- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.621
Eyvaaaah aysıma yıne dustu,ustelık yıne aynı pozısyonda,dızlerının ustunde durmaya calısıo akıllı danam,sonra arkaya dogru dusuo,oofff offff yıne kafasını vurdu yavrum...suan emzırıyorum ve uyuyo,bısı olmaz dımı kızlar?
Bernacım annene çok sevindim inş bir daha yasamazsınız boyle bir durum.
Mervecim doğum günün kutlu olsun nice seneler eşin ve çocuklarınla birlikte..
Bugun bizde 6. ayımızı doldurduk koskocaman bir bebek olduk
Yarın bizde ek gıdaya gececeğiz bakalım nasıl olacak heyecanlıyım.
Gamzecim benide bu tarz bir etkinliğe davet ettiğin için Teşekkür ederim. Çok güzel bir eğitimdi. .Beni habersiz çekmişler ben oğlumu cekıyorlar sandım geri çekildim haber verselerdi hemen bi 333 pozumu alırdım ama neyse:) Sizin kadar cool olamadık:)
Bu yazarın düşüncelerinin bana cok uygun olduğunu gördüm.Benim eğitimde etkilendiğim cümleler ise, ferbere ısınamamış bir anne olarak bu yazarın anlattıklarıydı. Özellikle bebeğinizi ağlarken yalnız bırakmayın çünkü bebeklerin çok büyük bir şekilde kucağa alınma ve dokunulma ihtiyaçları vardır , ayrıca bebeğiniz ağlıyorsa bırakın ağlasın sinirlerini boşaltsın ama bunu sakın onu yalnız bırakarak yapmayın dedi. Benim düşüncelerimin desteklenmesi önemliydi benim içimn
Bernacım annene çok sevindim inş bir daha yasamazsınız boyle bir durum.
Mervecim doğum günün kutlu olsun nice seneler eşin ve çocuklarınla birlikte..
Bugun bizde 6. ayımızı doldurduk koskocaman bir bebek olduk
Yarın bizde ek gıdaya gececeğiz bakalım nasıl olacak heyecanlıyım.
canım geçen sordum gözden kaçtı heralde.bizimde idrar yolu enfeksiyonu devam ediyor,bugün itibariyle lökosit 12 çıktı antibiyotike rağmen...sondalı film çekilecek büyük ihtimalle.sen nerde çektirdin acaba??
çok bilmiş ..bizim 4 tane dişimiz ve bıngıldak hala açık.
canım kolay gelsin bende raporluyum hala okula gidip gitmicecm muallak.habire memede benim oğlum okula gitsem aç ve uykusuz kalır(
biz fenni sünnetçide yaptırdık,diyarbakırda..150 tl ödedik.pipisine bi iğne yaptı 30 dk uyuşmasını bekledi sonra minik bir cihazı var onla kesti.1.30 saat ağladı yiğitcik ve 1 haftada iyileşti.çokta memnun kaldık.
Ronya sana heves edip bende 2 gecedir yapıyorum.ilk gece 25 dk sürdü ağladı baya içli içli uyudu.dün gece mızmızlanarak uyudu.ama büyük bir sorunum var...2 gecedir mem emmeye uyanıyor ,uyanırken çıplık çığlıga aglıyor,normalde mızmızlanırdı uyku sarhoşu emr uyurdu lakin şuan birdaha uyumuyor yerine koyunca .gecenin bi yarısı kucakta pışpışlayınca ancak öyle uyuyor .ağır geldi galiba benim minşime.gece uyanıp acısını çıkarıyor galiba.Ama ben dün akşam poposuna bı şaplak atmamk için zor dayandım.devreler yandı benim.eşimde bana kızıyor sen bu hale getiriyosun bırak akşam uykusuna memede dalsın(gerçekten gecenin bi yarısı gözleri fal taşı gibi açık uyumuyor.durup durup meme emiyor uyumuyor.yani benim işime yaramadı bu yatır kaldır gece uyanıp canımı okuyor valla.
başladın mı bilinçli bebeği okumaya ?
ben dünkü ücretli olan seminerede gittim, çok dehşet bilgiler var...
veee seni haberli çekselerdi benim esamem okunmazdı :)
canım yarı yaşınız kutlu olsun, doktora gittiniz mi ne dedi ?
canım inşallah fayda etmiştir üreme olmaz ..gerçekten çok sinir bozucu...bende çarşamba kültür için götüreceğim.medikal parkta çekiyorlarmış çocuk ürolojisi bölümü varmış orda
kızlar muhallebi verenler bebişlerine nasıl yapıyosunuz pirinç unuylamı?
canım ben nedense medical parka pek güvenemiyorum orda doğum yapmama rağmen
ama işler çabuk olduğuı için ara ara orayıda tercih ediyorum
biz ege üniversitesinde çektircez ordada aslında çok geriliyorum çocuk hastanesinde o kadar çok ağır hasta çocuk görüyorumki
yüreğim kaldırmıyor hele o anneciklerinin gözlerindeki hüzün beni mahvediyor resmen o gün kolum kanadım kırık gibi oluyor
neyse ben yine duygusala bağladım adetmi olcam ne :111:
umarım bu sorunu bir an evvel atlatırız hepimiz
saful ne yaptın cektırdınız mı eko üfürüm için
kızlar muhallebi verenler bebişlerine nasıl yapıyosunuz pirinç unuylamı?
Gunduz yulafli gece iyi geceler muhallebisini kullaniyorm..hipp..7tahillisi vardi bi ara artk hic bulamiyorm
yarın çektircez..sağol canım sorduğun için..
Fulya ufurummu cikti cnm..gecmis olsun..ama buyuyunce bise kalmiyomus die duymustm
Aynen bnde ilk kontrolume oraya gtmstm selcuga bnm aslanlar gibi selcuuma bos gebelik demislerdi onlara uysaydm ertesi gunu selcugu aldrmstm..oyle kinliyimki onlara herkese soyluyorm bunuki onlarada soyledim her yerde sizi kotulicem bnm cocumun hayatiyla oynadiniz die..hala daha bni aradilar hamileliim boyunca gebeliiniz hala devam ediyomu die..ne olmasini bekliyolardysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?