• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Beni en iyi sen dah doğrusu burdakiler anlar,çünkü hepimiz anneyiz,Gülnihale nasıl ki kıyamıyorsam aynı sizin bebeklerinize de kıymam,normalde eskiden bi bebek altı değiştirmek benim için öğürmekten başka bişey ifade etmiyordu,şimdi sadece Gülnihalin değil sizlerin bebeklerini de altını değişirim ne midem bulanır ne başka bişey.Seni çok iyi tanıyorum Bernacım,ve söylediklerini ne kadar içten söylediğine inanıyorum,klabinin güzelliği yüzüne yansımış zaten canım arkadaşım:16:çook teşekkür ediyorum sana,teklif etmen bile yeterli,ama az kaldı artık,az daha sabretmem lazım.:)

ne dmk cnm ne zmn ihtiyacın olursa...kızım gibi bakarm gülnihale..kızım gibi zaten

Mine kuşum gelmişş,ne yapıyon Çağla Şikelim benimm:16:Kuzey paşaya püskevit yaptın mııı,benimkini kıvamı pek tutmadı akşam taş gibi oldu bişeyini eksik yaptım ama nee :44:

fırında çok tutmuşundr cnm fazla pişirince öyle oluyo..ya selçuk hiç sevmiyo bisküviyi

özlüyorum buralarıı. ama giremiyorum malesef çok fazla. kerem paşa doğmadan , hergün burdaydım ne güzel:) olsun napalım , canları sağolsun da.
azcık göz attım da örgüler, yarı yaş günü kutlamaları kadar hastalıklardan kilolardan dert edenler var..herkesin gönlüne göre olsun diyeyim. örgü de süper olmuş ellerine sağlık. hasta olanlara da şifa diliyorum..

dün gece yatağa yattığımda merak ettim mesleklerinizi, Allahım yatakta düşündüğüm şeylere bakın :9::9: kocam duysa, rüyanda da kk görüyosundur sen kesin derdi:9::9: mesela ben mimarım. benim gibi mimar olan var mı acaba meraktayım. ya da çalışıyormusunuz ? ücretsiz izinde olan? ya da bebeklerden sonra çalışmayı bırakanlar, bırakmak zorunda olanlar? bazılarınızı biliyorum ama çoğunuzu bilmiyorum..( bu arada mimar olan varsa ekstradan özelime de yazsın, birşey soracağım da) bu aralar sanki ücretisz iznim bitmiş te işe başlayacakmışım gibi bir sinir stres var bende. halbuki daha 1,5 sene kadar var. eşim zaten başlama, boşver diyor, maaşım ikimize de yeter diyor. çalışmak istemiyorum sanki içten içe.. bi garip hallerdeyim yani. nedenki acaba? sanki şuan karar vermek zorundaymışım gibi darlanıyorum.. çok zor bir bölüm okudum. zor girdim. ayrılmak ta zor geliyor. bunun için mi okudum diyorum, bir yandan da kerem e bakmak daha eğlenceli geliyor. bir yandan çocugun sana 3 yaşından sonra adam gibi ihtiyacı olmayacak, kerem içinse bırakma diyenler var... off aklım çok karışık... yorumları da bekliyorum;)

ben şuan ücretsiz izindeyim. ankaradayım kızlar. karayolları genel müdürlüğündeyim.. bakarsınız birgün yolunuz düşer. sizler de yazın da bakarsınız birbirimize birgün işimiz düşer, belli mi olur:)) hepinizi öpüyoruuuummm, bebişlerinizi de..:nazar::nazar:

bn turist rehberlii okudum lakin ev hanımı olmayı tercih ettm..sadece 1 aylık bi iş hayatım oldu..:51: ankarada okudum snde ankaradaymışsın..

oyyy yerim bn onun incisinii..güzel kızım bnmm..hayırlı olsun mervecim..darısı bzm başımıza:nazar::nazar:
inşallah sıkntısız çıkarır selçuk paşam da annesi.ço güzel bir duygu berna ya.Rabbbim sağlıkla yaşatsın hepimize.
Kadrıyecım ve mervecım gozunuz aydın,kuzuların dıslerı cıkmıs,ayyy darısı basımıza ınsallah
sağol canım.darısı aysimaya inşallah:))
Kızlar ,

Partimiz var :)

Bu pazar Berra'nın diş buğdayı partisini yapacağız. Ve 1 yıldır bir arada olduğumuz arkadaşlarımızıda aramızda görmek çok isteriz.

Mekan anadolu yakasında bir park olacak, henüz net değil ama merkezi bir park olacak, katılmak isteyen arkadaşlarım bildirirse bana , mekan bilgisini netleşince paylaşırım.

Mümkün olsada herkes gelebilse, ama ne kadar çok arkadaşım bu şirin günde bize katılırsa o kadar çok mutlu olacağım.
gelmeyi isterdim :(ama haftasonu istanbulda olamayacağım.güzel,bol anılı bir parti olur inşallah.şanslı berracık:))

ne güzel topikte incili bebeklerimiz her geçen gün artıyor, sizinde incileriniz hayırlı olsun.
teşekkür ederz canm:)
Eşimin kimselere elletmediği oyuncak araba koleksiyonuyla şuan Gülnihal bir birine vurarak oynuyor :27:
aynen aynen:))bizim durumda bu şekilde eşimin oyuncakları artık kızınn oldu:DD

canım sizin de gözünüz aydın..sevsinler dişlerini fıstıkların:nazar:

teşekkür ederiz canım.:)

iyi akşamlar kızlar. nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür akşama kadar sokaklarda sürttük oğlusumda bahcede piknik gibi takıldık komşularla. girmeyede fırsatım olmadı arkadaşımda geldi.
akşam saat 6 dan sonrada deli gibi sma mama aradım yok yok yok taa bir yerden bir yere gittimalışveriş merkezlerine gittim yok anam en sonunda bi markette küçük boy buldumda aldım..

anladım cnm tmm sağol.. bu arada geçmiş olsun evet anne sütü burun tıkanıklıgına iyi geliyormuş benimde arkadasım yapıyordu hemen acılıyordu diyordu. bir dene istersen .birde ıhlamur kaynat ver cnm şifa olsun inşallah.
karar senin tatlım. yoğurdu hiç yememesindense 1-2 çay kaşığı pekmezle yiyorsa bir sorun olmaz bence, ben katıyorum yani.zamanla yer sebze, sebze püresini de cicibebeyle filan hazırlamayı deneyebilirsin belki

ooooo süpersiniz cnmmm pastada ayrı bi süper ama.. diyetteyim ya canım cekti :D

bizimkini anlatıyorsun valla..aynı yiğitte öylee.deli oluyorum artık..Geceleri .çok zor geçiyor.gündüz herşey iyii.Ama akşam olmasın istiyorum artık o derece ,kabus gibi geçiyor her gecemiz..uyuyor hoopp 1 saate uyanıyor ağlıyor felan..uyutuyoruz 1 saat sonra birdaha..
uykuya dalmayla ilgili bir problemimiz ,yada korkuyormu ne anlamadım..ama gece 4 te uyanıp sabah 6 ya kdar uyumadığı oluyor..ağlamıyorda..ama yanında duralım bizi görsün istiyor.Günlerdir kesik kesik olmak üzere3-4 saatlik uykularla yaşıyorumm.bazen çok sinirleniyorum uykusuzluktan ötürü..
doktora gitik idrar tahlili istedi bişey yok başka..bakalım sizinki ne dicek..geçici bir dönemdir inşallah gerçekten çok yorucu,yıpratıcı
zor ama neyse ki uyanınca ağlamıyormuş, bu yanından bak biraz da:)sonuçta bugünler de geçici yani...

zor gerçekten kızlar, allah sabrını ve şifasını versin. ben şunu merak ediyorum,sizin bebeklerinizin en favori ek besinleri neler?neleri bayıla bayıla yiyorlar acaba?
havuuuuuuuççç..

Ben geldim,çok işim vardı bu gün hall ettim,geçmişe hiç bakmadım önemli bişi var mı kiii:26:
Gülnihal grip oldu kızlar:( ben ıhlamur fln içirdim sabah daha iyiydi çok şükür,kuzenimin eşine diyorum sabah demle ver içmiyor diyoe ama ben içirdim akşam gayette içiyor,bide dün burnu akıyormuş çok sık ve sert silmiş yavrumun burnu yara olmuş:14: ben olsaydım öyle silmezdim ki,hafif hafif silerdim:(Doktormuzum kahvaltıya başlaya bilirsin demişti geçen gittiğimizde 7.aya 5 gün kala başladık,uyuduğu için sabah evde yediremedim hazırlkayıp oraya götürdüm,saat 10 gibi aradım yumurtayı yedi mi dedim ,aaa ben sebze püresini yedirdim dedi:( sabah sabah da sebze püresi mi yenir ya off çok doluyum kızlar çok:5:
Merve cnm boşalltım msj kutusunu
ah kuzucum ya, yinede o kadar kafanı takma gönlünü ferah tutmaya çalış canım. ne de olsa kuzenin kötülüğünü istemez ama elinden o kadar geliyordur.

kızlar çok üzgünüm resmen iki haftadır hastanelerde kaldık zeynep aleri oluyo diye yazmıştım buraya 3 dotora götürdüm tshlil yspıyolsr kan normal diyolaar bi alerji iğnesi tamam:((( artık şaşırdım iğneden 2 gün sonra tekrarlıyo son dr bi alerji damlası verdi hiç faydası olmuyo ara ara yine döküyo geçiyo ne yapıcam şaşırdım bide cildiyeye randevu aldın taa 15 gün sonra ya o kadar sabredemem tabi özele götürcem bi iki gün daha bekliyimde...

yavrumdan ek gıdayı kestim nerdeyse 2 gün falan yine oluyo diye yoğurt ve meyveye tekrar bşladık v-ben ne yapayım kızlar böyle bişey yaşadınızmı sizde?
çok geçmiş olsun, biz de olmadı öyle bir sorun. inşallah bir an önce iyileşir.

kızlar benimde kış hazırlığım iyi kötü bitti burası soğudu bile başladık şimdiden elektirik sobasına oğlumada ceket ördüm bakalım beğinicekmisiniz teyzeleriEki Görüntüle 522489
süper olmuş,ellerine sağlık.

dün gece yatağa yattığımda merak ettim mesleklerinizi, Allahım yatakta düşündüğüm şeylere bakın :9::9: kocam duysa, rüyanda da kk görüyosundur sen kesin derdi:9::9: mesela ben mimarım. benim gibi mimar olan var mı acaba meraktayım. ya da çalışıyormusunuz ? ücretsiz izinde olan? ya da bebeklerden sonra çalışmayı bırakanlar, bırakmak zorunda olanlar? bazılarınızı biliyorum ama çoğunuzu bilmiyorum..( bu arada mimar olan varsa ekstradan özelime de yazsın, birşey soracağım da) bu aralar sanki ücretisz iznim bitmiş te işe başlayacakmışım gibi bir sinir stres var bende. halbuki daha 1,5 sene kadar var. eşim zaten başlama, boşver diyor, maaşım ikimize de yeter diyor. çalışmak istemiyorum sanki içten içe.. bi garip hallerdeyim yani. nedenki acaba? sanki şuan karar vermek zorundaymışım gibi darlanıyorum.. çok zor bir bölüm okudum. zor girdim. ayrılmak ta zor geliyor. bunun için mi okudum diyorum, bir yandan da kerem e bakmak daha eğlenceli geliyor. bir yandan çocugun sana 3 yaşından sonra adam gibi ihtiyacı olmayacak, kerem içinse bırakma diyenler var... off aklım çok karışık... yorumları da bekliyorum;)

ben şuan ücretsiz izindeyim. ankaradayım kızlar. karayolları genel müdürlüğündeyim.. bakarsınız birgün yolunuz düşer. sizler de yazın da bakarsınız birbirimize birgün işimiz düşer, belli mi olur:)) hepinizi öpüyoruuuummm, bebişlerinizi de..:nazar::nazar:

ben de öğretmenim ve aylıksız izindeyim. şuan işi düşünmeye erken ama inan beni de afakanlar basıyor arada. hele de bu sistem değişikliğinden sonra iyice daralıyorum aklıma geldikçe...ama çalışmak lazım,sonuçta maddiyat değil sadece; öz güven, sosyal hayatın içinde olabilmek, daha fazla üretime geçebilmek bence çalışmak. hem çocuklarımızın bize en çok ihtiyacı olan dönemde onlarlayız. işe başlama zamanı geldiğinde onlarda kreşe başlamalı zaten çalışsak da çalışmasak da...

bağlantım hep hata veriyor bazı alıntılarım olmamış sanırım ama hatırladığım kadarıyla Kuzeyciğin yarı yaşı vardı, ona da nice yaşlar diliyorum sağlıkla inşallah.

diş haberlerini aldıkça aklıma diş buğdayı partimiz geldi de bir fotoğraf ekleyeyim dedim.(Ankara'da babaannemizde yapmıştık)

bir de hafta sonu gezimizden bir kare:)) $375924_10151184636254445_882516878_n.webp $376735_10151144586564445_542296056_n.webp

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnmm ..
kızlar merhaba, sizi nasıl özledim, beni unutmamışsınızdır inş. bayram tatili için eşimin memleketine gitmiştik, eşim halı sahada ayağını 5 yerden kırdı, ameliyat vs. derken bir hafta planladığımız tatil 2 aya dönüştü :50:
bu arada ayşe hüma büyüdü, desteksiz oturmaya sürünmeye başladı..bugün de aşılarını olduk..şimdi biraz geçmişe bakayım sizde haberler neler..

bende ankaradayım grafik ve fotoğrafcılık mezunuyum. grafikerlik kısa bir süre yaptım ev hanımıyım şimdide :D :D
özlüyorum buralarıı. ama giremiyorum malesef çok fazla. kerem paşa doğmadan , hergün burdaydım ne güzel:) olsun napalım , canları sağolsun da.
azcık göz attım da örgüler, yarı yaş günü kutlamaları kadar hastalıklardan kilolardan dert edenler var..herkesin gönlüne göre olsun diyeyim. örgü de süper olmuş ellerine sağlık. hasta olanlara da şifa diliyorum..

Herkese iyi geceler...Burada saatler 2 saat ileri Türkiye'den, geç oldu yani. daha çamaşır asacağım:)) oğluşumunda burnu hala tıkalı gibi inşallah gecemiz iyi geçer.

fearness bende mimarım ama özelden yazamıyorum henüz mesaj sayısı yüzünden:))

çok moralim bozuk ya. kuzenim in askerliği batmana çıkmış Allahım korusun bütün ümmeti Muhammedin evladıyla birlikte kuzenimide. kötü oldum yaa :14::14::14::14:

Ebrarcım uzulme canım yaa,malum teror olaylarından dolayı haklı endıselerınız var anlıyorum ama teror heryerde kuzum yaaa,dogu batı farketmıyo

ah hemşom toprağım fatmam üzümü ne hale getirmişsin bea:86: kendini çok yormuşsun.ben şöyle yapıyorum elimi bi güzel yıkayıp bi kap içerisinde üzümleri az bi çok mıncıklıyorum suları çıkıyor sonra tülbente koyup sıkıyorum sıkdıkça daha da çok çıkıyor üzümün suyu
bi de cuma ben ordayım inşallah.cumarteside senle buluşuruz.bu gün annemlerle msn cam da konuşurken söyledim oraya gelince hemşomla buluşacam diye çok sevindiler.ablamda gelmek istiyor buluşmamıza:93:

Back
X