2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Lendita çok geçmiş olsun, Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı ansip etsin,

Bende 9. haftaya kadar sabah akşam hep kustum, hiç bir şey yemedim, sadece papates haşlamasıyla durabiliyordum, tamda ramazana geldi o dönemlerim, mutfağa hiç giremiyordum, zavallı, biricik kocacığım akşama kadar oruç yorgun eve geliyor akşama iftar yemeği hazırlıyordu, ben 57 kilo ile hamile kaldım ve bir ayda 51 kiloya düştüm, bir aydırda hala 51-51,5 arasındayım...... ama çok şükür son bir hafta tamamen iyi oldum, bulantılarım bitti... şu an 12. haftanın içindeyim... Yarında ikili testim var....

anladım canım bu arada bende ilk öğretmenliğimi tekirdağ-çorlu da yapmıştım profiline baktım sen neresindesin

annecikler başka ayların anneleri facede grup kurmuşlar ama sadece anneler görüyomuş başkaları görmüyomuş bizde yapalımmı

benim bildiğim eğer ense kalınlığı 3 ten büyükse ve risk de 250/1 ihtimal çıkarsa o zaman risk olabilir diyorlar bence senin doktor biraz daha para peşinde arkadaşların dediği gibi başka doktorlara da git..ayrıca ölçümü bir radyoloji uzmanına yaptır onlar bu işte usta oldukları için doğru ölçüyorlar mesela bazı doktorlar ben de ölçerim diyor ama sonra böyle yanlışlıklar oluyor işte..ben radyolojiye gitmiştim valla hem uzun uzun herşeyini inceliyor anlatıyor cinsiyeti bile söylüyor dediğim gibi onların tek işi o olduğu için daha doğru sonuç alırsın cnm..ama söylediğin rakamlara göre senin bebeğinde öyle bir risk yok..

annecikler başka ayların anneleri facede grup kurmuşlar ama sadece anneler görüyomuş başkaları görmüyomuş bizde yapalımmı

yaaa ama benim face im yok hiç sevmem hem face giderseniz bir daha kimse buraya yazmaz hep oraya yazılır ben haziran 2008 annesiydim gerçi hala öyleyim ama onlar da face kaydılar sonra forumumuz bomboş kaldı

Son düzenleme:
Ya kızlar benim bulantılar 12ye girerken yeniden başladı 12yi dolduran arkadaşlar sizin bulantılar geçti mi, ne zaman kurtulucam bu bunaltılardan, işyerinde paso lavaboya koşuyorum

yaaa ama benim face im yok hiç sevmem hem face giderseniz bir daha kimse buraya yazmaz hep oraya yazılır ben haziran 2008 annesiydim gerçi hala öyleyim ama onlar da face kaydılar sonra forumumuz bomboş kaldı

bak bunu hiç düşünmemiştim onlar öyle anlatınca heveslendim bende zaten canımda acayim buton çekti şimdi

canım ben nişanlıyken görümcemin ikili test sonucu riskli çıkmıştı sonucu almaya da beraber gitmiştik. o halini hiç unutamıyorum şok olmuş günlerce üzülüp ağlamıştı sadece o da değil herkes. ama çocuk doğdu şimdi 2,5 yaşında ve gayet normal akıllı. bu ikili test sadece bir tahmin bir ihtimal dua et üzme kendini.

Arkadaşlar hafta hafta gebelike bakınca orada 12 haftada baş dönmesinin,baş ağrısının normal olduğu yazıyordu, bende de oluyor, bunu okuyunca kafaya takmadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…