2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bişi olmaz fatma yaa..Selçuun kafa düşe düşe mermer gbi oldu valla..çocuk artık sadece "ulan yine düştüm" diye ağlıyo..canı yandıından değil..2 san. sonra susuyo..bide yavrum hep halısız yerlere isabet ediyo..talihsiz kuşum

saol Nalancım ya 6.ayınız mübarek olsunda sen daha yeni doğurmuşun baksana tickerına :)

başladın mı bilinçli bebeği okumaya ?

ben dünkü ücretli olan seminerede gittim, çok dehşet bilgiler var...

veee seni haberli çekselerdi benim esamem okunmazdı :)

canım yarı yaşınız kutlu olsun, doktora gittiniz mi ne dedi ?

canım biz bugün idrar vericez eğer üreme çıkmazsa perçembe günü sabahtan çekilcek
bizde şuan ampisina antibiyotik kullanıyoruz perşembe günü başladık umarım fayda etmiştir

canım ya pes etmesen iyi olur uyku düzeni oluşmayan çocuklar 4-5 yaşına kadar sorunlu oluyorlar
yani zor uyuyorlar bir kaç gün zorlancaz ama sonra rahat edicez
aslında bizimde dün gecemiz çok zordu ama ben inat ediyorum emzirmiyorum
bir kere emziriyorum oda çok acıktığını anlıyor ve öyle emziriyorum

Gercekten mi tüh kaçırdık ben bu kadını tuttum ya canım Aletham benim:) neyse artık senden alırız bilgileri
cool anne senin havan tartışılamaz bir gercek:)
Teşekkür edriz Gamze ablası(biz daha teyze yasına gelmedığımız için abla dıyorum)
Doktor randevum yarın bakalım ne diyecek bizde artık ek gıdalı olduk sınıfları doldurduk sevinçliyiz hepimiz yaşasın topiğimiz:))

canım inşallah fayda etmiştir üreme olmaz ..gerçekten çok sinir bozucu...bende çarşamba kültür için götüreceğim.medikal parkta çekiyorlarmış çocuk ürolojisi bölümü varmış orda

canım inşallah fayda etmiştir üreme olmaz ..gerçekten çok sinir bozucu...bende çarşamba kültür için götüreceğim.medikal parkta çekiyorlarmış çocuk ürolojisi bölümü varmış orda

canım ben nedense medical parka pek güvenemiyorum orda doğum yapmama rağmen
ama işler çabuk olduğuı için ara ara orayıda tercih ediyorum
biz ege üniversitesinde çektircez ordada aslında çok geriliyorum çocuk hastanesinde o kadar çok ağır hasta çocuk görüyorumki
yüreğim kaldırmıyor hele o anneciklerinin gözlerindeki hüzün beni mahvediyor resmen o gün kolum kanadım kırık gibi oluyor
neyse ben yine duygusala bağladım adetmi olcam ne :111:
umarım bu sorunu bir an evvel atlatırız hepimiz

Kerimeye gittik ,Cenk paşa çoook tatlı olmuş ve Kerime kilo vermiş fit bi anne olmuş
Sohbete doyamadım nerdeyse aynı mahalledeyiz hep gider geliriz artık biz.

Aynen bnde ilk kontrolume oraya gtmstm selcuga bnm aslanlar gibi selcuuma bos gebelik demislerdi onlara uysaydm ertesi gunu selcugu aldrmstm..oyle kinliyimki onlara herkese soyluyorm bunuki onlarada soyledim her yerde sizi kotulicem bnm cocumun hayatiyla oynadiniz die..hala daha bni aradilar hamileliim boyunca gebeliiniz hala devam ediyomu die..ne olmasini bekliyolardysa.

Gunduz yulafli gece iyi geceler muhallebisini kullaniyorm..hipp..7tahillisi vardi bi ara artk hic bulamiyorm

berna niye pirinç unundan yapmıyosun içine kendin meyva falan katarak..bende tam gittim markete bi deniyim dedim o sıra doktorla konuştum tlfnda muhallebi için 7. ayı bekle dedi ve nekadar organik denilsede değil dedi hipp için..muhallebi vercen zman kendin yap dedi..

Fulya ufurummu cikti cnm..gecmis olsun..ama buyuyunce bise kalmiyomus die duymustm

evet canım her ne hikmetse daha önceki muayenelerde hiçbişe çıkmamıştı bu ayki kontrolde üfürüm var dedi..bende ilk başta panikledim ama oluyomuş bebeklerde kapanıyomuş dedi herkes rahatladım..eko da çekilelim bakalım her ihtimale karşı..

canım ege üniversitesinemi gittin yoksa medical parkamı
gerçi medical bizim hamileliğimizin ilk zamanlarında sanırım daha açılmamıştı
Rabbim hastaneye düşürmesin eksikliğinide vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…