- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.561
selam millet.. yine kaynatmışsınız dün akşamdan beri.
eşlerimizin ailelerinden bahsedenler olmuş. ben de bu konuda çok çekenlerdenim. umursamaz bir kayınvalidem ve fesatmı fesat bir eltim var. ama umursamamaya çalışıyorum Allah görüyor herşeyi. içim rahat.
cinsiyetleri öğreniyorsunuz artık ne güzel, inşallah ben de haftaya kesin bişey öğrenirim. meraktan çatlıyorum
Benimde k.valdem daha gelin adayı olan eltime bile daha ilgili ona söyleyince şaka yolllu ben ikinizide birbirinizden ayırmıyorum diyo sanki evlenicekleri kesinmiş gibi amannn ne yapayım dert edip üzülürsem bebeişim de üzülür
Rabbim herşeyi görüyor.
benm kayınvalidem de diğer eltimle çok ilgili. ben hamileliğimn başında baya kötü zamanlar yaşamıştım yemek yiyemiyordum evde yatıyordum aç aç bütün gün. bi kere bile gelip neyin var demedi ki bu benm ilk çocuğum. eltim şuan 3. bebişine hamile ve o istiyor die turşular yapıp evine götürüo, düşün yani.
yuuh yani şok oldum Kuzum şimdi nasılsa öyle devam eder ama malesef yaşlanınca sana bana gelirler sen bakarsın ama yinede o kıymetli olur işine gelirse
bende gidip gelmem ramazanda okız sürekli iftardaydı ailesinin haberi olmadan ben oraya iftara gidince canın bişey istiyormu diye sormadı şaka gibi ama h.efendinin ne isterse pişti şaka gibi senin elti yinede nihaklı ve hamile bide beni düşün daha evlenmediler çıkyorken böyleyse sonrasını düşünemiyorum
ben ilgilenmiyorum artık eşimin ailesiyle. fazla da gidip gelmiyoruz. k.validem gelinleri arasında yaptığı ayrımı oğulları arasnda da yapıo çünkü. eşim de kızdığı için sık görüşmüyoruz neyseki. eltimin 2 kızı var. erkek istedikleri için şimdi tekrar hamile. k.validemler bizimki erkek olursa oda eşyalarının hepsini alıcaklardı. eltim de benmde bebeğim olucak ona alınırsa bana da alınsın diyorki düşün bu 3. bebek. benmki ilk. ama anlamıo fesat şey... neyse inşallah kzı olur tekrar da görür gününü
inş. cnm Allah büyük benim k.valdem oğullar arası değil sadece gelinler arası yapıyor be söyleyince sen hamilesin hassassın diyo öyle olsa eşimde neden farketsin dimi en iyiysi mesafe seni istemyeni sen de isteme bide bu ilk torun düşün ya
sizinkilerin ilk torunda bunu yapması ilginç hakikaten. neyse boşverelim onları bebişlerimizi üzmeyelim gereksz insanlar için.
bebek erkekse dahamı erken belli eder kendini? kızlar daha mı geç anlaşılıyor? tecrübeli annişler bu sorum size
bencede cnm ikili testte erkek daha önce belli ediyomuş diyolar ama yinede nasip
hareketlenmeleri de farklıymış sanırım erkek bebekler daha önce hissedilirmiş hareket ettikleri fln ama bilmiorum tabi değişeblr kişiden kişiye
Bana dr erkek bebeklerle kız bebekler rahimde farklı şekilde dururlar dedi popodan oturuş farklıymış biliyolarda söylemiyolarlar
kürtaj olayına karşı
merhabalar arkadaşlar..kafam çok karışık..mutlumuyum huzursuz mu bilemiyorum...nasip olursa mart 2012 annesi olcağm...ikili test yaptırdım..sonuç olarak 528\1 çıktı ense kalınlığı da 2.7 ya da 2.15 dr iki defa farklı söyledi.. risk var bir daha ultrason dedi..kafam çok karıştı..tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum..şimdiden teşekkürler
11 hafta 4 günlükken ikili testimi yaptırmak istiyorum. bu tarihlerde yaptıran varmı? nette 11 ile 14. hafta arasında yapılır yazıyor. acaba çok erken olur mu?
selam arkadaşlar kaç gündür okuyorum sizleri ama yazma fırsatım olmadı. cinsiyet belli olan arkadaşlara çok sevindim. bizde heyecanla bekliycez artık.
Eşinin ailelerinden bahsedenler olmuş. Anlamışız ki hiç kimse kendi öz annen gibi olamazmış.
Eminim beğen butonu olsaydı topik beğen yağmuruna tutardı beni. :))))
ben 11+5 te yaptırmıştım. tam zamanı. yaptırman için uygun zamandır. zaten bildiğim kadarıyla 1 hafta gecikirsen 3 lü teste kalıyor ikili testi geçirmiş oluyorsun.
ay allahım ya ne insanlar var yaa,, ben ne kadar şükretsem azdır, benim kayınvalidemle kayınperederim çok yaşlılar, babam81 annem73 yaşında, babamında anneminde ayakta duracak halleri yok, onlarada evde bekar kızları var, görümcem ablam, o bakıyor, oda o kadar iyi ki melek gibi bir insan, sürekli ararlar beni, senin yanında olamıyoruz, yardımcı olamıyoruz diye sürekli ağlıyorlar, bende onların bu hallerine üzülüyorum... şu an ankarada ailemin yanında kalıyorum, iki üç günde bir ziyaretlerine gidip geliyorum, nasıl mutlu oluyorlar.... Ben onlardan razıyım, rabbimde razı olsun...benm kayınvalidem de diğer eltimle çok ilgili. ben hamileliğimn başında baya kötü zamanlar yaşamıştım yemek yiyemiyordum evde yatıyordum aç aç bütün gün. bi kere bile gelip neyin var demedi ki bu benm ilk çocuğum. eltim şuan 3. bebişine hamile ve o istiyor die turşular yapıp evine götürüo, düşün yani.
çooook teşekkür ederim cevap için....acele ediyorum çünkü okula hamile olduğumu gösteren bir belge de alıcam o gün. idareye bunu bildiricem. sırtımdaki iş yükünü belki biraz azaltır..
canım bende 11+1 de yaptırdım bu arada okula nasıl bir belge vereceksin bende öğretmenim daha önce duymadım böyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?