2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yatır kaldır a başladık bu gece itibariyle, watana millete hayırlı olsun, Allah sonumuzu hayır etsin.. amin :)

canım hadi hayırlısı bizim bu 4.gecemiz baya durumlar iyi
ilk gün çok zordu sakın pes etme gerçektende sabır işi
kolay değil yeni bir alışkanlık edindirmek bebeklere

canavarımı uyuttum dedim biraz takılayım ama uyku akıyo gözlerimden hadi iyi geceler kızlar
hep unutuyorum yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz

arkadaşlar benm kızım pek ters dönmüyo ara sıra canı isterse.hele yüzükoyun yatmaktan hiç hoşlanmıyo sizinkiler nasıl.acaba bi anormallik varmı..bu gidişle emeklemeyi öğrenemeyecek kzım ( hiç emekleme emaresi yok

cnm çok normal, bazı çocuklar için konforlu değilmiş ters dönmek , gökalp de pek sevmiyo çok çabuk sıkılıp geri dönmek istiyo, emekler mi bilemiyorum..

canım hadi hayırlısı bizim bu 4.gecemiz baya durumlar iyi
ilk gün çok zordu sakın pes etme gerçektende sabır işi
kolay değil yeni bir alışkanlık edindirmek bebeklere

cnm sağol.. sabırlı bir insanım ama şartlar çok zorlaşırsa bilemiyorum :)) ben işe gittiğimde annem yarım gün bakıyor inşallah o da sabırlıdır benim kadar, yoksa biliyosun başa döneriz.. senin bu gecen nasıldı? nasıl uyudu?

ben kan damlasını kullanmıyorum.annem kardeşimde kullanmştı ama kardeşimin dişleri simsiyah oldu ve erken çürüdü. doktor damlalardan dedi. bende muhallebi yapıp tatlandırcı olar keçiboynuzu pekmezi koyuyorum o şekilde veriyorum

merve en son ben kutladım galiba ama şimdi girdim ve şimdi öğrendim doğum gününü..mutlu,sağlıklı,huzurlu yıllar alya ve sevdiklerinle..doğum günün kutlu olsun.ne kadar tatlı bir insan olduğun anlatılanlardan belli..iyi geceler,öznur.

mervişko :)) nice mutlu yıllar canımm, geç kaldık kutlamaya biraz ama neysee kusrumuza bakma kuzum , kızınla güzel bir ömür ve nice yaşgünleri gör inşallah..

canım geçen sordum gözden kaçtı heralde.bizimde idrar yolu enfeksiyonu devam ediyor,bugün itibariyle lökosit 12 çıktı antibiyotike rağmen...sondalı film çekilecek büyük ihtimalle.sen nerde çektirdin acaba??

erkek anaları sünnetleri nerde yaptırdınız özelde mi devlettemi yoksa özel sünnetçilere mi? narkoz verdiler mi, yoksa yarı uykulu muydu bebekler? ne kadar ödediniz.. gece soru sorunca da soru arada kaynıyo neyse amaaaaannnn yarın bi daa sorarım beni tınlamazsanız

hemen cevaplıyorum
biz izmirdeyken özelde yaptırdık canım daha 11 günlük oldugu ve hareket etmediği için lokal anestezi oldu. bacaklarını bağladılar sadece bi elinden babası bi elinden ben tuttum.yanında oldugumuzu hissetsin diye o da. iğne yapıırken hissetti sadece biraz ağladı tabi haliyle. ama sonra sonlara doğru uyudu bile. iyi ki de o zman yaptırmışız rahatız şimdi ne kadar erken o kadar iyi benden naçizane tavsiye :)

bu arada 900 e yaptırdık

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun bebeğinle ve ailenle bir ömür boyu sağlıklı huzurlu bir hayat sürmen dileğiyle....

♥ Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara…

canım doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllara ailen ve sevdiklerinle inşaallah... Alya da nice 6 aylara nice nice 6 yıllara canım...

canımm doğum günün kutlu olsun bebişininde yarı yaşı kutlu olsun:)

mervecimm doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı senelere olsun
bu arada burda diğer yazan arkadaşlar gibi bende seni çok seviyorum
yüreğinin güzelliğini yazı diliyle bile çok net belli ediyorsun

mervacim, telefonumu an itibariyle bulamıyorum ve doğum günün olduğunu şimdi okudum.

Çok çok kutlu olsun canım doğum günün, huzurlu Alya'lı çoookkk güzel bir yıl olsun....

mervecşim iyiki doğdunnnn cnm.. nice mutlu yaşlara evladınla eşinle girersin inşallahhhh

doğum günün kutlu olsun canımmmmmm

mervecim doğum günün kutlu olsun canım...

kızlar bebekleriniz konuşuyomu benimki baba, dede falan diyo bide öpücük atıyo:)

mervişko :)) nice mutlu yıllar canımm, geç kaldık kutlamaya biraz ama neysee kusrumuza bakma kuzum , kızınla güzel bir ömür ve nice yaşgünleri gör inşallah..

doğum günün kutlu olsun canımm,alya ile beraber sağlıkla huzurla:))

Benim dünyalar güzeli arkadaşlarım,hepinize binlerce kez teşekkür ediyorum. O kadar iyi kalplisiniz ki karşınızdakine iyimser bakış açınız bu yüzden. Hepimiz güzel yavrularımızla,eşlerimizle,ailelerimizle mutlu huzurlu aşk dolu bir ömür yaşayalım inşallah Rabbim meleklerimizi her daim korusun.

Mrtkml canım hoşgeldin aramıza, ben erzurumda okudum yeri ayrıdır oranın benim için.

Mervecim doğum gününü tekrar kutlarım canım.

İsolde tatlım geçmiş olsun Aysima'ya.

Bu arada diş mevzusu geçmiş, bizimde çıkmadı dişimiz hala.

Geçmişi ancak bu kadar okudum, 2 gündür yoktum annemlere gittik, bütün kışlık malzemelerimi topladım geldim, şişe domatesler, reçeller, salçalar, tarhana, pekmez, zyetinyağı, asma yaprağı, fasülye vs. vs anneciğim sağolsun domates ve reçelleri yapmış, diğrlerini de yaptırıyoruz. 2 gün tatil yapıp bunları alıp geldik. Umarım herkes iyidir.

Son düzenleme:
Günaydın güzel mart anneleri
Gülnihal dün emekledi Her fırsatta salondan koridora kaçtı ben mutfakta iş yaparken her arkamı dönüşümde Gülnihali gördüm kapıda :)
Kızlar bide bıngıldak ne zaman kapanır?Dün eltim çok konuştu moralimi bozdu.Gülnihalin hala 1 parmak açık,yok onunkiler 7-8 ayda kapnmış da yok ondan Gülnihalin dişi çıkmıyormuş da uyuz ya
Bide oğlu hep gidip yatağın kenarından elini sokup kızımı çimcikledi sonra da gelip ''Aysel senin beben ağlıyor''dedi ,kızımın yanağı morardı ya
Kuzey iyileşmiş,bidaha olmaz inş.
Merve cnm kuzura bakma bi gün geç oldu ama mutlu yıllar
Berna gözünüz aydın annen çıkmış canım çok sevindim
Aramıza yeniş katılan arkadaşlar hoşgeldiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…