- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.521
günaydın kızlarrrr,,,,bende bugün erkenciyimmm,,,
saat 11 de bebişimi görmeye gidiyorum bende,ikili test yapılacakk,,, bakalım inşlhh güzel haberlerle dönerim sizee,,,
günaydın kızlar bende malesef sabahın köründe uyandım uyuz görümce ve ailesinin yüzünden uyandım uykum kaçtı yaa nefret ediyorum sevemedim gitti belki oda beni sevmiyodur en kötüsüde alt katta oturuyor ya insan olan gelir bi hamilemişin hayırlı olsun der ya hala olcaksın başka hiç yeğeni yok bi damla bile sevinmiyolar yainsan olsa zaten oğlumu kaybettimiz zaman o kalkıp ben onun çocuklarını sevmiyomuşum diye ölmüş demiş eşime insan düşmanına bile o lafı sölemez
günaydın canım inşallah bebişin sağlıklıdır güzel haberlerini bekliyoruz bende erkenciyim malum çokta gerginim sakinleşemiyorum bebişimde benim gibi sinir küpü olmaz inşallah insanda sabır bırakmıyolar
günaydın güzel mart anneleri nasılsınız bakalım ????
benden daha önce gelenler olmuş amannn ne güzellll sabah sabah yanlız değilim çok şükür
BERKEMDE canımm ne yaptılarki sabah sabah seni bu denli sinirlendirdiler, sen yinede sakin olmaya çalış bebişin için etkilenmesin yavrum karnında onlarıda Allaha havale et ettiklerini bulsunlar canımmm
KADER canımm inş. sende güzel haberlerle gelirsin bekliyoruz canımmm
maşallahh canım seninkide erkek demek diğeri göstermemiş benimkide aynen öyle ama dr. kız olabilir dedii diğer için sağlıklı sıhhatli olsunda hiç farketmez kız erkek yavaş yavaş cinsiyetler belli olmaya başladı hayırlısı artıkkkkkızlar merhaba bizde gittik bugün bebişlerimizi görmeye maaşallah kocaman olmuşlar. Bir tanesi erkek ama diğerini göremedik. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
canım bende iki isim taraftarıyım ama eşim tek isim diyor kendisi iki isimli çok zorlanıyomuş nedense.. bizimkide ikiz olunca birbirine uygun isimler olsun istiyouz şayet diğer bebişimde kız olursa ÇAĞLA ve ÇAĞLAYAN düşünüyoruz yada ÇAĞLA ve ÇAĞLAR artık hangisi olacak bilmiyorum, neyseki eşim anne babasının ismini koymaktan yana değil çok şükür ben ne koyarsam o olsun derdinde iyikide öyleee vallaKuzular ne isim düşünüyorsunuz kızda olsa erkek de olsa fikir paylşalım
Ben Kuranı Kerimden koymak istiyorum iki isim de olabilir
iyi fikir valla keşke daha önce benimde aklıma gelseydi o kadar gergin dönem geçirdim izler rahatlardım neyse bundan sonra aklımda olsunn izlerimm canım saolllAnnecikler netten şirinleri indirdim çok tatlılar morali bozuk olan seyretsin:)))
canım üzme kendini bebişinide böyle duyarsız insanlardan nefret ediyorum valla Allah bildiği gibi yapsın onlarıı hadi rahatla birazzz..canım her sabah böyleler ya görgüsüz insan biraz sessiz olur ya çok paldır küldür çok kaba saba insanlar sanki tek kendileri yaşıyolar binada of neyse olan bebeğime olcak sonra :44::44::44::44::44::44:
o kaşıntılar bendede var valla dediğin gibi inş. kötü olmaz halimiz canımmgünaydınlar... inşallah güzel haberlerle gelirsiniz... diğer olumsuzluklarıda kafanıza takmamaya çalışın... ama normalde bende çok kafaya takarım elden gelen bişey değil... kızlar benim bu sabaha karşı karnıma bir kaşıntı girdi... sol tarafıma özellikle... yarı uykulu yarı uyanuk tırnakla kaşımamalıyım acaba çatlıomu die sayıkladım durdum.. ya nolacak bu çatlaklar.. inşallah çok kötü olmaz.. sabah baktım bişey yok gibiydi ama bilemiyorum...
canım hiç sarı akıntım olmadı ama korkulacak birşey oldugunu sanmıyorum ben yinede dr. arayıp sor istersen için rahatlasınnngunaydin kizlar ben 12+5 haftalik hamileyim
bugun sabah kalktigimda icimde bir akinti hissettim baktim sari akintim var:-(
sizce neden olsbilir normalmi? sizdede oluyomu?
hadi canım güzel haberlerle gell dualarımız senleeegünaydııın.biraz sonra hastaneye gidiyorum ikili testim yapılacak.dua edin bol bol.inşallah herşey yolunadır.hamilelikte kendinizi çok üzü yıpratmayın hele hele önemsenmicek insanlar için hiç yıpratmayın kendinize iyi bakın.görüşmek üzere....
gunaydin kizlar ben 12+5 haftalik hamileyim
bugun sabah kalktigimda icimde bir akinti hissettim baktim sari akintim var:-(
sizce neden olsbilir normalmi? sizdede oluyomu?
bu arada günaydın kızlar bu sabah forumu ben açıyorum inşallah dolu dolu yazılan bir gün olur..
bir türlü uyku tutmadı çok sıcak ve bunaldım artık kış gelsin istiyorum oldum olası yazları sevmem bu cehennem sıcaklarından nefret ediyorum ben sonbahar çocuğuyum çok soğuk olmasın ama şöyle serin serin rüzgar essin,güneş bir görünsün bir saklansın akşam olunca da kapı pencere kapansın istiyorum......
günaydın kızlaaaaar bebişleriniz nasıl ya ben hala bişi hissetmiyorum kıpırtı hisseden varmı karnım hafif çıkıyo artık acaba derim çok kalın o yüzdenmi hissetmiyorum :))
Günaydın canım, hamilelikte beyaz ve sarı akıntı normal, bende de oluyor, herkeste olmuyor galiba ama hamileliğin ilerleyen dönemlerinde yavaş yavaş artıyormuş.
kad_er ve candygirl86 inşallah çoook güzel haberlerle gelirsiniz cinsiyetleri de öğrenirsiniz umarım gelir gelmez yazın bizi merakta bırakmayın..
berkerdem cnm boş insanlar için canını sıkma allahtan benim görümcelerim çok iyi gerçi ikisi de bekar evlenince nasıl olurlar bilmem ama bize yakın olmayacakları kesin..o lafları söyleyen insan ne kadar fesat kötü kalpli yaa kimse kimsenin çocuğunu sevmek zorunda değil allah bunun için ceza vermez ki ne saçmalık!!!
sefy84 cnm eğer ilk bebeğinse hissetmemen normal genelde 16.haftadan sonra hissediliyor zaten..gerçi kişiye göre değişiyor o yüzden panik yapma hepsi normal şeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?