- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.541
Alpdeniz hoşgeldinz aramıza canım.
Squaw bebişine geçmiş olsun tatlım.
Alpdeniz hoşgeldinz aramıza canım.
Squaw bebişine geçmiş olsun tatlım.
Günaydın güzel mart anneleri
Gülnihal dün emeklediHer fırsatta salondan koridora kaçtı ben mutfakta iş yaparken her arkamı dönüşümde Gülnihali gördüm kapıda :)
Kızlar bide bıngıldak ne zaman kapanır?Dün eltim çok konuştu moralimi bozdu.Gülnihalin hala 1 parmak açık,yok onunkiler 7-8 ayda kapnmış da yok ondan Gülnihalin dişi çıkmıyormuş da uyuz ya
Bide oğlu hep gidip yatağın kenarından elini sokup kızımı çimcikledi sonra da gelip ''Aysel senin beben ağlıyor''dedi ,kızımın yanağı morardı ya
Kuzey iyileşmiş,bidaha olmaz inş.
Merve cnm kuzura bakma bi gün geç oldu ama mutlu yıllar
Berna gözünüz aydın annen çıkmış canım çok sevindim
Aramıza yeniş katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
arkadaşlar günaydın bugün okulların açılmasıyla bende yavrumdan ayrılmak zorunda kaldım çok garip hissediyrum kendimi biberon alsaydı belki bu kadar huzursuz olmazdım ama olmadı bakalım allahtan ek gıda da iyi gidiyoruz.bir hafta süre verdim kendime eğer ki dayanamazsam yaşına kadar ücresiz izin alıcam galiba allah hepimizin yardımcısı olsun
ayyyyyyyyyyy emekledi demek maşallah gülnihal'e:)))) zaten hareketliydi yakındı emeklemesi. bıngıldak 1,5yaşında tamamen kapanır diye biliyorum. bu insanlar çok sinir yaaaaa
Gülnihal dün emeklediHer fırsatta salondan koridora kaçtı ben mutfakta iş yaparken her arkamı dönüşümde Gülnihali gördüm kapıda :)
Kızlar bide bıngıldak ne zaman kapanır?Dün eltim çok konuştu moralimi bozdu.Gülnihalin hala 1 parmak açık,yok onunkiler 7-8 ayda kapnmış da yok ondan Gülnihalin dişi çıkmıyormuş da uyuz ya
Bide oğlu hep gidip yatağın kenarından elini sokup kızımı çimcikledi sonra da gelip ''Aysel senin beben ağlıyor''dedi ,kızımın yanağı morardı ya
arkadaşlar günaydın bugün okulların açılmasıyla bende yavrumdan ayrılmak zorunda kaldım çok garip hissediyrum kendimi biberon alsaydı belki bu kadar huzursuz olmazdım ama olmadı bakalım allahtan ek gıda da iyi gidiyoruz.bir hafta süre verdim kendime eğer ki dayanamazsam yaşına kadar ücresiz izin alıcam galiba allah hepimizin yardımcısı olsun
erkek anaları sünnetleri nerde yaptırdınız özelde mi devlettemi yoksa özel sünnetçilere mi? narkoz verdiler mi, yoksa yarı uykulu muydu bebekler? ne kadar ödediniz.. gece soru sorunca da soru arada kaynıyo neyse amaaaaannnn yarın bi daa sorarım beni tınlamazsanız
canım hadi hayırlısı bizim bu 4.gecemiz baya durumlar iyi
ilk gün çok zordu sakın pes etme gerçektende sabır işi
kolay değil yeni bir alışkanlık edindirmek bebeklere
İnş.sorunsuz geçer cnm
Evet cnm il iş tv sehapsının alt kısmındaki süsleri çiştirmek oldu hepsini kaldırdım dün :)
Evet ya ben bi bebekta bi değişiklik görsem bile annesine bu dille söylemem tmm doktor sorun yok dedi ama insanın kafasına takılıyor ya
gunaydin ve iyi haftalar diliyorum herkese.
bir sorum olacak, kafama gore bir sebze corbasi yaptim az once, icine de az bulgur (2 tatli kasigi) ve kuskonmaz (1 sap kadar) koydum. ama simdi aklima takildi acaba erken mi bu besinler icin diye. sanki burda gormustum bulgur veren olmustu bebegine bilen var mi? bilgisi olan varsa cok sevinirim kizim 5 bucuk aylik.
Tam palamut ve hamsı mevsımıymıs,.dun palamut aldım,yerken az bısı,bı cımdık aysımaya verdım anaaaam bı sevdıkı bıdıgım,sonra bı kac cımdık daha verdım,boylelıkle ılk balıgın tadınada baktı kuzum,bı su kasık mamalarını yemıyoya yaaa,onun dısında tum yemeklerı yıyo....
merhaba güzellikler...kaç zamandır yazcam yazamıyorum..bir hafta oldu evime geleli.tatildi şuydu buydu derken uzak kaldım evmden bayramdan beri..bir de kayınvalidem ameliyat olacaktı.onun yanına yardımm olur diye gittim.ama önümüzdeki günlere ertelennce bende evime kocacığımn yanına geri geldimm...foruma giriyorum ama geçmişi okumaya çalışma çabamdan ötürü hiçbi şey yazamadan çıkıyorum..ama baktım olcak gibi değili ben bu geçmişi oku oku bitiremeyeceğim.kim nasıldır tam anlamıyla bir bilgim de yok.gir çık yapmaktan kafam karıştı..ama özledim sizi.ya sizz siz beni özlemediniz mi..bu arada haftaya cumartesi kpss önlisasns sınavım var bana dua edin..çalıştın mı dersenz pek çalışamadım ama geçmiş bilgilerle soru çözmeye uğraşıyorum..böyle işte.
afiyet olsun kuzuya..yemesin canm boşver.organik sennn kızın.hazır gıdaya karşı.anasını tembel yapmayacak belli:))
kuskonmazı bılmem ama ben kızımın corbalarına bulgur,pırınc,mercımek koyuyorum....
Bu arada kuskonmazı harbı bılmıyorum hıc yemedım:)
sağol canım.allah razı olsun.evet tatlım merve.doğru hatırlıyorsun.hosgeldın canım,kayınvalıdene gecmıs olsun,sınavın ıcınse allah yardımcın olsun mervecım,umarım guzel gecer,bu arada merve dedımya dogru dedım dımı:)
gecen gun tarhana yaptım,bı yıyo bı yıyo hayret ettım...sonra tadına baktım acı len bu,2kasıkta bogazı yakıo nası yıyo hayret ettım ama:) valla bı acııııp benım kuzum:)
doğum günü kutlu olsun canım. ailenle birlikte sağlıklı nice yıllara :))Canlarım Bugün Benim Doğum GünümAnnesinin prensesi güzel kuşumda 6 aylık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?