- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.281
kızlar benim çınarım oturttuğum zaman desteksiz oturamıyor daha illaki yanına yastık koymam gerekiyor öne doğru yıkılıyor hemen emekleme desen zaten hak getire biraz tembel olacak sanırım...dün doktora gidince onuda sordum erken doğum olduğu için 2 ay geriden hesaplıcaksınız acele etmeyin dedi benimle aynı durumda olanınız varmı acaba benim oğluşumda mı bir sorun var yoksa gerçekten normal mi bu durum ??:44::44:
geliyor canım bu hafta pek giremedim merak ettim kış hazırlığı yapıyorumda sanki erzurumda başka mevsim varmış gibisanırım biri bana seslendi burdayım tatlım sesim geliyor mu ses kontrol ses kontrol
sanada tünaydın canım nasılsınherkese tünaydın
ayselcim çok geçmiş olsun umarım biran evvel hallolur bu adaletsizlik
ben aynı durumda diyilim ama bi arkadaşımda erken doğum yaptı onunkinede doktor aynı şeyi söylemiş sonuçta gelişimini tam tamamlamadan doğuyorlar normaldir bence çınar ne zaman doğdu kemal 20 nisan oda desteksiz oturamıyor
eğer acele etmeyip bekleseydi nisan 15 gibi doğacaktı ama tam 1.5 ay önce geldi tam 1 mart doğumlu canım bizede aynısını söyledi kemik yapısında bir problem yok merak etmeyin dedi... yinede insan merak ediyor işte
Benim didoşum zamanında doğmasına rağmen desteksiz cok kısa bi süre oturabiliyor. Her bebeğin gelişimi farklı. Suan 6 dişi olanda var henüz çıkarmayanda, emekleyen de var daha döndüğü yerde kalanda. Mesela kızım emeklemiyor, dişide yok ama maşallah 2 gündür alkış yapma çabasında:)
allah yardım etsin canım zaten yalnızlık çok zor bende erzurumdayım ve ne komşu ne akraba ne arkadaş bide senin çocuk 2 taneymiş valla sabır diliyorum ne diyim canım bende 2 çocuğum olsun istiyorum oğlum büyyünce tek kalmasın diye ama nasıl içinden çıkarım bilmiyorumEvet canım 2 tane.. Zor ne kelime! Fenalardayım. Yalnızım, hiç komşu yok... Günlük 1 saat biri deseki ben bakayım sen yat dinlen, sevinçten havalara uçarım. Suan didem uyuyo defne yeni yattı uyumadı henüz. Bende buraya bi bakayım dedim koltuğa uzanıp:) çamaşır yıkandi asılmayi bekliyor, yemek yapmadım, ev işi bitmedi ve hiçde bitmiyor...
ayselcim çok üzüldüm, umarım kısa sürede sıkıntı çözüme ulaşır.
cuma fotoğrafları yakıyor ortalığı hepiniz çok tatlısınız.
topikte epey kayserili varmış bu arada. çitlenbik tam kayserilice konuşmuşun "gadanı alırım, ciğerine yatarım" falan:)) şu kayseri buluşmasına katılabilseydim keşke...
düşenlere ve hasta olanlara geçmiş olsun umarım birdaha yaşanmaz diyeceğim ama düşe kalka büyüyecekler:))
Merhabalar...
Öncelikle hepinizin bebeişlerine uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum..Ben şöyle bişey sorucam arkadaşlar nisan 9 doğumlu bi oğlum var bu aralar ek gıdaya geçtik yavaş yavaş fakat ne zaman bişey yedirmeye kalksam aynı anda da alttan kaka yapıyor,sizlerde de böyle bi durum oldu mu?
kızlar benim çınarım oturttuğum zaman desteksiz oturamıyor daha illaki yanına yastık koymam gerekiyor öne doğru yıkılıyor hemen emekleme desen zaten hak getire biraz tembel olacak sanırım...dün doktora gidince onuda sordum erken doğum olduğu için 2 ay geriden hesaplıcaksınız acele etmeyin dedi benimle aynı durumda olanınız varmı acaba benim oğluşumda mı bir sorun var yoksa gerçekten normal mi bu durum ??:44::44:
ay canım ya en azından gitmiş tekrar geçmiş olsun ne öküzler var bunlar insanlıktan nasibini almamışKızlar kardeşimi gönderdik çok şükür.Sabah gelen görevliler akşamkilere göre daha bi insanlardı.Ailenin durumu varsa uçak biletini alıp göndersinler seni demiş,bunların göndermesini beklersen 3-4 gün burda kalırsın demiş.Atm karım kardeşimdeydi hemen bin tl yatırdım sekiz yüze bileti aldı ve gitti.BUnu ordaki öküzler akşam söylese akşamki uçağa bilet alırdım değil sekizyüz, bin sekizyüz olsa yine alırdım.Sabaha kadar uyumadım süreki aradı abla uyuma orda olduğunu bileyim diye.O kadar etkilenmiş ki sesi bile kısılmıştı,ona bunu yaşatanları huzurlarınızda alkışlıyorum!
Benim didoşum zamanında doğmasına rağmen desteksiz cok kısa bi süre oturabiliyor. Her bebeğin gelişimi farklı. Suan 6 dişi olanda var henüz çıkarmayanda, emekleyen de var daha döndüğü yerde kalanda. Mesela kızım emeklemiyor, dişide yok ama maşallah 2 gündür alkış yapma çabasında:)
geliyor canım bu hafta pek giremedim merak ettim kış hazırlığı yapıyorumda sanki erzurumda başka mevsim varmış gibi
bide önemli olan sağlıklı olmaları yarın bakmışızki koşuyor bile sıpalar allah başka sıkıntı vermesin esra ya iyilerya önemli olan bu
biz ek gıdaya başlayınca kabızlık oldu tam tersine:)) kaka yapsın rahatlar, sorun teşkil etmez bence:))
gelişimde bireysel farklılıklar her zaman vardır arkadaşım. bazen erken doğan bebekler daha hızlı bile ilerleyebiliyor belli olmuyor.erken doğdu diye değildir bence bu halleri. benim bebeğim zamanında doğdu. oturuyor sayılır ama yine de yanlara düşebiliyor arada. emeklemeye henüz başlamadık ama geri geri sürünmelerimiz var:))
Kızlar kardeşimi gönderdik çok şükür.Sabah gelen görevliler akşamkilere göre daha bi insanlardı.Ailenin durumu varsa uçak biletini alıp göndersinler seni demiş,bunların göndermesini beklersen 3-4 gün burda kalırsın demiş.Atm karım kardeşimdeydi hemen bin tl yatırdım sekiz yüze bileti aldı ve gitti.BUnu ordaki öküzler akşam söylese akşamki uçağa bilet alırdım değil sekizyüz, bin sekizyüz olsa yine alırdım.Sabaha kadar uyumadım süreki aradı abla uyuma orda olduğunu bileyim diye.O kadar etkilenmiş ki sesi bile kısılmıştı,ona bunu yaşatanları huzurlarınızda alkışlıyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?