- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.721
oooo bn çalışsaam ev işini ona yaptırrm..
tabiki koyulaşıyo cnm..sırf sıvı alsan katımı yaparsn..katı yersen katı olr norml olrk
İnsan tek olunca zor oluyor gerçekten cnm ya,annem gitti ne kadar zorlanıyorum anlatamam.
Benim kızım kafasına göre takılıyor:) Geçen fasulye doğruyrdum bu ağlmaya başladı açıkmış ben gittim mama hazırlamaya geldiğimde leğeni ters çevirmişti fasulyelerde salonun ortasında birinide eline almış gözler şaşı bi şekilde onu inceliyor hayır kızacam ama gülmekten kızamadım
selam arkidişler geçmişi okumakla meşgulüm ama bi soru takıldı kafama
sebze çorbası yaptım arttı yarın da vermek üzere dolaba koysam bi şey olur mu
olmaz deyin lütfen
hiii onu varyaaa..ya kızm bu kız bomba yaa..nası sevicemi şaşrdm..yanmda olsaydı çok fena yaprdm ama burda yazsam mllt yanlış anlr
canım benim doktorum 2 gün kullanabilirsin demişti. benimde işime geldi açıkcası :)
ben hep karıştırıyorum berna.mesela armut sevmedimi onu başka mamayla karıştırıyorum.hipp püskevite pekmez ekliyorum bazen seviyor bazen yemiyor.o zaman da meyvesuyu+pekmez+püskevit yapıyorum.öyle öyle yolu buluyoruz:)..
bu arada zeynep bütün gece doğru düzgün uyumadı kızlar.saat başı uyanıp meme istedi.açlıktan olmadığına eminim.çünkü emmiyor.ağzında bekletiyor.mızır mızır deli etti bni.sabah da 6:45de uyandı ve öğlene kadar uyumadı yine..nasıl dayanıyorlar anlamıyorum.ama ben bitkin hissediyorum.yapılcak çok işim var..ütü ,çamaşır vs... ve k. validem sonunda bugün ameliyat oldu.ama gidemedim. cumartesi sınavım olduğu için sınavdan sonra gideğim .elimden geldiğince yardımcı olurum inşallah.bebekle zor ama.gitmrzsem de içim rahat etmez.yanında olmak bile bi şeydir en azından.
ay doğru valla peki su ne kadar veriyorsun bi ölçü varmı ben ne kadar içerse veriyorum doğrumu yapıyorum acaba doktorlar 6 aydan önce vermeyin diye bi saçmalık çıkarmışlarya
benim annemler kayseride yazık eşiminde kimsesi yok allahtan kuca alışamadı o yüzden ama yalnız kalmak istemiyor sıpa hep ilgi hep ilgi benim eşim yemek aramaz ama çok sık evde onun işlerine yardım et hesaplarını çıkar kemale bak yemek ev işi immdaatttttt,,,,,,,,,,,
merhaba canım maşallah bebeşin çok hareketliymiş.tabi olan annesine oluyor.dikkatini farklı yerlere çekmeye çalışssan ben oyun halısı aldım ilk bi hafta tınlamadı bizimki.sonradan pek bi sevdi hergün dönüşümlü yarım saat sıklımadan kendi oynuyor.oyuncaklara asılıyor sallıyor yuvarlanıp halıdan kaçıyor bide gazeteden caillou almıştım masal anlatıyor o konuştukça dinliyor müzik felan açıyorum ses olsun ona diye.gerçi biz 10 gün sonra 5 aylık olucak çok fazla aktif değilğiz ama o oyalanıyor.bide pet şişenin içine kuru bakliyat koyup ben yanındayken veriyorum sallıya sallıya bi hal oluyor arada kafa göz savursada.yani aklıma bbunlar geldi farklı bişeyler bulki sende biraz rahat et yalnız bebekle çok zor.
kayınvalidene geçmiş olsn cnm..buda bi dönem böyle oluyolar hepsi aynı..Selçukda emseydi eminim oda saat başı kalkardı
yok cnm suda hiç ölçü yok..içebildii kdr veriyorm..yazık susuz kalmasın ağzı dili yok nasıl söyler..bnde sık sık veriyorm oda çok seviyo..dr.ları pek dinlemiyorm valla onlara kalsa çocuk 1 yaşına gelene kdr bişey vermicez valla bnada daral geldi o öyle diyo bu böyle diyo bn kendi çocuumu kendi istediim şekilde besliyorm tabiki mantık çerçevesinden çıkmadan..yiyebilcei yiyemicei şeyleri araştırp..
merhaba canım maşallah bebeşin çok hareketliymiş.tabi olan annesine oluyor.dikkatini farklı yerlere çekmeye çalışssan ben oyun halısı aldım ilk bi hafta tınlamadı bizimki.sonradan pek bi sevdi hergün dönüşümlü yarım saat sıklımadan kendi oynuyor.oyuncaklara asılıyor sallıyor yuvarlanıp halıdan kaçıyor bide gazeteden caillou almıştım masal anlatıyor o konuştukça dinliyor müzik felan açıyorum ses olsun ona diye.gerçi biz 10 gün sonra 5 aylık olucak çok fazla aktif değilğiz ama o oyalanıyor.bide pet şişenin içine kuru bakliyat koyup ben yanındayken veriyorum sallıya sallıya bi hal oluyor arada kafa göz savursada.yani aklıma bbunlar geldi farklı bişeyler bulki sende biraz rahat et yalnız bebekle çok zor.
Eki Görüntüle 512726 aysel ekledim tatlım.doya doya bak gülnihal çiçeğine:) cenk paşa pek cool bakıyor. gülnihal yine bıcır bıcır
canımm yine yememiş mi birşey bugün kızın
Eki Görüntüle 512726 aysel ekledim tatlım.doya doya bak gülnihal çiçeğine:) cenk paşa pek cool bakıyor. gülnihal yine bıcır bıcır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?