- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.681
Afiyet olsun canım. ben de çok beğendim.tam kıvamında oldu bisküvi.
Cnm çıkıyordum yazını gördüm,aynısı bana da oldu,bende hurafe öyle şey mi olur diyordum hep ama oldu valla,çok geçmiş olsun sana da
geçmiş olsun canımm, bende artık inanıyorum hurafelere valla yok falan dedik ama insan yaşayınca cidden inanıyor. inşallah bir daha yaşamazsın kuzum süt sıtmasından da beter bişey anlattıgına bakarsak :S :S :S
demn şöyle bişi yaptm selçuk sevdi..önce formül mamayı hazrladm..içine evde yaptıım bisküviden koydm..bn pişirirken pekmez koymuyorm içine..o yüzden bisküvileri ezdkten sonra pekmez karıştrdm..daha sonra armut püresi..selçuk bayıla bayıla yedi..pekmezi az koydm
Günaydınnnn
Çok işim var bu gün, geçmişe de bakamdım herkesler iyidir inş.
Dün bebe püskeviti yaptım,armutu cam rendede püre yaptım,tülbentte suyunu sıktım püskevitleri armut suyuyla ezdim Gülnihal afiyetle yedi,kalan püreleri de sonra yedi.Sebze püresini akşamdan yapmadım sabah yapayım da kızım taze taze yer diye,onları ocağa koydum içeri gittim, yatağı fln topladım ,Gülnihalin pijamalarını çıkar ,altını temizle ,giydir derken bi baktım mutfaktan kokular geliyiiiiEvet yaktım ,sonra tekrar yaptım kızımı sebzesiz bırakmadım Minibüsten indik yağmur yağıyordu Gülnihal'in ellerini açıp yağmuru tutmaya çalışması çok şirindi :)oyy annesinin kuzusuuu,bitanemmm Dün Kerime gördü,Gülnihalin saçlar aşırı uzadı sabah tepesinde toplayım dedim ama kızım biz oraya varana kadar aha bu ikon gibi tek saçını açmıştı
Neyse hatunlar ben kaçtım yine gelirim hepinizi öptükk
oyyy cnm bnm nasıl şimdi iyimi..ay çok üzüldüm ya bağırsaınımı çürütmüş vah yavrumm ah cnm bnm daha küçücük yaa.. bağırsaı ne durumda iyimi
Annem gelsede oda yapsa öyle şeylr ya.Gülnihal'in meyve sebze herşeyini hazırlayıp götürüyorum çoğu zaman yemedi diyor kuzenimin eşi çok ısrarcı olmuyor evde ben verince hepsini yiyor ama.NE olursa olsun çok iyi bile baksa kimse çok fazla ilglilenmiyor
Canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm ama neyseki şimdi iyi maşallahSağol canım çok şükür iyiyiz bi problem kalmadı.ilk gün ve takipteki 10 gün belirti verir dedi karın şişliği tuvaletini yapamama kusma ateş vb olursa getir yine ameliyat demişti.çürürük kısmın bir bölümünü almış.bağırsaklar kendini yeniliyormuş sanş verdim umarım yeniler dedi.allaha bin şükür yeniledi şimdi çok şükür hiç bişeymiz kalmadı.ama o süreci anlatamam losalık felann hikaye oldu bende ömrümünün yarısı gitti.büyük olsa farklımı olurdu bilemeiyorum ama küçük olması insan hiç kıyamıyor ufak bi ağlasa aman bişşeymi oldu canımı acıdı ağrımı var derken geçti çokŞÜKÜR (allah kimseyi evladıyla sınamasın) rabbim küçük meleklerimizi korusun.ayy benimde bu uzun anlatmalrım bir dokun bin ah işit şeklinde oldu yine :)
Gülnihal beni pek tınlamıyor o yüzden yapıyorum cnm karnı açıkınca eyyiiiii diye beni çağırıyor o kaakızlar siz ev işi yapabiliyormusunuz ben Kemalle çok zorlanıyorum hatta yapamıyorum uyuduğu zaman ne kadar toplayabilirsem eşimde diyorki allahtan çocuk bitane üçbeştane olsa çöp ev olurmuşuz
ah cnmm ahh ahh yakın olsaydık annen gelene kdr bna bırakırdın gülnihali bak nasıl besliyorm yavruyu..annen geldiinde tanıyamazdı :))
kızlar siz ev işi yapabiliyormusunuz ben Kemalle çok zorlanıyorum hatta yapamıyorum uyuduğu zaman ne kadar toplayabilirsem eşimde diyorki allahtan çocuk bitane üçbeştane olsa çöp ev olurmuşuz
Canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm ama neyseki şimdi iyi maşallah
Gülnihal beni pek tınlamıyor o yüzden yapıyorum cnm karnı açıkınca eyyiiiii diye beni çağırıyor o kaa
Ay cnm ya çook teşekkür ederim söylemen bile yeter
Msj yazamıyorum hall et o işi anladın sen onu
Ay cnm ya çook teşekkür ederim söylemen bile yeter
Msj yazamıyorum hall et o işi anladın sen onu
aynen bn az laf işitmiyorm ev yüzünden..yakında belediye gelir..ama napiim yaa çocuk arkamı dönmeme fırsat varmiyoki e bi 20 dk uyuyosa bnde bi uzanıp dinleniyorm ütümü yapiim çamaşırmı asiim yemekmi yapiim evimi topliim o arada..e bnmde dinlenmeye ihtiyacım var android değilimki..oda bi sen değilsin 3 çocuklular napıyo diyo..valla bn bilmem 3 çocukluyu bn evi toplıcam diye kendimi harab edemem Allah Allah ondan sonra olan kadınlara oluyo erken yaşta çöküyolar..banane 2 gün geç temizlerm ama dinlenirm kardeşim benden önemli değil ya..
ya biz ek gıdaya yeni geçtik bebekleriniz ek gıda alırken kakaları koyulaşıyormu yoksa b ir sorunmu var doktora götürmelimiyim
aynen bn az laf işitmiyorm ev yüzünden..yakında belediye gelir..ama napiim yaa çocuk arkamı dönmeme fırsat varmiyoki e bi 20 dk uyuyosa bnde bi uzanıp dinleniyorm ütümü yapiim çamaşırmı asiim yemekmi yapiim evimi topliim o arada..e bnmde dinlenmeye ihtiyacım var android değilimki..oda bi sen değilsin 3 çocuklular napıyo diyo..valla bn bilmem 3 çocukluyu bn evi toplıcam diye kendimi harab edemem Allah Allah ondan sonra olan kadınlara oluyo erken yaşta çöküyolar..banane 2 gün geç temizlerm ama dinlenirm kardeşim benden önemli değil ya..
kızlar siz ev işi yapabiliyormusunuz ben Kemalle çok zorlanıyorum hatta yapamıyorum uyuduğu zaman ne kadar toplayabilirsem eşimde diyorki allahtan çocuk bitane üçbeştane olsa çöp ev olurmuşuz
Sorun yok cnm, bizde de öyle
ay aferin Gülnihale kemal kucak istemiyor ama yalnızda kalmak istemiyor sürekli yanında biri olsun onunla konuşsun istiyor sıpa aksi gibi benim burda kimsem yok çok zorlanıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?