- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.581
kızlar biz aşı olmaya gidiorz..ateş yapmaz dimi? bugün Selçükümde bi tuhaflık var çok ağlıyo..ya artık bn bu çocuu hiç bırakamıyorm..illa yanında oliim istiyo..hyr yanında oliim sorun yokda ev işlerini kim yapcak..off bna bi Catia lazım..o işi kardeşim iyi yapıyodu..ayak işlerine hep onu koşturuyodm..annemlerdeyken iyiydi valla..
çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum.. ama ilk günden bu kadar karamsar olma.. eve giriş çıkış saatlerin nasıl bilmiyorum ama artık bebeğinin beslenmesi için vakit ayırman şart.. inşaallah herşey yoluna girer.. sen ve bebeğin mutlu olursunuz
Canım maşallah kızınanice mutlu yıllara eşinle :
canım ilk gün zor olur biraz ama alışır belki zamanla hemen kötü düşünme
canım aynı durumda sayılırız ek gıda da pek sorun yok gibi ama bilmiyorum napıcaz herkes alışacağını söylüyo biraz sabırlı olmamız lazım sanırım sonuç olarak bizden çok daha küçük bebeği olanlar çalışıyo inşallah herkes için iyi olur
hemen cevaplıyorum
biz izmirdeyken özelde yaptırdık canım daha 11 günlük oldugu ve hareket etmediği için lokal anestezi oldu. bacaklarını bağladılar sadece bi elinden babası bi elinden ben tuttum.yanında oldugumuzu hissetsin diye o da. iğne yapıırken hissetti sadece biraz ağladı tabi haliyle. ama sonra sonlara doğru uyudu bile. iyi ki de o zman yaptırmışız rahatız şimdi ne kadar erken o kadar iyi benden naçizane tavsiye :)
bu arada 900 e yaptırdık
Mrtkml canım hoşgeldin aramıza, ben erzurumda okudum yeri ayrıdır oranın benim için.
Mervecim doğum gününü tekrar kutlarım canım.
İsolde tatlım geçmiş olsun Aysima'ya.
Bu arada diş mevzusu geçmiş, bizimde çıkmadı dişimiz hala.
Geçmişi ancak bu kadar okudum, 2 gündür yoktum annemlere gittik, bütün kışlık malzemelerimi topladım geldim, şişe domatesler, reçeller, salçalar, tarhana, pekmez, zyetinyağı, asma yaprağı, fasülye vs. vsanneciğim sağolsun domates ve reçelleri yapmış, diğrlerini de yaptırıyoruz. 2 gün tatil yapıp bunları alıp geldik. Umarım herkes iyidir.
Legabebe'de çekiliş var :)
Detaylar yazının içinde saklı arkadaşlar.
LeGa-Be-Be: Hediyeli Yazı : Aletha J. Solter Türkiye’de
inşallah ateşsiz,huzursuz olmadan atlatırsnz canm..bugün zeynep de bir tuhaf.çok ağladı.uyumak için 1 saat ağladı sebepsiz yere.uykusu var ama uyuyamadı...ben de tatildeyken çok rahattım berna ya.yeğenlerimin önüne koyuyordum oynatıyorlardı zeynep'i, k.validemlerde de görümcem ilgileniyordu nefes alıyordum biraz.ama böyle çok zor.dün evi temizledim ama sor bana kaç saatte.akşam oldu yapana kadar.tamam eşim ilgilenmeye çalıştı ama onda bile mızırdanıyor bu aralar..
mrb kızlar bugün işe başladım kızımı babaannesine bıraktım durmamış çok ağlamış 6 ay boyunca bana iyice alıştı emme saatlerimizde düzenli değil her dakika beni yanında istiyor canı her istediğinde emmek istiyor emzik ve biberonda almıoyor çok hareketli bide duracağı yok büyüyünce napacam bilmem daha şimdiden böyleyiz. hiç bir işim yetişmiyor ek gıda düzeni oluşturamadık yemeğini bile yapacak vakit bulamıyorum çok yoruluyorum sinirimden oturup ağlayacağım neredeysene yapacağımı şaşırdım nasıl bir yol izlemem gerektiğinide bilmiyorum kayınvaldeminde yaşı var haliyle oda dayanamıyor böyle olursa bende bakamam demeye baladı bile.moralim çok bozuk
kızlar biz aşı olmaya gidiorz..ateş yapmaz dimi? bugün Selçükümde bi tuhaflık var çok ağlıyo..ya artık bn bu çocuu hiç bırakamıyorm..illa yanında oliim istiyo..hyr yanında oliim sorun yokda ev işlerini kim yapcak..off bna bi Catia lazım..o işi kardeşim iyi yapıyodu..ayak işlerine hep onu koşturuyodm..annemlerdeyken iyiydi valla..
bn bi poğaça yaptm 3 satte..evt alıştılar ilgiye orda burda evde her dk.nasıl ilgileniim
Aradaki saklı bölüm çok güzel,artık ağlarken neden ağlıyor bu kız demeyecem.:)
Aradaki saklı bölüm çok güzel,artık ağlarken neden ağlıyor bu kız demeyecem.:)
Vay arkadaş benim kızım benim için niye ağlamıyor kıskanıyorum sizleri haa.Dün tüm gün beslenme,alt değiştirme ve uyku için yatağına bırakma dışında çağırmadı beni temizlik misafir derken bi baktım akşam olmuş hafta içi bişey yapmayacam hep akşamları yanında oturacam belki alışır bana
bn "neden ağlıyo bu çocuk" diye sinirlendiimde aslında söylemek istediim "neden bu çocuun ağlama nedenini bulamıyorm"..evt aslında sinirlendiim bu..çünkü o elbet ağlıcak başka türlü nasıl anlatabilirki derdini.."hacı çok susadm ordan bna bi fırt versene" diyemediine göre
boşver aysel..böylede çok zor..bırak kendi başına oyalansın..
Ama zoruma gidiyor Bernaaa
Şaka bi yana bi kere arkamdan ağlasın vallahi göbek atacam
oda bişeymi benim sıpam eve gelen misafirlerden benim kucama gelmiyor zorla alırsamda ağlıyor benim dışımda herkesin arkasından ağlıyor bana pas bile vermiyor
oda bişeymi benim sıpam eve gelen misafirlerden benim kucama gelmiyor zorla alırsamda ağlıyor benim dışımda herkesin arkasından ağlıyor bana pas bile vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?