- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.241
Günaydın kızlar,şuan o kadar çaresizim ki size yazarak rahatlamak istedim
Annemin pasaportunda sorun çıkınca kardeşim işe geç kalmamak için dün çıktı,biz saat onda havalimanına gittik,uçak indi,kardeşim aradı geliyorum diye ama bütün yolcular çıktı kardeşim çıkmadı,telefonu da açmıyordu,sonra aradı 350 tl cezası varmış,burda ödeyim demiş,ordaki polis tamam demiş ama sonradan geln bi bayan illa gidip kendi ülkendeki Türk konsolosluğuna ödeyeceksin demiş.Kardeşimi alıp bi hücreye koymuşlar,havasızcamı olmayan,sınırdışı edilmek için bekleyen rus kadınların yanına.Kapıdaki görevli durmadan bağırıyor,orda oturma,orda yatma,beni oraya getirtme sanki kız intihar bombacısı yada üstünde eroin falan yakalamışlar.saat dörde kadar orda kaldık bir Allahın kuluna derdimizi anlatamadık hatta bizi bile tersleyince eşim sinirlendi zor sakinleştirdim onuda gözaltına almakla tehdit ettilerKardeşimde panikatak var geceden beri yarrım saaten bir arıyorum ''abla kurtarın beni nefes alamıyorum''diyor ve benim elimden hiç bişey gelmiyor.Konsolosluk bu gün tatil,ne zaman göndereceklerini söylemiyorlar,biz alalım biletini ilk uçakla gönderin diyoruz ona da yok.Çok çaresizim şuan kızlar ((((Nasıl bi adalettir bu ya,ne yapmış bu kız sahte pasport,kaçak,silah fln kaçakçılığı ne suçu ya almıyorson gönder ülkesine,ona sergiledikleri tavrın çok değil %2 ni şu dağdakilere sergileselerdi hergün şehit haberi izlemezdik,YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ADALETE!
Annemin pasaportunda sorun çıkınca kardeşim işe geç kalmamak için dün çıktı,biz saat onda havalimanına gittik,uçak indi,kardeşim aradı geliyorum diye ama bütün yolcular çıktı kardeşim çıkmadı,telefonu da açmıyordu,sonra aradı 350 tl cezası varmış,burda ödeyim demiş,ordaki polis tamam demiş ama sonradan geln bi bayan illa gidip kendi ülkendeki Türk konsolosluğuna ödeyeceksin demiş.Kardeşimi alıp bi hücreye koymuşlar,havasızcamı olmayan,sınırdışı edilmek için bekleyen rus kadınların yanına.Kapıdaki görevli durmadan bağırıyor,orda oturma,orda yatma,beni oraya getirtme sanki kız intihar bombacısı yada üstünde eroin falan yakalamışlar.saat dörde kadar orda kaldık bir Allahın kuluna derdimizi anlatamadık hatta bizi bile tersleyince eşim sinirlendi zor sakinleştirdim onuda gözaltına almakla tehdit ettilerKardeşimde panikatak var geceden beri yarrım saaten bir arıyorum ''abla kurtarın beni nefes alamıyorum''diyor ve benim elimden hiç bişey gelmiyor.Konsolosluk bu gün tatil,ne zaman göndereceklerini söylemiyorlar,biz alalım biletini ilk uçakla gönderin diyoruz ona da yok.Çok çaresizim şuan kızlar ((((Nasıl bi adalettir bu ya,ne yapmış bu kız sahte pasport,kaçak,silah fln kaçakçılığı ne suçu ya almıyorson gönder ülkesine,ona sergiledikleri tavrın çok değil %2 ni şu dağdakilere sergileselerdi hergün şehit haberi izlemezdik,YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ADALETE!
9 Mart 2012de dünyalar tatlısı kuzumu(ARDA) kucağıma alarak anne oldum ben de.İstanbul Avrupa yakasında bir okulda sınıf öğretmenliği yapıyorum, fakat şu an aylıksız izin kullanıyorum ve şanslıyım ki bütün zamanımı bebeğime ayırabiliyorum. İzin sürecimi de fırsat bilerek eşimin işi nedeniyle Bakü'ye taşındık. Burada tamamen bebeğimle yalnız kaldım resmen. Bebek büyütmenin zorluklarını tek başıma göğüslemeye çalışırken kendime destekçi birilerini arıyordum hep. Nihayet internette bu sayfaya ulaşarak okumaya başladım. Okudukça yalnızlığımın azaldığını hissettim ve ben de üye olmaya karar verdim.
Bebeğimin sağlığı şuan gayet iyi Allah'a şükür.2 tane alttan, 2 tane üstten diş çıkardık. 6. ay dahil bütün aşılarımız için Türkiye'ye gel-git yaptık ve şu ana kadar 10 sefer uçağa bindi minicik yavrum:)) Aşılarımız 4. ay aşısı dışında ateş yapmadı. Bu arada 3 ve 5. aylarda rota aşısı da yaptırdım.
Yazılanları geriye doğru baya okumaya çalıştığımdan aradaki farkı kapatıp kendimi ve bebeğimi tanıtmak adına açıklayıcı yazmaya çalışıyorum. Şayet ben sizler hakkında baya bilgi edindim:))
Buluşmalarınıza bayıldım. Keşke dedim İstanbul'da olsaydım.Arda'nın özellikle son zamanlarda arkadaş istediğini hissediyorum çünkü. Sonuçta 1 yıl sonra da olsa dönüşümüz İstanbul olacak ve umarım biz de aranıza katılırız. Fotoğraflarınıza bakıp sohbetlerinizi okudukça kendimi hep içinizde gördüm keza.
Sanırım şimdilik bu kadar yeter:)))
Evettt bıde o trıbe gırıo ınsan baslıosn kendıne saydrmayaa:)))) Neye faydası varsa:)) Benmyatak alck ama dustugu alan darr anamm bıde parkee ne olrsa olsn yanıı tasss gıdıp kendımı ordn asa atm bakım nekdr canı yanıo( Offfff bernaaa offffff O degılde nezmn bulusuoruz onu deyın heeelleee:))))
Saol bebemmmmm dusurdu anasııı onuu malak cunku anca uyumayı bılr:))) Yok kız yumusk dustu dıorumm ıııı yaptı kucagıma alınca sustu hemen aglamadı sonra yatagına koymak aklıma geldı:)) Koyarken oynattım fln gulmeye basladıı bıraz rahatladım koydum yatagına saga solaa donduu cıglıklr attı dedım cok sukurrr ALLAH ımmm amaa ısteee offf offfffff dedımmm bagırdım kızm kendıme:/ Guya yastıkla destekledımm bıdeee arkadass nasıl hemen kacıp dusuo ordan anlamıorumm cok harktlı ama cook anlataammm yaa bır dakkaa durup bıseyle ılgılenmıooo bu aralar ınanılmaz harktlııı bıde oturmaya calısıo sankı yan donup buyrunnnnnnn:))) Bence cocugu gezmelerrr carptıı mervecımmm camlıca havası agır geldı kuzumaaa:))
Berna; Ayselin kız evlenecek nerdeyse:) bizimkıler anca yatsın ne bir oturma belirtisi , ne emekleme ,nede koşma:))
çok geçmiş olsun ayselcimGünaydın kızlar,şuan o kadar çaresizim ki size yazarak rahatlamak istedim
Iste ben ve kızım...oyle aman aman bısı dıılım ıste ama yınede merak eden kuzular ıcın eklım
merve canım benim kızda sık sık emmek istiyor ama sanıırım artık benim sütümün besleyici değeri kalmadı
malesef kilo almıyor bugün bir profla görüştüm bana dediği bebeğin isterse midesi tıka basa anne sütüyle dolu olsun
yinede gelişimi eksik kalır tabi bu 6 aydan büyük bebekler için
yani kesinlikle ek gıdaya geçin dedi ama benim kız dudaklarını birbirne kenetliyor mümkün değil açmak :))
gerçi bugün biraz aç bıraktım ve yarım şeftali bir armut püresine 3 tane cici bebe koydum yedi :)) ne büyük başarı hehee
bu arada alyaya bayıldım gerçi bugün fotoğraf günüydü bütün bebekler birbirinden güzeller maşallah
günaydın kızlar,şuan o kadar çaresizim ki size yazarak rahatlamak istedim
annemin pasaportunda sorun çıkınca kardeşim işe geç kalmamak için dün çıktı,biz saat onda havalimanına gittik,uçak indi,kardeşim aradı geliyorum diye ama bütün yolcular çıktı kardeşim çıkmadı,telefonu da açmıyordu,sonra aradı 350 tl cezası varmış,burda ödeyim demiş,ordaki polis tamam demiş ama sonradan geln bi bayan illa gidip kendi ülkendeki türk konsolosluğuna ödeyeceksin demiş.kardeşimi alıp bi hücreye koymuşlar,havasızcamı olmayan,sınırdışı edilmek için bekleyen rus kadınların yanına.kapıdaki görevli durmadan bağırıyor,orda oturma,orda yatma,beni oraya getirtme sanki kız intihar bombacısı yada üstünde eroin falan yakalamışlar.saat dörde kadar orda kaldık bir allahın kuluna derdimizi anlatamadık hatta bizi bile tersleyince eşim sinirlendi zor sakinleştirdim onuda gözaltına almakla tehdit ettilerkardeşimde panikatak var geceden beri yarrım saaten bir arıyorum ''abla kurtarın beni nefes alamıyorum''diyor ve benim elimden hiç bişey gelmiyor.konsolosluk bu gün tatil,ne zaman göndereceklerini söylemiyorlar,biz alalım biletini ilk uçakla gönderin diyoruz ona da yok.çok çaresizim şuan kızlar ((((nasıl bi adalettir bu ya,ne yapmış bu kız sahte pasport,kaçak,silah fln kaçakçılığı ne suçu ya almıyorson gönder ülkesine,ona sergiledikleri tavrın çok değil %2 ni şu dağdakilere sergileselerdi hergün şehit haberi izlemezdik,yazıklar olsun böyle adalete!
kızlar selamm men gelmısemmmm:)) umarım herkesler ıyıdır dıcem lakın gecmısı 3 5 atlaryk geldım pek okuyamadm gozumee hasta olanlr takıldıı hepsıne acıl sıfalr dılıorum herkes hastaa herkesss hastaa annesıı cocuguuu ıkılı hasta herkesbebnm oglanında burnu tıkanıo sabhlrııı hastamı degılmı bılmem benımde tıkanıoo artık evn havasındanmıdır havasızlıgndnmıdr nedr bılmemm. Ben bugn kuzeyı yıne yataktan dusurdumm uykusuzlugumn kurbanı oldummm kuzeyı yerden alırken aklıma berna geldı:)) dedımm boyle oluokı ona dusuoo selcuk:))) bu sefer oglm desteklı dustugndenmıdrrr yoksa dusme arsızı oldugundanmıdrr hıc aglamdı:)) ben dusmesını duyup fırladım hangı ara daldım hangı ara yere dustu anlamadm boylelıkle 6 ayda 3ledık la havleeeee la havleee cocuk buyutmenın zorluguyla yıne yuz yuzeee geldım resım yuklemıssınz bızdende bır resım o vakıtlıceee:)) Eki Görüntüle 520157
keşke elimizden bir şey gelse de yardım edebilsek, geçmiş olsun canımGünaydın kızlar,şuan o kadar çaresizim ki size yazarak rahatlamak istedim
2 3 haftaya kıs geldıı uludagda bulusuruz:)2-3 haftaya ayarlayalm yine..
Saol canım:) Kuzey ılk dogdugunda sımsıyhtıı bana benzıoduuu hatta kucukk mıne dogdu dedıler:)) Okdr benzıodu banaa ama sonra nolduysaa babayaa benzemeye basladı sarardı sarardıııı gozlerde boyleee babayaa benzedı:) Bızım hayalmz esmer renklı gozlu ıdıı amaa sarı kafada cooook tatlıı:))nıcegırl oğluna bayıldım çok yakışıklı olacak maşallah büyüdüğünde yandı kızlar :)) hastayım renkli gözlü bebeklere bebeklerin hepsi çok güzel oluyor ama renkli gözlüler bir başka geliyor gözüme herzaman biz tutturamadık maalesef esmer genler daha baskın olmuş sanırımBu arada çok geçmiş olsun bu yakışıklıya...
grip oldu yawwww hiç halim yok, hep yatmak istiyorum, gökalp de kollarını uzatmış bana bakıyo, nasıl etsemde oğluma bulaştrmadan atatsam, sadece ıhlamur ve zencefil içiyorum, bi an önce geçse offfffffffff stres oldum..
Eki Görüntüle 519924 buda benim miniğim
geleneksel cuma fotolarına kızımın sanatçı kimliğini sergileyip annesine ''bak anne sen üzülüosun ama ben aslında şişkoyum'' dedigi fotoyu koyuyorumDD
eve geldimmm bu fotolar da bizden
Eki Görüntüle 520007 Eki Görüntüle 520006 Eki Görüntüle 520004 Eki Görüntüle 520005
buda bizden olsun :)
Eki Görüntüle 520013
Eki Görüntüle 520143
oğlumdan size bir soru :)))
geceleri uyuyamıyorum,gündüzleri husursuzum, dişlerimi bişeylerle kaşımaktan bıktım, dişler şişmiş, canım annemi de uyutmuyorum.
eee bu inciler ne zaman gelecek?
Kızlar selamm men gelmısemmmm:)) Umarım herkesler ıyıdır dıcem lakın gecmısı 3 5 atlaryk geldım pek okuyamadm gozumee hasta olanlr takıldıı hepsıne acıl sıfalr dılıorum herkes hastaa herkesss hastaa annesıı cocuguuu ıkılı hasta herkesBebnm oglanında burnu tıkanıo sabhlrııı hastamı degılmı bılmem benımde tıkanıoo artık evn havasındanmıdır havasızlıgndnmıdr nedr bılmemm. Ben bugn kuzeyı yıne yataktan dusurdumm Uykusuzlugumn kurbanı oldummm kuzeyı yerden alırken aklıma berna geldı:)) Dedımm boyle oluokı ona dusuoo selcuk:))) Bu sefer oglm desteklı dustugndenmıdrrr yoksa dusme arsızı oldugundanmıdrr hıc aglamdı:)) Ben dusmesını duyup fırladım hangı ara daldım hangı ara yere dustu anlamadm boylelıkle 6 ayda 3ledık la havleeeee la havleee cocuk buyutmenın zorluguyla yıne yuz yuzeee geldım Resım yuklemıssınz bızdende bır resım o vakıtlıceee:)) Eki Görüntüle 520157
Iste ben ve kızım...oyle aman aman bısı dıılım ıste ama yınede merak eden kuzular ıcın eklım
BEBİŞLERİN HEPSİ HARİKA TÜM SAYFAYI DOLDURUYORUMBU CEVAPLA FARKINDAYIM AMA HEPSİNİ BİRARADA Bİ DAHA GÖRMÜŞ OLURU< İÇİMİZ AÇILIR MAAAŞALLAH KUZUCUKLARA
kızz Fatma ne tatlı çıkmışınız kızIste ben ve kızım...oyle aman aman bısı dıılım ıste ama yınede merak eden kuzular ıcın eklım
kızz Fatma ne tatlı çıkmışınız kızIste ben ve kızım...oyle aman aman bısı dıılım ıste ama yınede merak eden kuzular ıcın eklım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?