2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kullanmadım ama çok işe yarayacağını düşünüyorum. biz de öyle dışarı çıkmya bir zorunluluk yok ama ben bile almayı düşünüyorum açıkçası.

ekoorganik.com dan alablrsn cnm..

tamam tatlım çok sağol.

Aysel gözün aydın canım, meraklanma hiç bir sorun olmaz:)

teşekkürler özgecim bakıcam hemen bizide sabahları eşim bırakıyor ama akşamları ben aldığım için eşimi bekleyemiyorum o geç geliyor çoğu zaman kendim çıkmak zorunda kalıyorum eve kışın zor olucak hem çocuk hem çanta offf acilen ehliyet almalıyım bende çocuklu bir bayana şart gerçekten...

haklısın aysel battaniyeyle olcak iş değil bunun yağmuru var yaşı var her geçen gün büyüyor bebişler ozaman hayatta zaptedemem ben çınarı bir an önce hem ehliyet hem mont almam lazım benim

Rica ederim canım inş.bulursun.Bizde de tersi durum eşim alıcak işte ama mont şart zaten...Araba büyük kolaylık gerçekten sen bir an önce al ehliyetini.

arkadaşlar ben kızıma balkabaklı irmikli çorba yaptım çorba dediysem haşlıyacak kadar pişince içine azıcık çekilmiş ceviz koydum yedi güzelce tavsiye ederim

slm kızlar bugün misafirimiz geldi zeynep in arkadaşı ve annesi::)) size resim atalım dedik zeynep ten iki gün büyük mahmut selçuk:)

Eklentiler

• $Fotoðraf-0161 (2).webp
    23 KB · Görüntüleme: 44
  • $Fotoðraf-0163 (2).webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…