2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarim sizin bebisleriniz gunde kac defa gunduz uykusuna yatiyorlar ve kac saat arayla???

normalde sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 kez.. 1-1.5 saat kadar uyyor..(du) son zamanlarda çoıldırdı..demin ancak uyud mesela..sabah 7 de uyandı..ve saat 1 olmuş...
bir komşum daha sık gündzü uykusu olmalı diyor bana ama .bizimki ancak toplam 3 saat uyuyor onuda 1 er saat yada daha kısa süreyle

burda kış geldi malesef..üşüyorum ben:))

bunlarda son hallerimiz

Son düzenleme:
ayselcim başınıza gelenleri okudum çok üzüldüm.
dengesizler işlerine gelmediği zaman etmediğini bırakmıyolar,onların tanıdığının başına böyle bi şey gelse hemen hallederler hiç bişey yokmuş gibi.böyle insan sıfatına bürünmüş hayvanları Allaha havel ediyorum.

Canlarim sizin bebisleriniz gunde kac defa gunduz uykusuna yatiyorlar ve kac saat arayla???

baharcım atlas iki bilemedin iki buçuk saatte bir uyur oda yarım saatcik :))
sabah 10 da kalktığını ve akşam 10 da uyuduğunu varsayarsak hesapla işte hayatım ne bilim

Aysel inşAllah kardeşin hemen yanınıza dönebilir..bu ne saçmalık birde hapisetmek ..Bu ülkede malesef kanunlar kötüler için var,rahat etsinler diye....kardeşine çok üzüldüm,hem panik atak varmış dedin,kimbilir nasıldır şimdi..hatalarını düzeltirler ama o sürede yazık kardeşin üzülüyor,siz üzülüyorsunuz(

canım çınarın da hiç belli olmuyor genelde 3 saatte bir 1 saat 45 dk kadar uyuyormuş akşam üzeri kestirmelerini saymazsak günde 2 kere yani :)) pazar günleri biz evde oldukmu bazen bir yatıyor uyandırmayada kıyamıyorum ama özlem de gideremiyoruz yavrum yatağını arıyor galiba hafta içinde :44:

Eki Görüntüle 520333 Eki Görüntüle 520334 Eki Görüntüle 520335

Eki Görüntüle 520346 burda kış geldi malesef..üşüyorum ben:))

bunlarda son hallerimiz[/QUOTE]

çok şekersin sen maşallah sana kuzucuk

Hepsinin uyku saatleri degisken demekki. Gokalp de dun itibariyle 2 gunduz uykusuna gecti...gece uykusu ile arayi da actik haliyle.bakalm bu duzen ne kadar surecek

Kızlar, sabahleyin organik pazara gittim berene sebze,meyva almaya..bi standa da organik detarjanlar vardı sabun ceviziyle yapılmış..bulaşık makinesi için olanını aldım..eve geldim kutunun üzerinde altın çıkabilir yazısını gördüm..içimden aman ne insanları kandırırlar Allah bilir hiçbirinin içinde yoktor diye geçirdim..kutuyu açarım ne görim ALTIN :)) 1gr. tabi .. kısa günün karı :) buarada detarjanda süper bulaşıkları doğru dürüst temizlemeden koydum mis gibi çıktılar..bundan sonra ersağ bulaşık detarjanı favorim:)

iyi günlerde kullan canım sanırım şanslı günündesin gidip bide piyango filan mı alsan acaba

kız ne tatlı maşallah aman kış deme erzurumda insanın yorgana sarılıp gezesi geliyor bende tam kışlıkları çıkarıyodum

kızlar benim çınarım oturttuğum zaman desteksiz oturamıyor daha illaki yanına yastık koymam gerekiyor öne doğru yıkılıyor hemen emekleme desen zaten hak getire biraz tembel olacak sanırım...dün doktora gidince onuda sordum erken doğum olduğu için 2 ay geriden hesaplıcaksınız acele etmeyin dedi benimle aynı durumda olanınız varmı acaba benim oğluşumda mı bir sorun var yoksa gerçekten normal mi bu durum ??:44::44:

güle güle kullan datlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…