2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim annemler kayseride yazık eşiminde kimsesi yok allahtan kuca alışamadı o yüzden ama yalnız kalmak istemiyor sıpa hep ilgi hep ilgi benim eşim yemek aramaz ama çok sık evde onun işlerine yardım et hesaplarını çıkar kemale bak yemek ev işi immdaatttttt,,,,,,,,,,,,,,

insan kızamaz tabi ne tatlı olmuştur fasülyelerle kim bilir biraz daha b üyüyüp yürüsünler işimiz daha zor heralde

Bende bernanın yaptıgı gıbı mama hazırlıyorum kızıma,formul mamayı hazırlıyorum ıcıne elma yada armut puresı veya seftalı,en cok seftalıyı sevıyo kızım,kendı yaptıgım bıskuvıyı rondoda toz halıne getırmıstım,ondan katıyorum ve 2 tatlı kasıgı kadar pekmez katıyorum,bu karısımı cok sevıyo kızım...
Ayselde yazmıs bende degınmek ıstedım ben ne yapıyor ne edıyor turlu sebeklık saklabanlıkla o kasedekı mamayı bıtırene kadar yedırıyorum kızıma ama benden baska kımse beceremıyo bunu,kımse ısrarcı davranmıyo e yazıkkı...
Bu arada bızdede kablo,terlık,kumanda,caydanlık,pet sıse ve hısır hısır eden posetlere karsı acayıp bı ılgısı var aysımanın...
La bunlar daha dun gozlerını ayırmadan tepedekı lambaya bakmıyolarmıydı...ne ara boyle buyuduler...
Ben salona bırakıyorum aysımayı,ellerını sap sap yere vu vura bı bakıyorum mutfaga gelmıs....
Hep bı nereyı karıstırsam,neyı agzıma alsam olayı var cok fena...daha dısıde cıkmadı ama o olmayan dıslerle cok pıs parcalıyo elıne gecenı....

aaaaa bagırıcam ısırıcammm hayal ettim aklımdaaa resmen dibim düştü Gülnihallll seni tek geçerim bu alemde :))

kucak istemiyorsa şükret canım benim,her geçen gün kollarımın artık benden koptugunu hissediyorum ki benim minik böcegim öyle kilolu da değil yanii. ayy keşke benim canım kocamda cok sık evde olsaaa, lanet bankada sabah bi cıkıyorr taaa aksam 8 e kadar :S
geçecek geçecek kuzum ama ozaman kadar biz ne olcaz Allah bilirrr

İnsanın kendisiyle aynı heyecanı ,aynı sevinçleri yaşadığı kişilerle paylaşım,muhabbet yapması ne güzell.
Aysima ne datlu oluyordur bide totoyu kıvırtıyorlar bazen ısırasım geliyor,kız Fatma neden teeee Gayseride yaşıyonuz ya accık beri geleydin

yaaa fatma alya da emeklesin ben razıyım cidden yaaa gelsin yerlere özel örtü döşerim yeterki emeklesinn :) çok hevesleniyom kızım yaaa en azından emeklese az da olsa kendi kendine eğlenir sıpam yoksaaa yapışık ikiz gibiyiz her daimm.
bizimde her şey yere yakın düşündümde çok tehlikeli bir evim var heeeee

Mrtkml canım kayserıdemı yasıo aılen,sen erzurumdasın galıba bıldıgım kadarıyla,ben kayserıde yasıyorum....ne vardı sende burda olsaydın...

selam arkidişler geçmişi okumakla meşgulüm ama bi soru takıldı kafama
sebze çorbası yaptım arttı yarın da vermek üzere dolaba koysam bi şey olur mu
olmaz deyin lütfen

Canım bizim salon zati ufacık yerde bi çarşaf bütün etrafı satıklarla çevirdim çünkü gidip gidip koltuğun kenarında dişini kaşımya çalıştığı için bazen kontrol edemiyo kafayı ve gümmm:) tv sehpası cam, kenarları nedense çok ilgisini çekiyor onunda önüne yastıktan bariyer kurdum evde ne kadar yastık varsa salona dööşedim :)

Son düzenleme:

canım sana zahmet bisküviyi nasıl yaptın anlatırmısın daha öncede yazdım da yetişemedim kızıma sabah yedirelişmde aç kalmasın bugün çok ağlamış

hehehe bendede yastık cokk Allaha sukur desene cok işi yarıcak :) şuan bakıyorummm etrafıma sehpaa üstünde vazooo yerde tavla müzik seti kolonlar, yere yakın bir raf üstünde receiver wwowoowow benim yukarıda hiçbirşeyim yokmuş sanki hee :))

Mrtkml canım kayserıdemı yasıo aılen,sen erzurumdasın galıba bıldıgım kadarıyla,ben kayserıde yasıyorum....ne vardı sende burda olsaydın...

evet canım kayserideler ben erzurumdayım ben kayseriliyim canım valla keşke orda olsaydım ne çok isterdim burada sadece kış var allahtan internet varda patlamıyorum sıkıntıdanmerkezdemisin annemler mevlanada

Sen aşağıdakileri yukarı kaldırmaya bak kuzummm:) Gülnihalin ilk hedefi tv sehpasının altındaki süsler oldu yeklenli gemi vardı küçük alçıdan yapılanlar varya onun yelkeni güm oldu :)

Kemal büyüdükçe iyice garip olmaya başladı az önce sütlü pirinçli kaşık maması deneyim dedim yerse diye beğenmedi normal çocuklar azını açmaz beğenmezse bu sıpada dilini çıkarıp öyle bekliyor zorla vermeyeyim diye

Kerimeye gittik ,Cenk paşa çoook tatlı olmuş ve Kerime kilo vermiş fit bi anne olmuş
Sohbete doyamadım nerdeyse aynı mahalledeyiz hep gider geliriz artık biz.
maşallah size.gördüm kuzuların resimlerini çok tatlı olmuşlar Nazar kerimeyede kocaman bir maşallah o zaman.zayıfladı demek darısı benim başıma inşallahhh:)
bnde Selçuu hep ensesinden öperim çok güzel çnkü yumuşacık her gören enseden öpme inat olur diyo..bnde ordan öpme burdan öpme niye dourdum bn bu çocuu diyorm..ne anladımki öpmiceksem
ben enseden,ayakdak,gıdıdan öpüyorum hep:))ayaktan öpüncede sakar olurmuş.yok deve..
ben hep karıştırıyorum berna.mesela armut sevmedimi onu başka mamayla karıştırıyorum.hipp püskevite pekmez ekliyorum bazen seviyor bazen yemiyor.o zaman da meyvesuyu+pekmez+püskevit yapıyorum.öyle öyle yolu buluyoruz:)
SAĞOLUN KIZLAR...bi çok hurafe var anne-bebek hakkında ama bazıları doğru..işte millet bisürü saçma sapan uydurduğu için doğru olanları da ayırdedemiyoruz.....
valla ben de yaşadım canım..biber dolması kokmuştu acayip.nasıl canm çekti.pazara gidince alır yaparım dedim.ama akşamına nasıl şişti göğsüm..
aynen canm allah razı olsun benm eşim de hiç laf etmez.ne hazırlarsam yer.kahvaltılık bile olsa gık dedmez.aksine ben eksik oluyor diye üzülüyorum.temizliğe gelince ona da lafı olmaz sağolsun.yapma senden kıymetli mi der.hepsini yapcam diye uğraşıp kendini hasta ediyorsun diye kızıyor bazen..
canım benim doktorum 2 gün kullanabilirsin demişti. benimde işime geldi açıkcası :)

aa öylemiymiş canım ..benim de dünden kalma sebze pürem vardı.napsam diye düşünüyordum..gerçi taze yapmak en iyisi ama .elimin ayarı yok ki:)az yapmaya alışmamışm.alışana kadar artacak sanırım hep..

oooo bn çalışsaam ev işini ona yaptırrm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…