- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.561
tesekkur ederim cevabin icin, evet turkiye'de pek bilinmiyor kuskonmaz..burda cok yaygin, cok yararli da bir sebze ama gaz yapabiliyormus galiba. verdim artik corbadan az bisey bakalim. bulgurda hic problem yasamadiniz anladigim kadariyla.
emekliyeceği belliydi zaten kıpırdak kızımın :)) maşallahGünaydın güzel mart anneleri
Gülnihal dün emeklediHer fırsatta salondan koridora kaçtı ben mutfakta iş yaparken her arkamı dönüşümde Gülnihali gördüm kapıda :)
Kızlar bide bıngıldak ne zaman kapanır?Dün eltim çok konuştu moralimi bozdu.Gülnihalin hala 1 parmak açık,yok onunkiler 7-8 ayda kapnmış da yok ondan Gülnihalin dişi çıkmıyormuş da uyuz ya
Bide oğlu hep gidip yatağın kenarından elini sokup kızımı çimcikledi sonra da gelip ''Aysel senin beben ağlıyor''dedi ,kızımın yanağı morardı ya
Kuzey iyileşmiş,bidaha olmaz inş.
Merve cnm kuzura bakma bi gün geç oldu ama mutlu yıllar
Berna gözünüz aydın annen çıkmış canım çok sevindim
Aramıza yeniş katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
balık vermek için sabırsızlanıyorum, ben çok severim çünkü her hafta yenir bizde balık, inşallah Gökalp de sever :)Tam palamut ve hamsı mevsımıymıs,.dun palamut aldım,yerken az bısı,bı cımdık aysımaya verdım anaaaam bı sevdıkı bıdıgım,sonra bı kac cımdık daha verdım,boylelıkle ılk balıgın tadınada baktı kuzum,bı su kasık mamalarını yemıyoya yaaa,onun dısında tum yemeklerı yıyo....
Günaydın güzel mart anneleri
Gülnihal dün emeklediHer fırsatta salondan koridora kaçtı ben mutfakta iş yaparken her arkamı dönüşümde Gülnihali gördüm kapıda :)
Kızlar bide bıngıldak ne zaman kapanır?Dün eltim çok konuştu moralimi bozdu.Gülnihalin hala 1 parmak açık,yok onunkiler 7-8 ayda kapnmış da yok ondan Gülnihalin dişi çıkmıyormuş da uyuz ya
Bide oğlu hep gidip yatağın kenarından elini sokup kızımı çimcikledi sonra da gelip ''Aysel senin beben ağlıyor''dedi ,kızımın yanağı morardı ya
Kuzey iyileşmiş,bidaha olmaz inş.
Merve cnm kuzura bakma bi gün geç oldu ama mutlu yıllar
offf bisürü alıntı yapmıştım diğer sayfayı kapatiim derken nasıl oldu gerzo bilgisayar alıntıları kapadı...
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarım sağolun varolun canlarım benm..
delicious77 arkadaşım Allah evlilinizi daim etsin..yuvanıza mutluluk bereket versin..nice yıllara
Mervecim rüyanda beni görmüşsn..canım Allah hayır etsin..özledm sni nerelerdesn gezdin baya sanırm
benimki gel gel yapıyo bide tel sarar oynuyoruz elini ampul çevirir gibi yapıyo:)
valla selçuk acıktıı zmn emziinide versem atıyo ağlamaya dvm ediyo ordan biliyorm cnm..ztn bi 2 de bide sbh 5-6 arası uyanıyo..ben şimdi nerden anlıcam bu kızın acıktığı içinmi ağladığını yada meme alışkanlığı içinmi ağladığını
iki gündür geceleri çok ağladığında doktorun tavsiyesiyle su veriyorum
birde çocuğu aç bırkamayak terbiye edicez diye :))
oyy kıyamam..valla Selçuk kaç kere düştü bi bilsen..bu sbh yine düştü hmnde bzm ytktan bizim yatak da brz yüksek..uyuyakalmışım oda geri geri gide gide tangır tungur sese uyandım yavrum sırtüstü yatıyodu..bişi olmaz boşuna dememişler çocuk düşe kalka büyür diye..Bernacım canııım annecının ıyı olmasına cok sevındım canım,dahada ıyı olacak allahın ıznıyle....
Ascık kotu bı haber verıcm ben oysakı....
Israrla bı yerlerden tutunarak dızlerının uzerınde durmaya caklısan yaramz cımcımem,dengesını saglayamadı ve sırt ustu guuuum dıye kafasını yere carptı,allahım o nasıl bı sestı oyle,elım ayagım bosaldı,uzuntuden hala basım agrıyo,cok sukur bı sıkıntı yok zaten sonrasında cok cabuk sustu...boylelıkle kızım ılk darbesını yemıs oldu,bgne kadar hıc zarar gormemıstı bendeyken,ama gelgorkı bgn babasıyla oynarken dustu yavrum....
hadi gözün aydın çok fena bu kız..1-2 aya koşmaya başlar..maşallah..Günaydın güzel mart anneleri
maşallah kızlara..kızlar hızlı çıktı baksana topiin erkekleri miskin brz..kızlar bıcır bıcır emekliyo koşuyo at binip kılıç kuşanıyo..erkekler uyusun :)günaydın annişler nasılsınız. kıızm cumartesi emeklemeye başladı .ok güzeldi. sanırım dişler de çıkmaya başladı (yanlış görmediysem gece fark ettim. eve gidince gündüz gözüyle tekrar bakayım)
pınarcım bn hipp yulaflı kullanıyorm..sadece yulaf var içinde..bisküviyle uğraşana kdr onu kullanabilrsn sbhları veriyorm bn kahvaltı olrk..kızlar atlasa kahvaltıda vermek için bebe bsküvisi yapmak istiyorum tam buğday unuyla yulaf unu katsam olur mu netteki tariflerde hiç görmedim yulafı ama büyüme çağındaki bebekler için yulaf çok faydalıymış
Bernacımm evine hoşgeldin cnm rabbim kolaylık versin, anneciginin sağlıklı haberlerini alırız inşallahhhh,
Canım annenin hastaneden çıkışına ve iyi olmasına çok sevindim, gözünüz aydın. Allah daha iyi etsin inş.
saolun canlarım..bernacım geçmiş olsun canım ya yeni gördüm valla 2 aydır tatildeydk evde olmadığımdan nete giremedm gelnce de okul temizlik kızım inan giremiodm girsemde 2-3 dk ancak onda da gecmişi okuyamıodm Cok geçmiş olsn Allah rahatlık versn inşallah acil şifalar
Berna'cım, annene çok sevindim, gözünüz aydın, hep iyi olur inşallah bundan sonra da....
.
kızlar biz aşı olmaya gidiorz..ateş yapmaz dimi? bugün Selçükümde bi tuhaflık var çok ağlıyo..ya artık bn bu çocuu hiç bırakamıyorm..illa yanında oliim istiyo..hyr yanında oliim sorun yokda ev işlerini kim yapcak..off bna bi Catia lazım..o işi kardeşim iyi yapıyodu..ayak işlerine hep onu koşturuyodm..annemlerdeyken iyiydi valla..
kızlar biz aşı olmaya gidiorz..ateş yapmaz dimi? bugün Selçükümde bi tuhaflık var çok ağlıyo..ya artık bn bu çocuu hiç bırakamıyorm..illa yanında oliim istiyo..hyr yanında oliim sorun yokda ev işlerini kim yapcak..off bna bi Catia lazım..o işi kardeşim iyi yapıyodu..ayak işlerine hep onu koşturuyodm..annemlerdeyken iyiydi valla..
mrb kızlar bugün işe başladım kızımı babaannesine bıraktım durmamış çok ağlamış 6 ay boyunca bana iyice alıştı emme saatlerimizde düzenli değil her dakika beni yanında istiyor canı her istediğinde emmek istiyor emzik ve biberonda almıoyor çok hareketli bide duracağı yok büyüyünce napacam bilmem daha şimdiden böyleyiz. hiç bir işim yetişmiyor ek gıda düzeni oluşturamadık yemeğini bile yapacak vakit bulamıyorum çok yoruluyorum sinirimden oturup ağlayacağım neredeysene yapacağımı şaşırdım nasıl bir yol izlemem gerektiğinide bilmiyorum kayınvaldeminde yaşı var haliyle oda dayanamıyor böyle olursa bende bakamam demeye baladı bile.moralim çok bozuk
Canım maşallah kızınagünaydın annişler nasılsınız. kıızm cumartesi emeklemeye başladı .ok güzeldi. sanırım dişler de çıkmaya başladı (yanlış görmediysem gece fark ettim. eve gidince gündüz gözüyle tekrar bakayım) Bugün evlilik yıldönümümüz 2 yılımız bitti. 3. yılımıza çekirdek olarak giriyoruz :))
:))
canım ilk gün zor olur biraz ama alışır belki zamanla hemen kötü düşünmemrb kızlar bugün işe başladım kızımı babaannesine bıraktım durmamış çok ağlamış 6 ay boyunca bana iyice alıştı emme saatlerimizde düzenli değil her dakika beni yanında istiyor canı her istediğinde emmek istiyor emzik ve biberonda almıoyor çok hareketli bide duracağı yok büyüyünce napacam bilmem daha şimdiden böyleyiz. hiç bir işim yetişmiyor ek gıda düzeni oluşturamadık yemeğini bile yapacak vakit bulamıyorum çok yoruluyorum sinirimden oturup ağlayacağım neredeysene yapacağımı şaşırdım nasıl bir yol izlemem gerektiğinide bilmiyorum kayınvaldeminde yaşı var haliyle oda dayanamıyor böyle olursa bende bakamam demeye baladı bile.moralim çok bozuk
mrb kızlar bugün işe başladım kızımı babaannesine bıraktım durmamış çok ağlamış 6 ay boyunca bana iyice alıştı emme saatlerimizde düzenli değil her dakika beni yanında istiyor canı her istediğinde emmek istiyor emzik ve biberonda almıoyor çok hareketli bide duracağı yok büyüyünce napacam bilmem daha şimdiden böyleyiz. hiç bir işim yetişmiyor ek gıda düzeni oluşturamadık yemeğini bile yapacak vakit bulamıyorum çok yoruluyorum sinirimden oturup ağlayacağım neredeysene yapacağımı şaşırdım nasıl bir yol izlemem gerektiğinide bilmiyorum kayınvaldeminde yaşı var haliyle oda dayanamıyor böyle olursa bende bakamam demeye baladı bile.moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?