- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.841
kızlar bişi sorucam ya malum kış yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı eee bizde çalışan olduğumuz için çınarın her sabah dışarı çıkması gerekecek ona şu astronot montlardan alayım diyorum çünkü battaniyeye sarıyorum durmuyor yerinde sizce kullanışlımı?? varmı etrafınızda o montlardan kullanan??:26::26:
ekoorganik.com dan alablrsn cnm..
Canım ben öğlen geliyorum arabayla bırakıyorum ama eşim alıyo haliyle araba bende mont almam lazım ama astronot konusunda kararsızım.Kanzda indirim vardı bi ara bak istersen internettede kidycity sitesinde satılıyo kanz ürünleri...
canım gözün aydın şimdiden allah ayırmasın bi daha
arabadan bulamadım ben ya hangi kategoride ki acaba:18::18::18::18::18::18::18:
Canm battaniyeyle olacak iş değil ki,Bu sabah hava baya serindi,gülnihale kolsuz şişme yelek almıştım kapşonlu onu giydirm rahat rahat gittik geldik.Aldığım montta kısa değil,uzun yani totsunu fln tutacak, 1 yaş aldım ama baya büyük oldu benim cüceme:)
cok alakasiz bir kategoriye koymuslar park yataklarin altinda.sen en iyisi arama kismina playskool ilk arabam yaz hemen cikiyor
teşekkürler özgecim bakıcam hemen bizide sabahları eşim bırakıyor ama akşamları ben aldığım için eşimi bekleyemiyorum o geç geliyor çoğu zaman kendim çıkmak zorunda kalıyorum eve kışın zor olucak hem çocuk hem çanta offf acilen ehliyet almalıyım bende çocuklu bir bayana şart gerçekten...
ne sıkıcı bigüün yaaaa..daraldım evdeeee
Ben de bir an önce ev gitmek istiyorum oğlumu çok özledim...
az kaldı sık dişini..havaların soğuması hiiçç iyi olmadı ne güzel kuzumla parklara gidiyodukkk
hayirrrrr.herseyi okuyorum ama telden yazmak cok sinir bozucu bi sey pc' m yok
kizlar bu arada haftaya pazar musait misiniz bize gelinnn.
ne sıkıcı bigüün yaaaa..daraldım evdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?