- 13 Kasım 2011
- 1.418
- 1.063
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.341
kızlar bu fehminin yerindeki grubun adı ne oradada olmak istiyorum da
arabası olan hatunlar, oto koltuğu kullanmaya başladınız mı yoksa hala pusete mi dewam? kullananlardan marka önerileri bekliyorum..
Günaydın kızlar,şuan o kadar çaresizim ki size yazarak rahatlamak istedim
Annemin pasaportunda sorun çıkınca kardeşim işe geç kalmamak için dün çıktı,biz saat onda havalimanına gittik,uçak indi,kardeşim aradı geliyorum diye ama bütün yolcular çıktı kardeşim çıkmadı,telefonu da açmıyordu,sonra aradı 350 tl cezası varmış,burda ödeyim demiş,ordaki polis tamam demiş ama sonradan geln bi bayan illa gidip kendi ülkendeki Türk konsolosluğuna ödeyeceksin demiş.Kardeşimi alıp bi hücreye koymuşlar,havasızcamı olmayan,sınırdışı edilmek için bekleyen rus kadınların yanına.Kapıdaki görevli durmadan bağırıyor,orda oturma,orda yatma,beni oraya getirtme sanki kız intihar bombacısı yada üstünde eroin falan yakalamışlar.saat dörde kadar orda kaldık bir Allahın kuluna derdimizi anlatamadık hatta bizi bile tersleyince eşim sinirlendi zor sakinleştirdim onuda gözaltına almakla tehdit ettilerKardeşimde panikatak var geceden beri yarrım saaten bir arıyorum ''abla kurtarın beni nefes alamıyorum''diyor ve benim elimden hiç bişey gelmiyor.Konsolosluk bu gün tatil,ne zaman göndereceklerini söylemiyorlar,biz alalım biletini ilk uçakla gönderin diyoruz ona da yok.Çok çaresizim şuan kızlar ((((Nasıl bi adalettir bu ya,ne yapmış bu kız sahte pasport,kaçak,silah fln kaçakçılığı ne suçu ya almıyorson gönder ülkesine,ona sergiledikleri tavrın çok değil %2 ni şu dağdakilere sergileselerdi hergün şehit haberi izlemezdik,YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ADALETE!
arabası olan hatunlar, oto koltuğu kullanmaya başladınız mı yoksa hala pusete mi dewam? kullananlardan marka önerileri bekliyorum..
bende kayserideydim canım ama 1,5 aydır yozgattayım bir ayağım kayseride gidip gelmem eksik olmuyor. umarım buluşma tarihi orada olduğum bir zamana denk gelir de, bende katılırım.lilyum sen kayseride oturuyosun galiba profiline baktığım kadarıyla.
ben kayseriliyim ama ist.da oturuyorum,annemleri ziyarete gelcem sende gel fatmayla bizim yanımızada buluşalım
şimdi bi kayserilice konuşmadan olmaz;
iki kayserili birbirlerini görmüş ve sormuş;
nörüyon gııı
nörüyüm
sen nörüyon :)))))
canım çok saol ilgilendiğin için... kayısı çok az fayda etti, sabah biraz daha iyiydi ama yine çok ağlıyordu... doktor müdahale edilmesi gerekiyor dedi... anüste çatlak yokmuş... duphalac diye bir şurup verdi... ek gıdalardan patatesi çıkardı, semizotu, brokoli ekleyin çorbalarına dedi... bir de günde 2 defa küvette ılık suyun içinde oturacakmış....
buralar ferah ferah boşver canim fehmiyi...:))))
Kızlar, sabahleyin organik pazara gittim berene sebze,meyva almaya..bi standa da organik detarjanlar vardı sabun ceviziyle yapılmış..bulaşık makinesi için olanını aldım..eve geldim kutunun üzerinde altın çıkabilir yazısını gördüm..içimden aman ne insanları kandırırlar Allah bilir hiçbirinin içinde yoktor diye geçirdim..kutuyu açarım ne görim ALTIN :)) 1gr. tabi .. kısa günün karı :) buarada detarjanda süper bulaşıkları doğru dürüst temizlemeden koydum mis gibi çıktılar..bundan sonra ersağ bulaşık detarjanı favorim:)
Günaydın kızlar,şuan o kadar çaresizim ki size yazarak rahatlamak istedim
Annemin pasaportunda sorun çıkınca kardeşim işe geç kalmamak için dün çıktı,biz saat onda havalimanına gittik,uçak indi,kardeşim aradı geliyorum diye ama bütün yolcular çıktı kardeşim çıkmadı,telefonu da açmıyordu,sonra aradı 350 tl cezası varmış,burda ödeyim demiş,ordaki polis tamam demiş ama sonradan geln bi bayan illa gidip kendi ülkendeki Türk konsolosluğuna ödeyeceksin demiş.Kardeşimi alıp bi hücreye koymuşlar,havasızcamı olmayan,sınırdışı edilmek için bekleyen rus kadınların yanına.Kapıdaki görevli durmadan bağırıyor,orda oturma,orda yatma,beni oraya getirtme sanki kız intihar bombacısı yada üstünde eroin falan yakalamışlar.saat dörde kadar orda kaldık bir Allahın kuluna derdimizi anlatamadık hatta bizi bile tersleyince eşim sinirlendi zor sakinleştirdim onuda gözaltına almakla tehdit ettilerKardeşimde panikatak var geceden beri yarrım saaten bir arıyorum ''abla kurtarın beni nefes alamıyorum''diyor ve benim elimden hiç bişey gelmiyor.Konsolosluk bu gün tatil,ne zaman göndereceklerini söylemiyorlar,biz alalım biletini ilk uçakla gönderin diyoruz ona da yok.Çok çaresizim şuan kızlar ((((Nasıl bi adalettir bu ya,ne yapmış bu kız sahte pasport,kaçak,silah fln kaçakçılığı ne suçu ya almıyorson gönder ülkesine,ona sergiledikleri tavrın çok değil %2 ni şu dağdakilere sergileselerdi hergün şehit haberi izlemezdik,YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ADALETE!
Birakin kizi ya oradada olsun
Bursali degilim ama bursada yasiyorum...evet ya bu arada canım kumlada falan yazmışsın bursalı mısın bende bursada oturuyorum
Bursali degilim ama bursada yasiyorum...
Kızımla olan resmım ıcın cok guzel yorumlar yapmıssınız kızlar,valla keyfım yerıne geldı cok saolun..
Ayselcım ne kotu bı olay yasamıssınz,sonu tatlıya baglanmıs ama yasadıklarınız gercekten cok uzucu...gecmıs olsun bıtanem...
Bı kac kez yazmıstım aysıma hıc bıberonda mama ıcmıo dıye,ıcıo ama mıy mıy mıy delırtıodu benı,bgn 2 numara mama aldım 6 aydan sonrası ıcın anam bu dana bı ıctı bı ıctı,ıcmez dıe az yapmıstım bıtıncede agladı sıpam bıde,sonra emzırdım sımdıde uyuyo kuzucum
Kızlar selammmmm. Umarım sizlerin ve bebişlerin keyifleriniz yerindedir. Bugün Lidya'nın 7. ay kontrolü vardı. 8400 gr ve 68.5 cm olmuş kızım maşallah. Doktorumuz her şey güzel artık 9. ayda gelin dedi. Lidya'nın kulakları çok kirleniyordu, gliserinli damla verdi. Kan damlası yerine günde 3 kere 1-2 çay kaşığı pekmez ver dedi. ACD3 vitaminine devam ediyoruz. Artık formül mamayı azaltalım ek gıdayı çoğaltalım dedi. 1 çay bardağı bir öğünlük verebilirzin ama fazlasını yiyorsa onu da ver dedi. Tavuk, balık ve kırmızı et için 8. ayı beklicez, ama tavuk suyundan çorba ver dedi. Lor peynirini yapabilirsin evde, hiçbişey olmaz süt kaynayınca dedi, çok sevindimTuz ve baharat olmadığı sürece yaptığınız yemeklerden tattır dedi, tuz az da olsa tatmaktan bişey olmaz dedi. İşte böyle teyzeleriiiii
Haftaya cumartesi de nasipse Lidya'ya mevlitt yapıyoruz, aslında 31 martta yapacaktık ama benim rahatsızlığımdan yapamamıştık, içimde kalmıştı, nasipse yapıcaz, foto eklerim.
Eki Görüntüle 520736 Lidya kuzusu yeni cicileriyle merhaba diyor sizeeeee
Eki Görüntüle 520737 Bu da Lidyacığın aylarrrrr önce yaptırılan mevlit şekeri
Eki Görüntüle 520738 Kurabiyeleri Lidya'nın kahvaltısı için Gamze'nin tarifinden yaptım, çoooooook teşekkürler Gamzecim.
Hepinizi çok özledim ve öpüyorum canlarım.
Maşallah diyelim kuzucuğa:))
canım geçmiş olsun havuç kabızlık yapmaz aksine ishali keser kabızlığı önler suyu az veriyorsundurgünaydın kızlar.. sabah oğlumun altını değiştiriyordum 5 adet zeytin gibi kaka vardı ve turuncuydu baya bi.dün bir kavanoz havuc yedirdim rengi ondanmıdır ki? vede havuçda kabız yapar mı?
ewet olsun olsun
ohh maşallah lidyaya cnm .
cişide pek güzel şekerinizde. :)
Ahh ayselcım senı merk ettım gulommmm cok sukur kardesın kurtulmus o caniilerin elndennKızlar kardeşimi gönderdik çok şükür.Sabah gelen görevliler akşamkilere göre daha bi insanlardı.Ailenin durumu varsa uçak biletini alıp göndersinler seni demiş,bunların göndermesini beklersen 3-4 gün burda kalırsın demiş.Atm karım kardeşimdeydi hemen bin tl yatırdım sekiz yüze bileti aldı ve gitti.BUnu ordaki öküzler akşam söylese akşamki uçağa bilet alırdım değil sekizyüz, bin sekizyüz olsa yine alırdım.Sabaha kadar uyumadım süreki aradı abla uyuma orda olduğunu bileyim diye.O kadar etkilenmiş ki sesi bile kısılmıştı,ona bunu yaşatanları huzurlarınızda alkışlıyorum!
Mr arkadaşlar bebeklerinize kan ilacı ne veriyorsunuz ya da onun yerine herhangi bişe veriyor musunuz?
Mıraycım senden guzel haberler aldık ,masallah lıdyama,kılosu ne guzel kuzumun,aysıma kac kılo oldu acaba gecen ay 7250 dı,bu ay 8ı gecmısmıdır acaba,oooofffff...
Bıde lor peynırı evde kendımız yapabılırız ama nasıl yapıcaz,bılgın varsa paylasırmısın gulum[/QUOTE
günlük aldığımız sütü önce 5 dk kaynatıyoruz kaynarken içine bir iki damla limon sıkıyoruz elma sirkesi de olabilir süt kesiliyor işte oldu lor afiyetle yesin bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?