- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.321
hay sen çok yaşa Lagrima, çok hoşsun vallahi:))
Kızımla olan resmım ıcın cok guzel yorumlar yapmıssınız kızlar,valla keyfım yerıne geldı cok saolun..
Ayselcım ne kotu bı olay yasamıssınz,sonu tatlıya baglanmıs ama yasadıklarınız gercekten cok uzucu...gecmıs olsun bıtanem...
Bı kac kez yazmıstım aysıma hıc bıberonda mama ıcmıo dıye,ıcıo ama mıy mıy mıy delırtıodu benı,bgn 2 numara mama aldım 6 aydan sonrası ıcın anam bu dana bı ıctı bı ıctı,ıcmez dıe az yapmıstım bıtıncede agladı sıpam bıde,sonra emzırdım sımdıde uyuyo kuzucum
kızlar bu fehminin yerindeki grubun adı ne oradada olmak istiyorum da
çok geçmiş olsun canım, demek patatesi çıkarmakla ben de doğru bir şey yapmışım, kabızlığımızı azalttı cidden.
çok teşekkür ederim canım... bizim durum çok vahimdi... çığlıklar atıyordu kakasını yaparken... o ağladıkça bende ağlıyordum canı çok yanıyordu bitanemin... inşallah düzelir artık...
dimek çocugun agzına dolu dolu gelmiyormuş ah annesi ahh :)
kıızzzz oyle deme kııı:) valla kendı ıcmıodu,2.nın tadına baktımda ılkınden daha lezzetlı bea ondanmı ıctı acep?
olabilir hangi marka veriyorsun ?
Malatyada degilim kuzum ama malatyali cook sevdigim bir arkadasim var ama oda istanbuldakızlar içinizde malatyada olan var mıııı ailemde 16 saat uzağa geldim eşimin tayini sebebiyle kimsemde yok bunalıma gidim burdaa
canım esasında 2ye daha gecmemıstım,elımdekını bıtırıp gecıcektım,hero babyden numune gelmıstı onu deneyeyım dedım,pek bı sevdı kuzucum
kızlar içinizde malatyada olan var mıııı ailemde 16 saat uzağa geldim eşimin tayini sebebiyle kimsemde yok bunalıma gidim burdaa
Caylan buskevit yiyom ohhh bide cekirdek citliyom kizlarrr
.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?