2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde k.valdem daha gelin adayı olan eltime bile daha ilgili ona söyleyince şaka yolllu ben ikinizide birbirinizden ayırmıyorum diyo sanki evlenicekleri kesinmiş gibi amannn ne yapayım dert edip üzülürsem bebeişim de üzülür
Rabbim herşeyi görüyor.

benm kayınvalidem de diğer eltimle çok ilgili. ben hamileliğimn başında baya kötü zamanlar yaşamıştım yemek yiyemiyordum evde yatıyordum aç aç bütün gün. bi kere bile gelip neyin var demedi ki bu benm ilk çocuğum. eltim şuan 3. bebişine hamile ve o istiyor die turşular yapıp evine götürüo, düşün yani.

yuuh yani şok oldum Kuzum şimdi nasılsa öyle devam eder ama malesef yaşlanınca sana bana gelirler sen bakarsın ama yinede o kıymetli olur işine gelirse
bende gidip gelmem ramazanda okız sürekli iftardaydı ailesinin haberi olmadan ben oraya iftara gidince canın bişey istiyormu diye sormadı şaka gibi ama h.efendinin ne isterse pişti şaka gibi senin elti yinede nihaklı ve hamile bide beni düşün daha evlenmediler çıkyorken böyleyse sonrasını düşünemiyorum

ben ilgilenmiyorum artık eşimin ailesiyle. fazla da gidip gelmiyoruz. k.validem gelinleri arasında yaptığı ayrımı oğulları arasnda da yapıo çünkü. eşim de kızdığı için sık görüşmüyoruz neyseki. eltimin 2 kızı var. erkek istedikleri için şimdi tekrar hamile. k.validemler bizimki erkek olursa oda eşyalarının hepsini alıcaklardı. eltim de benmde bebeğim olucak ona alınırsa bana da alınsın diyorki düşün bu 3. bebek. benmki ilk. ama anlamıo fesat şey... neyse inşallah kzı olur tekrar da görür gününü

inş. cnm Allah büyük benim k.valdem oğullar arası değil sadece gelinler arası yapıyor be söyleyince sen hamilesin hassassın diyo öyle olsa eşimde neden farketsin dimi en iyiysi mesafe seni istemyeni sen de isteme bide bu ilk torun düşün ya

sizinkilerin ilk torunda bunu yapması ilginç hakikaten. neyse boşverelim onları bebişlerimizi üzmeyelim gereksz insanlar için.

bebek erkekse dahamı erken belli eder kendini? kızlar daha mı geç anlaşılıyor? tecrübeli annişler bu sorum size

bencede cnm ikili testte erkek daha önce belli ediyomuş diyolar ama yinede nasip

hareketlenmeleri de farklıymış sanırım erkek bebekler daha önce hissedilirmiş hareket ettikleri fln ama bilmiorum tabi değişeblr kişiden kişiye

Bana dr erkek bebeklerle kız bebekler rahimde farklı şekilde dururlar dedi popodan oturuş farklıymış biliyolarda söylemiyolarlar
kürtaj olayına karşı

Bana dr erkek bebeklerle kız bebekler rahimde farklı şekilde dururlar dedi popodan oturuş farklıymış biliyolarda söylemiyolarlar
kürtaj olayına karşı

ayyy ben artık öğrenmek istiyorum bi an önce çok ama çok merak ediyorum yaaa. rüyamda oğlum olduğunu görüyorum sürekli ama bi kez kız görmüştüm

selam arkadaşlar kaç gündür okuyorum sizleri ama yazma fırsatım olmadı. cinsiyet belli olan arkadaşlara çok sevindim. bizde heyecanla bekliycez artık.
Eşinin ailelerinden bahsedenler olmuş. Anlamışız ki hiç kimse kendi öz annen gibi olamazmış.
Eminim beğen butonu olsaydı topik beğen yağmuruna tutardı beni. :))))

Son düzenleme:

canım gerçekten önemli konular ve ciddi bi şekilde kontrol ettirmen gerekiyor benim ablamada öyle dediler çok şükür yiğenim 10 yaşında cok sağlıklı aynı şekilde arkadasıma da oldu hemde istanbul da kaç profosöre gitti sonunda 5. aya kadar beklicem dedi o zaman sıvı alınıp test yapılınca sonuc %100 doğru oluyormuş diye o aya kadar bosuna ağlamış sonuclar ii cıktı ve bebeği sağlıklı o cok zor bir durumdur eminim ama önce bol bol dua et ve en az 2 doktora yine git testleri tekrar ettir Allah yardımcın olsun bebeğinin kaderi güzel sağlığı yerinde ömrü de cook uzun olur inşallah

11 hafta 4 günlükken ikili testimi yaptırmak istiyorum. bu tarihlerde yaptıran varmı? nette 11 ile 14. hafta arasında yapılır yazıyor. acaba çok erken olur mu?

11 hafta 4 günlükken ikili testimi yaptırmak istiyorum. bu tarihlerde yaptıran varmı? nette 11 ile 14. hafta arasında yapılır yazıyor. acaba çok erken olur mu?

ben 11+5 te yaptırmıştım. tam zamanı. yaptırman için uygun zamandır. zaten bildiğim kadarıyla 1 hafta gecikirsen 3 lü teste kalıyor ikili testi geçirmiş oluyorsun.

aynen canım ağzımı bozmak istemiyorum herşeyi kıskançlıktan yapıyolar kendi anan baban kardeşin gibi varmı sadece eşinle değil ailesiylede evleniyosun

ben 11+5 te yaptırmıştım. tam zamanı. yaptırman için uygun zamandır. zaten bildiğim kadarıyla 1 hafta gecikirsen 3 lü teste kalıyor ikili testi geçirmiş oluyorsun.

çooook teşekkür ederim cevap için....acele ediyorum çünkü okula hamile olduğumu gösteren bir belge de alıcam o gün. idareye bunu bildiricem. sırtımdaki iş yükünü belki biraz azaltır..

ay allahım ya ne insanlar var yaa,, ben ne kadar şükretsem azdır, benim kayınvalidemle kayınperederim çok yaşlılar, babam81 annem73 yaşında, babamında anneminde ayakta duracak halleri yok, onlarada evde bekar kızları var, görümcem ablam, o bakıyor, oda o kadar iyi ki melek gibi bir insan, sürekli ararlar beni, senin yanında olamıyoruz, yardımcı olamıyoruz diye sürekli ağlıyorlar, bende onların bu hallerine üzülüyorum... şu an ankarada ailemin yanında kalıyorum, iki üç günde bir ziyaretlerine gidip geliyorum, nasıl mutlu oluyorlar.... Ben onlardan razıyım, rabbimde razı olsun...

çooook teşekkür ederim cevap için....acele ediyorum çünkü okula hamile olduğumu gösteren bir belge de alıcam o gün. idareye bunu bildiricem. sırtımdaki iş yükünü belki biraz azaltır..

canım bende 11+1 de yaptırdım bu arada okula nasıl bir belge vereceksin bende öğretmenim daha önce duymadım böyle bişey

Merhaba bayanlar
İlk nisan annelerine yazmıştım ama sanırım mart annesi olucam.muhtemel doğum tarihi 31 mart-1 nisana geliyor,ancak doktorum 15 marttan sonra bekleyebilirsin dedi.Şu an 9 haftalığım.

günde 2 kere istifra ediyorum dolayısıyla çok halsiz kalıyorum.cuma günü doktora gitim serum verdiler içine de mide bulantısı için (adını söylemem doğru olmaz herhalde) ilaç kattılar.Serum bitti biraz zaman geçti beni inanılmaz titremeler aldı.iyi olacağıma daha beter oldum.sanki vücuduma elektrik verdiler,ayaklarımda hakim olamadığım bir titreme ve olabildiğince sert bir şekilde yatağı tekmeleme yani yattığım yerden ayaklarımla pata küte yatağa vurma.otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum,içimden çıkmak için debelenen bir canavar var sanki.hastane hastane taşıdılar ne olduğunu anlamadılar.o gece hiç bitmeyecek sandım,annem babam ve eşim yanımdaydılar onlarda ne yapacaklarını şaşırdı derken kısa kısa uykularla gece bitti.sabah kalktığımda da öyleydim,,kahvaltı etmeye çalıştım birkaç saat sonra o hisler kendiliğinden kaybolmya başladı ve tamamen yok oldu.
Aklım başıma gelince beni bir telaş aldı o sırada bebeğime birşey olmuş mudur diye hemen kadın doğum doktoruma gittim ,Allah a şükür yaşıyordu kalp atışlarını gördüm.
sonra bu doktorumdan öğrendim ki serumun içine katılan o ilaç binde bir insana böyle yanetkiler yaparmış o da bana denk gelmiş.Allah ım öyle bir kabus yaşatmasın bir daha.

canım bende 11+1 de yaptırdım bu arada okula nasıl bir belge vereceksin bende öğretmenim daha önce duymadım böyle bişey

Böyle resmi bir belge yok zaten ama sözle hamileyim demektense yazılı olsun diye yazdıracağım birde. Kantini sana verelim vs lafları dönüyor ortada.Henüz kimseyle paylaşmadım okulda da. Bir an önce doktora gitmek sağlıklı olduğunu görmek ve bunu söylemek istiyorum. Geçen sefer söyledim ama maalesef hüsranla sonuçlanmıştı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…