2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrrr,,,,bende bugün erkenciyimmm,,,
saat 11 de bebişimi görmeye gidiyorum bende,ikili test yapılacakk,,, bakalım inşlhh güzel haberlerle dönerim sizee,,,

günaydın kızlar bende malesef sabahın köründe uyandım uyuz görümce ve ailesinin yüzünden uyandım uykum kaçtı yaa nefret ediyorum sevemedim gitti belki oda beni sevmiyodur en kötüsüde alt katta oturuyor ya insan olan gelir bi hamilemişin hayırlı olsun der ya hala olcaksın başka hiç yeğeni yok bi damla bile sevinmiyolar ya insan olsa zaten oğlumu kaybettimiz zaman o kalkıp ben onun çocuklarını sevmiyomuşum diye ölmüş demiş eşime insan düşmanına bile o lafı sölemez

günaydın kızlarrrr,,,,bende bugün erkenciyimmm,,,
saat 11 de bebişimi görmeye gidiyorum bende,ikili test yapılacakk,,, bakalım inşlhh güzel haberlerle dönerim sizee,,,

günaydın canım inşallah bebişin sağlıklıdır güzel haberlerini bekliyoruz bende erkenciyim malum çokta gerginim sakinleşemiyorum bebişimde benim gibi sinir küpü olmaz inşallah insanda sabır bırakmıyolar

sağol canım güzel dileklerin için,,,boşverr sinirlenme tatlım,,onların yüzünden bebişin etkilenmesin,,,alt katında oturmaları iyi olmamış,,,Allahtan benimkiler uzakta,,,
takma canım ,hamileliğinin keyfini çıkar,,,ne derlerse desinler...

günaydın güzel mart anneleri nasılsınız bakalım ????

benden daha önce gelenler olmuş amannn ne güzellll sabah sabah yanlız değilim çok şükür

BERKEMDE canımm ne yaptılarki sabah sabah seni bu denli sinirlendirdiler, sen yinede sakin olmaya çalış bebişin için etkilenmesin yavrum karnında onlarıda Allaha havale et ettiklerini bulsunlar canımmm

KADER canımm inş. sende güzel haberlerle gelirsin bekliyoruz canımmm

Son düzenleme:

canım her sabah böyleler ya görgüsüz insan biraz sessiz olur ya çok paldır küldür çok kaba saba insanlar sanki tek kendileri yaşıyolar binada of neyse olan bebeğime olcak sonra :44::44::44::44::44::44:

günaydınlar... inşallah güzel haberlerle gelirsiniz... diğer olumsuzluklarıda kafanıza takmamaya çalışın... ama normalde bende çok kafaya takarım elden gelen bişey değil... kızlar benim bu sabaha karşı karnıma bir kaşıntı girdi... sol tarafıma özellikle... yarı uykulu yarı uyanuk tırnakla kaşımamalıyım acaba çatlıomu die sayıkladım durdum.. ya nolacak bu çatlaklar.. inşallah çok kötü olmaz.. sabah baktım bişey yok gibiydi ama bilemiyorum...

gunaydin kizlar ben 12+5 haftalik hamileyim
bugun sabah kalktigimda icimde bir akinti hissettim baktim sari akintim var:-(
sizce neden olsbilir normalmi? sizdede oluyomu?

günaydııın.biraz sonra hastaneye gidiyorum ikili testim yapılacak.dua edin bol bol.inşallah herşey yolunadır.hamilelikte kendinizi çok üzü yıpratmayın hele hele önemsenmicek insanlar için hiç yıpratmayın kendinize iyi bakın.görüşmek üzere....

kızlar merhaba bizde gittik bugün bebişlerimizi görmeye maaşallah kocaman olmuşlar. Bir tanesi erkek ama diğerini göremedik. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
maşallahh canım seninkide erkek demek diğeri göstermemiş benimkide aynen öyle ama dr. kız olabilir dedii diğer için sağlıklı sıhhatli olsunda hiç farketmez kız erkek yavaş yavaş cinsiyetler belli olmaya başladı hayırlısı artıkkkk
Kuzular ne isim düşünüyorsunuz kızda olsa erkek de olsa fikir paylşalım

Ben Kuranı Kerimden koymak istiyorum iki isim de olabilir
canım bende iki isim taraftarıyım ama eşim tek isim diyor kendisi iki isimli çok zorlanıyomuş nedense.. bizimkide ikiz olunca birbirine uygun isimler olsun istiyouz şayet diğer bebişimde kız olursa ÇAĞLA ve ÇAĞLAYAN düşünüyoruz yada ÇAĞLA ve ÇAĞLAR artık hangisi olacak bilmiyorum, neyseki eşim anne babasının ismini koymaktan yana değil çok şükür ben ne koyarsam o olsun derdinde iyikide öyleee valla
Annecikler netten şirinleri indirdim çok tatlılar morali bozuk olan seyretsin:)))
iyi fikir valla keşke daha önce benimde aklıma gelseydi o kadar gergin dönem geçirdim izler rahatlardım neyse bundan sonra aklımda olsunn izlerimm canım saolll

canım her sabah böyleler ya görgüsüz insan biraz sessiz olur ya çok paldır küldür çok kaba saba insanlar sanki tek kendileri yaşıyolar binada of neyse olan bebeğime olcak sonra :44::44::44::44::44::44:
canım üzme kendini bebişinide böyle duyarsız insanlardan nefret ediyorum valla Allah bildiği gibi yapsın onlarıı hadi rahatla birazzz..
o kaşıntılar bendede var valla dediğin gibi inş. kötü olmaz halimiz canımm
canım hiç sarı akıntım olmadı ama korkulacak birşey oldugunu sanmıyorum ben yinede dr. arayıp sor istersen için rahatlasınnn
hadi canım güzel haberlerle gell dualarımız senleee

günaydın kızlaaaaar bebişleriniz nasıl ya ben hala bişi hissetmiyorum kıpırtı hisseden varmı karnım hafif çıkıyo artık acaba derim çok kalın o yüzdenmi hissetmiyorum :))

kad_er ve candygirl86 inşallah çoook güzel haberlerle gelirsiniz cinsiyetleri de öğrenirsiniz umarım gelir gelmez yazın bizi merakta bırakmayın..

berkerdem cnm boş insanlar için canını sıkma allahtan benim görümcelerim çok iyi gerçi ikisi de bekar evlenince nasıl olurlar bilmem ama bize yakın olmayacakları kesin..o lafları söyleyen insan ne kadar fesat kötü kalpli yaa kimse kimsenin çocuğunu sevmek zorunda değil allah bunun için ceza vermez ki ne saçmalık!!!

sefy84 cnm eğer ilk bebeğinse hissetmemen normal genelde 16.haftadan sonra hissediliyor zaten..gerçi kişiye göre değişiyor o yüzden panik yapma hepsi normal şeyler...

Günaydın canım, hamilelikte beyaz ve sarı akıntı normal, bende de oluyor, herkeste olmuyor galiba ama hamileliğin ilerleyen dönemlerinde yavaş yavaş artıyormuş.

ben aslında yaz ayını çok severim ama hamilelikten dolayı sıcaklar tansiyonumu oynatıyor ve şiddetli baş ağrısı yapıyor soğukları dört gözle bekliyorumm

günaydın kızlaaaaar bebişleriniz nasıl ya ben hala bişi hissetmiyorum kıpırtı hisseden varmı karnım hafif çıkıyo artık acaba derim çok kalın o yüzdenmi hissetmiyorum :))

günaydınnn bende ara ara birşeylr hissediyorum ama tam emin olamıyorum benim kendi bağırsak hareketlerimde olabilir

bu arada kızlar isimlerden bahsetmişsiniz, bizim isimler belli

kız olursa ; ALMİLA
erkek olursa; KAAN
olacak allahın izni ile
ama ben rüyamda hem bembeyaz bir erkek bebek görüyorum

Günaydın canım, hamilelikte beyaz ve sarı akıntı normal, bende de oluyor, herkeste olmuyor galiba ama hamileliğin ilerleyen dönemlerinde yavaş yavaş artıyormuş.

cok sagol ya bir nebzede olsa icim rahatladi,
normalde akintim oluyodu fakat beywzdi ve hissetmiyordum,
bu sabah hissettim ve sariydi biraz korktum,
internette daha yeni biraz gezdim dolastim haklisin hamileligin ilerki zamanlarinda artiyormus,

ya aranizda belki bilgili arkadaslar vardir,
akinti oldumu abdest bozuluyomu?

Doğumdan sonra yaşam var, ya sonrası?

Anne rahmine düşen ikiz kardeşler önceleri herşeyden habersizmiş. Haftalar birbirini izledikçe onlar da gelişmişler. Elleri, ayakları,iç organları oluşmaya başlamış. Bu arada, etraflarında olup biteni farketmeye başlamışlar. Bulundukları rahat, güvenli yeri tanıdıkça mutlulukları artmış. Birbirlerine hep aynı şeyi söylüyorlarmış: "Anne rahmine düşmemiz, burada yaşamamız ne harika değil mi?
Hayat ne güzel şey be kardeşim!"

Büyüdükçe, içinde yaşadıkları dünyayı keşfe koyulmuşlar. Öyle ya, hayatın kaynağı neymiş? İşte bunu araştırırken, karşılarına anneleriyle onları birbirine bağlayan kordon çıkmış. Bu kordon sayesinde, hiçbir zahmet çekmeden, güven içinde beslenip büyütüldüklerini tesbit etmişler.

"Annemizin şefkati ne kadar büyük! Bize bu kordonla ihtiyacımız olan herşeyi gönderiyor."

Artık aylar birbiri ardınca geçiyor, ikizler hızla büyüyor, diğer bir deyişle "yolun sonu"na yaklaşıyormuş. Bu değişiklikleri hayretle gözlemlerken, bir gün gelip bu güzelim dünyayı terkedeceklerinin işaretlerini almaya başlamışlar.

Dokuzuncu aya yaklaştıklarında, bu işaretleri daha kuvvetli hissetmeye başlamışlar. Durumdan telaşlanan ikizlerden birisi diğerine sormuş: "Neler oluyor? Bütün bunların anlamı nedir?" Öteki daha sakin ve aklı başındaymış. Üstelik, bulundukları bu dünya çoğu zaman ona yetmiyor; duyguları daha geniş bir alemi arzuluyormuş. O cevap vermiş: "Bütün bunlar, bu dünyada daha fazla kalamayacağız anlamına geliyor".

Ve eklemiş: "Buradaki hayatımızın sonuna yaklaşıyoruz."

"Ama ben gitmek istemiyorum" diye haykırmış kardeşi. "Hep burada kalmak istiyorum."

"Elimizden gelen birşey yok. Hem, belki doğumdan sonra hayat vardır."

"Bize hayat veren o kordon kesildikten sonra bu nasıl mümkün olabilir ki?" diye cevaplamış öteki.

"Bize hayat veren kordon kesilirse nasıl hayatta kalabiliriz, söyler misin bana? Hem, bak bizden once başkaları da buraya gelmiş ve sonra da gitmişler. Hiçbirisi geri gelmemis ki bize doğumdan sonra hayat olduğunu söylesin. Hayır, bu herşeyin sonu olacak."

Bütün bunları söyledikten sonra eklemiş: "Hem, belki de anne diye birşey de yok!"

"Olmak zorunda" diye itiraz etmiş kardeşi. "Buraya başka türlü nasıl gelmiş olabiliriz, nasıl hayatta kalabiliriz ki?"

"Sen hiç anneni gördün mü?" diye üstelemiş öteki. "O belki de sadece zihinlerimizde var. Bir annemiz olduğu düşüncesi bizi rahatlattığı için onu belki de biz uydurduk."

Böylece, anne rahmindeki son günleri derin sorgulamalar ve tartışmalarla geçmiş. Sonunda doğum anı gelmiş çatmış.

İkizler dünyalarını terkettiklerinde gözlerini başka bir dünyaya açmışlar ve sevinçten ağlamaya başlamışlar. Çünkü gördükleri manzara hayallerinin bile ötesindeymiş...

(Anthony de Mello'dan)

evet ilk gebeliğim sanırım o yüzden biraz anik yapıorum bazen bazende çok uslu benim bebeğim diorum ctsi kontrolüm var çok özledim görmek istiyorum bide ben 2 hafta önce renkli ultrasona girmiştim bayıldım heryeri belliydi şimdide cinsiyeti öğreniriz inşallah 3 lü testi ne zaman yaptırıyoruz 16. haftadamıydı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…