2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah ateşsiz,huzursuz olmadan atlatırsnz canm..bugün zeynep de bir tuhaf.çok ağladı.uyumak için 1 saat ağladı sebepsiz yere.uykusu var ama uyuyamadı...ben de tatildeyken çok rahattım berna ya.yeğenlerimin önüne koyuyordum oynatıyorlardı zeynep'i, k.validemlerde de görümcem ilgileniyordu nefes alıyordum biraz.ama böyle çok zor.dün evi temizledim ama sor bana kaç saatte.akşam oldu yapana kadar.tamam eşim ilgilenmeye çalıştı ama onda bile mızırdanıyor bu aralar..

aslında geçen haftadan beri bırakıyorum alışsın diye ama herseferinde aynı. bide öyle böyle ağlama değil görende derki bu çocuğa bişeymi yapıyolar çığlık çığlığa ağlıyor.her almamda gözler ağlamaktan şişmiş kızarmış. benimki en baştan beri zor bir bebekti ben sadece kırkına kadar rahattım sonra bozuldu .2.aydan itibaren kucağımda emmemeye başlamıştı doktorlar bırakır dediler ama ben vazgeçmedim sabrettim belki mamaya alışsa daha rahat ederdim biberon alırdı ben bebeğimi düşündüm anne sütü alsın dedim zor olanı seçtim şuan çok şükür emiyor ama bu sefede memeden ayrılmak istemiyor emerek uyumaya alıştı şuanda bu alışmışlıkların sıkıntısını çekiyorum inşallah düzelir Allah bana dayanacak güç versin yeter bana(

Canım maşallah kızına nice mutlu yıllara eşinle :

canım ilk gün zor olur biraz ama alışır belki zamanla hemen kötü düşünme

inşallah canım tek dileğim o. yoksa çok zor bir dönem beni bekliyor

inşallah alışır canım benimki çok hareketli sürekli ilgi istiyor kendi başına vakit geçiremiyor ben işimi ancak o uyuyunca yapıyorım oda en fazla yarım saat uyuyor gündüz uykularımızda kısa olunca ben artık dinlenecek vakit bulamıyorum o beni çok etkiliyor.ek gıda vakit bulursam bişeyler vermeye çalışıyorum hiçbirşeyi severek yemiyor ağzını kitliyor bir tek suyu seviyor ha bide demir damlasını valla ilginç benim bebeğim:))

herkese selam bişi sorcam peki sünnet yaptırınca bezlerken zor oluyormu bide kaka filan yapıyolarya mikrop filan kapmaz dimi bende sünnet yaptırmak istiyorum kemali ama eşim mikrop kapar diyor ikna edemedim bi türlü...

hoşbulduk canım bide sıcak olsa bende sevicem erzurumuya neyse

bn bi poğaça yaptm 3 satte..evt alıştılar ilgiye orda burda evde her dk.nasıl ilgileniim

mrk etme cnm başta çok zordur mutlaka ama Allah bi yol gösterr..bozma moralini..öyle böyle alışcak

canım beşli karma aşının içinde boğmaca aşısı var o biraz ateş yapabilir tabi çocukta rahatsızlık varsa yapar şimdiden geçmiş olsun Selçuk beye

bn bi poğaça yaptm 3 satte..evt alıştılar ilgiye orda burda evde her dk.nasıl ilgileniim

Vay arkadaş benim kızım benim için niye ağlamıyor kıskanıyorum sizleri haa.Dün tüm gün beslenme,alt değiştirme ve uyku için yatağına bırakma dışında çağırmadı beni temizlik misafir derken bi baktım akşam olmuş hafta içi bişey yapmayacam hep akşamları yanında oturacam belki alışır bana

Aradaki saklı bölüm çok güzel,artık ağlarken neden ağlıyor bu kız demeyecem.:)

bn "neden ağlıyo bu çocuk" diye sinirlendiimde aslında söylemek istediim "neden bu çocuun ağlama nedenini bulamıyorm"..evt aslında sinirlendiim bu..çünkü o elbet ağlıcak başka türlü nasıl anlatabilirki derdini.."hacı çok susadm ordan bna bi fırt versene" diyemediine göre

boşver aysel..böylede çok zor..bırak kendi başına oyalansın..

Berna yine kopardın beni yorumunla,formumda hiç bişi kaybetmemişsin :))9

bu arada aşımızı olduk..yavrum sadece yakanda ağladı..hemşirede diyoki "maşallah ama çok güzel çocuk doğurdun sen" valla bnm bi payım yok tamamen Allahın sanatı :))
kilomuzda 8.500..bnde tartıya koyarken rahat bi 10 kiloyu görrm sanıyodm neyse Allahtan o kdr olmamış yavrm

oda bişeymi benim sıpam eve gelen misafirlerden benim kucama gelmiyor zorla alırsamda ağlıyor benim dışımda herkesin arkasından ağlıyor bana pas bile vermiyor

benim oğlanda kaynanamın kucağında gülücükler atıyo uyuyo sessiz sessiz duruyo uyuz oluyorum saksı değilim burda annenim en çok bana gülceksin en çok bana diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…