- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.581
anladım canım bu arada bende ilk öğretmenliğimi tekirdağ-çorlu da yapmıştım profiline baktım sen neresindesinBöyle resmi bir belge yok zaten ama sözle hamileyim demektense yazılı olsun diye yazdıracağım birde. Kantini sana verelim vs lafları dönüyor ortada.Henüz kimseyle paylaşmadım okulda da. Bir an önce doktora gitmek sağlıklı olduğunu görmek ve bunu söylemek istiyorum. Geçen sefer söyledim ama maalesef hüsranla sonuçlanmıştı.
venüsten fıkraya koptum resmen çok komikmiş yawwww
herkse üçlü ve 4lü test yaptıracakmı yani ikisine birden gerek varmı
merhabalar arkadaşlar..kafam çok karışık..mutlumuyum huzursuz mu bilemiyorum...nasip olursa mart 2012 annesi olcağm...ikili test yaptırdım..sonuç olarak 528\1 çıktı ense kalınlığı da 2.7 ya da 2.15 dr iki defa farklı söyledi.. risk var bir daha ultrason dedi..kafam çok karıştı..tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum..şimdiden teşekkürler
sende yedin dimi bebişini
ah şu beğen butonu olsaydı........
sende yedin dimi bebişini
annecikler başka ayların anneleri facede grup kurmuşlar ama sadece anneler görüyomuş başkaları görmüyomuş bizde yapalımmı
yaaa ama benim face im yok hiç sevmem hem face giderseniz bir daha kimse buraya yazmaz hep oraya yazılır ben haziran 2008 annesiydim gerçi hala öyleyim ama onlar da face kaydılar sonra forumumuz bomboş kaldı
herkse üçlü ve 4lü test yaptıracakmı yani ikisine birden gerek varmı[/QU]
ben 2liyi yptırdım 4lüyüde yaptırcam 3 lü pek önemli değil diye biliyorum ama aslına bakarsan 2li iyi cıkarsa pek gerek yok diyorlar
bu arada kızlar sizde de oluyor mu bilmem ama benim yine regli zamanım geldi ve ellerim ayaklarım yuzum hava basılmıs gibi sisti biraz da tuzlu yiyorum hiç azaltmadım ondan olabilir ama normalden fazlada yemiyorum buyuk ihtimalle regli zamanım inşallah bu halde kalmam biri delse inecek gibiyim
merhabalar arkadaşlar..kafam çok karışık..mutlumuyum huzursuz mu bilemiyorum...nasip olursa mart 2012 annesi olcağm...ikili test yaptırdım..sonuç olarak 528\1 çıktı ense kalınlığı da 2.7 ya da 2.15 dr iki defa farklı söyledi.. risk var bir daha ultrason dedi..kafam çok karıştı..tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum..şimdiden teşekkürler
Ya kızlar benim bulantılar 12ye girerken yeniden başladı12yi dolduran arkadaşlar sizin bulantılar geçti mi, ne zaman kurtulucam bu bunaltılardan, işyerinde paso lavaboya koşuyorum
bende de öyle oldu yaaaaaabende endişelenmiştim ama birde baş dönmesi var bende oda arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?