2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada zeynep bütün gece doğru düzgün uyumadı kızlar.saat başı uyanıp meme istedi.açlıktan olmadığına eminim.çünkü emmiyor.ağzında bekletiyor.mızır mızır deli etti bni.sabah da 6:45de uyandı ve öğlene kadar uyumadı yine..nasıl dayanıyorlar anlamıyorum.ama ben bitkin hissediyorum.yapılcak çok işim var..ütü ,çamaşır vs... ve k. validem sonunda bugün ameliyat oldu.ama gidemedim. cumartesi sınavım olduğu için sınavdan sonra gideğim .elimden geldiğince yardımcı olurum inşallah.bebekle zor ama.gitmrzsem de içim rahat etmez.yanında olmak bile bi şeydir en azından.

hiii onu varyaaa..ya kızm bu kız bomba yaa..nası sevicemi şaşrdm..yanmda olsaydı çok fena yaprdm ama burda yazsam mllt yanlış anlr

aynen bnde sevmedii şeyi sevdii şeyle karıştrp veriyorm..öyle kaptırıp yiyo

kayınvalidene geçmiş olsn cnm..buda bi dönem böyle oluyolar hepsi aynı..Selçukda emseydi eminim oda saat başı kalkardı

ay doğru valla peki su ne kadar veriyorsun bi ölçü varmı ben ne kadar içerse veriyorum doğrumu yapıyorum acaba doktorlar 6 aydan önce vermeyin diye bi saçmalık çıkarmışlarya

yok cnm suda hiç ölçü yok..içebildii kdr veriyorm..yazık susuz kalmasın ağzı dili yok nasıl söyler..bnde sık sık veriyorm oda çok seviyo..dr.ları pek dinlemiyorm valla onlara kalsa çocuk 1 yaşına gelene kdr bişey vermicez valla bnada daral geldi o öyle diyo bu böyle diyo bn kendi çocuumu kendi istediim şekilde besliyorm tabiki mantık çerçevesinden çıkmadan..yiyebilcei yiyemicei şeyleri araştırp..

valla öyle bu doktorların saçmalığı bitmiyor

evet ya allah bize yardım etsin oyun halısına bende karar verdim alıcam 2 gündür bakıyordum bugün sipariş veririm inşallah pet şişeye bakliyat süpermiş canım bende deniycem teşekkür ederim

Son düzenleme:
tünaydın kızlar...
dün geceden beri Hayal emmek dışında hiçbir şey yemedi. en sevdiği şeyleri yaptım ama ağzını bile açmadı. sadece emiyor. şu iştahsızlık beni mahvetti. bi de uykusuzluğu eklenince tamamen çekilmez bir hal aldı. geçmişi okuyamadım umarım iyisinizdir

meğer yavrum hep bu anı bekliyormuş:))dün yoğurt mayaladım.bugün de açılışını yaptık.hayretler içinde kaldım.kendiini aştı çocugumm..yavrıuumm sen hep ye ben hep mayalayım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…