalmaz ama nedense bazı istisnalar dışında gelin denince hemen onun dediğine muhalefet olmak geliyor akla.Ya sana göre belki yalnış onun yaptığı sen uyar ama kararını ona bırak onun hayatına ne karışıyorsun,çok sinir oluyorum bu durumlara
6 görümce Allah sabır versin canım.
parayla aldın ne demek ya :44:
hergün uyandığımda Allahım şu evden çıkayım diyorum..ama elim kolum bağlı ya bereni bırakıcam çalışcam ev alcaz..yada burda oturmaya tahammül edicem.öyle kötü günler geçirdimki burda hemde hamileyken çok ama çok soğudum evimden.1,5 ay annemlere gittim bikaç gün önce geldim eve öyle soğumuşumki demek özlemedim bile evimi düşün..napcam bereni bırakamam istediği gibi bakcak ona benim istediğim gibi değil yüreğim dayanmaz hasta olurum üzüntüden..bekliyorum öylece biyerlerden bişeler satılırsa toplu para olursa ancak o şekilde olur artık.
hergün uyandığımda Allahım şu evden çıkayım diyorum..ama elim kolum bağlı ya bereni bırakıcam çalışcam ev alcaz..yada burda oturmaya tahammül edicem.öyle kötü günler geçirdimki burda hemde hamileyken çok ama çok soğudum evimden.1,5 ay annemlere gittim bikaç gün önce geldim eve öyle soğumuşumki demek özlemedim bile evimi düşün..napcam bereni bırakamam istediği gibi bakcak ona benim istediğim gibi değil yüreğim dayanmaz hasta olurum üzüntüden..bekliyorum öylece biyerlerden bişeler satılırsa toplu para olursa ancak o şekilde olur artık.
Canım hakkınızda hyırlısı olsun inş.kaynana da biraz akıl fikir ve anlayış inş.
Görümcem var 2 tane arkamdan çok konuşurlar ama yüzüme bişey demeye cesaret edemezler,bunu neden böyle yapıyorsun diye sorduklarında bana göre doğru olan bu herkesin hayat biçimi farklı derim,ben sen evinde neden böyle diye sorup karışıyormuyum yok e o zaman kesin ve net tavrım onlara karşı ama arkamdan etmedikikleri laf yok kardeşime büyü yapmış gıkı çıkmıyor çocuğun bile dediler ama umrumda bile değiller,yüzüme karşı sahte gülücükler canım cicimler çok itici geliyorlar
canım üç düşükten sonra rezerv azlığı var dendi tüp bebek benim kızım . parayı veren bebeği alıp geliyo ya .
tabi ben bunu bilmediğimden 9 ay boşuna işkence çektim
kaynanam beni aydınlatmamıştı
En iyisini yapıyosun canım yaranılmaz zaten tavrını koymakla iyi yapmışsın...
slm bayanlar bi girdim yok oldum gittim uzun süredir sadece okuyrdum hatrlayınınz vardır belki istanbulda oturuyrdum eşimn işi yüzünden antalyaya taşınacaktık.ve taşındık :
artık tekim varmı içinzde antalyada yaşayan...kızlar taşınma süremize tam bi ölümdü 1 hafta azradan ayrı kaldım annemler baktı gitti geldi toparlanma yerleşme derken ama şükür huzura kavuştuk sonunda :) bundan snra tamamen burdayım sizinle ancak vakit geçirebilirim :)
ne güzel kontrolmüş :) herbişeyi anlatmış...demek ASEL i harekete geçirmek için
el atmış doktoru :)
Bu arada geçen ben işten çıkmadan eşim Uras'ı da alıp kaynanama gitti tabi uykusu geldiği için biraz ağlamış mam mam diye...Sonra ben gittim emzirdim uyuttum oğlumu bu ara konuşmaları da duyuyorum kaynanam artık emzirmesin çok bağlanmış yeter bu kadar emdiği diyo eşime sanki çocuk 2 yaşında....Sadece gece uyanınca emziriyimmişŞimdi ben ne diyim haksızmıyım kızmakta....
Kalbim durcak gibi heyecandan ben çıkıyorum kızlar randevu saatimiz yaklaştı Areni anneme bırakıcam ordanda doktoruma geçicem umarım bugün keseyi net bir şekilde görürüz.....
slm bayanlar bi girdim yok oldum gittim uzun süredir sadece okuyrdum hatrlayınınz vardır belki istanbulda oturuyrdum eşimn işi yüzünden antalyaya taşınacaktık.ve taşındık :
artık tekim varmı içinzde antalyada yaşayan...kızlar taşınma süremize tam bi ölümdü 1 hafta azradan ayrı kaldım annemler baktı gitti geldi toparlanma yerleşme derken ama şükür huzura kavuştuk sonunda :) bundan snra tamamen burdayım sizinle ancak vakit geçirebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?