- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.261
vaaaaayyytt gadanı alayım emııı:) anangıl burda nerde oturuyollar
Canlarim sizin bebisleriniz gunde kac defa gunduz uykusuna yatiyorlar ve kac saat arayla???
çoğunlukla 2 kere yatıyor ve uyanık kaldığı saat 2.5 -3 saat hatta bazen 4 saat bile oluyorCanlarim sizin bebisleriniz gunde kac defa gunduz uykusuna yatiyorlar ve kac saat arayla???
normalde sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 kez.. 1-1.5 saat kadar uyyor..(du) son zamanlarda çoıldırdı..demin ancak uyud mesela..sabah 7 de uyandı..ve saat 1 olmuş...
bir komşum daha sık gündzü uykusu olmalı diyor bana ama .bizimki ancak toplam 3 saat uyuyor onuda 1 er saat ayda daha kısa süreyle
Eki Görüntüle 520333 Eki Görüntüle 520334 Eki Görüntüle 520335
bunlarda son hallerimiz
Canlarim sizin bebisleriniz gunde kac defa gunduz uykusuna yatiyorlar ve kac saat arayla???
2 3 haftaya kıs geldıı uludagda bulusuruz:bayaa benzedı:) Bızım hayalmz esmer renklı gozlu ıdıı amaa sarı kafada cooook tatlıı:))
tatlılığına şüphe yok canım :)) bebekler çok değişken oluyor zaten bir ay önceki halleriyle 1 ay sonraki halleri çok farklı oluyor kuzucuklarım benim..
Kızlar, sabahleyin organik pazara gittim berene sebze,meyva almaya..bi standa da organik detarjanlar vardı sabun ceviziyle yapılmış..bulaşık makinesi için olanını aldım..eve geldim kutunun üzerinde altın çıkabilir yazısını gördüm..içimden aman ne insanları kandırırlar Allah bilir hiçbirinin içinde yoktor diye geçirdim..kutuyu açarım ne görim ALTIN :)) 1gr. tabi .. kısa günün karı :) buarada detarjanda süper bulaşıkları doğru dürüst temizlemeden koydum mis gibi çıktılar..bundan sonra ersağ bulaşık detarjanı favorim:)
pek belli olmamakla beraber kemal 2 kere yatıyor canım 3 saat araylaCanlarim sizin bebisleriniz gunde kac defa gunduz uykusuna yatiyorlar ve kac saat arayla???
normalde sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 kez.. 1-1.5 saat kadar uyyor..(du) son zamanlarda çoıldırdı..demin ancak uyud mesela..sabah 7 de uyandı..ve saat 1 olmuş...
bir komşum daha sık gündzü uykusu olmalı diyor bana ama .bizimki ancak toplam 3 saat uyuyor onuda 1 er saat yada daha kısa süreyle
Eki Görüntüle 520333 Eki Görüntüle 520334 Eki Görüntüle 520335
Eki Görüntüle 520346 burda kış geldi malesef..üşüyorum ben:))
bunlarda son hallerimiz
güle güle kullan datlumKızlar, sabahleyin organik pazara gittim berene sebze,meyva almaya..bi standa da organik detarjanlar vardı sabun ceviziyle yapılmış..bulaşık makinesi için olanını aldım..eve geldim kutunun üzerinde altın çıkabilir yazısını gördüm..içimden aman ne insanları kandırırlar Allah bilir hiçbirinin içinde yoktor diye geçirdim..kutuyu açarım ne görim ALTIN :)) 1gr. tabi .. kısa günün karı :) buarada detarjanda süper bulaşıkları doğru dürüst temizlemeden koydum mis gibi çıktılar..bundan sonra ersağ bulaşık detarjanı favorim:)
esra nerelerdesin huhu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?