2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben elevite geçtim 10 gündürlü. emin ol ondada aynı tad var. hastane aklıma geliyo. bide sanki küçükkken içtiğim bi vitamin ama kötü bi vitaminin tadı. çıkartamıyorum ama ne olduğunu. elevit günde 1 tane alınıyo. seninkide öyledir istersen netten bak kıyasla içindekileri. sanırım içerik aynıdır ama firma farklıdır.

bende 14+5 im ozaman 15.hafta mı oluyor yani 15+4 olsam 16. hafta mı olcam anlamadım
eveettt aynen öyle oluyo. mesela biz bugün 13+3 üz sorduklarında 14. haftamdayım diyorum. hadi bakalım bunu bugün öğrenmen iyi oldu hooop diye diğer haftaya geçtin:))
Güzeller çatlak kremlerine başladınızmı badem yağı hiçbir işe yaramıyormuş
ben bebe yağı aldım bugün. 1 ay kadar bununla idare edip sonra çatlak kremi alacam.
kızlarr çok baş ağrısı çekiyorum benn... ne yapsam geçer ki...
sorduklarım normal baş ağrıları diyo ama bugün çok daha şiddetli...
imkanın varsa uyumayı dene. benim baş ağrım uyuyunca geçer genelde. ilaç almaktan iyidir. bol su iç ve uzun süre aç kalmamaya çalış.

Son düzenleme:
kızlar 2 li sonucumuzu aldık. çok şükür temiz çıktı. cinsiyet için dr kafamızı karıştırdı. geçen hafta bu erkek dedi. bugünde hadi tahmin edeyim derken ben atladım biliyoruz erkek deyince kızda olabilir haftaya söylerim diyip bi trip yaptı. eşim diyo sen ne atlıyosun hemen biz biliyoruz diye. napim heyecan yaptım dedim. bayramda rahatsızlandığımda başka dr erkek demişti. hemde kesin dedi bize. sanırım drum başka drdan öğrenmeme bozuldu napim kendisi burda değildi mecburen başka dra gitmiştim. ben trip yapacağıma o bana yapıyo hayret bişe:)) 1 hafta sonra cinsiyet için 1 ay sonra da kontrol için çağırdı. ama ne 3 lü ne de 4 lü testten bahsetmedi bize. dişimin ağrısı hala devam. polayannanın deiği gibi agumentin hafif bi antibiyotik demekki ancak etki edecek. ya da iltihabım çok beter(
bu arada cinsiyet tahminleri gelmiş hepinizin gözü aydın. helede uhdeee sana çok sevindim ikiz ve biri kız biri erkek. ay bu çok güzel işte yaaa

Ben1.5 yıldır kına yakıyorum sacıma. 2 ayda bir besleyici olduğu için ve az biraz da rengi değiştirdiği için...son 3 aydır yakmıyorum. İki renk olmuş durumda sacım. Siz ne düşünüyorsunuz yakma konusunda sizce riskli mı kına da boya gibi

Anladım cnm Rabbim bi daha yaşatmasın,sağlıcakla kucagımıza alalım inşaallah hepimiz.
Rabbim bekleyen isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda göndersin meleklerini...

Merhaba arkadaşlar

Kuzular ne isim düşünüyorsunuz kızda olsa erkek de olsa fikir paylşalım

Ben Kuranı Kerimden koymak istiyorum iki isim de olabilir

Ayy bnm için can sıkıcı bi konu kayınvalidem ve kayınpederim sağolsunlar kaynıma yapmadıklarını bana yapıyorlar,erkek olursa kayınpederimin ismini koyacakmışım yani yanlış anlaşılmasını istemem ama anlam veremiyorum bu gibi konularda saygı duymaları gerektiğini düşünüyorum kii kaynıma böyle bişeyi teklif bile etmediler açıkcası...

Kaynın değil gelin tavrını koymuştur seni sessiz buldularsa ondan baskı kurarlar ben hiç sormadım bile eşimde dinlemez Allahtan olmasa ikinci ismini de koy ama biz sizin hatrınıza koyduk ama 2.ismi ile çağırıcaz diye şart koşarsın

biz kız olursa Lina, erkek olursa poyraz veya rüzgar düşünüyoruz. aslında ben kız olursa 2 isim koyalım istiorum ama eşim tek isim yanlısı

Yok cnm sessizlikten değil aslında eltim yakın akarabaları oldugu için bişe demediler,ona başka isim buldular son modelbana da kayınpederiminkini ya anlamı olsa dert etmem de ne biliyim eşimde konuyu açmıyordu bişe demiyordum koymıcak heralde diye ama meğersem niyetliymiş artık cinsiyet belli olsun da tavrımı koyarım ona göre:)

canım ben de senin gibi rüyamda erkek bebek gördüm gülücükler dağıtıyordu bana eli ayağı kıpır kıpır.birden göğsümde buldum emiyordu sıpa.çok etkilendim hayırlısı artık

tatlım FERREVİT'in içinde demir de var o yüzden dışkı siyah oluyor.aklına gelebilecek her vitamin ve mineral var içinde.bana günde 1 tane iç dedi dr,um öyle devam ediyorum.1,5 hafta sonra kontrolüm var bakalım ne diyecek

seni anlıyorum canım eşimde annesini yeni kaybetti tutturdu kız olursa annemin ismini koycam diye dedin gibi yanlış anlaşılmasın beğenmiyorum ismini istemiyorum hatta tartıştık bile bu seferde iki isim olsun ikincisi annemin ismi olsun diyo ölede istemiyorum artık hayırlısı cinsiyeti belli olunca karar veririz

Öyle cnm tatlı dille halledicez artık :) Yoks inat yaparlar alimallah

Bende daha bekarken rüyamda Kabe'nin duvarında Akif ismini görmüştüm, Eşimin babasının ismide Mehmet olunca ve Memet Akif Ersoy hayranı da olunca oğluma Mehmet Akif ismini koyacağım, bunu eşime dediğimde babasınında ismi olduğu için çok mutlu oldu, Kız olursa da Feyza koymayı düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…