2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ah cnm cok uzulsum ya okuyunca hay allah umarim tezzanda cozume ulasursiniz

Herkese günaydınnn. Uzun zaman vardırkı haftasonlarııı kalkıp pc basına oturmuorummm kocam ve oglm uyuoo gercı kuzyın kalkmasını beklıorumm bu saattekı uykuyla hıc arası yok:) Neysee cayı koydum kocmgull evdeykn kahvaltı yapalm karsılklı dedım:) Aklma gelınz kızlara bı gunaydın dıyeyeyım dedımmm:) Pukuntoo teskkur ederım canım dıkkatlı oll harktler artınca o yastık hıc ıse yaramıo:) Bızımkıde guyaaa yastıklaa cevrılıydıı suan yatagının yanındakı korkuluktn bıle korkuorum kendını kaldırıp atck dıyeee o durumda suan heresy olabılr ALLAH korusun:) Verdıgn bılgıler ıcınde ayrıca teskkurlerr:)

nasıl ya, gerekçeleri neymiş. eşin bence doğrusunu yapmış bunlara sert çıkacaksın ki anlasınlar. öyle kafasına göre de eşini filan alamaz içeri. üzerlerine gidin derim daha yetkili birilerine ulaşmayı deneyin, şikayet ederiz filan deyin. ay çok sinir oldum şimdi ya, haksızlığa tahammül edemiyorum(

Arda 'da sende hoş geldiniz tatlım

2-3 haftaya ayarlayalm yine..

yok abi bu geçmişi okumak bana göre diyil çok kaynatıyosunuz dadlum ya herkese günaydınn kız berna selçuğumada günaydın özel

çok geçmiş olsun ayselcim

Merhabalar...
Öncelikle hepinizin bebeişlerine uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum..Ben şöyle bişey sorucam arkadaşlar nisan 9 doğumlu bi oğlum var bu aralar ek gıdaya geçtik yavaş yavaş fakat ne zaman bişey yedirmeye kalksam aynı anda da alttan kaka yapıyor,sizlerde de böyle bi durum oldu mu?

offf canım yaaa hakkatten yazıklar olsun okuyunca sinirlerim tavan yaptı resmen kızcağız kimbilir ne kadar üzülmüştür allaha havale ediyorum ne desem boş biliyorum inş. atlatırsınız bi an önce

Iste ben ve kızım...oyle aman aman bısı dıılım ıste ama yınede merak eden kuzular ıcın eklım

ikinizde çok tatlısınz canım maşallah..

ronyaaa benim kızmda aynı öyle ağzını kilitliyo sürekli meme emmek istiyo..

Günaydın güzel annişlerim nasılsınız bakalım umarım herşey yolundadır.ben dün çınarımı doktora götürdüm tıkanıklığı için çok şükür korkulacak bir durum yokmuş sadece burun spreyi verdi doktorumuz kullandık bebeğim rahat bir nefes alabildi sonunda rahat rahatta emebildi içim ferahladı vallaha sanki emmeyince yeterli beslenemiyormuş sanıyorum kızıyorum kendime galiba çalıştığım için gün içinde emziremediğimden dolayı (

ayselcim çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda sorun halledilir ve kız kardeşin kurtulur o baskıdan allah yardımcınız olsun canım...

nıcegırl oğluna bayıldım çok yakışıklı olacak maşallah büyüdüğünde yandı kızlar :)) hastayım renkli gözlü bebeklere bebeklerin hepsi çok güzel oluyor ama renkli gözlüler bir başka geliyor gözüme herzaman biz tutturamadık maalesef esmer genler daha baskın olmuş sanırım Bu arada çok geçmiş olsun bu yakışıklıya...

bu ne saçma şey böyle! yazık günah hiç suçsuz bi insanı alıkoymak nedir yaa çok sinirlendim, kardeşine Allah sabır versin , keşke elimden biş gelse de canım,Allah akıl fikir ihsan etsin ordaki insanım diye geçinen mahluklara.. üzülme yawrum fazla tutamazlar kardeşini , bi an önce gönderirler inşallah

grip oldu yawwww hiç halim yok, hep yatmak istiyorum, gökalp de kollarını uzatmış bana bakıyo, nasıl etsemde oğluma bulaştrmadan atatsam, sadece ıhlamur ve zencefil içiyorum, bi an önce geçse offfffffffff stres oldum..

keşke elimizden bir şey gelse de yardım edebilsek, geçmiş olsun canım

2-3 haftaya ayarlayalm yine..
2 3 haftaya kıs geldıı uludagda bulusuruz:)
Saol canım:) Kuzey ılk dogdugunda sımsıyhtıı bana benzıoduuu hatta kucukk mıne dogdu dedıler:)) Okdr benzıodu banaa ama sonra nolduysaa babayaa benzemeye basladı sarardı sarardıııı gozlerde boyleee babayaa benzedı:) Bızım hayalmz esmer renklı gozlu ıdıı amaa sarı kafada cooook tatlıı:))

Gecms olsn bahar herkesler hastaaaa kalabalk yerlerdn avmlrden uzak durmk lazmm kocm bana bugn dıokı sıkıldın senn anlıorum nezmndr bısey yapmıosun gezmıosnnn:)) Dedım keyfmden degıl zorumdn gezmıorum cocuk hasta olmasn dıye:))) sanırım maske takmak ve sık ellerını yıkamakkk gökalpe gecmesını engelleyebılr canım evı sık havalandırmak bunun gıbııı basıt onlemler ıse yarar dıye dusunuorum

geleneksel cuma fotolarına kızımın sanatçı kimliğini sergileyip annesine ''bak anne sen üzülüosun ama ben aslında şişkoyum'' dedigi fotoyu koyuyorum DD

Mehmet Can'ın Ek gıdada ki son noktası:)

Eki Görüntüle 520135

Iste ben ve kızım...oyle aman aman bısı dıılım ıste ama yınede merak eden kuzular ıcın eklım

BEBİŞLERİN HEPSİ HARİKA TÜM SAYFAYI DOLDURUYORUMBU CEVAPLA FARKINDAYIM AMA HEPSİNİ BİRARADA Bİ DAHA GÖRMÜŞ OLURU< İÇİMİZ AÇILIR MAAAŞALLAH KUZUCUKLARA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…