2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızımla olan resmım ıcın cok guzel yorumlar yapmıssınız kızlar,valla keyfım yerıne geldı cok saolun..

Ayselcım ne kotu bı olay yasamıssınz,sonu tatlıya baglanmıs ama yasadıklarınız gercekten cok uzucu...gecmıs olsun bıtanem...

Bı kac kez yazmıstım aysıma hıc bıberonda mama ıcmıo dıye,ıcıo ama mıy mıy mıy delırtıodu benı,bgn 2 numara mama aldım 6 aydan sonrası ıcın anam bu dana bı ıctı bı ıctı,ıcmez dıe az yapmıstım bıtıncede agladı sıpam bıde,sonra emzırdım sımdıde uyuyo kuzucum

sağol cnm
hay sen çok yaşa Lagrima, çok hoşsun vallahi:))

dimek çocugun agzına dolu dolu gelmiyormuş ah annesi ahh :)

çok geçmiş olsun canım, demek patatesi çıkarmakla ben de doğru bir şey yapmışım, kabızlığımızı azalttı cidden.

çok teşekkür ederim canım... bizim durum çok vahimdi... çığlıklar atıyordu kakasını yaparken... o ağladıkça bende ağlıyordum canı çok yanıyordu bitanemin... inşallah düzelir artık...

Gecen kumladayken haluk levent geldi berna aklima hemen sen geldin konser verdi sonra nemi oldu herzamanki gibi sanirim tutuklandi

hımm daha tatlı 2 ler sadece seker sma mamada yok.
canım esasında 2ye daha gecmemıstım,elımdekını bıtırıp gecıcektım,hero babyden numune gelmıstı onu deneyeyım dedım,pek bı sevdı kuzucum

neyse ben kaçar görüşrüzzz kızlar. öptm sizi. Allah a emanet olun.

arabası olan hatunlar, oto koltuğu kullanmaya başladınız mı yoksa hala pusete mi dewam? kullananlardan marka önerileri bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…