2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arabası olan hatunlar, oto koltuğu kullanmaya başladınız mı yoksa hala pusete mi dewam? kullananlardan marka önerileri bekliyorum..

canım daha almadık ama maxi cosi tobi alacağız biz. bu ay alıcaz kredi kartları kesilsin de önümüzdeki ay ödeyelim diye bekliyoruz :)
e-bebekte denedik, gayet güzel duruyor, sonuçta bebek kaç sene kullanıcak...

canım cok üzüldüm inş bir an evvel hallolur(( ve son sözlerine o kadar katılıyorum ki YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ADALETE!

arabası olan hatunlar, oto koltuğu kullanmaya başladınız mı yoksa hala pusete mi dewam? kullananlardan marka önerileri bekliyorum..

Bende bakiyorum cnm su anda su anakucagi gibi olani kullaniyorum ama aden 7 aylik sanirim artik onu kullanamaz daha guvenlikli bisey bakiyorum birde aklinizda bulunsun bazilari dik konumda duruyo sadece bazilari hafif yatay pozisyona gelebiliyor chico ve bir markada var buu ozellik ama biri 700 tl biri 300 tl

bende kayserideydim canım ama 1,5 aydır yozgattayım bir ayağım kayseride gidip gelmem eksik olmuyor. umarım buluşma tarihi orada olduğum bir zamana denk gelir de, bende katılırım.

çok çok geçmiş olsun, şimilerde kabızlık problemi çok yaşamıyoruz ama ne ağlamaktır o iyi bilirim. umarım kısa zamanda düzelir.

aaaa ersağ bende duydum ama itibat etmemiştim demek güzel öyle mi Fulyacım?

canım ya çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, Allahtan çözüme ulaşmış

Kızlar selammmmm. Umarım sizlerin ve bebişlerin keyifleriniz yerindedir. Bugün Lidya'nın 7. ay kontrolü vardı. 8400 gr ve 68.5 cm olmuş kızım maşallah. Doktorumuz her şey güzel artık 9. ayda gelin dedi. Lidya'nın kulakları çok kirleniyordu, gliserinli damla verdi. Kan damlası yerine günde 3 kere 1-2 çay kaşığı pekmez ver dedi. ACD3 vitaminine devam ediyoruz. Artık formül mamayı azaltalım ek gıdayı çoğaltalım dedi. 1 çay bardağı bir öğünlük verebilirzin ama fazlasını yiyorsa onu da ver dedi. Tavuk, balık ve kırmızı et için 8. ayı beklicez, ama tavuk suyundan çorba ver dedi. Lor peynirini yapabilirsin evde, hiçbişey olmaz süt kaynayınca dedi, çok sevindim Tuz ve baharat olmadığı sürece yaptığınız yemeklerden tattır dedi, tuz az da olsa tatmaktan bişey olmaz dedi. İşte böyle teyzeleriiiii

Haftaya cumartesi de nasipse Lidya'ya mevlitt yapıyoruz, aslında 31 martta yapacaktık ama benim rahatsızlığımdan yapamamıştık, içimde kalmıştı, nasipse yapıcaz, foto eklerim.

Lidya kuzusu yeni cicileriyle merhaba diyor sizeeeee

Bu da Lidyacığın aylarrrrr önce yaptırılan mevlit şekeri

Kurabiyeleri Lidya'nın kahvaltısı için Gamze'nin tarifinden yaptım, çoooooook teşekkürler Gamzecim.

Hepinizi çok özledim ve öpüyorum canlarım.

Son düzenleme:

Maşallah diyelim kuzucuğa:))

günaydın kızlar.. sabah oğlumun altını değiştiriyordum 5 adet zeytin gibi kaka vardı ve turuncuydu baya bi.dün bir kavanoz havuc yedirdim rengi ondanmıdır ki? vede havuçda kabız yapar mı?

ewet olsun olsun
Birakin kizi ya oradada olsun

ohh maşallah lidyaya cnm .
cişide pek güzel şekerinizde. :)

canım geçmiş olsun havuç kabızlık yapmaz aksine ishali keser kabızlığı önler suyu az veriyorsundur

Mıraycım senden guzel haberler aldık ,masallah lıdyama,kılosu ne guzel kuzumun,aysıma kac kılo oldu acaba gecen ay 7250 dı,bu ay 8ı gecmısmıdır acaba,oooofffff...
Bıde lor peynırı evde kendımız yapabılırız ama nasıl yapıcaz,bılgın varsa paylasırmısın gulum

Ahh ayselcım senı merk ettım gulommmm cok sukur kardesın kurtulmus o caniilerin elndenn Insallah bıdaha boyle tatsız seyler yasanmaz.
Mr arkadaşlar bebeklerinize kan ilacı ne veriyorsunuz ya da onun yerine herhangi bişe veriyor musunuz?

Meraba canım bana drm kan ılacı vermedı ben bı vıtamın kullanıorum ve kullandıgım vıtamının hepsını kapsadıgını ekstrdn bır kan damlasına ıhtyc olmadıgını soyledı ama 6 ayı gectkten sonraa pekmez verıolr dıye bılıorum kı bende gectım bır ıkı gune kontrlm var bende sorcm pekmez verebılrmıym dıye

Birakin kizi ya oradada olsun
istiyorsa ne denir ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…