2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben aynı durumda diyilim ama bi arkadaşımda erken doğum yaptı onunkinede doktor aynı şeyi söylemiş sonuçta gelişimini tam tamamlamadan doğuyorlar normaldir bence çınar ne zaman doğdu kemal 20 nisan oda desteksiz oturamıyor

eğer acele etmeyip bekleseydi nisan 15 gibi doğacaktı ama tam 1.5 ay önce geldi tam 1 mart doğumlu canım bizede aynısını söyledi kemik yapısında bir problem yok merak etmeyin dedi... yinede insan merak ediyor işte

Benim didoşum zamanında doğmasına rağmen desteksiz cok kısa bi süre oturabiliyor. Her bebeğin gelişimi farklı. Suan 6 dişi olanda var henüz çıkarmayanda, emekleyen de var daha döndüğü yerde kalanda. Mesela kızım emeklemiyor, dişide yok ama maşallah 2 gündür alkış yapma çabasında:)

hiç meraklanma cicim yani sabırsızlanmasa kemalden 1 hafta büyük olucaktı eee Kemalde oturamadığına göre bi sıkıntı yok

aman alkışlayanı sevsinler senin çocuğun 2 tanemi canım zor olmuyormu allah yardım etsin

bide önemli olan sağlıklı olmaları yarın bakmışızki koşuyor bile sıpalar allah başka sıkıntı vermesin esra ya iyilerya önemli olan bu

Evet canım 2 tane.. Zor ne kelime! Fenalardayım. Yalnızım, hiç komşu yok... Günlük 1 saat biri deseki ben bakayım sen yat dinlen, sevinçten havalara uçarım. Suan didem uyuyo defne yeni yattı uyumadı henüz. Bende buraya bi bakayım dedim koltuğa uzanıp:) çamaşır yıkandi asılmayi bekliyor, yemek yapmadım, ev işi bitmedi ve hiçde bitmiyor...

allah yardım etsin canım zaten yalnızlık çok zor bende erzurumdayım ve ne komşu ne akraba ne arkadaş bide senin çocuk 2 taneymiş valla sabır diliyorum ne diyim canım bende 2 çocuğum olsun istiyorum oğlum büyyünce tek kalmasın diye ama nasıl içinden çıkarım bilmiyorum

kızlar demin makineye çamaşır atıyordum Aklıma Bedriye geldi..sahi nereelrde kaldı..Fehminin yerindede yok ne zamandır?

ayselcim çok üzüldüm, umarım kısa sürede sıkıntı çözüme ulaşır.

cuma fotoğrafları yakıyor ortalığı hepiniz çok tatlısınız.

topikte epey kayserili varmış bu arada. çitlenbik tam kayserilice konuşmuşun "gadanı alırım, ciğerine yatarım" falan:)) şu kayseri buluşmasına katılabilseydim keşke...

düşenlere ve hasta olanlara geçmiş olsun umarım birdaha yaşanmaz diyeceğim ama düşe kalka büyüyecekler:))

bende varım kayserili ama ta erzurumdayım ya

biz ek gıdaya başlayınca kabızlık oldu tam tersine:)) kaka yapsın rahatlar, sorun teşkil etmez bence:))

gelişimde bireysel farklılıklar her zaman vardır arkadaşım. bazen erken doğan bebekler daha hızlı bile ilerleyebiliyor belli olmuyor.erken doğdu diye değildir bence bu halleri. benim bebeğim zamanında doğdu. oturuyor sayılır ama yine de yanlara düşebiliyor arada. emeklemeye henüz başlamadık ama geri geri sürünmelerimiz var:))

Kızlar kardeşimi gönderdik çok şükür.Sabah gelen görevliler akşamkilere göre daha bi insanlardı.Ailenin durumu varsa uçak biletini alıp göndersinler seni demiş,bunların göndermesini beklersen 3-4 gün burda kalırsın demiş.Atm karım kardeşimdeydi hemen bin tl yatırdım sekiz yüze bileti aldı ve gitti.BUnu ordaki öküzler akşam söylese akşamki uçağa bilet alırdım değil sekizyüz, bin sekizyüz olsa yine alırdım.Sabaha kadar uyumadım süreki aradı abla uyuma orda olduğunu bileyim diye.O kadar etkilenmiş ki sesi bile kısılmıştı,ona bunu yaşatanları huzurlarınızda alkışlıyorum!

ay canım ya en azından gitmiş tekrar geçmiş olsun ne öküzler var bunlar insanlıktan nasibini almamış

Kızlar öyle bi göz attım hepinize sonsuz teşekkür ederim.Dünden beri uykusuz olduğum için birde böyle can sıkıcı durumdan dolayı iyice sersemledim okuyorum ama boş okuyorum.p.tesi görüşürz inş.

dönmelerimizde bir sorun yok canım çok şükür fıldır fıldır çok hareketli bir çocuk ama yere koyduğum zaman emekleme belirtisi bile göstermiyor henüz haklısın hepsinin gelişimi farklı biraz daha sabırlı olmalıyım sanırım

geliyor canım bu hafta pek giremedim merak ettim kış hazırlığı yapıyorumda sanki erzurumda başka mevsim varmış gibi

bir arkadaşım vardı erzuruma okumaya gitmişti izmire tatile geldiğinde yeniden alışveriş yapıyordu yazık hep kalın kalın kazaklar aldığı için izmirde giyecek bişi bulamıyodu kendine vallaha zor sizin işiniz

bide önemli olan sağlıklı olmaları yarın bakmışızki koşuyor bile sıpalar allah başka sıkıntı vermesin esra ya iyilerya önemli olan bu

canım ilk doğduğunda çekildiği fotoğraflara baktıkça bu haline yüzbin kez dua ve şükür ediyorum zaten yavrumu kucağıma almaya korkuyordum bir yeri incilcek diye ay ne zor günlerdi ya atlattık çok şükür o zor zamanları...

galiba benim oğlum biraz tembel gerçekten diş kaşınmaları son sürat devam ama görünen bişi yok daha şu an sadece dönmelerimiz var bizimde biraz daha zaman tanımalıyım kuşuma anlaşılan :))

ayselcim çok sevindim sizin adınıza Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten ya kardeşin kim bilir ne kadar zor anlar yaşadı bir kaç tutarsız yüzünden çok çok geçmiş olsun canım

semracım didemin dişi çıkmamışmıydı, topikte ilk diş çıkaranlardan diye kalmış aklımda. ben mi yanlış hatırlıyorum ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…