2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hemde ne zor bi kurtulsaydım erzurumdan hiç sevmiyorum valla ay bide insan o zor günleri düşününce bile bi garip oluyor çınar erken doğduysa bile çok şükür sağsalim evde canım benimde hiç hatırlamak istemiycem kadar kötüydü kemalin doğduğu ilk 10 gün erken doğmadı ama mekonyumluydu kakasını yapmış üstelik ciğerlerinede kaçmış kucağıma almadan yoğun bakıma gitti kuzum üstelik uyuz doktorun birine durumunu sormuştum iyi olsa evde olur ne soruyosun belli olmaz dedi mal aman hatırlamak bile istemiyorum

selam hanımlar ne var ne yok? bizde aynı hiçbirşey yok şimdilik. gece ateşlenmedi iyiydi ama baya çok mızırdandı .

neden cnm hayırdır? oda bir anne iyi tarafından bak olaya. tabi bakılcak yanı varsa bilemiyorum.
çok sinirliyim . kaynanamı parçalamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm.

cnm ya tavuk suyuna çorba falan yapsak olmuyormu? mesela kendimize tavuk haslaıdk suyunu atmadım dolaba koydum odamı zararlı?

nasıl ya bende 2008 de başka okul için bıraktım ama kaydım silinmemmiş borç birikmiş Allah Allah garip. adamına göre muamele yapıyorlar demekki
ohhh maşallahhh sizeee.. sende pek fitsinnn heee
Iste ben ve kızım...oyle aman aman bısı dıılım ıste ama yınede merak eden kuzular ıcın eklım

cnm öyle bir ülkede yaşıyoruz ki adam vurursun ceza almazsın 1 kilo baklava alırsın hapislerde sürünürsün. kardeşinin durumuna üzüldüm.Allah yardımcınız olsun valla. kanunlar güye bizler için ama ben daha yararımıza olan birşey göremedim.

hayır cnm ben hiç yaşamadım.

3 kez ilki 20 30 dk ikincisi 15 20 dk üçüncüsü 10 15 dk git gide kısalıyor sonrada gece uykusuna yatıyor 7 gibi fakat 3 5 kez uyanıp aglıyor yaklaşık saat 8.30 9 u buluyor sonrada uyyor acıkana kadar.
Canlarim sizin bebisleriniz gunde kac defa gunduz uykusuna yatiyorlar ve kac saat arayla???

oooo şanslısın valla bir gr mir gram ne fark eder :) güle güle yiyin kullanın cnm.

cnm çamaşı ryıkandı asılmayı bekliyor yazdıgını okuyunca geçenlerde face biri paylaşmış aklıma geldi paylasayım dedim :) çamaşırları yıkadım hiç asasım yok orda kalsınlar iyicene depresyona girsinlerde kendi kendilerini assınlar :)
iki çocuklada zor valla Allah yardımcın olsun. beni gören 2. yide yap diyip duruyorr zor diyom olsun olsunn diyorlar.. zor valla işin..

hadi gözünüz aydın cnm.. Allah bir daha düşürmesin :)

slm kızlar,
artık çok zor girmeye başladım nete. Hayal hiç durmuyor, bütün vaktimi alıyor. bazen giriyorum, bikaç bişi okuyayım derken hiçbişey yazamadan çıkıyorum. dün misafirlerim vardı, baya hazırlık yapmıştım. bütün gün onlarlaydım. bugün de sabahtan beri Hayal'i uyutmaya çalıştım. hala uyumuş değil. gece uykusu zaten yok. çok yoruluyorum son zamanlarda. umarım herkes iyidir...

Ayselcim başınıza gelenlere cok üzüldüm, yazıklar olsun valla,
dedigin okadar dogruki, pkklı teröristleri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde
bizlerin birer temsilcisi gibi oturtmuşuz gayet seyirci bi halde izliyorken,
senin kendi halinde masum kardeşini bir suçlu gibi hücreye tıkarak
hayatının şokunu yaşatıyoruzya vaybeee yazıklar olsun vallahaa
nasıl bi adalettir bu:/ dicek söz bulamıyorum vallahaa cok üzüldüm btanem
inş kardeşin hemen atlatır bu şoku, maddi açıdanda sarsmıştır şmdi bu sizi
cnm bnm ya gerçekten cok üzüldüm

canım çok sevindim sorunun hallolduğuna..nasıl insanlar ya hiç yoktan bunları yaşatıyorlar

ahhh Hayalcim ahhh annecigini nasılda yoruyosun böyle prenses:)
cnm napalım anne olmak gerçekten ağır bir yük, annelerimiz kaç çocuga
birden bakıyorlardı ve onların zamanında hazır bezde yoktu ellerinde
yıkıyolardı, şmdi ben zorlanınca aklıma annemi getirip sakinleşiorum,
cnm bu arada dün dişlerimi temizlettirdim sen geldin hemen aklıma seni andımdı:))

gelmiş geçmiş olsun Aysel..çok çok üzüldüm, böyle o kadar adaletsizlik oluyor, insanın boğazında düğümleniyor..Allah tan senin kardeşin yanlız değil..sizler varsınız..

lilyum sen kayseride oturuyosun galiba profiline baktığım kadarıyla.
ben kayseriliyim ama ist.da oturuyorum,annemleri ziyarete gelcem sende gel fatmayla bizim yanımızada buluşalım

şimdi bi kayserilice konuşmadan olmaz;
iki kayserili birbirlerini görmüş ve sormuş;

nörüyon gııı

nörüyüm

sen nörüyon :)))))

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun ya burası türkiye işte suçu olmayana suçlu gibi davranırlar ama esas suçlular görülmez hiç inşallah en yakın zamanda kardeşinin iyi haberlerini alırsın

Canım benim ya gözlerim doldu sen öyle anlatınca kıyamam ona Halletmişsiniz çok şükür ama ne vicdansızmış onlar ya

Kızlarınızı iyi yetiştirin.Kendi kendilerine yetmeyi öğretin.
Namuslu olmanın yürekten geçtiğini öğretin. Evden çıkar çıkmaz ilk köşede eteğinin boyunu kısaltmasına gerek olmadığını öğretin.
İstediğini giymeyi öğretin. İnsanın ahlakının sadece kendi beyninde olduğunu öğretin.

Kıskanılmanın sevilmeyle aynı olmadığını öğretin. Kıskanılmanın güzel, saygısızlığın kötü olduğunu öğretin.

Beni çok kıskanır, dışarı çıkarmaz, şunu bunu giydirmez diyen adamla gurur duymamayı bunun aslında kendine hakaret olduğunu öğretin.
Arayıp neredesin ; kiminlesin vs. diyen adama seni tanımadan önce nasıl davranacağımı bilmiyor muydum haddini bil demeyi öğretin.
Eşlerini aldatan erkeklerin yanındaki ikinci kadın olmamayı öğretin.

Oğullarınızı iyi yetiştirin.Karşı cinse saygı duymayı öğretin.

Gece yarısı evine dönen kadının "aranmadığını" öğretin.
Bir kadının omzuna arkadaş olarak da sarılabileceğini öğretin.
Dokunmaktan korkmamasını öğretin.Sevmenin değer verme olduğunu öğretin.
Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin.

Bulunmaz Hint kumaşı olmadıklarını; olsalar bile burun silinen mendillerinde kumaştan yapıldığını; hiç kimseyi küçük görmemeyi öğretin.
Ama bunları önce kendi içinizdeki çocuğa öğretin.

Son düzenleme:
Avustralya’da, bir spor salonunun camında bir reklam; zayıf ve bronz tenli
bir kadın, hemen yanında şu yazıyor:
Bu yaz, denizkızı mı olmak istersiniz, yoksa bir balina mı?
Afişteki mankenin fiziksel özelliklerinden çok uzak olan orta yaşlı bir
kadın, spor salonunun reklamına sesli bir cevap veriyor:

Balinaları arkadaşları asla yalnız bırakmazlar, yunuslar, deniz aslanları,
meraklı insanlar..
Aktif bir cinsel yaşamları vardır, hamile kalır, sevimli bebek balinalar
doğururlar.
Denizde yüzer, oynarlar. Polinezya adalarının mercan kayalıkları gibi
muhteşem yerleri görme şansına sahiptirler.
Balinalar harika şarkı söylerler, CD’leri bile vardır.
Bazı insanlar dışında, onlara zarar vermek isteyecek tek bir varlık yoktur.
Dünyada herkesin sevdiği, koruduğu ve hayran kaldığı şahane hayvanlardır.

Denizkızı?
Öncelikle, denizkızı diye birşey yoktur.
Var olsalardı da kimlik karmaşası sebebiyle psikolog kapılarında sıra
oluştururlardı. Balık mısın? İnsan mı?
Cinsel hayatları yoktur. Yanlarına yaklaşan erkekleri öldürüyorlar, nasıl
olabilir ki? hem, iyice bir bakın, gerekli donanım nerede??
E, sonuç olarak çocukları da olmaz.
Zaten balık kokan bir kadını kim ister ki?

Sonuç?

Ben balina olmayı tercih ederim.

Medya sadece zayıf insanların güzel olduğunu savunuyor ama ben
çocuklarımla dondurma yemeyi, beni heyecanlandıran adamla güzel bir akşam
yemeğinde sohbet etmeyi, arkadaşlarımla çikolata paylaşmayı çok seviyorum.

Zamanla kilo alıyoruz; çünkü, kafamıza o kadar çok bilgi yüklüyoruz ki yer
kalmıyor ve bedenimizin diğer bölümlerine yerleşmeye başlıyor. Yani, biz
kilolu değiliz, inanılmaz kültürlü, eğitimli ve mutluyuz.

Bugünden itibaren, aynaya bakıp da kalçamı gördüğümde, şunu düşüneceğim:

“Allah’ım ne kadar da akıllıyım!

xenodream kabızlık probleminiz ne durumda merak ettim.

canım çok saol ilgilendiğin için... kayısı çok az fayda etti, sabah biraz daha iyiydi ama yine çok ağlıyordu... doktor müdahale edilmesi gerekiyor dedi... anüste çatlak yokmuş... duphalac diye bir şurup verdi... ek gıdalardan patatesi çıkardı, semizotu, brokoli ekleyin çorbalarına dedi... bir de günde 2 defa küvette ılık suyun içinde oturacakmış....

ben de üniversiteyi kayseride okudum, annemler hala ordalar:)) ayrıca bebişlerimizde aynı gün dünyaya gelmişler:))

çok geçmiş olsun canım, demek patatesi çıkarmakla ben de doğru bir şey yapmışım, kabızlığımızı azalttı cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…