- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.481
ben elevite geçtim 10 gündürlü. emin ol ondada aynı tad var. hastane aklıma geliyo. bide sanki küçükkken içtiğim bi vitamin ama kötü bi vitaminin tadı. çıkartamıyorum ama ne olduğunu. elevit günde 1 tane alınıyo. seninkide öyledir istersen netten bak kıyasla içindekileri. sanırım içerik aynıdır ama firma farklıdır.bebişim ben folic plus kullanıyodum çok kabızlık yaptığı için bi süre bıraktım en son gittiğimde dr dedim çok kabızlık yaptı bana elevit kullan dedi ama bulamadım tatilde bende eczanedeki bayanın tavsiyesi üzerine Ferrevit pronatal aldım sanki daha iyi oldu tuvalete çıkabiliyom ama siyah gibi çıkıyo demir hapındada öyle oluyodudr danışmadan aldım ama bi sakıncası yoktur inşallah günde kaç tane içmem gerektiğini sormamışım kadın da söylemedi bende 1 tane içeyim bundan sonra ayyyy çok iğrenç bi kokusu var hastaneyi içiyom sanki sabah akşam 2 tane içtim inşallah iyi geliyodur bebişime
eveettt aynen öyle oluyo. mesela biz bugün 13+3 üz sorduklarında 14. haftamdayım diyorum. hadi bakalım bunu bugün öğrenmen iyi oldu hooop diye diğer haftaya geçtin:))bende 14+5 im ozaman 15.hafta mı oluyor yani 15+4 olsam 16. hafta mı olcam anlamadım
ben bebe yağı aldım bugün. 1 ay kadar bununla idare edip sonra çatlak kremi alacam.Güzeller çatlak kremlerine başladınızmı badem yağı hiçbir işe yaramıyormuş
imkanın varsa uyumayı dene. benim baş ağrım uyuyunca geçer genelde. ilaç almaktan iyidir. bol su iç ve uzun süre aç kalmamaya çalış.kızlarr çok baş ağrısı çekiyorum benn... ne yapsam geçer ki...
sorduklarım normal baş ağrıları diyo ama bugün çok daha şiddetli...
benim ilk bebeğim daha bir düşüğüm oldu onuda 35 günlükken kaybettim onu hiç hissetmedim yani biraz panikledim sanırım rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın biraz zor ulaşırsa kaybetmekten korkuyorum işte
gerçi rabbime yinede şükürler olsun nice bekleyenler var rabbim onlarada nasip etsin inş.
Kuzular ne isim düşünüyorsunuz kızda olsa erkek de olsa fikir paylşalım
Ben Kuranı Kerimden koymak istiyorum iki isim de olabilir
Ayy bnm için can sıkıcı bi konu kayınvalidem ve kayınpederim sağolsunlar kaynıma yapmadıklarını bana yapıyorlar,erkek olursa kayınpederimin ismini koyacakmışım yani yanlış anlaşılmasını istemem ama anlam veremiyorum bu gibi konularda saygı duymaları gerektiğini düşünüyorum kii kaynıma böyle bişeyi teklif bile etmediler açıkcası...
Kuzular ne isim düşünüyorsunuz kızda olsa erkek de olsa fikir paylşalım
Ben Kuranı Kerimden koymak istiyorum iki isim de olabilir
Kaynın değil gelin tavrını koymuştur seni sessiz buldularsa ondan baskı kurarlar ben hiç sormadım bile eşimde dinlemez Allahtan olmasa ikinci ismini de koy ama biz sizin hatrınıza koyduk ama 2.ismi ile çağırıcaz diye şart koşarsın
İki isim koymak sünnetmiş lina ne demekmiş
lina, arapçada hurma ağacının fidesi, farsçada da yumuşak kalpli sevecen anlamlarına geliyormuş cnm
ayyy uhdecim nasıl sevindim bilemezsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ben hep rüyamda erkek bebişim olduğunu görüyorum sanki gerçekmiş gibi emziriyorum kucağıma alıyorum sonra uyanıyorum kollarım boş ama karnım dolu çok şükür... bende bu hafta muayneye gitmeyi düşünüyorum inşallah cinsiet belli olurda bişiler almaya başlarızzz --
bebişim ben folic plus kullanıyodum çok kabızlık yaptığı için bi süre bıraktım en son gittiğimde dr dedim çok kabızlık yaptı bana elevit kullan dedi ama bulamadım tatilde bende eczanedeki bayanın tavsiyesi üzerine Ferrevit pronatal aldım sanki daha iyi oldu tuvalete çıkabiliyom ama siyah gibi çıkıyo demir hapındada öyle oluyodudr danışmadan aldım ama bi sakıncası yoktur inşallah günde kaç tane içmem gerektiğini sormamışım kadın da söylemedi bende 1 tane içeyim bundan sonra ayyyy çok iğrenç bi kokusu var hastaneyi içiyom sanki sabah akşam 2 tane içtim inşallah iyi geliyodur bebişime
Ayy bnm için can sıkıcı bi konu kayınvalidem ve kayınpederim sağolsunlar kaynıma yapmadıklarını bana yapıyorlar,erkek olursa kayınpederimin ismini koyacakmışım yani yanlış anlaşılmasını istemem ama anlam veremiyorum bu gibi konularda saygı duymaları gerektiğini düşünüyorum kii kaynıma böyle bişeyi teklif bile etmediler açıkcası...
seni anlıyorum canım eşimde annesini yeni kaybetti tutturdu kız olursa annemin ismini koycam diye dedin gibi yanlış anlaşılmasın beğenmiyorumismini istemiyorum hatta tartıştık bile bu seferde iki isim olsun ikincisi annemin ismi olsun diyo ölede istemiyorum artık hayırlısı cinsiyeti belli olunca karar veririz
Linanın anlmaı güzelmiş
İnsan ilk bebeğe özeniyor hayırlısı olsun sağlıklı olsun ad bir boncuk imş.orta yolu bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?