2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar günaydın bugün okulların açılmasıyla bende yavrumdan ayrılmak zorunda kaldım çok garip hissediyrum kendimi biberon alsaydı belki bu kadar huzursuz olmazdım ama olmadı bakalım allahtan ek gıda da iyi gidiyoruz.bir hafta süre verdim kendime eğer ki dayanamazsam yaşına kadar ücresiz izin alıcam galiba allah hepimizin yardımcısı olsun

Alpdeniz hoşgeldinz aramıza canım.

Squaw bebişine geçmiş olsun tatlım.

çok sağol canım
hiç takip edemiyorum kim napıyor inşallah sende iyisindir. bebişime dr antibiyotik yazdı ama ilerlerse ateş vs o zaman içirirsin yoksa gerke yok dedi.burun açıcı verdi.birde şurup bir kere içirdim.ıhlamur içirdim onun yerine.şimdi daha iyi. artık kahvaltı öğle akşam tamamen ek gıdalara geçiyoruz. bir düzen oturtacağız onunla meşgulüm.

Alpdeniz hoşgeldinz aramıza canım.

Squaw bebişine geçmiş olsun tatlım.

ayyyyyyyyyyy emekledi demek maşallah gülnihal'e:)))) zaten hareketliydi yakındı emeklemesi. bıngıldak 1,5yaşında tamamen kapanır diye biliyorum. bu insanlar çok sinir yaaaaa

İnş.sorunsuz geçer cnm
ayyyyyyyyyyy emekledi demek maşallah gülnihal'e:)))) zaten hareketliydi yakındı emeklemesi. bıngıldak 1,5yaşında tamamen kapanır diye biliyorum. bu insanlar çok sinir yaaaaa

Evet cnm il iş tv sehapsının alt kısmındaki süsleri çiştirmek oldu hepsini kaldırdım dün :)
Evet ya ben bi bebekta bi değişiklik görsem bile annesine bu dille söylemem tmm doktor sorun yok dedi ama insanın kafasına takılıyor ya

çok bilmiş ..bizim 4 tane dişimiz ve bıngıldak hala açık.

canım kolay gelsin bende raporluyum hala okula gidip gitmicecm muallak.habire memede benim oğlum okula gitsem aç ve uykusuz kalır (

biz fenni sünnetçide yaptırdık,diyarbakırda..150 tl ödedik.pipisine bi iğne yaptı 30 dk uyuşmasını bekledi sonra minik bir cihazı var onla kesti.1.30 saat ağladı yiğitcik ve 1 haftada iyileşti.çokta memnun kaldık.
canım hadi hayırlısı bizim bu 4.gecemiz baya durumlar iyi
ilk gün çok zordu sakın pes etme gerçektende sabır işi
kolay değil yeni bir alışkanlık edindirmek bebeklere

Ronya sana heves edip bende 2 gecedir yapıyorum.ilk gece 25 dk sürdü ağladı baya içli içli uyudu.dün gece mızmızlanarak uyudu.ama büyük bir sorunum var...2 gecedir mem emmeye uyanıyor ,uyanırken çıplık çığlıga aglıyor,normalde mızmızlanırdı uyku sarhoşu emr uyurdu lakin şuan birdaha uyumuyor yerine koyunca .gecenin bi yarısı kucakta pışpışlayınca ancak öyle uyuyor .ağır geldi galiba benim minşime.gece uyanıp acısını çıkarıyor galiba.Ama ben dün akşam poposuna bı şaplak atmamk için zor dayandım.devreler yandı benim.eşimde bana kızıyor sen bu hale getiriyosun bırak akşam uykusuna memede dalsın (gerçekten gecenin bi yarısı gözleri fal taşı gibi açık uyumuyor.durup durup meme emiyor uyumuyor.yani benim işime yaramadı bu yatır kaldır gece uyanıp canımı okuyor valla.

bende olsam bende takılırdım dünya bir yana kızım bir yana.. en ufak birşeyden etkileniyor insan .

ayselcim bıngıldak 6 aylıkken kapanmaya başlar 18. ayda tamamen kapanmış olur.. gülnihalin kapanmamış olmaması gayet normal..

peri_m cnm bende sünnetçiye yaptırdım. pipisinden bir iğne yaptı 10 15 dk bekledik sonra da kesti. 125 tl verdik.. akşam 5 de kesildi saat 10 a kadar ağladı gece 3 4 kez çişini yaparken uyandı ağladı. sonrada geçti gitti. pipisine bez yağışmasın diye hem 1 no büyük bez kullandım hemde köpük bardağı kestim pipisine koydum çokda rahat ettik yüz üstü döndüğünde falan canı yanmadı yapışmadı.

merhaba güzellikler...kaç zamandır yazcam yazamıyorum..bir hafta oldu evime geleli.tatildi şuydu buydu derken uzak kaldım evmden bayramdan beri..bir de kayınvalidem ameliyat olacaktı.onun yanına yardımm olur diye gittim.ama önümüzdeki günlere ertelennce bende evime kocacığımn yanına geri geldimm...foruma giriyorum ama geçmişi okumaya çalışma çabamdan ötürü hiçbi şey yazamadan çıkıyorum..ama baktım olcak gibi değili ben bu geçmişi oku oku bitiremeyeceğim.kim nasıldır tam anlamıyla bir bilgim de yok.gir çık yapmaktan kafam karıştı..ama özledim sizi.ya sizz siz beni özlemediniz mi ..bu arada haftaya cumartesi kpss önlisasns sınavım var bana dua edin..çalıştın mı dersenz pek çalışamadım ama geçmiş bilgilerle soru çözmeye uğraşıyorum..böyle işte.

bu arada berna canım bu gece seni rüyamda gördüm..bize gelmişsin oturup ,çay felan içiyoruz..sen örgü örüyorun.iri karaler halinde deseni.rankleri pembe,beyaz,yeşil vesiyah.ama sadece tek bir karesi siyah .diğerleri değil.mutlu gördüm senii.güzel bir rüyayadı:)

gunaydin ve iyi haftalar diliyorum herkese.
bir sorum olacak, kafama gore bir sebze corbasi yaptim az once, icine de az bulgur (2 tatli kasigi) ve kuskonmaz (1 sap kadar) koydum. ama simdi aklima takildi acaba erken mi bu besinler icin diye. sanki burda gormustum bulgur veren olmustu bebegine bilen var mi? bilgisi olan varsa cok sevinirim kizim 5 bucuk aylik.

kuskonmazı bılmem ama ben kızımın corbalarına bulgur,pırınc,mercımek koyuyorum....
Bu arada kuskonmazı harbı bılmıyorum hıc yemedım:)

Tam palamut ve hamsı mevsımıymıs,.dun palamut aldım,yerken az bısı,bı cımdık aysımaya verdım anaaaam bı sevdıkı bıdıgım,sonra bı kac cımdık daha verdım,boylelıkle ılk balıgın tadınada baktı kuzum,bı su kasık mamalarını yemıyoya yaaa,onun dısında tum yemeklerı yıyo....

afiyet olsun kuzuya..yemesin canm boşver.organik sennn kızın.hazır gıdaya karşı.anasını tembel yapmayacak belli:))

hosgeldın canım,kayınvalıdene gecmıs olsun,sınavın ıcınse allah yardımcın olsun mervecım,umarım guzel gecer,bu arada merve dedımya dogru dedım dımı:)

afiyet olsun kuzuya..yemesin canm boşver.organik sennn kızın.hazır gıdaya karşı.anasını tembel yapmayacak belli:))

gecen gun tarhana yaptım,bı yıyo bı yıyo hayret ettım...sonra tadına baktım acı len bu,2kasıkta bogazı yakıo nası yıyo hayret ettım ama:) valla bı acııııp benım kuzum:)

kuskonmazı bılmem ama ben kızımın corbalarına bulgur,pırınc,mercımek koyuyorum....
Bu arada kuskonmazı harbı bılmıyorum hıc yemedım:)

tesekkur ederim cevabin icin, evet turkiye'de pek bilinmiyor kuskonmaz..burda cok yaygin, cok yararli da bir sebze ama gaz yapabiliyormus galiba. verdim artik corbadan az bisey bakalim. bulgurda hic problem yasamadiniz anladigim kadariyla.

hosgeldın canım,kayınvalıdene gecmıs olsun,sınavın ıcınse allah yardımcın olsun mervecım,umarım guzel gecer,bu arada merve dedımya dogru dedım dımı:)
sağol canım.allah razı olsun.evet tatlım merve.doğru hatırlıyorsun.
gecen gun tarhana yaptım,bı yıyo bı yıyo hayret ettım...sonra tadına baktım acı len bu,2kasıkta bogazı yakıo nası yıyo hayret ettım ama:) valla bı acııııp benım kuzum:)

oy maşallahh:))acıyı yiyor sesi de güzel olur şimdi:))doğu anadolu efsanesi

günaydın annişler nasılsınız. kıızm cumartesi emeklemeye başladı .ok güzeldi. sanırım dişler de çıkmaya başladı (yanlış görmediysem gece fark ettim. eve gidince gündüz gözüyle tekrar bakayım) Bugün evlilik yıldönümümüz 2 yılımız bitti. 3. yılımıza çekirdek olarak giriyoruz :))

Canlarım Bugün Benim Doğum Günüm Annesinin prensesi güzel kuşumda 6 aylık oldu
doğum günü kutlu olsun canım. ailenle birlikte sağlıklı nice yıllara :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…