- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.501
Canlarım Bugün Benim Doğum GünümAnnesinin prensesi güzel kuşumda 6 aylık oldu
canim tesekkur ediyorum opuyorum seni ,yanliz sen bendende fitsin maasallahin var fistik gibisinaramıza yeni katılan kızkardeşlerimize hoşgeldiniz diorumm:)
isolde cnm cok gecmiş olsun cok dikkatli olmamız lazım:/
Berrayla Mehmet Canın fotolarına bayıldım ve tabiki güzel annelerinede bayıldımm:)
saful cnm yanlış okumadıysam meleğin rahatsızmış cok geçmiş olsun,
Ronya yatır kaldır yöntemini başardıgın için tebrik ederim ama biz hala memede yatıoruz,
ama ayaktada sallanarak yatıo, ve ben geceleri 2 saatte bir saatmi kurup uyandırmadan emziriorum, güzndüz ben işteyken
emzirmedigim saatleri telafi ettimi düşünüorum:)
Bernacımm evine hoşgeldin cnm rabbim kolaylık versin, anneciginin sağlıklı haberlerini alırız inşallahhhh,
Ayselcim annenler döndümü kuzum ne alemdesiniz Gülnihalimi cookk özledim melek yavrum benmmm,
Mineciğimden zaten haberim var Kuzey paşamızın sünnetini dört gözle beklioruz,
Pınar fotolarınıza bayıldım ve fiziğinede bayıldım cnm maşşallahh:)
esperanza nasıl oldun cnm Hayal ne durumda huysuzmu hala,
alıntı yapamadan böylece yazdm kızlar kusura kalmayın
canlarım bugün benim doğum günümAnnesinin prensesi güzel kuşumda 6 aylık oldu
geçmiş olsun canım atlattınız çok şükürSelam hanımlar... Nekadar çok hastalık bulaştı mart bebeklerine böyle. Allah hepsine acil şifalar versin.
Bizde perşembe günü Selimhan'ı sünnet ettirdik. Burdaki doktor genel anestezi ile yaıyor o yüzden gece birden sonra hiçbirşey yediremedik. Sabah dokuzda ilk bizi aldılar ama uyandıktan sonra da iki saat birşey vermedik. Yarım saat boyunca ağladı açlıktan... Ama aynı gün içerisinde hızla toparlandı. İlk idrarırını yapınca çok ağlıyor ama sonra azalıyor. Akşama keyfi yerindeydi. Küçük olduğu için bir gece hastanede yattık sabah evimize geldik. Toparlandı, herşeye kaldığı yerden devam ediyor...
kızlar benim kızın ayakları hep buz gibi
acaba kansızmı diye kan tahlili yapılsın istedim doktor daha erken dedi
kan ilacıda vermiyorum sizlerde nasıl kan ilacını kullanıyormusunuz
ben olmazsa yarın sağlık ocağının verdiğini değilde ferrum damlayı alayım
mervecim doğum günün kutlu olsun canım...
kızlar bebekleriniz konuşuyomu benimki baba, dede falan diyo bide öpücük atıyo:)
geçmiş olsun canım atlattınız çok şükür
ronyacım eller ayaklar çok terlediğinden de soğuk olabilir.
ferrum damla ve d vit. e ben halen devam etmekteyim
mervecim doğum günün kutlu olsun canım...
kızlar bebekleriniz konuşuyomu benimki baba, dede falan diyo bide öpücük atıyo:)
senin kızın maşallahı var benimki bir şeyler diyor ama öyle belirgin hiç bişey yok
benim ki daha sesli bile gülmüyor :) anca cok şebeklik yaparsan kahkaha atıyor..
anam olsun gene bişiler diyorben çok konuşuyom onunla ondan olabilir babayı falan ben öğrettim:))) tabi işin şakası seninkide erkenden diş çıkardı hepsi değişik yönde gelişiyo canım bizdede dişin d si yok:))
gülmeyi zaten hiç sorma kahkahalar havada uçuşuyo bi anne dedirtemedim ben anne dedirtmeye çalıştıkça o baba diyo:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?