2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlar ben 12+5 haftalik hamileyim
bugun sabah kalktigimda icimde bir akinti hissettim baktim sari akintim var:-(
sizce neden olsbilir normalmi? sizdede oluyomu?

günaydın güzel anneler...
cinsiyetler ortya çıkmaya başlamış okudukça çok heycanlanıorum ya... sabırsızlanıyorum.
zeyshan benmde sarı akıntım oluyo canım. normal bunlar ama idrar yollarında enfeksiyonda olabilir. doktorunla bir görüş gerek duyarsa idrar testi ister. ben yaptırdım bi sorun çıkmadı şükür.

evet artık sesleri algılıyor bebişlerimiz özellikle üzüntülerimiz kaygılarımız hemen onlara yansıyor çok hassas bi dönemden geçiyoruz en mutlu olmamız gereken dönemde ona buna kafayı takmaktan tadını çıkaramıyoruz dün akşam o kadar çok ağladımki neye ağladığımı bile hatırlamıyorum şu anda bu sayfada birbirimize destek olup inşallah aşacağız bu stresli dönemleri mutlu çocukların anneleri olalım

anam benim kıl kaynım kendi kafasına göre koydu kızının ismini kaynanaların yanında bize akıl veriyo şu dedenin bu babannenin ismini koyun diye o kadar sinirlendimki ağzının payını verecektim az kalsın ama sustum eşimede dedim hamileliğim boyunca bi daha kardeşini görmek istemiyorum deli ediyo beni lekelenmem var yatıyorum adam diyo benim karım naz yapamadı sen yapıyosun iyi karısı haber gönderiyomuş benim yerimede naz yapsın bana geçmiş olsun diye tel açamayan hatun kocası ile haber gönderiyo hatun 9 aylık hamileyken bile aş ermesi bitmedi zaten şişkoydu top kadar yuvarlandı kaynanaya her gün tel açıp şunu yap canım çekti diye emirler yağdırdı ama ben naz yapıyo oldum keşke lekelenmem bitsede hiç yatmasam kendi işimi kendim görsem

bende 1 tane içtim dün bakalım ama kokusu beni mahvediyo içerken zar zor içiyom...bende 16 eylülde gitcem dr inşallah...yaaaa kızlar ben kilo alamıyom 58da takıldım kaldım dr gidene kadar kilo almazsam dr diyecek ben sana kendine iyi bak demedimmi ama nasıl bakcam çok acıkıyom midem kazınıyo ama yicek bişey bulamıyom yemek istediğim şeyleri düşününce bile midem bulanıyo inşallah toparlarım

ömer ismini bende çok severim kocişede dedim 2 isim koyarsak biri ömer olsun dedim bişey demedi tabi oğlumuz olursa sağlıkla gelsin bebişlerimizde isim işi kolay

canımmmm böyle insanlar için kendini üzdüğüne değmez çünkü onlar değişmesler hep bi şekilde seni üzecekler bilerek yada bilmiyerek....alt katta olmaları kötü tabiki ama bide şunu düşün aynı evde yaşamak zorunda kalanlarda var...sen en azından kapını kapatıp onları dışarda bırakıyosun...eşinle aran iyi olsun gerisi vız gelir tırs gider

Herkese Selam;
Bu gün ikili teste ve kontrole giden arkadaşlarımız varmış, inşaAllah hayırlı ve güzel haberlerle gelirler,

Venüsten , Berkerdem kendinize dikkat edin, üzmeyin kendinizi diyeceğim, ama yazdıklarınızı okuyunca bende çok sinir oldum, bu ne ya Allah aşkına insanlar nasıl bu kadar fesat ve kıskanç olabiliyorlar yaa, sonuçta karşındaki aileden birisi , ve aileye miniminnacık, şirin mi şirin bir bebiş katılacak, karşındakini sevemiyorsan hiç değilse o bebiş için kıskançlık fesatlık ortadan kaldırılırda o bebiş için tertemiz, huzur dolu dünya oluşturulmaya çalışılır, nolcak bu insanımızın hali, niye bu kadar fesatlaştı anlamıyorum ki

Streetpit paylaştığın hikaye harikaydı, okuduğum diğer yorumlardan sonra okumak bana çok huzur verdi

Bende Yarın gideceğim, ikili testim yapılacak

günaydın annişler nasılsınız bu forumu ve sizleri çok seviyorum
hoşgeldin, bende burayı çok seviyorum, sanki dert ortağım gibi....

çok şükür kendi adıma iyiyim ben, bulantılarım tamamen bitti, onikinci haftaya girdim, eski sıkıntılarımın hiç birisi kalmadı...... tek takıntım, bir aya yakındır 51,5 kiloda kalmamdı, acaba bebişe bir zararı dokunurmu diye, ama bebiş benden beslendiği için sakıncası yokmuş, çünkü ben yediğim halde kilo alamıyordum, ve dünde bugün kahvaltıdada gayet sağlıklı beslendim, şimdide diyorum ki, yediğim halde almıyorum, bebişimde sağlıklı, ne güzel işte doğum anında fazla kilom olmayacak, çatlak sorunu yaşamam diye teselli buluyorum

Son düzenleme:
Küçük Temel birgün sokakta oynarken geçen bir bayanı durdurur. Kadının karnını işaret ederek:
-O ne teyze? der. Kadın da:
-O benim çocuğum, der.
Temel: -Seviyor musun teyze? der.
-Tabii ki evladım, diye cevap verir.
-O zaman onu niye yedin? der.

Ne güzel şanşlısın kilo çok önemli sorun bende 1-1.5 kilo aldım böyle giderse ii de sonrası kötü olurmu diye korkuyorum çatlaklarda çok kilo alanlarda
olur herhalde grip oldum sakın olmayın ilaçsız berbat bişey 3 gündür mahvoldum

Herkese iyi günler;
Benim her hafta migrenim tutuyor,3-4 gün ağrıyor.Artık ne yapacağımı şaşırdım.
Sizler de migerni olan var mı?11+5 olduk ama mide bulantım da,migrenide azalmadı ((((

Herkese iyi günler;
Benim her hafta migrenim tutuyor,3-4 gün ağrıyor.Artık ne yapacağımı şaşırdım.
Sizler de migerni olan var mı?11+5 olduk ama mide bulantım da,migrenide azalmadı ((((
Henüz hiç kilo almadım hala 49 kiloyum.

canım bende migren var ama allaha şükür çok fazla etkilenmedim hamilelikte inşallah bundan sonrada etkilenmem...benim migrenim bulantı yapar ve kusturur çok şiddetli geçer çünkü normal şartlarda bile beni baya bi sarsıyordu hamilelikte çok zor olur...sanada allah acil şifa versin ilaç almadan geçmiyo bazen alıncada geçmiyo ben en son 1 ay önce migren olduğumda eşarpla gözlerimi bağladım öyle uyudum geçti teyzemde hamileyken öyle atlatıyomuş belki işe yarar sendede canım... bende kilo alamadım alamıyorum zar zor yiyorum ama bulantılarım hafifler gibi oldu inşallah bundan sonra iştahla bulantı duymadan yemek yeriz rahat rahat yemeyi özledim...

çok geçmiş olsun....cumartesi sabah kalktığımda bende grip olmuştum, annem hemen nane limon kaynattı, bir bardak içip geri yattım, ertesi güne birşeyim kalmadı çok şükür,

merhabalar bende 13+6 hamileyim.Son günlerde karnımda batmalar oluyor.Doktorum dinlenmemi söyledi.Sizlere de böyle birşey oluyor mu?

çok geçmiş olsun bebişim...bol bol yat dinlen ilaç alamıyoruz madem yatarak geçiricez yapcak bişey yok...acil şifalar diliyorum canım benim

Çok teşekkür ederim. İnşallah uğurlu gelir topiğimiz. Sizde güle güle büyütün bebeğinizi.

merhabalar arkadaşlar..kafam çok karışık..mutlumuyum huzursuz mu bilemiyorum...nasip olursa mart 2012 annesi olcağm...ikili test yaptırdım..sonuç olarak 528\1 çıktı ense kalınlığı da 2.7 ya da 2.15 dr iki defa farklı söyledi.. risk var bir daha ultrason dedi..kafam çok karıştı..tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum..şimdiden teşekkürler

Canım işine karışmak istemem ama ikli test çok ince bir ölçüm paraya kıy bir profa git sorunlu hamilelik uzmanı rıza madazlı var bu ölçüm için bence
çok deneyimli bir dra git kafan rahat eder öpüyorum Nazar

mrb bayanlar geçmiş bayramınızı kutlarım.burada olmadığım için giremedim.geçmişe yavaş yavaş göz atıyım bari hoşçakalın.

selam millet.. yine kaynatmışsınız dün akşamdan beri.

eşlerimizin ailelerinden bahsedenler olmuş. ben de bu konuda çok çekenlerdenim. umursamaz bir kayınvalidem ve fesatmı fesat bir eltim var. ama umursamamaya çalışıyorum Allah görüyor herşeyi. içim rahat.

cinsiyetleri öğreniyorsunuz artık ne güzel, inşallah ben de haftaya kesin bişey öğrenirim. meraktan çatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…