2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkur ederim cevabin icin, evet turkiye'de pek bilinmiyor kuskonmaz..burda cok yaygin, cok yararli da bir sebze ama gaz yapabiliyormus galiba. verdim artik corbadan az bisey bakalim. bulgurda hic problem yasamadiniz anladigim kadariyla.

kızımda dogdugundan berı aman aman bı gaz sıkıntısı olmadı zaten,onun ıcın bı sıkıntı yasamadık

offf bisürü alıntı yapmıştım diğer sayfayı kapatiim derken nasıl oldu gerzo bilgisayar alıntıları kapadı...
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarım sağolun varolun canlarım benm..
delicious77 arkadaşım Allah evlilinizi daim etsin..yuvanıza mutluluk bereket versin..nice yıllara
Mervecim rüyanda beni görmüşsn..canım Allah hayır etsin..özledm sni nerelerdesn gezdin baya sanırm

emekliyeceği belliydi zaten kıpırdak kızımın :)) maşallah eltine de gıcık oldum burda olsada bende onun etini çimdirsem, o dderece yani
balık vermek için sabırsızlanıyorum, ben çok severim çünkü her hafta yenir bizde balık, inşallah Gökalp de sever :)

canım gözün aydın yAvrun emeklemiş bıngıldakta her çocukta farklı kapanabiliyo diye biliyorum bizim ki de kapanmadı

canım bu günümüz sorunsu geçti çok şükür zamanla alışırız umarım ama kızımdan çok ben zorlandım 3 saat süt iznimi kullandığım için 4saaat ayrı kalıyoruz inşallah hepimiz için hayırlı olur

Berna'cım, annene çok sevindim, gözünüz aydın, hep iyi olur inşallah bundan sonra da....

Aysel, bu Gülnihal var ya , çok fena bir kızın var :))) 18'ine gelmeden evlenicem diyede tutturur :)
Çok sevindim emeklemesine, bende Berra'yı bekliyorum sabırsızzlıkla...

Hızlıca okumuştum geçmişi bunlar kaldı aklımda, umarım önemli birşeyi atlamamışımdır.

evet tatlım.hyırlı bir rüya gibiydi.sabah namazından sonra gördüm:))ben de seni özledim vallahi.gezdim gezdim:))şimdi ev kuşu olma modundayım..

benimki gel gel yapıyo bide tel sarar oynuyoruz elini ampul çevirir gibi yapıyo:)

bak unuttum teyzesi benimkide gel gel yapıyo :)) emeklemeye çalışırken poposunu kaldırıp sağa sola düşürüyo:) ama sırt üstü istediği yere kadar emekliyo poposu kırılacak diye öyle emeklemesine izin vermiyorum:))

Şimdide ara verdiğimiz ek gıda yazımız :)

LeGa-Be-Be: Ek Gıda da 5. Hafta

yazını okudum canım berra nın tercihi gibi bizimkinin de tercihi çoğu zaman anna sütü formül mamayı zetynep te hiç sevmiyo bizim ek besinlerimiz meyve, yoğurt ve muhallebiden ibaret muhallebiyide sevmiyoda idare ediyoz işte ha bide yumurta sarısı:)) ama kızım meyve diye ölüyo hiç doymuyo meyveden:)

Son düzenleme:
buldum alıntılarımı :))) gidiyolardı mecidiyeköye doğru.

valla selçuk acıktıı zmn emziinide versem atıyo ağlamaya dvm ediyo ordan biliyorm cnm..ztn bi 2 de bide sbh 5-6 arası uyanıyo..

oyy kıyamam..valla Selçuk kaç kere düştü bi bilsen..bu sbh yine düştü hmnde bzm ytktan bizim yatak da brz yüksek..uyuyakalmışım oda geri geri gide gide tangır tungur sese uyandım yavrum sırtüstü yatıyodu..bişi olmaz boşuna dememişler çocuk düşe kalka büyür diye..

hadi gözün aydın çok fena bu kız..1-2 aya koşmaya başlar..maşallah..
maşallah kızlara..kızlar hızlı çıktı baksana topiin erkekleri miskin brz..kızlar bıcır bıcır emekliyo koşuyo at binip kılıç kuşanıyo..erkekler uyusun :)

pınarcım bn hipp yulaflı kullanıyorm..sadece yulaf var içinde..bisküviyle uğraşana kdr onu kullanabilrsn sbhları veriyorm bn kahvaltı olrk..
Bernacımm evine hoşgeldin cnm rabbim kolaylık versin, anneciginin sağlıklı haberlerini alırız inşallahhhh,

Canım annenin hastaneden çıkışına ve iyi olmasına çok sevindim, gözünüz aydın. Allah daha iyi etsin inş.
saolun canlarım..

kızlar biz aşı olmaya gidiorz..ateş yapmaz dimi? bugün Selçükümde bi tuhaflık var çok ağlıyo..ya artık bn bu çocuu hiç bırakamıyorm..illa yanında oliim istiyo..hyr yanında oliim sorun yokda ev işlerini kim yapcak..off bna bi Catia lazım..o işi kardeşim iyi yapıyodu..ayak işlerine hep onu koşturuyodm..annemlerdeyken iyiydi valla..

canım inşallah hemen atlatırsınız bizim de cuma günü aşımız ateşsiz olur umarım

Cnm Gülnihal de ateş olmadı,inş sizde rahat atlatırsınız.
Selçük ağır abi öyle emeklemek fln ona ters direk koşcak paşa :)

mrb kızlar bugün işe başladım kızımı babaannesine bıraktım durmamış çok ağlamış 6 ay boyunca bana iyice alıştı emme saatlerimizde düzenli değil her dakika beni yanında istiyor canı her istediğinde emmek istiyor emzik ve biberonda almıoyor çok hareketli bide duracağı yok büyüyünce napacam bilmem daha şimdiden böyleyiz. hiç bir işim yetişmiyor ek gıda düzeni oluşturamadık yemeğini bile yapacak vakit bulamıyorum çok yoruluyorum sinirimden oturup ağlayacağım neredeyse ne yapacağımı şaşırdım nasıl bir yol izlemem gerektiğinide bilmiyorum kayınvaldeminde yaşı var haliyle oda dayanamıyor böyle olursa bende bakamam demeye baladı bile.moralim çok bozuk

çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum.. ama ilk günden bu kadar karamsar olma.. eve giriş çıkış saatlerin nasıl bilmiyorum ama artık bebeğinin beslenmesi için vakit ayırman şart.. inşaallah herşey yoluna girer.. sen ve bebeğin mutlu olursunuz

Canım maşallah kızına nice mutlu yıllara eşinle :)
canım ilk gün zor olur biraz ama alışır belki zamanla hemen kötü düşünme

canım aynı durumda sayılırız ek gıda da pek sorun yok gibi ama bilmiyorum napıcaz herkes alışacağını söylüyo biraz sabırlı olmamız lazım sanırım sonuç olarak bizden çok daha küçük bebeği olanlar çalışıyo inşallah herkes için iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…