- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.701
ev işimi o da ne :))) Alya Kemalden daha zor bir bebek emin ol canım,kucakçı oldu sağolsun annemlerden dolayı. ilk torun olunca saldırdılar çocuğun üstüneee, kimse yere bırakmadı. şimdide evde yalnızım çoğunlukla tek kelime ile anam ağlıyorrr.Sağolsun eşim halimi görüyor ve iş beklemiyor benden,yemek yapmasam bile laf etmezki çoğu zaman ucu ucuna yetişir yemek. gündüz uykularımızda iyice azaldı. şuan ayagımda sallıyorum sizze yazabiliyorum yoksa ne mümkünn :)) kuduruk kızım benim. uyudugu anda bende atom karınca gbi ordan oraya atıyorum kendimi , oldugu kadar. ama öyle her gün ev süpürmek mii nerdeeee
İnsan tek olunca zor oluyor gerçekten cnm ya,annem gitti ne kadar zorlanıyorum anlatamam.
Benim kızım kafasına göre takılıyor:) Geçen fasulye doğruyrdum bu ağlmaya başladı açıkmış ben gittim mama hazırlamaya geldiğimde leğeni ters çevirmişti fasulyelerde salonun ortasında birinide eline almış gözler şaşı bi şekilde onu inceliyor hayır kızacam ama gülmekten kızamadım
İnsan tek olunca zor oluyor gerçekten cnm ya,annem gitti ne kadar zorlanıyorum anlatamam.
Benim kızım kafasına göre takılıyor:) Geçen fasulye doğruyrdum bu ağlmaya başladı açıkmış ben gittim mama hazırlamaya geldiğimde leğeni ters çevirmişti fasulyelerde salonun ortasında birinide eline almış gözler şaşı bi şekilde onu inceliyor hayır kızacam ama gülmekten kızamadım
benim annemler kayseride yazık eşiminde kimsesi yok allahtan kuca alışamadı o yüzden ama yalnız kalmak istemiyor sıpa hep ilgi hep ilgi benim eşim yemek aramaz ama çok sık evde onun işlerine yardım et hesaplarını çıkar kemale bak yemek ev işi immdaatttttt,,,,,,,,,,,,,,
Bende bernanın yaptıgı gıbı mama hazırlıyorum kızıma,formul mamayı hazırlıyorum ıcıne elma yada armut puresı veya seftalı,en cok seftalıyı sevıyo kızım,kendı yaptıgım bıskuvıyı rondoda toz halıne getırmıstım,ondan katıyorum ve 2 tatlı kasıgı kadar pekmez katıyorum,bu karısımı cok sevıyo kızım...
Ayselde yazmıs bende degınmek ıstedım ben ne yapıyor ne edıyor turlu sebeklık saklabanlıkla o kasedekı mamayı bıtırene kadar yedırıyorum kızıma ama benden baska kımse beceremıyo bunu,kımse ısrarcı davranmıyo e yazıkkı...
Bu arada bızdede kablo,terlık,kumanda,caydanlık,pet sıse ve hısır hısır eden posetlere karsı acayıp bı ılgısı var aysımanın...
La bunlar daha dun gozlerını ayırmadan tepedekı lambaya bakmıyolarmıydı...ne ara boyle buyuduler...
Ben salona bırakıyorum aysımayı,ellerını sap sap yere vu vura bı bakıyorum mutfaga gelmıs....
Hep bı nereyı karıstırsam,neyı agzıma alsam olayı var cok fena...daha dısıde cıkmadı ama o olmayan dıslerle cok pıs parcalıyo elıne gecenı....
Bende bernanın yaptıgı gıbı mama hazırlıyorum kızıma,formul mamayı hazırlıyorum ıcıne elma yada armut puresı veya seftalı,en cok seftalıyı sevıyo kızım,kendı yaptıgım bıskuvıyı rondoda toz halıne getırmıstım,ondan katıyorum ve 2 tatlı kasıgı kadar pekmez katıyorum,bu karısımı cok sevıyo kızım...
Ayselde yazmıs bende degınmek ıstedım ben ne yapıyor ne edıyor turlu sebeklık saklabanlıkla o kasedekı mamayı bıtırene kadar yedırıyorum kızıma ama benden baska kımse beceremıyo bunu,kımse ısrarcı davranmıyo e yazıkkı...
Bu arada bızdede kablo,terlık,kumanda,caydanlık,pet sıse ve hısır hısır eden posetlere karsı acayıp bı ılgısı var aysımanın...
La bunlar daha dun gozlerını ayırmadan tepedekı lambaya bakmıyolarmıydı...ne ara boyle buyuduler...
Ben salona bırakıyorum aysımayı,ellerını sap sap yere vu vura bı bakıyorum mutfaga gelmıs....
Hep bı nereyı karıstırsam,neyı agzıma alsam olayı var cok fena...daha dısıde cıkmadı ama o olmayan dıslerle cok pıs parcalıyo elıne gecenı....
yaaa fatma alya da emeklesin ben razıyım cidden yaaa gelsin yerlere özel örtü döşerim yeterki emeklesinn :) çok hevesleniyom kızım yaaa en azından emeklese az da olsa kendi kendine eğlenir sıpam yoksaaa yapışık ikiz gibiyiz her daimm.
bizimde her şey yere yakın düşündümde çok tehlikeli bir evim var heeeee
selam arkidişler geçmişi okumakla meşgulüm ama bi soru takıldı kafama
sebze çorbası yaptım arttı yarın da vermek üzere dolaba koysam bi şey olur mu
olmaz deyin lütfen
Canım bizim salon zati ufacık yerde bi çarşaf bütün etrafı satıklarla çevirdim çünkü gidip gidip koltuğun kenarında dişini kaşımya çalıştığı için bazen kontrol edemiyo kafayı ve gümmm:) tv sehpası cam, kenarları nedense çok ilgisini çekiyor onunda önüne yastıktan bariyer kurdum evde ne kadar yastık varsa salona dööşedim :)
Mrtkml canım kayserıdemı yasıo aılen,sen erzurumdasın galıba bıldıgım kadarıyla,ben kayserıde yasıyorum....ne vardı sende burda olsaydın...
canım sana zahmet bisküviyi nasıl yaptın anlatırmısın daha öncede yazdım da yetişemedim kızıma sabah yedirelişmde aç kalmasın bugün çok ağlamış
hehehe bendede yastık cokk Allaha sukur desene cok işi yarıcak :) şuan bakıyorummm etrafıma sehpaa üstünde vazooo yerde tavla müzik seti kolonlar, yere yakın bir raf üstünde receiver wwowoowow benim yukarıda hiçbirşeyim yokmuş sanki hee :))
maşallah size.gördüm kuzuların resimlerini çok tatlı olmuşlar Nazar kerimeyede kocaman bir maşallah o zaman.zayıfladı demek darısı benim başıma inşallahhh:)Kerimeye gittik ,Cenk paşa çoook tatlı olmuş ve Kerime kilo vermiş fit bi anne olmuş
Sohbete doyamadım nerdeyse aynı mahalledeyiz hep gider geliriz artık biz.
ben enseden,ayakdak,gıdıdan öpüyorum hep:))ayaktan öpüncede sakar olurmuş.yok deve..bnde Selçuu hep ensesinden öperim çok güzel çnkü yumuşacık her gören enseden öpme inat olur diyo..bnde ordan öpme burdan öpme niye dourdum bn bu çocuu diyorm..ne anladımki öpmiceksem
ben hep karıştırıyorum berna.mesela armut sevmedimi onu başka mamayla karıştırıyorum.hipp püskevite pekmez ekliyorum bazen seviyor bazen yemiyor.o zaman da meyvesuyu+pekmez+püskevit yapıyorum.öyle öyle yolu buluyoruz:)demn şöyle bişi yaptm selçuk sevdi..önce formül mamayı hazrladm..içine evde yaptıım bisküviden koydm..bn pişirirken pekmez koymuyorm içine..o yüzden bisküvileri ezdkten sonra pekmez karıştrdm..daha sonra armut püresi..selçuk bayıla bayıla yedi..pekmezi az koydm
valla ben de yaşadım canım..biber dolması kokmuştu acayip.nasıl canm çekti.pazara gidince alır yaparım dedim.ama akşamına nasıl şişti göğsüm..SAĞOLUN KIZLAR...bi çok hurafe var anne-bebek hakkında ama bazıları doğru..işte millet bisürü saçma sapan uydurduğu için doğru olanları da ayırdedemiyoruz.....
aynen canm allah razı olsun benm eşim de hiç laf etmez.ne hazırlarsam yer.kahvaltılık bile olsa gık dedmez.aksine ben eksik oluyor diye üzülüyorum.temizliğe gelince ona da lafı olmaz sağolsun.yapma senden kıymetli mi der.hepsini yapcam diye uğraşıp kendini hasta ediyorsun diye kızıyor bazen..ev işimi o da ne :))) Alya Kemalden daha zor bir bebek emin ol canım,kucakçı oldu sağolsun annemlerden dolayı. ilk torun olunca saldırdılar çocuğun üstüneee, kimse yere bırakmadı. şimdide evde yalnızım çoğunlukla tek kelime ile anam ağlıyorrr.Sağolsun eşim halimi görüyor ve iş beklemiyor benden,yemek yapmasam bile laf etmezki çoğu zaman ucu ucuna yetişir yemek. gündüz uykularımızda iyice azaldı. şuan ayagımda sallıyorum sizze yazabiliyorum yoksa ne mümkünn :)) kuduruk kızım benim. uyudugu anda bende atom karınca gbi ordan oraya atıyorum kendimi , oldugu kadar. ama öyle her gün ev süpürmek mii nerdeeee
canım benim doktorum 2 gün kullanabilirsin demişti. benimde işime geldi açıkcası :)
ya biz ek gıdaya yeni geçtik bebekleriniz ek gıda alırken kakaları koyulaşıyormu yoksa b ir sorunmu var doktora götürmelimiyim
Yürü be Berna kim tutar seniBen bi laf edince ona da yaptıyıorum ama hep bana hep bana yok öyle mesela ben süpürüyorum o viledayla siliyor, tozları o alıyor görev dağılımı var, bende çalışıyorum anacım yok öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?