- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.361
Mr arkadaşlar bebeklerinize kan ilacı ne veriyorsunuz ya da onun yerine herhangi bişe veriyor musunuz?
kan ilacını hiç sevmedik canım ben pekmez veriyorum , tadı çok kötüydü iştah bırakmıyordu ve her dokunduğu yerde kalıcı bir leke ..kan ilacı kullanmamak sorun yaratır mı bilmiyorum ama pekmez ile telafisi mümkün bence :)
kan ilacını hiç sevmedik canım ben pekmez veriyorum , tadı çok kötüydü iştah bırakmıyordu ve her dokunduğu yerde kalıcı bir leke ..kan ilacı kullanmamak sorun yaratır mı bilmiyorum ama pekmez ile telafisi mümkün bence :)
öncelikle geçmiş olsun canım göz tıkanıklığı sorunu bizde de vardı ve hala var arada bi ( masaj yapmazsak ve bide soğuğa değersek) çapaklanıo ve açamıo dr.da gecmezse mil yardımıyla açıoruz demişti inşallah geçer yavrucuklarımızın gzleri iileşir.Kızlar tünaydın,
dün hem göz doktoruna hem de çocuk doktoruna gittik... Çocuk doktoru pipisinin ucu dar. sünnet olursa iyi olur dedi. Göz doktoru da (gözyaşı kanallarımız tıkalı idi.) 6 aya kadar geçmezse kanal tıkanıklığı genelde geçmiyor ama 1 yaşına kadar beklemekte fayda var dedi. Eğer 1 yaşına kadar geçmezse çok geciktirmeden gelin açalım kanalı. çok basit bir operasyon zaten dedi... Biraz moralim bozuldu...
Ama bugün Alp hem baba dedi hem emeklemeye daha doğrusu seri bir şekilde sürünmeye başladı gibi. Hemde kabızlık problemimiz biraz azaldı, keyfim yerine geldi... Alp baba dedi eşimde yanımdaydı ama hiç sallamadı, dedim duymadın mı baba dedi dedim... Bana demedi ki bilinçsiz söyledi dedi... Valla ben bilinçsiz anne demesine razıyım...
emeklemesini de ilk ben görmek istiyordum, çok dert oluyordu içime... Yarın işe başlıcam, göremeyecem diye. ama ilk ben gördüm hala gözlerime inanamıyorum :):):)
ve bir ay çalışıp istifa etmeye karar verdim... 1 ay deneyecem ama büyük ihtimal yapamayacağım :) eşimde istemiyor zaten istersen ptesi git istifa et dedi. ama şimdi kurban bayramı süt izni fln derken hem denemiş olurum içimde acaba olmaz hemde bir ay geçmiş olur, iyi kötü bir para almış olurum... (yeni eve taşındık da borçları hala bitmedi, hala daha yapılacaklar var evin içinde...)
En azından sonunda bir karar verebildim ve ruhum rahatladı... Ocak ayından beri düşünmekten doğru düzgün uyuyamıyordum...
cnm kraft ta ebebekte indirimde,gittim gördüm, gökalp i oturttum hatta:) çok beğendim..KRAFT RİNO olarak aratırsan çıkar.. 2 kademe de yatabiliyor..ben onu alıcam galiba..Bende bakiyorum cnm su anda su anakucagi gibi olani kullaniyorum ama aden 7 aylik sanirim artik onu kullanamaz daha guvenlikli bisey bakiyorum birde aklinizda bulunsun bazilari dik konumda duruyo sadece bazilari hafif yatay pozisyona gelebiliyor chico ve bir markada var buu ozellik ama biri 700 tl biri 300 tl
18 kg a kadar kullanıcak , bu da yıllara kullanıcak demek, içindeki destekler çıkınca yükseltici olarak kullanmaya dewam.. iyi bişi almak lazım..canım daha almadık ama maxi cosi tobi alacağız biz. bu ay alıcaz kredi kartları kesilsin de önümüzdeki ay ödeyelim diye bekliyoruz :)
e-bebekte denedik, gayet güzel duruyor, sonuçta bebek kaç sene kullanıcak...
kan ilacının lekesi limon suyuyla çıkıyormuş. bir yerde okumuştum...
Kızlar tünaydın,
dün hem göz doktoruna hem de çocuk doktoruna gittik... Çocuk doktoru pipisinin ucu dar. sünnet olursa iyi olur dedi. Göz doktoru da (gözyaşı kanallarımız tıkalı idi.) 6 aya kadar geçmezse kanal tıkanıklığı genelde geçmiyor ama 1 yaşına kadar beklemekte fayda var dedi. Eğer 1 yaşına kadar geçmezse çok geciktirmeden gelin açalım kanalı. çok basit bir operasyon zaten dedi... Biraz moralim bozuldu...
Ama bugün Alp hem baba dedi hem emeklemeye daha doğrusu seri bir şekilde sürünmeye başladı gibi. Hemde kabızlık problemimiz biraz azaldı, keyfim yerine geldi... Alp baba dedi eşimde yanımdaydı ama hiç sallamadı, dedim duymadın mı baba dedi dedim... Bana demedi ki bilinçsiz söyledi dedi... Valla ben bilinçsiz anne demesine razıyım...
emeklemesini de ilk ben görmek istiyordum, çok dert oluyordu içime... Yarın işe başlıcam, göremeyecem diye. ama ilk ben gördüm hala gözlerime inanamıyorum :):):)
ve bir ay çalışıp istifa etmeye karar verdim... 1 ay deneyecem ama büyük ihtimal yapamayacağım :) eşimde istemiyor zaten istersen ptesi git istifa et dedi. ama şimdi kurban bayramı süt izni fln derken hem denemiş olurum içimde acaba olmaz hemde bir ay geçmiş olur, iyi kötü bir para almış olurum... (yeni eve taşındık da borçları hala bitmedi, hala daha yapılacaklar var evin içinde...)
En azından sonunda bir karar verebildim ve ruhum rahatladı... Ocak ayından beri düşünmekten doğru düzgün uyuyamıyordum...
canım geçmiş olsun havuç kabızlık yapmaz aksine ishali keser kabızlığı önler suyu az veriyorsundur
Mr arkadaşlar bebeklerinize kan ilacı ne veriyorsunuz ya da onun yerine herhangi bişe veriyor musunuz?
Kızlar tünaydın,
öncelikle geçmiş olsun canım göz tıkanıklığı sorunu bizde de vardı ve hala var arada bi ( masaj yapmazsak ve bide soğuğa değersek) çapaklanıo ve açamıo dr.da gecmezse mil yardımıyla açıoruz demişti inşallah geçer yavrucuklarımızın gzleri iileşir.
emeklemesine ve baba demesine sevindim benimkide dün akşam anne ddi :)) valla diorum bak baba demedi sanırım daha erken 17 martta doğdu bizim 6.5 aylık senn oğlun kaç aylık?? bizim kız aslında cok hareketli ama malesef emekleme yok hatta yüzüstü durmak bile istemio örümceğe koydum bikaç gün 5er dk. dün ilkkez öne doğru adım attı örümceğinde
darısı desteksiz yürüdüklerini görmeye inşallah
tıkalı oldugunu nasıl anladınız cnm? geçmiş olsun bu arada. geçer inşallah. sünnette ettir ucudarsa sorun olur idrarı içerde kalırçünkü mikrop kapar Allah göstermesin.
cnm kraft ta ebebekte indirimde,gittim gördüm, gökalp i oturttum hatta:) çok beğendim..KRAFT RİNO olarak aratırsan çıkar.. 2 kademe de yatabiliyor..ben onu alıcam galiba..
18 kg a kadar kullanıcak , bu da yıllara kullanıcak demek, içindeki destekler çıkınca yükseltici olarak kullanmaya dewam.. iyi bişi almak lazım..
maxi cosi de çok güzel, ama bana biraz pahalı geldi bilemiyorum..
Mıraycım senden guzel haberler aldık ,masallah lıdyama,kılosu ne guzel kuzumun,aysıma kac kılo oldu acaba gecen ay 7250 dı,bu ay 8ı gecmısmıdır acaba,oooofffff...
Bıde lor peynırı evde kendımız yapabılırız ama nasıl yapıcaz,bılgın varsa paylasırmısın gulum
kızlar ya bebe bisüvisi tarifini bileniniz bi tekrar verebilirmi tarifi kaybettimde şimdiden teşekkürler
selam kızlar. bebişlerinize hangi vitaminleri veriyorsunuz? ben sadece devit veriyorum. doktorumuz vitamin şurubu yada balıkyağı şuruplarını önermedi. iştahı çok iyi değil oğlumun. onun için merak ettim.
bu arada bizim kuzucukda emeklemeye başladı. çok tatlı görünüyor :))))
ama kış geliyor korkuyorum üşütecek die:?
cnm kraft ta ebebekte indirimde,gittim gördüm, gökalp i oturttum hatta:) çok beğendim..KRAFT RİNO olarak aratırsan çıkar.. 2 kademe de yatabiliyor..ben onu alıcam galiba..
18 kg a kadar kullanıcak , bu da yıllara kullanıcak demek, içindeki destekler çıkınca yükseltici olarak kullanmaya dewam.. iyi bişi almak lazım..
maxi cosi de çok güzel, ama bana biraz pahalı geldi bilemiyorum..
gözü sürekli akıyor, çapaklanıyor... gözün burunla birleştiği yere bastırdığımızda da iltihap çıkıyor... evet ucu darmış. ayaklanmadan bir an önce sünnet ettirmek lazım... daha sonra daha zor olacak...
Cnm biz bugun aldik chikodan indirime girmisti 570 TL esim illa bu olsun dedi mozifixli oldugu icin cok guvenlikli 3kademe sanirim cnm ama dunya varmis cocuk kurtuldu pusetten yem yukseldi hemde cok konforlu benim bile oturasim geldi
canım biz deviti bıraktık, doktorumuz ACD3 vitaminini verdi, sadece onu kullanıyoruz. Bende çok korkuyorum soğuk almasından, her yere gidiyor artık Allah korusun yavrularımızı. Emeklemeniz de hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?