2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 510968 henüz tıbbın sırrını çözemediği en kuvvetli ağrı kesicidir EVLAT GÜLÜMSEMESİ..

Canım sende bebeğindee aramıza hoşgeldiniz:)) Gecn bı topıkte okumustumm erzuruma yerlesen bır ogretmenee bır arkadasıı soyle demıs burda ıkı mevsım vardır biri kış diğeri kara kışş:)) Okuyunca cok hosuma gıtmıstıı:) Sen suan kıstasın heralde kıs gelıncede kara kışş olckk:)) ALLAH sımdıden yardımcınız olsun.

iyi fikir ben bunu niye düşünemedimki bu çocuklar çok garip benim oğlum avazı çıktığı kadar barıp bazen kendi sesinden korkup ağlıyo bide
bu arada herkese günaydın biz biraz erken kalkarızda

hoş bulduk canım doğru valla 4 yıldır erzurumdayım daha birgün terleyemedim bile aksi gibi soğuğuda hiç sevmem

mine canım benim kız ağzında meme olmadan kesinlikle uyumazdı
gece en az 5-6 kere uyanır memeyi verincede uyurdu ama aç olduğu için değil uyumayı bilmediği için
bizim bugün 3.gecemizdi sadece bir kere 5 dakika çılgın gibi ağladı sonra kendi kendine uyudu
birde 4 gibi aç olduğu için uyandı emzirdim uyudu sabah 7 buçuktada uyandı
yani sanırım bu yöntemle başarılı oluyoruz canım sende hiç üzülmeden dene
eğer bebeğini odada yalnız bıraksan terketsen gerçekten sana olan güveni sarsılabilir
ama hep yanında olacaksın sadece istediğini yapmayacaksın
ben 2 hafta sonra falan odasında yatırcam yani öyle planlıyorum :97:

bu yöntemi nasıl uygulamaya başlıyorsunuz,basamakları neler,ben de öğrenebilir miyim? ben oğlumu meme ile uyutmuyorum. yatağında sallayarak ya da sırtını okşayarak uyutuyorum.kendi odasında yatıyor ama sürekli kontrol ediyorum.sizin yöntem nasıl ?

canım bence sizin durum o kadar zor değil sana kitaptan ufak bir özet ekliyorum
bunları uygularsan tamamdır

Yatır/Kaldır yöntemini üç aylıktan bir yaşına kadar olan, uyku uyuma becerilerini henüz edinememiş bebeklerde kullanıyorum. Bu yöntem uykuya hazırlık ritüeli ile benzerlik taşımaz. Daha çok bir son çare yöntemi gibidir.

Yatır/Kaldır yöntemi bir sihirbazlık numarası değildir. Çok fazla çalışma gerektirir.

Bebeğiniz ağladığında odasına girersiniz. Önce onu en yumuşak ses tonunuzla, hafifçe sırtına vurarak sakinleştirmeye çalışırsınız. … Eğer ağlamaya devam ederse onu kaldırırsınız. Ağlamayı kestiği anda tekrar yatağına koyarsınız, ama bunu yaparken bir saniye bile gecikmemeniz gerekir. Unutmayın, onu rahatlatmaya çalışıyorsunuz, uyutmaya değil — bunu kendi için kendi yapacak

canım tencerede değilde camda mayala..ben bi ara cam kavanozda mayalıyodum..daha sağlıklı hem

denerim canım hem tek seferlik aç bitir olur haklısın :)

geçmiş olsun fatmacım yaa,senin kız yürüyecek o yüzden böyle denemeleri olcak,sıkma canını,gerçekten de düşe kalka büyüyecekler. yeterki en az acıyla atlatsınlar bu süreci.

Selam hanımlar... Nekadar çok hastalık bulaştı mart bebeklerine böyle. Allah hepsine acil şifalar versin.

Bizde perşembe günü Selimhan'ı sünnet ettirdik. Burdaki doktor genel anestezi ile yaıyor o yüzden gece birden sonra hiçbirşey yediremedik. Sabah dokuzda ilk bizi aldılar ama uyandıktan sonra da iki saat birşey vermedik. Yarım saat boyunca ağladı açlıktan... Ama aynı gün içerisinde hızla toparlandı. İlk idrarırını yapınca çok ağlıyor ama sonra azalıyor. Akşama keyfi yerindeydi. Küçük olduğu için bir gece hastanede yattık sabah evimize geldik. Toparlandı, herşeye kaldığı yerden devam ediyor...

hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun canım. sizde atlattınız bu süreci Allaha şükür. Erkek bebek annesi olmak zor yaa,gerçektende . Allah size sünnette daha çok güç veriyor.

hem geçmiş olsun hem gözün aydın bu arada ben dün aranıza katıldım ismim suna

doğum günün kutlu olsun bebeimmmmm
seni görmeden bile okadar cok sevdimki öyle cok deger verdimki anlatamam..
bu hayatta iyi insanlar varmı die düşünürken cok cok iyilerde varmış dedirttin bana meleğim:)
seninle mutlaka bigün bi araya gelmem lazım, etrafındaki insanlar cok şanslı cünkü senin gibi
bi değere sahipler:) ve en önemlisi Alya cok şanslı cünkü melekler gibi bir annesi var:)
cok seviorum seni kuzummm nice yaşlara hep bizlerle kal inşallahhhhh:)))

daha dişinin cıkmaması normal oldugu için önemsemiorum kızlar,
aynı şekilde adetin bi seneye kadar gelmedigini de bildigimden önemsemiorum
ve böyle cok rahatım orkidsiz pedsiz pişiksiz şahane bi hayat hehehehehe:)))
zaten aşırı sancılı geçirdigim için şuan memnunum ama şişlik cok işte::/

aramıza yeni katılan kızkardeşlerimize hoşgeldiniz diorumm:)
isolde cnm cok gecmiş olsun cok dikkatli olmamız lazım:/
Berrayla Mehmet Canın fotolarına bayıldım ve tabiki güzel annelerinede bayıldımm:)
saful cnm yanlış okumadıysam meleğin rahatsızmış cok geçmiş olsun,
Ronya yatır kaldır yöntemini başardıgın için tebrik ederim ama biz hala memede yatıoruz,
ama ayaktada sallanarak yatıo, ve ben geceleri 2 saatte bir saatmi kurup uyandırmadan emziriorum, güzndüz ben işteyken
emzirmedigim saatleri telafi ettimi düşünüorum:)
Bernacımm evine hoşgeldin cnm rabbim kolaylık versin, anneciginin sağlıklı haberlerini alırız inşallahhhh,
Ayselcim annenler döndümü kuzum ne alemdesiniz Gülnihalimi cookk özledim melek yavrum benmmm,
Mineciğimden zaten haberim var Kuzey paşamızın sünnetini dört gözle beklioruz,
Pınar fotolarınıza bayıldım ve fiziğinede bayıldım cnm maşşallahh:)
esperanza nasıl oldun cnm Hayal ne durumda huysuzmu hala,
alıntı yapamadan böylece yazdm kızlar kusura kalmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…