2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mervecimm doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı senelere olsun
bu arada burda diğer yazan arkadaşlar gibi bende seni çok seviyorum
yüreğinin güzelliğini yazı diliyle bile çok net belli ediyorsun

kızlar benim kızın ayakları hep buz gibi
acaba kansızmı diye kan tahlili yapılsın istedim doktor daha erken dedi
kan ilacıda vermiyorum sizlerde nasıl kan ilacını kullanıyormusunuz
ben olmazsa yarın sağlık ocağının verdiğini değilde ferrum damlayı alayım

nasılsınız hanımlar?

oğlum Turab la kaplıcaya gittik. buda ordan bir kare 44 derece sıcakta pek güzel sefa yaptıı bugün yavrıuumm

canim tesekkur ediyorum opuyorum seni ,yanliz sen bendende fitsin maasallahin var fistik gibisin

geçmiş olsun canım atlattınız çok şükür

ronyacım eller ayaklar çok terlediğinden de soğuk olabilir.
ferrum damla ve d vit. e ben halen devam etmekteyim

Mervem canım dogumgunun kutlu olsun canım....
Esınle,bıtanecık melegınle ve sevdıklerınle kocaman hayırlı bı omur gecır ınsallah...
Aslında alyaprenses cok guzel yazmıs,bende onun yazdıklarına bırebır katılıyorum,evet senı gormedım ama cok benımsedım senı ve melegını....
Su topıge gırdıgımde gozumun aradıkları arasındasın,senı cok sevıyorum canım...
Rabbım hayırlı bı omur nasıp etsın ınsallah

Mervem canım dogumgunun kutlu olsun canım....
Esınle,bıtanecık melegınle ve sevdıklerınle kocaman hayırlı bı omur gecır ınsallah...
Aslında alyaprenses cok guzel yazmıs,bende onun yazdıklarına bırebır katılıyorum,evet senı gormedım ama cok benımsedım senı ve melegını....
Su topıge gırdıgımde gozumun aradıkları arasındasın,senı cok sevıyorum canım...
Rabbım hayırlı bı omur nasıp etsın ınsallah

geçmiş olsun canım atlattınız çok şükür

ronyacım eller ayaklar çok terlediğinden de soğuk olabilir.
ferrum damla ve d vit. e ben halen devam etmekteyim

bende ferrum vericem artık birde multitaps veriyoruz
bu arada canım sanada atlasada bayıldım maşallah çok tatlısınız
senin fiziğine diyecek birşey bulamadım yani maşşallah ne diyem :)
darısı başımıza koca göbüşü eritebilirim inşallah

kızlar limonlu keki sütlüçörek, dmf, uhde, prenses, ayşen ve bir çok arkdaşımız kayıp
nerde bu hatunlar ne çabuk unuttular bizi ama biz onları unutmadık ve çokda özledik :26:

slm kızlar,, MERVECİM doğum gününmüş nice nice yıllara canım iyiki doğdun..

dün gece annem geldi bugünde dışarı attık kendimizi az önce gelebildik berenime birsürü ciciler aldım.. mohter care de indirim vardı 3 lü tulumlar 50tl 5 li yarım kollu badiler 40 a düşmüştü kaçırmadan kaptım.. kim west in uyku ile ilgili kitabını aldım umarım istikrarla uygulayabilip kendi kendine uyumasını başarabilirim.. ilk 4ay boyunca kendi kendine uyuyodu 2 aydır ayağımda sallıyorum ne yazıkki..dün gece 1.30 da memeye uyandı Allahım ya ne yaptıysam uyutamıyorum gülüyo oynuyo bidaha 4 e geliyodu saat anca uyudu ve bende pert oldum

senin kızın maşallahı var benimki bir şeyler diyor ama öyle belirgin hiç bişey yok

ben çok konuşuyom onunla ondan olabilir babayı falan ben öğrettim:))) tabi işin şakası seninkide erkenden diş çıkardı hepsi değişik yönde gelişiyo canım bizdede dişin d si yok:))

benim ki daha sesli bile gülmüyor :) anca cok şebeklik yaparsan kahkaha atıyor..

gülmeyi zaten hiç sorma kahkahalar havada uçuşuyo bi anne dedirtemedim ben anne dedirtmeye çalıştıkça o baba diyo:)))

Son düzenleme:
anam olsun gene bişiler diyor

kızlar ya çanta ne kullanıyorsunuz? bende chicconun çantası var fakat sığamıyorum yaaa

maşallah bebişşlere, gökalp sadece agıııı ıhh eyyyyyyyııııııııııı diye bağrıyo, ters dönüp sıkıldığında sadece heaaaa ıhhhh hhhhhhhhhhhhhhh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…