- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.521
yatır kaldır a başladık bu gece itibariyle, watana millete hayırlı olsun, Allah sonumuzu hayır etsin.. amin :)
cnm çok normal, bazı çocuklar için konforlu değilmiş ters dönmek , gökalp de pek sevmiyo çok çabuk sıkılıp geri dönmek istiyo, emekler mi bilemiyorum..arkadaşlar benm kızım pek ters dönmüyo ara sıra canı isterse.hele yüzükoyun yatmaktan hiç hoşlanmıyo sizinkiler nasıl.acaba bi anormallik varmı..bu gidişle emeklemeyi öğrenemeyecek kzım( hiç emekleme emaresi yok
canım hadi hayırlısı bizim bu 4.gecemiz baya durumlar iyi
ilk gün çok zordu sakın pes etme gerçektende sabır işi
kolay değil yeni bir alışkanlık edindirmek bebeklere
kızlar benim kızın ayakları hep buz gibi
acaba kansızmı diye kan tahlili yapılsın istedim doktor daha erken dedi
kan ilacıda vermiyorum sizlerde nasıl kan ilacını kullanıyormusunuz
ben olmazsa yarın sağlık ocağının verdiğini değilde ferrum damlayı alayım
cnm çok normal, bazı çocuklar için konforlu değilmiş ters dönmek , gökalp de pek sevmiyo çok çabuk sıkılıp geri dönmek istiyo, emekler mi bilemiyorum..
Canlarım Bugün Benim Doğum GünümAnnesinin prensesi güzel kuşumda 6 aylık oldu
mervecim doğum günün kutlu olsun canım...
kızlar bebekleriniz konuşuyomu benimki baba, dede falan diyo bide öpücük atıyo:)
hemen cevaplıyorumerkek anaları sünnetleri nerde yaptırdınız özelde mi devlettemi yoksa özel sünnetçilere mi? narkoz verdiler mi, yoksa yarı uykulu muydu bebekler? ne kadar ödediniz.. gece soru sorunca da soru arada kaynıyo neyse amaaaaannnn yarın bi daa sorarım beni tınlamazsanız
doğum günün kutlu olsun bebeğinle ve ailenle bir ömür boyu sağlıklı huzurlu bir hayat sürmen dileğiyle....
♥ Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara
doğum günün kutlu olsun bebeimmmmm
seni görmeden bile okadar cok sevdimki öyle cok deger verdimki anlatamam..
bu hayatta iyi insanlar varmı die düşünürken cok cok iyilerde varmış dedirttin bana meleğim:)
seninle mutlaka bigün bi araya gelmem lazım, etrafındaki insanlar cok şanslı cünkü senin gibi
bi değere sahipler:) ve en önemlisi Alya cok şanslı cünkü melekler gibi bir annesi var:)
cok seviorum seni kuzummm nice yaşlara hep bizlerle kal inşallahhhhh:)))
canım doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllara ailen ve sevdiklerinle inşaallah... Alya da nice 6 aylara nice nice 6 yıllara canım...
canımm doğum günün kutlu olsun bebişininde yarı yaşı kutlu olsun:)
mervecimm doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı senelere olsun
bu arada burda diğer yazan arkadaşlar gibi bende seni çok seviyorum
yüreğinin güzelliğini yazı diliyle bile çok net belli ediyorsun
mervacim, telefonumu an itibariyle bulamıyorum ve doğum günün olduğunu şimdi okudum.
Çok çok kutlu olsun canım doğum günün, huzurlu Alya'lı çoookkk güzel bir yıl olsun....
mervecşim iyiki doğdunnnn cnm.. nice mutlu yaşlara evladınla eşinle girersin inşallahhhh
doğum günün kutlu olsun canımmmmmm
Mervem canım dogumgunun kutlu olsun canım....
Esınle,bıtanecık melegınle ve sevdıklerınle kocaman hayırlı bı omur gecır ınsallah...
Aslında alyaprenses cok guzel yazmıs,bende onun yazdıklarına bırebır katılıyorum,evet senı gormedım ama cok benımsedım senı ve melegını....
Su topıge gırdıgımde gozumun aradıkları arasındasın,senı cok sevıyorum canım...
Rabbım hayırlı bı omur nasıp etsın ınsallah
mervecim doğum günün kutlu olsun canım...
kızlar bebekleriniz konuşuyomu benimki baba, dede falan diyo bide öpücük atıyo:)
slm kızlar,, MERVECİM doğum gününmüş nice nice yıllara canım iyiki doğdun..
dün gece annem geldi bugünde dışarı attık kendimizi az önce gelebildikberenime birsürü ciciler aldım.. mohter care de indirim vardı 3 lü tulumlar 50tl 5 li yarım kollu badiler 40 a düşmüştü kaçırmadan kaptım.. kim west in uyku ile ilgili kitabını aldım umarım istikrarla uygulayabilip kendi kendine uyumasını başarabilirim.. ilk 4ay boyunca kendi kendine uyuyodu 2 aydır ayağımda sallıyorum ne yazıkki..dün gece 1.30 da memeye uyandı Allahım ya ne yaptıysam uyutamıyorum gülüyo oynuyo bidaha 4 e geliyodu saat anca uyudu ve bende pert oldum
merve en son ben kutladım galiba ama şimdi girdim ve şimdi öğrendim doğum gününü..mutlu,sağlıklı,huzurlu yıllar alya ve sevdiklerinle..doğum günün kutlu olsun.ne kadar tatlı bir insan olduğun anlatılanlardan belli..iyi geceler,öznur.
mervişko :)) nice mutlu yıllar canımm, geç kaldık kutlamaya biraz ama neysee kusrumuza bakma kuzum , kızınla güzel bir ömür ve nice yaşgünleri gör inşallah..
doğum günün kutlu olsun canımm,alya ile beraber sağlıkla huzurla:))
arkadaşlar diş konusunda en geç kalan biziz galiba kızım 27 şubat doğumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?