2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim saçlarım çok dökülüyor sizlerdede aynı sorun varmı herkes oğlun seni tanıyor diyor 3 gün sonra 5 aylık olcak daha tanıyamadı heralde...

maşallah yavruna zatürre aşısında ağlamayan bebek yoktur zaten kilosuda gayet iyiymiş..

ya benim saçlarım çok dökülüyor sizlerdede aynı sorun varmı herkes oğlun seni tanıyor diyor 3 gün sonra 5 aylık olcak daha tanıyamadı heralde...

Annem hamilelik zamanı hormonlar tavan yapıyor hamilelik bitip hormonlar normale dönünce olan saçlara oluyor.1 sene içinde toparlar kenidi tabi biz kel kalmazsak,ben bioxcin kullanıyorum dökülme azaldı fena bi kepen oldu ama

valla kullanmadığım şey kalmadı kuru maya dahil onun biraz faydası oldu ama yinede tam gaz devam bioxcin de fayda etmedi bana

yok artık ne hurafeci milletiz yaa..oğlunun seni tanımasıyla saçlarının dökülmesi ne alaka..yok öyle bişi cnm denilenlere inanma Ayselin dedii gbi hormonlarla alakalı bişi..akıllı kadın bak adam gbi açıklama yapmış..yoksa oğlun sni çoktan tanıyo yani..bnce her bebek annesini doğduktan itibaren tanır sadece verdii tepkiler değişir..yoksa çocuk 1 yaşına basınca "aha sen bnm anamsın bn sni tanıdım" mı dicek yani.. kızıyorm böyle saçma sapan şeyler sölüyolar ya..bnm annemde inanmamakla beraber böyle şeylere kızdımıda bildii halde şöyle derler böyle derler diyo herbişeye "ya kadın bırak ne derlerse desinler sn bna söyleme tepem atıyo" diyorm ama ı ıh her seferinde..şöyle diyolar ama...hayy

aysel çılgın mısın canımbırak oyalasın kendini ne güzel:)aksi halde qgyt sürekli mızırtı duyacaksın.ağlamak da değil h a df gıcık bir mızırtı nkj..araya zeynepin klavyesi kaıştı:)imla hatası eğil yani silemeyeceğim.affola

off kizlar yaa.cok sıkılıyorum evde tek basima.esim de okullar basladi sezon acildi gece 11 de 12 de.geliyor.cep tlfndan surekli forumu okuyorum ama yazamiyorum surekli.oysa ki her konuya cevap veresim yalan dunyadaki nurhayat gibi araliksiz konusasim var.hadi toplasip bana gelin garii.ciddiyim ya bir sonraki bulusma bahardaydi galiba bana gelin once nütfeeeen nütfeeeenbak size ne mamalar yapiciim

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım.
kızlar bir sorum olucak:
siz bebişinize ek gıdaları ne kadar veriyorsunuz?

yani kahvaltıyı, püreyi, çorbayı, muhallebiyi nekadar veriyorsunuz kaç ml yada ne bileyim normal bir kasenin ne kadarı?

Kerime şimdi Gülnihali almaya gidiyorum akşama yemeğimde hazır senin sitenin önünden geçiyorum yarım saatliğine gelebilirmmm

Gamzecim benide bu tarz bir etkinliğe davet ettiğin için Teşekkür ederim. Çok güzel bir eğitimdi. .Beni habersiz çekmişler ben oğlumu cekıyorlar sandım geri çekildim haber verselerdi hemen bi 333 pozumu alırdım ama neyse:) Sizin kadar cool olamadık:)
Bu yazarın düşüncelerinin bana cok uygun olduğunu gördüm.Benim eğitimde etkilendiğim cümleler ise, ferbere ısınamamış bir anne olarak bu yazarın anlattıklarıydı. Özellikle bebeğinizi ağlarken yalnız bırakmayın çünkü bebeklerin çok büyük bir şekilde kucağa alınma ve dokunulma ihtiyaçları vardır , ayrıca bebeğiniz ağlıyorsa bırakın ağlasın sinirlerini boşaltsın ama bunu sakın onu yalnız bırakarak yapmayın dedi. Benim düşüncelerimin desteklenmesi önemliydi benim içimn

Eyvaaaah aysıma yıne dustu,ustelık yıne aynı pozısyonda,dızlerının ustunde durmaya calısıo akıllı danam,sonra arkaya dogru dusuo,oofff offff yıne kafasını vurdu yavrum...suan emzırıyorum ve uyuyo,bısı olmaz dımı kızlar?

slm kızlar,
Alyaprenses, Hayal'i sormuşsun canım; evet hala huysuz ve sanırım bu huysuzluk geçici değil. başedemiyorum artık inanki. şuan ananem uyutuyor ben de fırsattan istifade bi bakiim dedim ne var ne yok

Son düzenleme:

hoşgeldin canım iyiki geldin, umarım iyisindir. bizim beslenme düzenimiz kızımın yönlendirmesiyle değişiyor. standart bir miktar olmamakla birlikte genel olarak bir çay bardağı kadar yedirmeye çalışıyorum sebze çorbasını ve sabah kahvaltı mamasını. muhallebiyi bazen daha bile az yiyor, zaten gece yatmadan önce veriyorum. ama benim kızım iştahsız, yani diğer bebekler büyük ihtimal çok daha fazla yiyordur. biz ara öğün de yemiyoruz pek.

geçmş olsun cnm. Hayal de düşüyor aynı şekilde. yumuşak zemine bırakıyorum aslında ama kendi kedine halının üzerine veya parkenin üzerine gidiyor orada vuruyor başını çoğunlukla

Bernacım annene çok sevindim inş bir daha yasamazsınız boyle bir durum.
Mervecim doğum günün kutlu olsun nice seneler eşin ve çocuklarınla birlikte..
Bugun bizde 6. ayımızı doldurduk koskocaman bir bebek olduk
Yarın bizde ek gıdaya gececeğiz bakalım nasıl olacak heyecanlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…