- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.601
Aynen canım ya beni pek tınlamıyorbizim bebeler biraz farklı galiba
benim oğlanda kaynanamın kucağında gülücükler atıyo uyuyo sessiz sessiz duruyo uyuz oluyorum saksı değilim burda annenim en çok bana gülceksin en çok bana diyorum
bu arada aşımızı olduk..yavrum sadece yakanda ağladı..hemşirede diyoki "maşallah ama çok güzel çocuk doğurdun sen"valla bnm bi payım yok tamamen Allahın sanatı :))
kilomuzda 8.500..bnde tartıya koyarken rahat bi 10 kiloyu görrm sanıyodm neyse Allahtan o kdr olmamış yavrm
ya benim saçlarım çok dökülüyor sizlerdede aynı sorun varmı herkes oğlun seni tanıyor diyor 3 gün sonra 5 aylık olcak daha tanıyamadı heralde...
offf bisürü alıntı yapmıştım diğer sayfayı kapatiim derken nasıl oldu gerzo bilgisayar alıntıları kapadı...
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarım sağolun varolun canlarım benm..
delicious77 arkadaşım Allah evlilinizi daim etsin..yuvanıza mutluluk bereket versin..nice yıllara
teşekkür ederim canım
bu arada aşımızı olduk..yavrum sadece yakanda ağladı..hemşirede diyoki "maşallah ama çok güzel çocuk doğurdun sen"valla bnm bi payım yok tamamen Allahın sanatı :))
kilomuzda 8.500..bnde tartıya koyarken rahat bi 10 kiloyu görrm sanıyodm neyse Allahtan o kdr olmamış yavrm
ne güzel rahatça olmuş bitmiş aşınız. biz ekim ayında gideceğiz aşımıza. ben 7 yi görsem bari çok az kilo aldı kuuzm neyse ki sağlıklı
nihayet işten çıkınca eve gelmeden önce şehiriçi araç kursuna gittim hoca sağolsun senin durum gayet iyi deyip beni en işlek caddeye çıkardı.ordan da otobana. noluyor hoca dedim. 1-2 gün daha böyle devameder sonra sizin arabaya geçeriz dedi. sanıırm haftaya da ikendim işe gitmeye başlarım. eve geldim hemen kıızmın dişine baktım gece yanlış mı gördüm diye. salya akıtması artmıştı evet yanlış görmemişim. küçücük bir beyazlık gördüm. pirinç gibi :)) 2 gündür ilkleri yaşıyorum. emekleme-diş çıkarma . bunlar ne çok mutlu ediyormuş insanı. iyi ki doğurmuşuz yavrularımızı. iyi ki bizleri seçmişler anne baba olarak
Annem hamilelik zamanı hormonlar tavan yapıyor hamilelik bitip hormonlar normale dönünce olan saçlara oluyor.1 sene içinde toparlar kenidi tabi biz kel kalmazsak,ben bioxcin kullanıyorum dökülme azaldı fena bi kepen oldu ama
ya benim saçlarım çok dökülüyor sizlerdede aynı sorun varmı herkes oğlun seni tanıyor diyor 3 gün sonra 5 aylık olcak daha tanıyamadı heralde...
Vay arkadaş benim kızım benim için niye ağlamıyor kıskanıyorum sizleri haa.Dün tüm gün beslenme,alt değiştirme ve uyku için yatağına bırakma dışında çağırmadı beni temizlik misafir derken bi baktım akşam olmuş hafta içi bişey yapmayacam hep akşamları yanında oturacam belki alışır bana
off kizlar yaa.cok sıkılıyorum evde tek basima.esim de okullar basladi sezon acildi gece 11 de 12 de.geliyor.cep tlfndan surekli forumu okuyorum ama yazamiyorum surekli.oysa ki her konuya cevap veresim yalan dunyadaki nurhayat gibi araliksiz konusasim var.hadi toplasip bana gelin garii.ciddiyim ya bir sonraki bulusma bahardaydi galiba bana gelin once nütfeeeen nütfeeeenbak size ne mamalar yapiciim
Kızlar biz bugün Nalan ile "Bilinçli Bebek" kitabı yazarı Aletha Solter'in eğitimine gittik, Hürriyet Aile daveti ile, ve oradan bir fotoğraf :)
Hürriyet ailede çıkan yazı ise linkte,
Aletha J. Solter Türkiye?de! / Eğlence / Kampanyalar-duyurular :: Hürriyet Aile
Bu linkte de mehmet can ve güzel annesi Nala var :)
Blogger buluşması :: Hürriyet Aile
Eki Görüntüle 510383
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım.
kızlar bir sorum olucak:
siz bebişinize ek gıdaları ne kadar veriyorsunuz?
yani kahvaltıyı, püreyi, çorbayı, muhallebiyi nekadar veriyorsunuz kaç ml yada ne bileyim normal bir kasenin ne kadarı?
Eyvaaaah aysıma yıne dustu,ustelık yıne aynı pozısyonda,dızlerının ustunde durmaya calısıo akıllı danam,sonra arkaya dogru dusuo,oofff offff yıne kafasını vurdu yavrum...suan emzırıyorum ve uyuyo,bısı olmaz dımı kızlar?
Kerime şimdi Gülnihali almaya gidiyorum akşama yemeğimde hazır senin sitenin önünden geçiyorum yarım saatliğine gelebilirmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?