2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bencede ne kadar küçük okadar iyi eşimle konuşayım doktor onu ikna eder sonuçta en kısa zamanda bende Kemali sünnet ettireyim teşekkür ederim canım cevapladığın için bu arada günaydın

valla öyle heryerimizden hurafe akıyor bende inanmıyorum ama okadar çok söylüyorlarki

selam kızlar...3 gündür yoktum..haftasonları teknolojiden uzak kaldığım için dahil olamıyorum..dün de gitmedim işe..

cumartesi öğleden sonra göğsümde bi şişlik hissettim..elime bişey geliyodu kitle gibi..ve acıyodu..sonra ateş ve terleme başladı..derken bi kaç saat içinde yatağa düştüm..çook kötü oldum..eşim ilgilendi bebekle filan..kıpırdayacak halim yoktu, doktora gitmek bile istemedim...annemle telefonda konuşunca 'senin canın bişey istedi de yiyemedinmi, bişey mi koktu' filan dedi..ondan olur dedi...o öyle deyince dank etti resmen..evet o sabah uyandığımda komşular apartmanın bahçesinde ekmek yapıyolardı..kokusu geldi..benim de canım içli çörek istedi.ama nasıl bi istemek..acayip derecede..peynir götürüp yaptırsam dedim, sonra benim gibi 3-5 kişi gidip istese kadınlar kendi işlerini bitiremezler, olmaz diye çekindim..içimde de kaldı ama...hani diyolarya büyükler sütün çeker diye, ben bunu bi hurafe sanıyodum ama yok valla, gerçekmiş.o olaydan sonra resmen göğsüm şişti..o da ateş yaptı.mahvoldum..öbür gün doktora gittik.doktor net bi tanı koyamadı..vücut direncin düşmüş olabilir dedi...ilaç-iğne filan verdi..ha buarada eşim gidip dışardan biyerden aldı gözleme..neyse, toparlandım sonra.iyiyim şimdi..ama ha bu bana ders olsun , hurafe murafe demicem, bi daha canım bişeyi çok çekince az da olsa yicem, gerekirse isticem...

Günaydınnnn
Çok işim var bu gün, geçmişe de bakamdım herkesler iyidir inş.
Dün bebe püskeviti yaptım,armutu cam rendede püre yaptım,tülbentte suyunu sıktım püskevitleri armut suyuyla ezdim Gülnihal afiyetle yedi,kalan püreleri de sonra yedi.Sebze püresini akşamdan yapmadım sabah yapayım da kızım taze taze yer diye,onları ocağa koydum içeri gittim, yatağı fln topladım ,Gülnihalin pijamalarını çıkar ,altını temizle ,giydir derken bi baktım mutfaktan kokular geliyiiiiEvet yaktım ,sonra tekrar yaptım kızımı sebzesiz bırakmadım Minibüsten indik yağmur yağıyordu Gülnihal'in ellerini açıp yağmuru tutmaya çalışması çok şirindi :)oyy annesinin kuzusuuu,bitanemmm Dün Kerime gördü,Gülnihalin saçlar aşırı uzadı sabah tepesinde toplayım dedim ama kızım biz oraya varana kadar aha bu ikon gibi tek saçını açmıştı
Neyse hatunlar ben kaçtım yine gelirim hepinizi öptükk

bebeğim dr.nasıl böyle bişey söyler anlamadım..organik olmasa o kdr sertifikayı nasıl alır hem yurtdışında hem türkiyede..bizde sonuçta organik ürünler alırken neye dikkat ediyoruz tarım bakanlığı onaylı etiketinin olup olmamasına..hippde hem türkiyede hemde bulunduu ülkede onaylı..yani böyle bişeyi nasıl katakulleye getirirlerki bu kdr kolaymı organik yazsın ama organik olmasın..o zmn hero baby de yazardı milupada sma da organik yazardı bu kdr kolaysa dimi daha çok satış yapmak için..aldığımız organik ürünlerde organik değil o zmn hepsinde tarım bakanlıının etiketi var bn buna dikkat ediyorm..kaldıki bn evde kendim yaptıım muhallebiyi nasıl yapcam marketten aldıım unla pirinç unuyla yulafla yada neyse..e onlar ne derece sağlıklıki..o pirinç unu bnm aldıım organik mamadan daha mı iyi arsenik oranı ne o yetiştirilen pirinçlerin..hepsi aslında yediğimiz içtimiz ilaçla yetiştirilen şeyler..yani bnm evde yapmamla mama kullanmam arasında bi fark olmuyo o zmn organik değilse..bide dikkat ettm milupanın kavanoz mamaları organik ama onn dışında hiçbişeyi organik değil..bu adamlar bilmiyomu diğer kaşık mamalarınada organik tarımla üretilen tahıllardan yapılmıştır yazmayı..neyse tatlım dr. ezbere konuşmuş..sn dr.a bakma bn içim rahat kullanıyorm hipp'i..bide muhallebi için 7. ayı bekle demiş ama 7. ayda kahvaltıya başlanmıyomu..herkes kahvaltıya başlarken sen muhallebi mi vercekmişsin :44: bn 5.ayda başladım muhallebiye..ya tabi herkesin kendi sistemi, düzeni bişey diyememde bu dr.her zmn gittiin dr.mu?

canım ege üniversitesinemi gittin yoksa medical parkamı
gerçi medical bizim hamileliğimizin ilk zamanlarında sanırım daha açılmamıştı
Rabbim hastaneye düşürmesin eksikliğinide vermesin

tatlım bn sultangazi Medical a gttm..oda o an eşim fln çalıştıı içn görümcemle gttm orası uygundu..yani hastane fln bilmiyorm tabi neresi iyidir fln..öyle bi gaflette bulundum

Cnm çıkıyordum yazını gördüm,aynısı bana da oldu,bende hurafe öyle şey mi olur diyordum hep ama oldu valla,çok geçmiş olsun sana da

yaa işte sorun şukii yiğit kolay bebek ama ben zor anneyimm..sabrım yokk tahammül edemiyorumkii ağlamasına ..yiğitte hiç yapmazdı 2 gündür hüngür hüngür aplayark uyanıyor kucama alıyomm uyuyor..

aynen bnde zor anneyim..en ufak şeyde bn mızmızlanıyorm..iyiki kolik molik değildi yavrum yoksa bnde olrdm kolik valla..gerçi bu aralar koliğe bağladı :))

Baharım yevrum yataa uzan karnını içeri çeköyle dene..klasik yöntem

oyyy cnm bnm nasıl şimdi iyimi..ay çok üzüldüm ya bağırsaınımı çürütmüş vah yavrumm ah cnm bnm daha küçücük yaa.. bağırsaı ne durumda iyimi

bn emekleme manasında demiştim :)) yoksa Selçukda sürünüyo genelde geri olmak kaydıyla ve bu geri gidişi onu hep yataktan düşmelere itiyo..Micheal jackson vari bişi..

valla öyle heryerimizden hurafe akıyor bende inanmıyorum ama okadar çok söylüyorlarki

bnde Selçuu hep ensesinden öperim çok güzel çnkü yumuşacık her gören enseden öpme inat olur diyo..bnde ordan öpme burdan öpme niye dourdum bn bu çocuu diyorm..ne anladımki öpmiceksem

geçmiş olsun canım.
kızlar ya ben hala adet olmadım ne zaman gelcek bu kırmızılar hiç bu kadar bekliyeceğimi tahmin etmezdim :97:
1 yılı bulabiliyormuş canım. ben de hala olamadım. 2 gün gelir gibi oldu sonra gitti
bugün büroda doğum yapan arkadaşlarla konuştuk kesinlikle ineceğini söylediler
benim doğumdan sonra 2 kilom kaldı sanırım oda göbeğimde birikti
vıcık vıcık yağlı hissediyorum kendimi
çok bişeyin kalmamış canım. bende de kalsaydı keşke birazcık. hamile kaldığım kilodan 2 kilo daha düşüğüm şu anda. sanırım çok yordum kendimi
tebrik ederim canım. başarmışsın benim kızım da cadı fırsatını bir bulsam başlayacağım. kaç günde sonuca ulaştı canım çabaların?

geçmiş olsun canım. ben de İzmir'deyim. dediğin gibi söz konusu çocuklarımız olunca en iyiyi istiyoruz. tek doktorla yetinmiyoruz. benim de bir arkadaşım hamile buradaki doktor down sendromu teşhisi koymuş. kız sürekli ağlamaktan mahvoldu. İstanbul'da bir doktor bulmuşlar alakası yok gayet iyi durumda bebeğiniz demiş. o kadar üzülüp kendini bitirmesinin hesabını nasıl verecek buradaki doktor

Canım alıntı yapmadım yazı çok uzun olur diye.
Senin tarifinden yaptım bebe bisküvisini Gülnihal sevdi armut çok seviyor onunla ezdim diye bayıla byıla yedi :)
Ve aynı Gülnihali anlatmışsın sanki iki dk bezini atmaya gittiğimde hemen kablo ,terlik ve kumandalara saldırıyor hatta kumandayı eline versem herhalde saatlerce sesi çıkmadan oynar şuan gözüne kestirdiği tv sehpasındaki süsler aşağıdakileri kaldırdım ama gidip sehpanın orda durup üstteki süslere bi bakışı var kedinin çiğere bakması gibi çok komik

hahahaa biz de armut delisiyizz. maşallah yavrularımıza. bakışlarr aynen canım. şınav pozisyonunda başı kaldırıp bi süre dinleniyor gözünü neye kestirdiyse koşarcasına emekliyor.

geçmiş olsun canımm, bende artık inanıyorum hurafelere valla yok falan dedik ama insan yaşayınca cidden inanıyor. inşallah bir daha yaşamazsın kuzum süt sıtmasından da beter bişey anlattıgına bakarsak :S :S :S

canım cici bebe konusunda çok kararsızım ya ben hipp markaladım ama vermedim henüz kendim yapmak için tariflere baktım pekmezle yapılanlarda onda da bisürü şey yazıyo ama benim kızım biberon almadığı için sabah karnının doyması adına iyi olur diyorum fikrini almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…