- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.481
selam mart anneleri benimde 20 nisan doğumlu bir oğlum var hamileliğimden beri sizi takip ediyorum ancak yeni katıldım aranıza dostluğunuz sıcaklığınız çok güzel sanki herkes birbirini tanıyor gibi ben aranızda olmaktan çok mutluyum umarım zamanla sizde bize alışırsınız
Eki Görüntüle 510968 henüz tıbbın sırrını çözemediği en kuvvetli ağrı kesicidir EVLAT GÜLÜMSEMESİ..
canım benim kızımda korkuo ama aniden olduğunda korkuyo. o yüzden ya başka odadan yada koridordan başlıorum çalıştırmaya yavaşça yanına doğru getirdiğimde alışıor ( kademeli yaklaşım :))) yanında çalıştırmka zorunda kaldığımda da önce ona sesleniorum sesimi yavaş yavaş yükseltiyorum annecim prensesim falan diye kızımı kendi sesimle yüksek sese motive ediyorum konusurken aynı anda ona gülümseyerek çalıştırıorm o zaman korkmuo ama etrafına bakıo tuhaf tuhaf neler oluyo der gibi
Canım sende bebeğindee aramıza hoşgeldiniz:)) Gecn bı topıkte okumustumm erzuruma yerlesen bır ogretmenee bır arkadasıı soyle demıs burda ıkı mevsım vardır biri kış diğeri kara kışş:)) Okuyunca cok hosuma gıtmıstıı:) Sen suan kıstasın heralde kıs gelıncede kara kışş olckk:)) ALLAH sımdıden yardımcınız olsun.
mine canım benim kız ağzında meme olmadan kesinlikle uyumazdı
gece en az 5-6 kere uyanır memeyi verincede uyurdu ama aç olduğu için değil uyumayı bilmediği için
bizim bugün 3.gecemizdi sadece bir kere 5 dakika çılgın gibi ağladı sonra kendi kendine uyudu
birde 4 gibi aç olduğu için uyandı emzirdim uyudu sabah 7 buçuktada uyandı
yani sanırım bu yöntemle başarılı oluyoruz canım sende hiç üzülmeden dene
eğer bebeğini odada yalnız bıraksan terketsen gerçekten sana olan güveni sarsılabilir
ama hep yanında olacaksın sadece istediğini yapmayacaksın
ben 2 hafta sonra falan odasında yatırcam yani öyle planlıyorum :97:
bu yöntemi nasıl uygulamaya başlıyorsunuz,basamakları neler,ben de öğrenebilir miyim? ben oğlumu meme ile uyutmuyorum. yatağında sallayarak ya da sırtını okşayarak uyutuyorum.kendi odasında yatıyor ama sürekli kontrol ediyorum.sizin yöntem nasıl ?
bebeğin kendisinin uyumasını mı sağlıyoruz bu yöntemle canım?
canım tencerede değilde camda mayala..ben bi ara cam kavanozda mayalıyodum..daha sağlıklı hem
Bernacım canııım annecının ıyı olmasına cok sevındım canım,dahada ıyı olacak allahın ıznıyle....
Mınecım senıde co merak edıyodum ama cok sukur sendende ıyı haberlerı aldık....
Hamdolsun.....
Ascık kotu bı haber verıcm ben oysakı....
Israrla bı yerlerden tutunarak dızlerının uzerınde durmaya caklısan yaramz cımcımem,dengesını saglayamadı ve sırt ustu guuuum dıye kafasını yere carptı,allahım o nasıl bı sestı oyle,elım ayagım bosaldı,uzuntuden hala basım agrıyo,cok sukur bı sıkıntı yok zaten sonrasında cok cabuk sustu...boylelıkle kızım ılk darbesını yemıs oldu,bgne kadar hıc zarar gormemıstı bendeyken,ama gelgorkı bgn babasıyla oynarken dustu yavrum....
Selam hanımlar... Nekadar çok hastalık bulaştı mart bebeklerine böyle. Allah hepsine acil şifalar versin.
Bizde perşembe günü Selimhan'ı sünnet ettirdik. Burdaki doktor genel anestezi ile yaıyor o yüzden gece birden sonra hiçbirşey yediremedik. Sabah dokuzda ilk bizi aldılar ama uyandıktan sonra da iki saat birşey vermedik. Yarım saat boyunca ağladı açlıktan... Ama aynı gün içerisinde hızla toparlandı. İlk idrarırını yapınca çok ağlıyor ama sonra azalıyor. Akşama keyfi yerindeydi. Küçük olduğu için bir gece hastanede yattık sabah evimize geldik. Toparlandı, herşeye kaldığı yerden devam ediyor...
Canlarım Bugün Benim Doğum GünümAnnesinin prensesi güzel kuşumda 6 aylık oldu
Selam hanımlar... Nekadar çok hastalık bulaştı mart bebeklerine böyle. Allah hepsine acil şifalar versin.
Bizde perşembe günü Selimhan'ı sünnet ettirdik. Burdaki doktor genel anestezi ile yaıyor o yüzden gece birden sonra hiçbirşey yediremedik. Sabah dokuzda ilk bizi aldılar ama uyandıktan sonra da iki saat birşey vermedik. Yarım saat boyunca ağladı açlıktan... Ama aynı gün içerisinde hızla toparlandı. İlk idrarırını yapınca çok ağlıyor ama sonra azalıyor. Akşama keyfi yerindeydi. Küçük olduğu için bir gece hastanede yattık sabah evimize geldik. Toparlandı, herşeye kaldığı yerden devam ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?