- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.541
gunaydin kizlar ben 12+5 haftalik hamileyim
bugun sabah kalktigimda icimde bir akinti hissettim baktim sari akintim var:-(
sizce neden olsbilir normalmi? sizdede oluyomu?
canım ya Allah kolaylık versin, hakikaten sakin olmamız gerekiyor,
bir yerde okumuştum,ultrasonda anne üzgünken anne karnındaki bebekde üzgün, anne mutluyken, anne karnındaki bebekte mutlu neşeliymiş, yani bizim hallerimiz o kadar etkiliyor bebişlerimizi
Ayy bnm için can sıkıcı bi konu kayınvalidem ve kayınpederim sağolsunlar kaynıma yapmadıklarını bana yapıyorlar,erkek olursa kayınpederimin ismini koyacakmışım yani yanlış anlaşılmasını istemem ama anlam veremiyorum bu gibi konularda saygı duymaları gerektiğini düşünüyorum kii kaynıma böyle bişeyi teklif bile etmediler açıkcası...
tatlım FERREVİT'in içinde demir de var o yüzden dışkı siyah oluyor.aklına gelebilecek her vitamin ve mineral var içinde.bana günde 1 tane iç dedi dr,um öyle devam ediyorum.1,5 hafta sonra kontrolüm var bakalım ne diyecek
iyi geceler kızlarr...
benimde oğlum olursa kayın babamın adını koymak istiyomuş kayınvalidemm,,,ismi ömer ama yanına bizim beğendiğimiz bi isim daha koyarız bizz,,,
kız olursada eşim zeynep diyo klasik ama güzel bakalım,doğuma kadar çok isim düşünürüz daha...
günaydın kızlar bende malesef sabahın köründe uyandım uyuz görümce ve ailesinin yüzünden uyandım uykum kaçtı yaa nefret ediyorum sevemedim gitti belki oda beni sevmiyodur en kötüsüde alt katta oturuyor ya insan olan gelir bi hamilemişin hayırlı olsun der ya hala olcaksın başka hiç yeğeni yok bi damla bile sevinmiyolar yainsan olsa zaten oğlumu kaybettimiz zaman o kalkıp ben onun çocuklarını sevmiyomuşum diye ölmüş demiş eşime insan düşmanına bile o lafı sölemez
hoşgeldin, bende burayı çok seviyorum, sanki dert ortağım gibi....günaydın annişler nasılsınız bu forumu ve sizleri çok seviyorum
hoşgeldin, bende burayı çok seviyorum, sanki dert ortağım gibi....
çok şükür kendi adıma iyiyim ben, bulantılarım tamamen bitti, onikinci haftaya girdim, eski sıkıntılarımın hiç birisi kalmadı...... tek takıntım, bir aya yakındır 51,5 kiloda kalmamdı, acaba bebişe bir zararı dokunurmu diye, ama bebiş benden beslendiği için sakıncası yokmuş, çünkü ben yediğim halde kilo alamıyordum, ve dünde bugün kahvaltıdada gayet sağlıklı beslendim, şimdide diyorum ki, yediğim halde almıyorum, bebişimde sağlıklı, ne güzel işte doğum anında fazla kilom olmayacak, çatlak sorunu yaşamam diye teselli buluyorum
Herkese iyi günler;
Benim her hafta migrenim tutuyor,3-4 gün ağrıyor.Artık ne yapacağımı şaşırdım.
Sizler de migerni olan var mı?11+5 olduk ama mide bulantım da,migrenide azalmadı((((
Henüz hiç kilo almadım hala 49 kiloyum.
çok geçmiş olsun....cumartesi sabah kalktığımda bende grip olmuştum, annem hemen nane limon kaynattı, bir bardak içip geri yattım, ertesi güne birşeyim kalmadı çok şükür,Ne güzel şanşlısın kilo çok önemli sorun bende 1-1.5 kilo aldım böyle giderse ii de sonrası kötü olurmu diye korkuyorum çatlaklarda çok kilo alanlarda
olur herhalde grip oldum sakın olmayın ilaçsız berbat bişey 3 gündür mahvoldum
canım bende migren var ama allaha şükür çok fazla etkilenmedim hamilelikte inşallah bundan sonrada etkilenmem...benim migrenim bulantı yapar ve kusturur çok şiddetli geçer çünkü normal şartlarda bile beni baya bi sarsıyordu hamilelikte çok zor olur...sanada allah acil şifa versin ilaç almadan geçmiyo bazen alıncada geçmiyo ben en son 1 ay önce migren olduğumda eşarpla gözlerimi bağladım öyle uyudum geçti teyzemde hamileyken öyle atlatıyomuş belki işe yarar sendede canım... bende kilo alamadım alamıyorum zar zor yiyorum ama bulantılarım hafifler gibi oldu inşallah bundan sonra iştahla bulantı duymadan yemek yeriz rahat rahat yemeyi özledim...
[/QUOTE
Çok teşekkür ederim canım,ben de eşarpla gözlerimi bağlayıp karanlıkta yatıyorum ama 3-4gün aynı şiddetle devam ettiği için çok zorluyor.Normal de bu kadar çok migrenim tutmazdı
ama şimdi her hafta...İnş. seni hiç etkilemez çok zor gerçekten.
Ne güzel şanşlısın kilo çok önemli sorun bende 1-1.5 kilo aldım böyle giderse ii de sonrası kötü olurmu diye korkuyorum çatlaklarda çok kilo alanlarda
olur herhalde grip oldum sakın olmayın ilaçsız berbat bişey 3 gündür mahvoldum
merhabalar bende 13+6 hamileyim.Son günlerde karnımda batmalar oluyor.Doktorum dinlenmemi söyledi.Sizlere de böyle birşey oluyor mu?
Çok teşekkür ederim. İnşallah uğurlu gelir topiğimiz. Sizde güle güle büyütün bebeğinizi.
çok geçmiş olsun bebişim...bol bol yat dinlen ilaç alamıyoruz madem yatarak geçiricez yapcak bişey yok...acil şifalar diliyorum canım benim
merhabalar arkadaşlar..kafam çok karışık..mutlumuyum huzursuz mu bilemiyorum...nasip olursa mart 2012 annesi olcağm...ikili test yaptırdım..sonuç olarak 528\1 çıktı ense kalınlığı da 2.7 ya da 2.15 dr iki defa farklı söyledi.. risk var bir daha ultrason dedi..kafam çok karıştı..tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum..şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?